- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #304.321
Evet emiyir gozum kapanmasin diye bakiyorum dun elimden tel dustide oyle uyandim gunun yorgunlugu artikEvet canım yaa ayağımda sallıyorum bırakıyorum uyanıyor
Napim bende nete takılayım bari biraz... sende mi bebişle uğraşıyorsun
Maşallah kuzuya benim cadı en fazla 3 dk emiyor yaaa istemiyorEvet emiyir gozum kapanmasin diye bakiyorum dun elimden tel dustide oyle uyandim gunun yorgunlugu artik
Bence de karın çok önemliblonde ambition canım özür dilemene gerek YÖK sadece hayal etmiyordum filan deyince kendimi kötü hissettim çok kiloluymuşum gibi geldi...hani ben zaten vücudumu biliyorum da onun için 58 filan olayım diyorum... benim etim biraz gevşek duruyor canım eeeee Doğum yaptım onun da etkisi var....hani ben zaten 60 kiloya filan indikten sonra diyetten çok sıkılaşmak için çalışacağım ...ama foto katmam iyi oldu yorumları okuduktan sonra zayıflamadan çok sıkılaşmaya ihtiyacım olduğunu gördüm...bugünden itibaren platese başlayacağım sonra zorluk durumuna göre değiştiririm sporumu...
Ayrıca bi insan da kilo önce karın bölgesinde dikkat çekiyor... gözümüz direk oraya bakıyor.... dolayısıyla daha kilolu gibi geliyor o yüzden karın bölgeme daha çok çalışmalıyım...
Sıkılaştırıcı krem hakkında bilgisi olan var mı acaba kullansam sporla filan desteklesem nasıl olur....
Evettttttt gelelim sana
Spor yapmanın vücuduna katmış olduğu başarıyaaaa
Kızlar karnını içine çektin sandım o kaburgaların niye içine girmiş.....
Ve
Seninde belden çok alt tarafa çalışman gerekiyor... basen ve kalçan var.....
Bak yine dediğime geliyoruz ve insan da karın bölgesi zayıf olunca çok kilolu gibi durmuyor... biraz kalça çalıştın mı 10 kilo verdin mi tamamdır bu işşş
TM tatlım bundan sonra sıkılaşmaya başlayacağımBence de karın çok önemliaynen iyice anlaşılsın diye badiye yukarı çektim emin olun diye canm hatta sırttan da koydum sırttan belim iyice belli aslında popol o kadar büyük diil ama hem bel içe doğru oyuk olduğu için hemde çok yakından tam karşıdan çekildi diyemi ne iyice öyle görünmüş canm ben popol dan çook memnunum aslında baska foto cekerim hatta yan donup bide ceksem daha da net anlardiniz aslinda popom oyle cok buyuk diil ama kesinlikle basen bacak baldır var canm oralara çalış cam iyice artk ama gerçekten spor bu kadar fark ettirdi canm benim hep anlatmak istediğim buydu eğer bukadar bisiklet yapmasam ve faydalı yiyecekleri de yemeyip kalori daha az tutsam kaslarımı korumaya almasam çok daha hızlı verirdim şuan 67 diil 62 olurdum ama karnım belim buğdayından daha geniş olurdu işte ben size bunu anlatmaya çalışyrdm ben sıkılaşarak kasları koruyarak hatta az az da arttırarak kilo veriyorum görüntü istediğim gibi olsun gevşemesin canm ben sana hep diyor dum Kmsl Hnd bence senin kilon iyi senin kilo vermeye diil incelmeye ihtiyacın var diye canm yani ben sana zaten zayıfsın diyorum ama sıkı diilsin evt doğum 6 aylık bebek var tabiki normali bu ama istersen dümdüz karnında olur olabilecekken niye olmasın ben onu diyorum arkadaşım senin bunu başarabileceğini biliyorken niye sana bebek var normal boşver diim hayır sen istersen dümdüz de olur yaparsn başarırsın çün ki sen bundan sonra tartıya diil mezureye bak
Bende ondn korkuyirumMaşallah kuzuya benim cadı en fazla 3 dk emiyor yaaa istemiyor
Aman dikkatli ol Bebişi düşürme
Canm bekledikçe işin zorlaşır çünki kilon düştükçe vücut gevsiycek gevşeme arttıkça sıkılaşma zorlaşıcak sen yarın hemen başla sıkılaşmazaten çoookkk uzun zaman alıyor ve o süreçte zaten gene diyet yaptgn için yavaş yavaş kiloda gidiyorSağol canım teşekkürler.... ya bi yandan fiti kattığım iyi oldu hani sıkılaşmaya çalışacaktım ama 60 kilo olduktan sonra neyse bugünden itibaren başlayacağım artık....
Ne kadarlık canım bebeğin emzik kullanmıyor muBende ondn korkuyirumbenimki emzik yerine kullniyit sanirim yeni huyu bu goguste uyucak emerrk uyucak
Canm bekledikçe işin zorlaşır çünki kilon düştükçe vücut gevsiycek gevşeme arttıkça sıkılaşma zorlaşıcak sen yarın hemen başla sıkılaşmazaten çoookkk uzun zaman alıyor ve o süreçte zaten gene diyet yaptgn için yavaş yavaş kiloda gidiyor
Yarın sen karın bende bacak hareketlerini ekliyoruz tamam mıTM tatlım bundan sonra sıkılaşmaya başlayacağım
iyi geceler canımKızlar gözlerim kapanıyor hadi size iyi gecelererrrrr
Nasipse 3 aylik olcak . Emzik kullnmiyir ama bu gidisle alistirirum artikNe kadarlık canım bebeğin emzik kullanmıyor mu
Tmm canımYarın sen karın bende bacak hareketlerini ekliyoruz tamam mı1ay sonra ikimizinde sorunlu bölgede direk ciddi fark olacak
Nasipse 3 aylik olcak . Emzik kullnmiyir ama bu gidisle alistirirum artik
Gunaydinnnnnnnnnn
İyiyim canım şimdi spora gecicem daha sonra kahvaltı yapicam. Hadi bakalım umarım istediğin gibi verirsinGunaydinnnnnnnnnnnapiyosun canim bugunden itibaren bende baslayorum diyete
cnm boyun kaç doğumdan göbek var gibi ama sporu düzenli yapsan iyice sıkılaşırEki Görüntüle 2241843 Eki Görüntüle 2241853 kızlar bakın ben biraz daha simitlerden az bacaktan birazda sırttan gitse tamam diyorumblonde ambition Kmsl Hnd SchonerDuft drdotty tugbaFB orkide1453 Rabia- magickk htc71
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?