Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Gunaydin selcanim hayirdir kotu bisey mi var bende iyiyim kilo aldim geri dondum kürkçü dükkanına
Hos geldin canim seni burda gordugume sevindim..
Ben iyi degilim canim yaklasik 5 aydir tup bebek tedavisi görüyorum sonunda gecen hafta pazartesi başladık tedaviye 5 yumurtam vardi zor guc bulundu idi dunde opu gunum belli olacakti kontrole gittim 5 yumurtadan 2 tane kalmış riskdesin dediler tedavi iptal oldu 8 gun agir hormon ilaçlar aldim ustne ice sistim kg aldim dun berbat durumdaydim aglmaktan helak oldum ve bukadar ilac kullandım son catlatma ignemi vuruldum normal yoldan deva edicez boyle bir imtihandayiz rabbim kolaylastirsin ne diymm..
Eger ki bu ay husran olursa bende iki ay siki diyetle aranizdayimm (

Ya var ya çok iyi motive ediyorsunnn
Bayıldım sanaaaaaaaa
ama öle canım kızım 1.5 yaşındayken kafama dank etti ancak kilolarım
hiçbirimiz burdan mezun olup mankenlik ajansına yazılmayacağız
hepimizin istediği giydiklerimiz içerisinde kendimizi mutlu hissedebilmek

Bende seni gordugume sevindim canim
Insallah olur ne kadar istedigini biliyorum insallah rabbim gonlune gore versin aldigin kilolarida veririz birlikte uzulme

M MissHayaLet canım doğum yeni olduğu için şişlikler vs. Tabi vücut kendini anca toparlıyor ama bbence sen spor ßeklini değiştr karnın böyle iken mekik yapman doğru diil karnın düze yakın hatta düz iken mekik yaparsan kaslı görünüm olur iyi olur ama şuan mekik ile alttaki kasları çalıştığımda onlarda şişip üsteki yağları iyice öne itiyor ve böyle şiş çıkık görüntü oluşuyor canm sen onun yerine cardio yapsan yağ yakımı daha iyi olur bide bacak ile yapılan hareketler karnı daha çok calistiriyor mekik yerine onları yapman daha doğru cardio ve abs gibi yaparsan hem bacak hem karın çalışır

ama öle canım kızım 1.5 yaşındayken kafama dank etti ancak kilolarım
hiçbirimiz burdan mezun olup mankenlik ajansına yazılmayacağız
hepimizin istediği giydiklerimiz içerisinde kendimizi mutlu hissedebilmek
Benimde 1 yasindayken dank etti bu laf banamiydi tabiki mankenlik ajansina kaydolmayacagiz ben zaten dedim Kmsl Hnd yeni dogum yapmis ne kadar olmus ki daha ben onun gibiyken 78 kiloyla geziyordum masallah diye soyledim foto olayida yellowa atmistim gruba koysana dedi oyle gelisti yoksa ben kimse kotu hissetsin yada ben manken gibiydim diye koymadim

tugbaFB canım 67.8 im hemde regleye 1gün kala aayyy regle bitişi 66lara geçiyorum galiba şu 2-3 kilo hızlı gitcek gibi geldi bana bir kaçgündür kendimi 65e düşmüş gibi hissediyordum ondan hemen 65olcam gibi geliyor tugbaFB baaakkkk geeldiiimmmm sen tartıldın mı ????????

maşallah cnm düşüşe geçmişsin demekki reglide atlatırsan bence de 65 lere hemen geçeceksin hatta beni 63lerde bırakıp 5leri göreceksin gibi ben oturayım da ağlayım

Canım göbek var sende ama sen Doğum yapalı ne kadar oldu ki
Gider o göbek ve simit bölgesi, birazda kollarda var.
Kilo verirken acele etme kas miktarını arttır, protein ağırlıklı beslen. Karbonhidratlar hep göbek bölgesine yerleşiyor uzak durmak gerekir. Spor konusunda SchonerDuft ve blonde ambition sana yardımcı olurlar zaten spor yapıyorsun ama sorunlu bölgelere odaklanırsan daha kısa sürede toparlarsın.
Bu arada dün Kmsl Hnd sana yazacaktım unutmuşum. Kilona göre bedeninin orta kısmı fazla ama bu fazlalığın nedeni bence beslenme şeklin. Eğer yapabilirsen Karatay gibi bi yöntem dene. (Besin çeşitliliği olarak) Karın bel bölgesi çok güzel iniyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…