Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Ohoo on kiloya gelmeden bile kalmaz bisey 6 7 kilo ver bakalim nasil duracak ondan sonra bakarsin zaten
Aynen canm bende 6 kilo sonra çok iyi olcak gibi hissediyorum hatta buraya da hep aslında ben 62 de olsam yeter hedefi 58 yazarken fazla fazla yazdm dedim çok spor yaptgm için tartıda ağır çıkıyorum ondan sırf resim koydum kaç kilo fazlam olduğu daha net anlaşılır diye canm kas ağırlığı çok farkediyor zaten şuan bacakalrm bisikletten çok karşılandı bir ellesen şok olursun taş gibi semsert baya kas olmuş durumda bacaklarda

Bende cok yuruyus yapiyordum ve leslie ama zaten uste gore kilo almis olsamda ince kaliyor bacaklarim bakalim bu sefer nasil gidecek insallah hemencik giderler

Evet ya karın harika incelmiş hiç kilonu göstermiyorsun işte sporun gücü kaburga falan acayip cıkmış canım sen daha fazla verme 58 falan kötü durur sende
hehe zaten sırf şu bel karın muhabbetlerini anlatamadım için koydum belim içe doğru oyuk benim ondan bu kiloda bile bel cm i böyle oluyor simit bölgesi problemi şok edici gitmiş bide regle olmaya 1-2 gün var şiş halim bu kalanını bacak basen den kilo vermek lazım 5 kilo daha gitse baya rahatlıycam

Bende cok yuruyus yapiyordum ve leslie ama zaten uste gore kilo almis olsamda ince kaliyor bacaklarim bakalim bu sefer nasil gidecek insallah hemencik giderler
Karın hareketlerine ağırlık verirsen ordan gider canm ben çok bisiklet yapıyorum ve bisiklet direk alt karnı çalıştırıyor ondan alt karın simit bölgemde çok ciddi fark oldu bisiklet olmayanlar da direk abs yapabilir ordaki hareketlerin de çoğu bisikletle aynı zaten illa bisiklete gerek yok aynı sekil yere yatıp pedal çevirebilirsin mesela ama gerçi senin karnın da dümdüz olmuş zayırken ama artk bunu okuyan ve simit bölgesi olan arkadaşlara tavsiyem olsun bu

blonde ambition canım özür dilemene gerek YÖK sadece hayal etmiyordum filan deyince kendimi kötü hissettim çok kiloluymuşum gibi geldi...hani ben zaten vücudumu biliyorum da onun için 58 filan olayım diyorum... benim etim biraz gevşek duruyor canım eeeee Doğum yaptım onun da etkisi var....hani ben zaten 60 kiloya filan indikten sonra diyetten çok sıkılaşmak için çalışacağım ...ama foto katmam iyi oldu yorumları okuduktan sonra zayıflamadan çok sıkılaşmaya ihtiyacım olduğunu gördüm...bugünden itibaren platese başlayacağım sonra zorluk durumuna göre değiştiririm sporumu...

Ayrıca bi insan da kilo önce karın bölgesinde dikkat çekiyor... gözümüz direk oraya bakıyor.... dolayısıyla daha kilolu gibi geliyor o yüzden karın bölgeme daha çok çalışmalıyım...

Sıkılaştırıcı krem hakkında bilgisi olan var mı acaba kullansam sporla filan desteklesem nasıl olur....

Evettttttt gelelim sana

Spor yapmanın vücuduna katmış olduğu başarıyaaaa

Kızlar karnını içine çektin sandım o kaburgaların niye içine girmiş.....

Ve
Seninde belden çok alt tarafa çalışman gerekiyor... basen ve kalçan var.....

Bak yine dediğime geliyoruz ve insan da karın bölgesi zayıf olunca çok kilolu gibi durmuyor... biraz kalça çalıştın mı 10 kilo verdin mi tamamdır bu işşş

Kmsl Hnd canım bence iyisin bacaklar ince göbek doğumdan ama sen 59 ol her ihtimale karşı sporu arttır abs filan yap ama vücudun kötü değil yani
Aynen canım göbek Doğumdan küçük cadıya hamile kalmadan önce karnım dümdüzdü ...58 kilo iyi oluyorum çok sağol cnm

Sağol canım teşekkürler.... ya bi yandan fiti kattığım iyi oldu hani sıkılaşmaya çalışacaktım ama 60 kilo olduktan sonra neyse bugünden itibaren başlayacağım artık....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…