Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

inslh canm yaaa herşeyde bir hayır var derler ya hastalıkta da bu hayır varmış canım ben hastalanın ca bir iştah gitti bir daha da gelmedi canım hiç bir şey yemek istemiyor valla çok iyi oldu :)
Boyle hastaliga can kurban o zaman canim en buyuk sikintimiz iştah zaten

Ya fotomu nasıl kaldırıcam . Geri canım
SchonerDuft bi bilgin varmi canim
Kahvaltiyi atlasan cok acıkır mısın?
Ben evde yapamazsam yapmiyorum (pogaca tost yememek icin) ama öglen 12 de yapiyorum acıkmamıs oluyorum
En azindan biraz olsun dengelemiş olursun
Öğlenleri de pilavı yeme bence

bu kadar incemiydin sen
Kızlar htc71 i görünce beni anladınız mı bende doğal olarak 62 de böyle oluyoda Kmsl Hnd bunun 7 kilo altından nasıl bahseder diye şok oldum anoreksiya gibi olur vs. Diye abartı zaryıf olur diye düşündüm bunun altı artk kotu durur diye dusundum htc71 direk manken olmuş ben ikisini aynı canlandrdm kafamda yani ama doğum vs. Görüntü baya farklı imis fotolu yorum yapmak en iyisi yağ/kas oranı direk görüntüyü d3ğiştiriyor zaten

Ya kızlar bu da 15 gün önceki fotom aslında bunda daha zayıf duruyorum tayt biraz lastikli olunca geniş durmuş
Aynen canm iyisin bel çalış bide karn çalış bacaklar ince benim bacaklar baya kalın sana göre senin bel dışında vücut incelmiş zaten canim pek kilon kalmamış zaten sen 2 kilo versen yeter sana sen spora ağırlık ver kuzum

At at bende simdi degil ama yarin atarim birde zatifladiktan sonra atariz :)
Aslında daha 10 kilo var ama bel karın muhabbeti çok oldu o açıdan filan atsam iyi olur aslında vücut şeklimi filan anlarsınız iyi olur şuan en kalın yer bacaklar gerçi onu bakınca ben de anlıyorum popoda kim kardashian ile yarışıoz gibi

Yaa ne bilim arkadaşlar hiç böyle hayal etmemiştim filan deyince biraz motive düştü moralim bozuldu yaaa
Tabikisi herkes ne görüyorsa onu yorumluyor da kendimi şimdi daha da kilolu hissettim
Yok canim olurmu hic düşmesin bozulmassin motiven gayet iyisin 6 aylik dogum yapmis birine gore. ben dogumdan 2 sene sonra oyleydim daha ne kadar olmus sen dogum yapali senin gibiyken ben 78 kiloyla geziyordum 6 aylik dogum yapmis biri olarak bence cok iyisin karnin da zamanla toparlayacak spor yapmamis olsan bile incelecek oturacak zamanla masallah bu haline ben dedigim gibi 78 le geziyordum senin gibiyken

Yaa ne bilim arkadaşlar hiç böyle hayal etmemiştim filan deyince biraz motive düştü moralim bozuldu yaaa
Tabikisi herkes ne görüyorsa onu yorumluyor da kendimi şimdi daha da kilolu hissettim
Canm hayr asla dikilsin ben direk senin kilon tamam filan diyor dum onun için hatta daha zayıf kötü olur filan diyor dum çok ince sanem yani okadar diil demek istiyorum tabiki versen kötü olmaz yani benim yorumlarım çok çok fazla zayıf sanarak idi öyle hayal atmışım öyle değilmiş dedim yoksa ben hep söylüyorum zaten ben çok zayıf zaten seven biri dillim +senden 6 kilo fazlayım senden kısa olduğum halde yani ozman ölelim mi biz arkadaşım yanlış anladıysan özür canm tabiki sayfan zaten bacaklarm benimkinden baya ince şuan ama ben sana zayıflama dediğim için eyvah kızı yanlış yonlendiriyormusum diye ben böyle düşünerek konuşmam dedim çünki hayalime gore yaptgm yorum fotoya göre yanlış oldu seni yanlış yönlendirmek asla istemem canm benim ondan devam etme konusunda sen haklymssn devam et spora vs. Ye diye dusunuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…