Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Bence de karın çok önemli aynen iyice anlaşılsın diye badiye yukarı çektim emin olun diye canm hatta sırttan da koydum sırttan belim iyice belli aslında popol o kadar büyük diil ama hem bel içe doğru oyuk olduğu için hemde çok yakından tam karşıdan çekildi diyemi ne iyice öyle görünmüş canm ben popol dan çook memnunum aslında baska foto cekerim hatta yan donup bide ceksem daha da net anlardiniz aslinda popom oyle cok buyuk diil ama kesinlikle basen bacak baldır var canm oralara çalış cam iyice artk ama gerçekten spor bu kadar fark ettirdi canm benim hep anlatmak istediğim buydu eğer bukadar bisiklet yapmasam ve faydalı yiyecekleri de yemeyip kalori daha az tutsam kaslarımı korumaya almasam çok daha hızlı verirdim şuan 67 diil 62 olurdum ama karnım belim buğdayından daha geniş olurdu işte ben size bunu anlatmaya çalışyrdm ben sıkılaşarak kasları koruyarak hatta az az da arttırarak kilo veriyorum görüntü istediğim gibi olsun gevşemesin canm ben sana hep diyor dum Kmsl Hnd bence senin kilon iyi senin kilo vermeye diil incelmeye ihtiyacın var diye canm yani ben sana zaten zayıfsın diyorum ama sıkı diilsin evt doğum 6 aylık bebek var tabiki normali bu ama istersen dümdüz karnında olur olabilecekken niye olmasın ben onu diyorum arkadaşım senin bunu başarabileceğini biliyorken niye sana bebek var normal boşver diim hayır sen istersen dümdüz de olur yaparsn başarırsın çün ki sen bundan sonra tartıya diil mezureye bak

TM tatlım bundan sonra sıkılaşmaya başlayacağım

Sağol canım teşekkürler.... ya bi yandan fiti kattığım iyi oldu hani sıkılaşmaya çalışacaktım ama 60 kilo olduktan sonra neyse bugünden itibaren başlayacağım artık....
Canm bekledikçe işin zorlaşır çünki kilon düştükçe vücut gevsiycek gevşeme arttıkça sıkılaşma zorlaşıcak sen yarın hemen başla sıkılaşmazaten çoookkk uzun zaman alıyor ve o süreçte zaten gene diyet yaptgn için yavaş yavaş kiloda gidiyor

Tmm kızzzzz başlıyorum bugünden itibaren acaba şu 30 jillian mi yapsam pilates mi karar veremedim ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…