- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #304.261
Tamam canım nette videolar var bacak basen onlara calısıcamAynen kuzum sen basen bacak çalış direk benim de şuan basen bacak daha kalın kaldı
Boyle hastaliga can kurban o zaman canim en buyuk sikintimiz iştah zateninslh canm yaaa herşeyde bir hayır var derler ya hastalıkta da bu hayır varmış canım ben hastalanın ca bir iştah gitti bir daha da gelmedi canım hiç bir şey yemek istemiyor valla çok iyi oldu :)
jillian ın abs videoları vardı öneririm .Bakim cnm videolara
Canm bukadar muhabbetin üstüne dayanamayıp foto çektirdim eşime yaaa benim mobilyalar çok belirgin saçlarda sarı Allahım kesin herkes tanicakKızlar ya sizde yüzünüz karalayıp foto atsanıza merak ettim vallablonde ambition SchonerDuft htc71 magickk
Ya fotomu nasıl kaldırıcam . Geri canım
Kahvaltiyi atlasan cok acıkır mısın?yapamıyorum ya
kahvaltı düzenim berbat öğlenleri yemek evden geliyor sulu yemek pilav oluyor genelde
akşam çok riskli annemde kalıyoruz babam evde olmuyor bu ara inşaata gidiyor geceleri . alkolü azaltmayı başardım ama . başlayamıyorum sanırım beni de liste paklayacak ancak o zaman düzenli yapacam
ölçseneblonde ambition orantılayabiliyordu sanırım .
Ayy jillian azıcık yaptımda bir ara kalkamadımjillian ın abs videoları vardı öneririm .
Canm bukadar muhabbetin üstüne dayanamayıp foto çektirdim eşime yaaa benim mobilyalar çok belirgin saçlarda sarı Allahım kesin herkes tanicak
Ya benimki rahatliktan oldu herhes zayifsin zayifsin dedikce bende biraz alsam bisey olmaz 3 ten 5 den bisey olmaz diye diye aldim1 sene iyi korumuşun aslında ama iste hepimiz bi sekilde şeytana uyuyoruz
Kaldirilamiyor diye biliyorum canim kaliyorlar herhaldeYa fotomu nasıl kaldırıcam . Geri canım
Cok cekingen varsa özelden at hepimizeCanm bukadar muhabbetin üstüne dayanamayıp foto çektirdim eşime yaaa benim mobilyalar çok belirgin saçlarda sarı Allahım kesin herkes tanicak
Gayet iyisin canım doğum sonrası normal bence sıkılasmaya çalış plates sana iyi gelecektir yada sıkılasma videoları yapsan süper olur çünkü bel simit kalın onu daraltman lazımYa fotomu nasıl kaldırıcam . Geri canım
Kızlarbu kadar incemiydin sen
Benim şuan fota atmam da bir mantık da yok aslında sonuçta daha 10 kilo vermeyi planlıyorum ama yine de ataum mı acabaCok cekingen varsa özelden at hepimize
At at bende simdi degil ama yarin atarim birde zatifladiktan sonra atariz :)Benim şuan fota atmam da bir mantık da yok aslında sonuçta daha 10 kilo vermeyi planlıyorum ama yine de ataum mı acaba
Aynen canm iyisin bel çalış bide karn çalış bacaklar ince benim bacaklar baya kalın sana göre senin bel dışında vücut incelmiş zaten canim pek kilon kalmamış zaten sen 2 kilo versen yeter sana sen spora ağırlık ver kuzumYa kızlar bu da 15 gün önceki fotom aslında bunda daha zayıf duruyorum tayt biraz lastikli olunca geniş durmuş
Aslında daha 10 kilo var ama bel karın muhabbeti çok oldu o açıdan filan atsam iyi olur aslında vücut şeklimi filan anlarsınız iyi olur şuan en kalın yer bacaklar gerçi onu bakınca ben de anlıyorumAt at bende simdi degil ama yarin atarim birde zatifladiktan sonra atariz :)
Aslında daha 10 kilo var ama bel karın muhabbeti çok oldu o açıdan filan atsam iyi olur aslında vücut şeklimi filan anlarsınız iyi olur şuan en kalın yer bacaklar gerçi onu bakınca ben de anlıyorumpopoda kim kardashian ile yarışıoz gibi
Ben göremedim fotoyublonde ambition cnm foto kattım ama yorum yapmadın
Yok canim olurmu hic düşmesin bozulmassin motiven gayet iyisin 6 aylik dogum yapmis birine gore. ben dogumdan 2 sene sonra oyleydim daha ne kadar olmus sen dogum yapali senin gibiyken ben 78 kiloyla geziyordum 6 aylik dogum yapmis biri olarak bence cok iyisin karnin da zamanla toparlayacak spor yapmamis olsan bile incelecek oturacak zamanla masallah bu halineYaa ne bilim arkadaşlar hiç böyle hayal etmemiştim filan deyince biraz motive düştü moralim bozuldu yaaa
Tabikisi herkes ne görüyorsa onu yorumluyor da kendimi şimdi daha da kilolu hissettim
Canm hayr asla dikilsin ben direk senin kilon tamam filan diyor dum onun için hatta daha zayıf kötü olur filan diyor dum çok ince sanem yani okadar diil demek istiyorum tabiki versen kötü olmaz yani benim yorumlarım çok çok fazla zayıf sanarak idi öyle hayal atmışım öyle değilmiş dedim yoksa ben hep söylüyorum zaten ben çok zayıf zaten seven biri dillim +senden 6 kilo fazlayım senden kısa olduğum halde yani ozman ölelim mi biz arkadaşım yanlış anladıysan özür canm tabiki sayfan zaten bacaklarm benimkinden baya ince şuan ama ben sana zayıflama dediğim için eyvah kızı yanlış yonlendiriyormusum diye ben böyle düşünerek konuşmam dedim çünki hayalime gore yaptgm yorum fotoya göre yanlış oldu seni yanlış yönlendirmek asla istemem canm benim ondan devam etme konusunda sen haklymssn devam et spora vs. Ye diye dusunuyorumYaa ne bilim arkadaşlar hiç böyle hayal etmemiştim filan deyince biraz motive düştü moralim bozuldu yaaa
Tabikisi herkes ne görüyorsa onu yorumluyor da kendimi şimdi daha da kilolu hissettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?