Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

valla kılona göre vücudun çok iyi canım basen giderse tamamdır zaten o gidene kadar göbek de sıfırlanır senin ctesi ben de çekeyim fotomu

günaydın kızlar dün erken uyudum gözüm kapandı birazda korktum evde pazar günü ne gereği varsa ben eşim kardeşim ile tepedeki ev dizisini izledik hayaletler falan vardı wcye geçtim sonra direk koltuğa attım kendimi mutfak aydınlık oluyor diye orda uyudum tırsaklığımdan

1,60 canım aynen göbek bende kolay eriyor canım o sorun değil daha fazla yapcam sporu zaten.
Ne kadar oldu dogum yapali.
Onceki halini bilmiyorum canim ama en son gobek le basende incecik oluyor kilo verdikçe.
Senin vucut tipinle beninki ayni hemn hemen ayni yerlerden kilo aldim simit olusuyor kilo aldimmi sen verdikce onlarda kalmaz

Ne kadar oldu dogum yapali.
Onceki halini bilmiyorum canim ama en son gobek le basende incecik oluyor kilo verdikçe.
Senin vucut tipinle beninki ayni hemn hemen ayni yerlerden kilo aldim simit olusuyor kilo aldimmi sen verdikce onlarda kalmaz
10 gün sonra 6 ay olucak canım ben doğumda almadım zaten 70 kiloyla kaldım 72 ile doğum yaptım canım sonradan aldım.

Gunaydin canim demek korkunclu seyler izledin gecer etkisi bikac gune

Severim hayaletli filmleri

ben 2 gündür evde kahvaltı yapamıyorum (bi halsizlik var üzerimde zor kalkıyorum) 1 elma yiyorum sandwich yememek için
2yk pılavsa yediğin çok gelmedi bana

kız yellow bel oyuntun çok iyi arkadan özeliikle
seninde bildiğin üzere bacak ve basen üzerine çalışman gerekiyor
oda zaten 10 kilo verdiğin zaman gayette gidecek

günaydın kızlar
SABAH
500ml su (yarım limon 1tk zencefil)
4 yk yoğurt-1yk yulaf-1 dilim ananas karıştırıp yedm
ARA
yeşil çay+1 salatalık
ÖĞLEN
4yk lor peynirli yağsız salata
ARA
sütlü kahve -15 badem
AKŞAM
tavuk-salata
ARA
beyaz çay-5 çiğ fındık

ahahha
bayılırım korku filmine

perfect
tartıldınmı sabah merak ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…