- 22 Mayıs 2014
- 6.173
- 17.832
- 248
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #304.381
aynen bende 6 aylıkken 78 lerde 1 yaşındayken 80 lerde geziyordumBenimde 1 yasindayken dank ettibu laf banamiydi tabiki mankenlik ajansina kaydolmayacagiz ben zaten dedim @Kmsl Hnd yeni dogum yapmis ne kadar olmus ki daha ben onun gibiyken 78 kiloyla geziyordum masallah diye soyledim foto olayida yellowa atmistim gruba koysana dedi oyle gelisti yoksa ben kimse kotu hissetsin yada ben manken gibiydim diye koymadim
ben korkumdan hiç bi ayara dokunmuyorumkızlar bildirim telime geliyor sürekli onu değüiştireyim diye bişeyler yaptım sanırım etiketledikleriniz filan gelmeyiverdi bildirim olarak nasıl yapıcam
Aynen canım buraya katilmasaydim hala yemeğe devam ediyor olurdum süt olsun falan diyeben kızım 6 aylıkken dombili dombili dolanıyordum ne iyi yapmışınız kızlar hemn zayıflamaya başlayarak valla
ben de mekikle göbek gitmez diye okudum 1000tane de yapsan gitmez yazıyordu abs tarzı cardıo tarzı daha etkiliM MissHayaLet canım doğum yeni olduğu için şişlikler vs. Tabi vücut kendini anca toparlıyor ama bbence sen spor ßeklini değiştr karnın böyle iken mekik yapman doğru diil karnın düze yakın hatta düz iken mekik yaparsan kaslı görünüm olur iyi olur ama şuan mekik ile alttaki kasları çalıştığımda onlarda şişip üsteki yağları iyice öne itiyor ve böyle şiş çıkık görüntü oluşuyor canm sen onun yerine cardio yapsan yağ yakımı daha iyi olur bide bacak ile yapılan hareketler karnı daha çok calistiriyor mekik yerine onları yapman daha doğru cardio ve abs gibi yaparsan hem bacak hem karın çalışır
Evet canım bir 5 kilo daha toplar beni.Evet canım bence de haklısın simit bölgen ve göbeğin var bacaklardan da gitse iyi olur bence... ama vücudumuz ancak toparlanıyor
yemeden aldım dediğin için söyledim keşke yaptırsaydınseker yuklemesı yaptırmadım doktor da demedı sekız kılo aldıö dort aylık hamıleyım ne yapacam bılmyorum(
telden düzelttim de sürekli mesaj halinde bildirim geliyor o nasıl düzelecek bilmiyorumben korkumdan hiç bi ayara dokunmuyorum
cnm emziriyormuydun tam bilmiyorum da biraz daha protein beslensen kas yapına daha faydalıAynen canım buraya katilmasaydim hala yemeğe devam ediyor olurdum süt olsun falan diye
Burada insan daha çok bilincleniyor. Aslında vücudun neye ihtiyacı var bildiğimiz halde kendimizi frenleyemiyoruz.
fazla fazla canım doktora gıdıyorum almamaya calıs dıyor ama yemıyorum dedım ama yok yanıyemeden aldım dediğin için söyledim keşke yaptırsaydın
gerçi hangi haftada oluyordu unuttum ama belki geç kalmamışındır yaptırmak için
ilk 4 ayda 8 kilo fazla geldi bana
omg
İnanmıyorum ya çok kıskanıyorum senin gibi kilo almadan hamileliği tamamlayanları. Ben ilk hamileliğimde 56 ile başlamış 98 ile doğuma gitmiştim. Sonrakilerde çok farklı olmadı açıkçası.10 gün sonra 6 ay olucak canım ben doğumda almadım zaten 70 kiloyla kaldım 72 ile doğum yaptım canım sonradan aldım.
seni almadan bir yere gitmeyizmaşallah cnm düşüşe geçmişsin demekki reglide atlatırsan bence de 65 lere hemen geçeceksin hatta beni 63lerde bırakıp 5leri göreceksin gibi ben oturayım da ağlayım
Dikkat etmek gerek sonra vermesi çok zor sanırım 16. Haftada yapılıyor şeker yüklemesiyemeden aldım dediğin için söyledim keşke yaptırsaydın
gerçi hangi haftada oluyordu unuttum ama belki geç kalmamışındır yaptırmak için
ilk 4 ayda 8 kilo fazla geldi bana
Canm konu ne anlıyamadım ama benim görüşüm evt 62 de manken gibisin ben burayada köy arkadaşlarda görsün istedim çünki ben yorumlarken bazı kişilerde 62 nin altına gerek yok diye hep söylüyorum özellikle uzun boyda zaten böyle ip ince oluyo senin fotonda böyle ondan sende buraya koy 62nin hatta 65in de ideal kiloda oldugun gorunsun istedim bu fotoyu goren kimse 60ın altına in diyemez mesela anlatabiliyomuyum bu sekilde ideal kilolarimiz da net anlasiliyor ondan istedim neden başkası kötü hissetsin şimdi çok saçma burası zayıflama sayfası diil mi zaten burda fit birinin ne işi var zaten hepimiz elestiri yapmak icin ve yanlışlarımızı düzeltmek içiiçin toplanmadik mi benim boyumda bacakları ince olan yada benim boyumda daha zayıf bir foto yüklenirse ben de boyle diilim deyip kötü hissetsem kendimi bu komik olur dimi zaten farkında diilmiyim benim bacak zaten ince dersem zaten uyarın ki kendimi düzeltiyim dimi maksat bu diil mi ben bunun için burdayız diye biliyorum yoksa herkes birbirine iltifat etsin kimseninde 100gram vermeye sporda yapmaya ihtiyacı yok diyip toplu mezun olalım ozaman amaç bumu biz bu fotoları fazlalıklarımız neremizde ve nelere yönlenmeliyiz diye koyduk diye düşünüyorum herkesin vücut tipi farklı ve ideal kilosu da farklıBenimde 1 yasindayken dank ettibu laf banamiydi tabiki mankenlik ajansina kaydolmayacagiz ben zaten dedim @Kmsl Hnd yeni dogum yapmis ne kadar olmus ki daha ben onun gibiyken 78 kiloyla geziyordum masallah diye soyledim foto olayida yellowa atmistim gruba koysana dedi oyle gelisti yoksa ben kimse kotu hissetsin yada ben manken gibiydim diye koymadim
Canım aslında normalde o kadar gobegim yok canım dün akşam nohut yedim biraz sisirdi wc gitmeden çektim foto birdeM MissHayaLet canım doğum yeni olduğu için şişlikler vs. Tabi vücut kendini anca toparlıyor ama bbence sen spor ßeklini değiştr karnın böyle iken mekik yapman doğru diil karnın düze yakın hatta düz iken mekik yaparsan kaslı görünüm olur iyi olur ama şuan mekik ile alttaki kasları çalıştığımda onlarda şişip üsteki yağları iyice öne itiyor ve böyle şiş çıkık görüntü oluşuyor canm sen onun yerine cardio yapsan yağ yakımı daha iyi olur bide bacak ile yapılan hareketler karnı daha çok calistiriyor mekik yerine onları yapman daha doğru cardio ve abs gibi yaparsan hem bacak hem karın çalışır
neyse stres yapma bebişin her şeyi olduğu gibi onuda hissediyorfazla fazla canım doktora gıdıyorum almamaya calıs dıyor ama yemıyorum dedım ama yok yanı
Emziriyorum canimcnm emziriyormuydun tam bilmiyorum da biraz daha protein beslensen kas yapına daha faydalı
bende öle bi özellik olsa keşke diye düşünüyordum ama yapamıyordum demek oluyormuştelden düzelttim de sürekli mesaj halinde bildirim geliyor o nasıl düzelecek bilmiyorum
kesinlikleDikkat etmek gerek sonra vermesi çok zor sanırım 16. Haftada yapılıyor şeker yüklemesi
proteini artır cnm bence hem sütüne faydalı hem de kasını artırEmziriyorum canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?