Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

aynen bende 6 aylıkken 78 lerde 1 yaşındayken 80 lerde geziyordum
kız yok sen niye alındın
kimseye laf sokmam ben direk söylerim ayrıca niye kızı üzdün diye
ayrıca hiç bi mankenin 60 lı kilolarda olduğunu düşünmüyorum

ben kızım 6 aylıkken dombili dombili dolanıyordum ne iyi yapmışınız kızlar hemn zayıflamaya başlayarak valla
Aynen canım buraya katilmasaydim hala yemeğe devam ediyor olurdum süt olsun falan diye
Burada insan daha çok bilincleniyor. Aslında vücudun neye ihtiyacı var bildiğimiz halde kendimizi frenleyemiyoruz.

ben de mekikle göbek gitmez diye okudum 1000tane de yapsan gitmez yazıyordu abs tarzı cardıo tarzı daha etkili

seker yuklemesı yaptırmadım doktor da demedı sekız kılo aldıö dort aylık hamıleyım ne yapacam bılmyorum (
yemeden aldım dediğin için söyledim keşke yaptırsaydın
gerçi hangi haftada oluyordu unuttum ama belki geç kalmamışındır yaptırmak için
ilk 4 ayda 8 kilo fazla geldi bana

Aynen canım buraya katilmasaydim hala yemeğe devam ediyor olurdum süt olsun falan diye
Burada insan daha çok bilincleniyor. Aslında vücudun neye ihtiyacı var bildiğimiz halde kendimizi frenleyemiyoruz.
cnm emziriyormuydun tam bilmiyorum da biraz daha protein beslensen kas yapına daha faydalı

fazla fazla canım doktora gıdıyorum almamaya calıs dıyor ama yemıyorum dedım ama yok yanı

omg ne diyosun sen yaaa
şaka şaka çok sevindim canım
aynen böle devam bi an önce verelim şu kiloları el birliği ile
bende 67 çıktım 66.9 çıkmamak moralimi düşürdü

10 gün sonra 6 ay olucak canım ben doğumda almadım zaten 70 kiloyla kaldım 72 ile doğum yaptım canım sonradan aldım.
İnanmıyorum ya çok kıskanıyorum senin gibi kilo almadan hamileliği tamamlayanları. Ben ilk hamileliğimde 56 ile başlamış 98 ile doğuma gitmiştim. Sonrakilerde çok farklı olmadı açıkçası.
Neyse çok kıskandım bilgin olsun

Dikkat etmek gerek sonra vermesi çok zor sanırım 16. Haftada yapılıyor şeker yüklemesi

Canm konu ne anlıyamadım ama benim görüşüm evt 62 de manken gibisin ben burayada köy arkadaşlarda görsün istedim çünki ben yorumlarken bazı kişilerde 62 nin altına gerek yok diye hep söylüyorum özellikle uzun boyda zaten böyle ip ince oluyo senin fotonda böyle ondan sende buraya koy 62nin hatta 65in de ideal kiloda oldugun gorunsun istedim bu fotoyu goren kimse 60ın altına in diyemez mesela anlatabiliyomuyum bu sekilde ideal kilolarimiz da net anlasiliyor ondan istedim neden başkası kötü hissetsin şimdi çok saçma burası zayıflama sayfası diil mi zaten burda fit birinin ne işi var zaten hepimiz elestiri yapmak icin ve yanlışlarımızı düzeltmek içiiçin toplanmadik mi benim boyumda bacakları ince olan yada benim boyumda daha zayıf bir foto yüklenirse ben de boyle diilim deyip kötü hissetsem kendimi bu komik olur dimi zaten farkında diilmiyim benim bacak zaten ince dersem zaten uyarın ki kendimi düzeltiyim dimi maksat bu diil mi ben bunun için burdayız diye biliyorum yoksa herkes birbirine iltifat etsin kimseninde 100gram vermeye sporda yapmaya ihtiyacı yok diyip toplu mezun olalım ozaman amaç bumu biz bu fotoları fazlalıklarımız neremizde ve nelere yönlenmeliyiz diye koyduk diye düşünüyorum herkesin vücut tipi farklı ve ideal kilosu da farklı

Son düzenleme:
Canım aslında normalde o kadar gobegim yok canım dün akşam nohut yedim biraz sisirdi wc gitmeden çektim foto birde

fazla fazla canım doktora gıdıyorum almamaya calıs dıyor ama yemıyorum dedım ama yok yanı
neyse stres yapma bebişin her şeyi olduğu gibi onuda hissediyor
aldığın kilo sağlığınızı etkilemesin yeter
onun dışında kucağına aldıktan sonra gelirsin yine verilir her şekilde
sadece imkanın varsa bi diyetisyene gitsen iyi olur gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…