- 22 Mart 2015
- 37.077
- 184.491
- 598
- 38
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #304.341
1,60 canım aynen göbek bende kolay eriyor canım o sorun değil daha fazla yapcam sporu zaten.cnm boyun kaç doğumdan göbek var gibi ama sporu düzenli yapsan iyice sıkılaşır
valla kılona göre vücudun çok iyi canım basen giderse tamamdır zaten o gidene kadar göbek de sıfırlanır senin ctesi ben de çekeyim fotomuKizlarherkes merak etti şimdi tek tek atmaya üşendim amaaannn atıyorum buraya tanıyan tanısın @magickk dışın da tanıyan yoktur şimdi zatenhemde karnımı belimi direk açık çektim görün badi siyah duamı korse mi var demeyin 68 kiloda bu hale getirdim al ama basen bacak kalın onu çekinmeden diyebilirsiniz hahaha yorumları alalım 1.62 boya ve 67 -68 kiloya göre nasl
Eki Görüntüle 2241808 Eki Görüntüle 2241807
Ne kadar oldu dogum yapali.1,60 canım aynen göbek bende kolay eriyor canım o sorun değil daha fazla yapcam sporu zaten.
10 gün sonra 6 ay olucak canım ben doğumda almadım zaten 70 kiloyla kaldım 72 ile doğum yaptım canım sonradan aldım.Ne kadar oldu dogum yapali.
Onceki halini bilmiyorum canim ama en son gobek le basende incecik oluyor kilo verdikçe.
Senin vucut tipinle beninki ayni hemn hemen ayni yerlerden kilo aldim simit olusuyor kilo aldimmi sen verdikce onlarda kalmaz
Gunaydin canim demek korkunclu seyler izledingünaydın kızlar dün erken uyudum gözüm kapandı birazda korktum evde pazar günü ne gereği varsa ben eşim kardeşim ile tepedeki ev dizisini izledik hayaletler falan vardı wcye geçtim sonra direk koltuğa attım kendimi mutfak aydınlık oluyor diye orda uyudum tırsaklığımdan
Cekte yorum yapalimvalla kılona göre vücudun çok iyi canım basen giderse tamamdır zaten o gidene kadar göbek de sıfırlanır senin ctesi ben de çekeyim fotomu
Severim hayaletli filmlerigünaydın kızlar dün erken uyudum gözüm kapandı birazda korktum evde pazar günü ne gereği varsa ben eşim kardeşim ile tepedeki ev dizisini izledik hayaletler falan vardı wcye geçtim sonra direk koltuğa attım kendimi mutfak aydınlık oluyor diye orda uyudum tırsaklığımdan
ben 2 gündür evde kahvaltı yapamıyorum (bi halsizlik var üzerimde zor kalkıyorum) 1 elma yiyorum sandwich yememek içinKahvaltı yapmıyorum zaten çok acıkıyorum. Bu ara muz yemeye başladım kahvaltı niyetine yetmedi. Acıkınca migrenim tutuyor.
Tost yedim mi kilo verebiliyorum. Tabi hergün yememek şartı ile.
Pilavı ekmek yemediysem 2 yk yiyorum baba faydalı diye.
Birde şeker i azalttım. Sabah kahvaltı da ne yiyorsun
Uzun süre yapmıştım ahh niye biraktiysam . Üstüne leslie ve fazladan abs yapardım.
Biz tariya takılıyoruz. Aslında yağ yakma ve sıkılasmaya önem vermemiz lazım. 70lerdeyim ama gören şok oluyor biraz kilo versem 50 li kilolarda görünürüm sanırım
canım 6 aylık bi anne için harikasın bence spora devammmEki Görüntüle 2241843 Eki Görüntüle 2241853 kızlar bakın ben biraz daha simitlerden az bacaktan birazda sırttan gitse tamam diyorum @yellow girl @Kmsl HndSchonerDuft @drdotty tugbaFB orkide1453 Rabia- @magickk htc71
kız yellow bel oyuntun çok iyi arkadan özeliikleKizlarherkes merak etti şimdi tek tek atmaya üşendim amaaannn atıyorum buraya tanıyan tanısın @magickk dışın da tanıyan yoktur şimdi zatenhemde karnımı belimi direk açık çektim görün badi siyah duamı korse mi var demeyin 68 kiloda bu hale getirdim al ama basen bacak kalın onu çekinmeden diyebilirsiniz hahaha yorumları alalım 1.62 boya ve 67 -68 kiloya göre nasl
Eki Görüntüle 2241808 Eki Görüntüle 2241807
İyi olmaya çalışıyorum dun gece tesadufen tikladim seni gordum sonra uyuya kaldim,sen nasilsin ...
Gunaydin selcanim hayirdir kotu bisey mi varİyi olmaya çalışıyorum dun gece tesadufen tikladim seni gordum sonra uyuya kaldim,sen nasilsin ...
Kizlar hepinize gunaydinnn
canım ben bacaklarda çok sorun görmedim ama göbek için zaten mekiği fazlasıyla yapıyorsun ama üst için bişeyler bulsan iyi olur birazcık sırtın var o kadar onun dışında gayet iyisinEki Görüntüle 2241843 Eki Görüntüle 2241853 kızlar bakın ben biraz daha simitlerden az bacaktan birazda sırttan gitse tamam diyorum @yellow girl @Kmsl HndSchonerDuft @drdotty tugbaFB orkide1453 Rabia- @magickk htc71
hadi hepimiz çekelimvalla kılona göre vücudun çok iyi canım basen giderse tamamdır zaten o gidene kadar göbek de sıfırlanır senin ctesi ben de çekeyim fotomu
ahahhagünaydın kızlar dün erken uyudum gözüm kapandı birazda korktum evde pazar günü ne gereği varsa ben eşim kardeşim ile tepedeki ev dizisini izledik hayaletler falan vardı wcye geçtim sonra direk koltuğa attım kendimi mutfak aydınlık oluyor diye orda uyudum tırsaklığımdan
ben kızım 6 aylıkken dombili dombili dolanıyordum ne iyi yapmışınız kızlar hemn zayıflamaya başlayarak valla10 gün sonra 6 ay olucak canım ben doğumda almadım zaten 70 kiloyla kaldım 72 ile doğum yaptım canım sonradan aldım.
perfectgünaydın kızlar
SABAH
500ml su (yarım limon 1tk zencefil)
4 yk yoğurt-1yk yulaf-1 dilim ananas karıştırıp yedm
ARA
yeşil çay+1 salatalık
ÖĞLEN
4yk lor peynirli yağsız salata
ARA
sütlü kahve -15 badem
AKŞAM
tavuk-salata
ARA
beyaz çay-5 çiğ fındık
günaydın canım hoşgeldin nasılsınİyi olmaya çalışıyorum dun gece tesadufen tikladim seni gordum sonra uyuya kaldim,sen nasilsin ...
Kizlar hepinize gunaydinnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?