- 23 Haziran 2014
- 5.094
- 10.843
- 448
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #304.281
Aynı ben basen kalça ve bacak sorun göbek kiloyla direk gidicek de bacaklar zorluyor beni deAslında daha 10 kilo var ama bel karın muhabbeti çok oldu o açıdan filan atsam iyi olur aslında vücut şeklimi filan anlarsınız iyi olur şuan en kalın yer bacaklar gerçi onu bakınca ben de anlıyorumpopoda kim kardashian ile yarışıoz gibi
Kahvaltı yapmıyorum zaten çok acıkıyorum. Bu ara muz yemeye başladım kahvaltı niyetine yetmedi. Acıkınca migrenim tutuyor.SchonerDuft bi bilgin varmi canim
Kahvaltiyi atlasan cok acıkır mısın?
Ben evde yapamazsam yapmiyorum (pogaca tost yememek icin) ama öglen 12 de yapiyorum acıkmamıs oluyorum
En azindan biraz olsun dengelemiş olursun
Öğlenleri de pilavı yeme bence
Uzun süre yapmıştım ahh niye biraktiysam . Üstüne leslie ve fazladan abs yapardım.Ayy jillian azıcık yaptımda bir ara kalkamadım
Biz tariya takılıyoruz. Aslında yağ yakma ve sıkılasmaya önem vermemiz lazım. 70lerdeyim ama gören şok oluyor biraz kilo versem 50 li kilolarda görünürüm sanırımKızlarhtc71 i görünce beni anladınız mı bende doğal olarak 62 de böyle oluyoda @Kmsl Hnd bunun 7 kilo altından nasıl bahseder diye şok oldum anoreksiya gibi olur vs. Diye abartı zaryıf olur diye düşündüm bunun altı artk kotu durur diye dusundum htc71 direk manken olmuş ben ikisini aynı canlandrdm kafamda yani ama doğum vs. Görüntü baya farklı imis fotolu yorum yapmak en iyisi yağ/kas oranı direk görüntüyü d3ğiştiriyor zaten
Bende hep diyor dum ya ben 70 gibi dillim diye gerçekten spor yapan ve yapmayan çok farklı oluyor canm haklisin ben daha önce çok dedim yağ ve karın vücutta kapladığı alanı ve görüntüleri ile ilgili fotolar açıklamalar filan çok atmıştım bir ara bu yüzünden biliyosun kesinlikle yağ yakmak önemli yoksa tartıda düşüş önemli diil kas kaybı olunca ciddi bir kilo düşüşü olup vücut daralmıyormuş ama yağ kaybında tartıda az düşüş vücutta belirgin daralma oluyorKahvaltı yapmıyorum zaten çok acıkıyorum. Bu ara muz yemeye başladım kahvaltı niyetine yetmedi. Acıkınca migrenim tutuyor.
Tost yedim mi kilo verebiliyorum. Tabi hergün yememek şartı ile.
Pilavı ekmek yemediysem 2 yk yiyorum baba faydalı diye.
Birde şeker i azalttım. Sabah kahvaltı da ne yiyorsun
Uzun süre yapmıştım ahh niye biraktiysam . Üstüne leslie ve fazladan abs yapardım.
Biz tariya takılıyoruz. Aslında yağ yakma ve sıkılasmaya önem vermemiz lazım. 70lerdeyim ama gören şok oluyor biraz kilo versem 50 li kilolarda görünürüm sanırım
Sağol canımın içiÇok güzel tatlım afiyet olsun
Tebrik ederim canım gerçekten zor video 30 günlük var onu mu yapmıştınKahvaltı yapmıyorum zaten çok acıkıyorum. Bu ara muz yemeye başladım kahvaltı niyetine yetmedi. Acıkınca migrenim tutuyor.
Tost yedim mi kilo verebiliyorum. Tabi hergün yememek şartı ile.
Pilavı ekmek yemediysem 2 yk yiyorum baba faydalı diye.
Birde şeker i azalttım. Sabah kahvaltı da ne yiyorsun
Uzun süre yapmıştım ahh niye biraktiysam . Üstüne leslie ve fazladan abs yapardım.
Biz tariya takılıyoruz. Aslında yağ yakma ve sıkılasmaya önem vermemiz lazım. 70lerdeyim ama gören şok oluyor biraz kilo versem 50 li kilolarda görünürüm sanırım
Kız neresi az ben dahada azaltsammi diyorum ama öte yandan sağlıklı vermek en iyisi canım
Bence süperKizlarherkes merak etti şimdi tek tek atmaya üşendim amaaannn atıyorum buraya tanıyan tanısınmagickk dışın da tanıyan yoktur şimdi zaten hemde karnımı belimi direk açık çektim görün badi siyah duamı korse mi var demeyin 68 kiloda bu hale getirdim al ama basen bacak kalın onu çekinmeden diyebilirsiniz hahaha yorumları alalım 1.62 boya ve 67 -68 kiloya göre nasl
Eki Görüntüle 2241808 Eki Görüntüle 2241807
Benim kaburga kemikleri nasl çıkmış yaaaaBence süper
Canım seninde bacak ve popodan gitse belin gayet inceinslh canm yaaa herşeyde bir hayır var derler ya hastalıkta da bu hayır varmış canım ben hastalanın ca bir iştah gitti bir daha da gelmedi canım hiç bir şey yemek istemiyor valla çok iyi oldu :)
Aynen canm 10 kilo daha verirsem belim nasl olcak çok.merak ediyorum zaten peki şuan kaç kilo fazlam var gibi?Canım seninde bacak ve popodan gitse belin gayet ince
Kuzum zaten şuan 68 im 58 olmak istiyorum 10 kiloya kadar yol baya uzun karında da pek bisey kalmadığına göre artk giden alttan gider sanırım
Şu an 68 falandin galiba 5 yada 8 versen daha güzel görünür bence senin sırtın o kadar yok canım sadece kalça ve bacak varAynen canm 10 kilo daha verirsem belim nasl olcak çok.merak ediyorum zaten peki şuan kaç kilo fazlam var gibi?
Canm sen de fota at asıl sen sonlara yaklaştın senin atman lazmSağol canımın içi
Bende öyle düşünüyorum ondan boyum yok ama 58 in altı bende gerek olmuyor diye yazıyordum dediğin gibi 8 verip 60 olsam bile baya iyi oluyo ondan benim harf 58 e yani bunun 10 kilo altı na zaten yeter artar 55 olmama gerek olmaz diye dusunuyorumŞu an 68 falandin galiba 5 yada 8 versen daha güzel görünür bence senin sırtın o kadar yok canım sadece kalça ve bacak var
Ohoo on kiloya gelmeden bile kalmaz bisey 6 7 kilo ver bakalim nasil duracak ondan sonra bakarsin zatenKuzum zaten şuan 68 im 58 olmak istiyorum 10 kiloya kadar yol baya uzun karında da pek bisey kalmadığına göre artk giden alttan gider sanırım
Evet ya karın harika incelmiş hiç kilonu göstermiyorsun işte sporun gücü kaburga falan acayip cıkmışBenim kaburga kemikleri nasl çıkmış yaaaakaburgaları aldırsam çok iyi olcak bende hahaha aman aman nasl aldırıyorlar onu ya ben asla yapamam canm sana demiştim ya bana olmayan açık kalan ceketlerimin hepsi bu hafta bütün ceketlerim oldu fermuarlari kapandı diye artk olmaları normalmiş dimi canm karnımdan iyi daralmisim
Aynen canım bende yarin atayım.Canm sen de fota at asıl sen sonlara yaklaştın senin atman lazm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?