- 7 Ocak 2018
- 27.560
- 80.009
- 598
- 36
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #304.361
Evet canım bence de haklısın simit bölgen ve göbeğin var bacaklardan da gitse iyi olur bence... ama vücudumuz ancak toparlanıyorEki Görüntüle 2241843 Eki Görüntüle 2241853 kızlar bakın ben biraz daha simitlerden az bacaktan birazda sırttan gitse tamam diyorumblonde ambition Kmsl Hnd SchonerDuft drdotty tugbaFB orkide1453 Rabia- @magickk htc71
Hos geldin canim seni burda gordugume sevindim..Gunaydin selcanim hayirdir kotu bisey mi varbende iyiyim kilo aldim geri dondum kürkçü dükkanına
Ya var ya çok iyi motive ediyorsunnnben kızım 6 aylıkken dombili dombili dolanıyordum ne iyi yapmışınız kızlar hemn zayıflamaya başlayarak valla
Yok canım ya tartılacaktım unttum su içtimperfect
tartıldınmı sabah merak ettim
aynı bennnben kızım 6 aylıkken dombili dombili dolanıyordum ne iyi yapmışınız kızlar hemn zayıflamaya başlayarak valla
ama öle canım kızım 1.5 yaşındayken kafama dank etti ancak kilolarımYa var ya çok iyi motive ediyorsunnn
Bayıldım sanaaaaaaaa
Yok canım ya tartılacaktım unttum su içtim
hoşgeldin canım nasıl gidiyor hamilelikmerhbabalar nasılsınız arkadaslar belkı hatırlarsınız gebelıkten dolayı ızne cıktım :))
Bende seni gordugume sevindim canimHos geldin canim seni burda gordugume sevindim..
Ben iyi degilim canim yaklasik 5 aydir tup bebek tedavisi görüyorum sonunda gecen hafta pazartesi başladık tedaviye 5 yumurtam vardi zor guc bulundu idi dunde opu gunum belli olacakti kontrole gittim 5 yumurtadan 2 tane kalmış riskdesin dediler tedavi iptal oldu 8 gun agir hormon ilaçlar aldim ustne ice sistim kg aldim dun berbat durumdaydim aglmaktan helak oldum ve bukadar ilac kullandım son catlatma ignemi vuruldum normal yoldan deva edicez boyle bir imtihandayiz rabbim kolaylastirsin ne diymm..
Eger ki bu ay husran olursa bende iki ay siki diyetle aranizdayimm(
Seni geçenlerde başka bi başlıkta gördüm buraya neden gelmiyorsun artıkİyi olmaya çalışıyorum dun gece tesadufen tikladim seni gordum sonra uyuya kaldim,sen nasilsin ...
Kizlar hepinize gunaydinnn
kilolar fena doguma da bes ay var ve yemedıgım halde cok fazla kılo aldım o yuzden cok canım sıkkın bırazhoşgeldin canım nasıl gidiyor hamilelik
kilolar ne durumda :)
şeker yüklemesi yaptırdın mı belki gizli şeker vardır ondandır kilo alımınkilolar fena doguma da bes ay var ve yemedıgım halde cok fazla kılo aldım o yuzden cok canım sıkkın bıraz
Benimde 1 yasindayken dank ettiama öle canım kızım 1.5 yaşındayken kafama dank etti ancak kilolarım
hiçbirimiz burdan mezun olup mankenlik ajansına yazılmayacağız
hepimizin istediği giydiklerimiz içerisinde kendimizi mutlu hissedebilmek
seker yuklemesı yaptırmadım doktor da demedı sekız kılo aldıö dort aylık hamıleyım ne yapacam bılmyorumşeker yüklemesi yaptırdın mı belki gizli şeker vardır ondandır kilo alımın
kaç kilo aldın ki
maşallah cnm düşüşe geçmişsin demekki reglide atlatırsan bence de 65 lere hemen geçeceksin hatta beni 63lerde bırakıp 5leri göreceksin gibi ben oturayım da ağlayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?