- 1 Nisan 2016
- 12.736
- 40.288
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #304.301
Aynen canm bende 6 kilo sonra çok iyi olcak gibi hissediyorum hatta buraya da hep aslında ben 62 de olsam yeter hedefi 58 yazarken fazla fazla yazdm dedim çok spor yaptgm için tartıda ağır çıkıyorum ondan sırf resim koydum kaç kilo fazlam olduğu daha net anlaşılır diye canm kas ağırlığı çok farkediyor zaten şuan bacakalrm bisikletten çok karşılandı bir ellesen şok olursun taş gibi semsert baya kas olmuş durumda bacaklardaOhoo on kiloya gelmeden bile kalmaz bisey 6 7 kilo ver bakalim nasil duracak ondan sonra bakarsin zaten
Bende cok yuruyus yapiyordum ve leslie ama zaten uste gore kilo almis olsamda ince kaliyor bacaklarim bakalim bu sefer nasil gidecek insallah hemencik giderlerAynen canm bende 6 kilo sonra çok iyi olcak gibi hissediyorum hatta buraya da hep aslında ben 62 de olsam yeter hedefi 58 yazarken fazla fazla yazdm dedim çok spor yaptgm için tartıda ağır çıkıyorum ondan sırf resim koydum kaç kilo fazlam olduğu daha net anlaşılır diye canm kas ağırlığı çok farkediyor zaten şuan bacakalrm bisikletten çok karşılandı bir ellesen şok olursun taş gibi semsert baya kas olmuş durumda bacaklarda
Evet ya karın harika incelmiş hiç kilonu göstermiyorsun işte sporun gücü kaburga falan acayip cıkmışcanım sen daha fazla verme 58 falan kötü durur sende
Karın hareketlerine ağırlık verirsen ordan gider canm ben çok bisiklet yapıyorum ve bisiklet direk alt karnı çalıştırıyor ondan alt karın simit bölgemde çok ciddi fark oldu bisiklet olmayanlar da direk abs yapabilir ordaki hareketlerin de çoğu bisikletle aynı zaten illa bisiklete gerek yok aynı sekil yere yatıp pedal çevirebilirsin mesela ama gerçi senin karnın da dümdüz olmuş zayırken ama artk bunu okuyan ve simit bölgesi olan arkadaşlara tavsiyem olsun buBende cok yuruyus yapiyordum ve leslie ama zaten uste gore kilo almis olsamda ince kaliyor bacaklarim bakalim bu sefer nasil gidecek insallah hemencik giderler
Goremiyoruz bende arada bakip kaciyordum oncedenŞu misafirlerin kim olduğunu nasıl görücez
Ben yazınca 4ü kaçmış 1i kalmışGoremiyoruz bende arada bakip kaciyordum onceden
iyi geceler canmBen uyuyayim artik bayagi gec oldu iyi geceler
Aynen canım göbek Doğumdan küçük cadıya hamile kalmadan önce karnım dümdüzdü ...58 kilo iyi oluyorum çok sağol cnmKmsl Hnd canım bence iyisin bacaklar ince göbek doğumdan ama sen 59 ol her ihtimale karşı sporu arttır abs filan yap ama vücudun kötü değil yani
Sağol canım teşekkürler.... ya bi yandan fiti kattığım iyi oldu hani sıkılaşmaya çalışacaktım ama 60 kilo olduktan sonra neyse bugünden itibaren başlayacağım artık....Yok canim olurmu hic düşmesin bozulmassin motiven gayet iyisin 6 aylik dogum yapmis birine gore. ben dogumdan 2 sene sonra oyleydim daha ne kadar olmus sen dogum yapali senin gibiyken ben 78 kiloyla geziyordum 6 aylik dogum yapmis biri olarak bence cok iyisin karnin da zamanla
toparlayacak spor yapmamis olsan bile incelecek oturacak zamanla masallah bu halineben dedigim gibi 78 le geziyordum senin gibiyken
Maşallah canım afiyet olsunSabah
2 haslanmis yumurta
Peyjir domates
Ogle
Er
Melemen
Aci jiber
Ara
Findik pirtakal
Et
Aksam
Yigurt
3 isirik ekmek
Tesekkurederim bu satte bebek mi bakiyin sendeMaşallah canım afiyet olsun
Evet canım yaa ayağımda sallıyorum bırakıyorum uyanıyorTesekkurederim bu satte bebek mi bakiyin sende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?