Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Bende 2 Doğumu sezaryen ile yaptım canım .. pilates yapmayı düşündüm eğer kilo verdirmiyorsa 60 kiloya ineyim öyle yapayım sıkılaşmak için

Evet canım Doğumdan dolayı diye düşünüyorum aslında simit bölgem önceden çok yoktu ilk kızımı Doğum ettikten sonra kaldı
Aynen canm çok normal arkadaşlara katılıyorum 2yılda anca topluyor vücut kendini ama sporun çok etkisi var kesinlikle sen karın bölgesi hareketlerine yoğunlaş

Orda spor yapma imkanim cok spora vericem orda kendimi
4 günlüğüne gitmekti planım ama planlar değişti
gittiğine değsin canım. hem yicem hem incelecem diyorsun
Tabi inceydim ah ben kafama tukureyim ama yine o kadar olucam.
Istersen ozelden baskada atayim
at merak ettim . off bende 57 kiloya düşmüştüm bir yemeye başladım herşey bozuldu.
Ya kızlar bu da 15 gün önceki fotom aslında bunda daha zayıf duruyorum tayt biraz lastikli olunca geniş durmuş
burda üst bacaklarına katılıyorum kilona göre kalın geldi kaç cm

Yaa ne bilim arkadaşlar hiç böyle hayal etmemiştim filan deyince biraz motive düştü moralim bozuldu yaaa
Tabikisi herkes ne görüyorsa onu yorumluyor da kendimi şimdi daha da kilolu hissettim
Dediğin gibi kıyafetle alakalı son resimde daha ince cıktığın bi gerçek ama bana göre 6 aylik bi anneye göre hepsi gayet iyi cünkü vucudun daha oturacak
Arkadaslarda senin cok ince olmak istediğini bildikleri icin ona göre yorum yapmışlardır

Aynen canım çok doğru

Spordan önce diyete baslamayi denesen
yapamıyorum ya
kahvaltı düzenim berbat öğlenleri yemek evden geliyor sulu yemek pilav oluyor genelde
akşam çok riskli annemde kalıyoruz babam evde olmuyor bu ara inşaata gidiyor geceleri . alkolü azaltmayı başardım ama . başlayamıyorum sanırım beni de liste paklayacak ancak o zaman düzenli yapacam
Ölçmedim cnm bilmiyorum
ölçsene blonde ambition orantılayabiliyordu sanırım .

Cnm evde mezro yok kaynanamda ölçmüştüm haftasonu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…