- 16 Şubat 2017
- 2.625
- 4.116
- 83
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #304.401
tamam canım doktora gıdecem ona bı soylerım ınsallah yapar.kesinliklezuzuzuzu1234 canım 16. haftada oluyormuş geçirmediysen yaptırmanı öneririm
işte vücut yapımıza göre o göbek basenb gittiğinde 50 60 diye takılmamak lazım o fotoyu akşam gördüm valla çok iyiydi dümdüz karın hep yağdan vermiş ondan incelmiş benceCanm konu ne anlıyamadım ama benim görüşüm evt 62 de manken gibisin ben burayada köy arkadaşlarda görsün istedim çünki ben yorumlarken bazı kişilerde 62 nin altına gerek yok diye hep söylüyorum özellikle uzun boyda zaten böyle ip ince oluyo senin fotonda böyle ondan sende buraya koy 62nin hatta 65in de ideal kiloda oldugun gorunsun istedim bu fotoyu goren kimse 60ın altına in diyemez mesela anlatabiliyomuyum bu sekilde ideal kilolarimiz da net anlasiliyor ondan istedim neden başkası kötü hissetsin şimdi çok saçma burası zayıflama sayfası diil mi zaten burda fit birinin ne işi var zaten hepimiz elestiri yapmak icin ve yanlışlarımızı düzeltmek içiiçin toplanmadik mi benim boyumda bacakları ince olan yada benim boyumda daha zayıf bir foto yüklenirse ben de boyle diilim deyip kötü hissetsem kendimi bu komik olur dimi zaten farkında diilmiyim benim bacak zaten ince dersem zaten uyarın ki kendimi düzeltiyim dimi maksat bu diil mi ben bunun için burdayız diye biliyorum yoksa herkes birbirine iltifat etsin kimseninde 100gram vermeye sporda yapmaya ihtiyacı yok diyip toplu mezun olalım ozaman amaç bumu biz bu fotoları fazlalıklarımız neremizde ve nelere yönlenmeliyiz diye koyduk diye düşünüyorum herkesin vücut tipi farklı ve ideal kilosu da farklı
Tamam canım öyle yaparim.proteini artır cnm bence hem sütüne faydalı hem de kasını artır
birde uzun süre spor yapınca vücud salmıyor kendini göbek bölgem çok yağlı benim senin 5 6 tık fazlanım sanırım. ödem olduğu ve wc sıkıntısı olduğu zaman şişiyorum tabi .Bende hep diyor dum ya ben 70 gibi dillim diye gerçekten spor yapan ve yapmayan çok farklı oluyor canm haklisin ben daha önce çok dedim yağ ve karın vücutta kapladığı alanı ve görüntüleri ile ilgili fotolar açıklamalar filan çok atmıştım bir ara bu yüzünden biliyosun kesinlikle yağ yakmak önemli yoksa tartıda düşüş önemli diil kas kaybı olunca ciddi bir kilo düşüşü olup vücut daralmıyormuş ama yağ kaybında tartıda az düşüş vücutta belirgin daralma oluyor
SENİN ALT BÖLGE SIKINTILI GÖBEK KİLONA GÖRE İYİ AMA ŞİMDİDEN ABS ÇALIŞMAN LAZIM GÖBEK ZOR SERTLEŞİYOR O SERTLİĞİ İSTİYORSAN TABİ .Kizlarherkes merak etti şimdi tek tek atmaya üşendim amaaannn atıyorum buraya tanıyan tanısınmagickk dışın da tanıyan yoktur şimdi zaten hemde karnımı belimi direk açık çektim görün badi siyah duamı korse mi var demeyin 68 kiloda bu hale getirdim al ama basen bacak kalın onu çekinmeden diyebilirsiniz hahaha yorumları alalım 1.62 boya ve 67 -68 kiloya göre nasl
Eki Görüntüle 2241808 Eki Görüntüle 2241807
GEL BERABER BAŞLAYALIM JİLLİAN A BENDE 30 GÜNLÜK LEVEL 1 YAPMIŞTIM .Tebrik ederim canım gerçekten zor video 30 günlük var onu mu yapmıştın
RESMİ ATMAN İYİ OLDU EN AZINDAN NE YAPMAN GEREKTİĞİ KAFANDA NETLEŞTİ MORALİNİDE BOZMA BEN HER ZAMAN SPOR YAPARKEN BÖLGESEL YAPMANIZI ÖNERİRDİM SEBEBİ BUYDU SENİN ÖZEL DURUMUNDA SÖZ KONUSU YENİ DOĞUM YAPTIN .blonde ambition canım özür dilemene gerek YÖK sadece hayal etmiyordum filan deyince kendimi kötü hissettim çok kiloluymuşum gibi geldi...hani ben zaten vücudumu biliyorum da onun için 58 filan olayım diyorum... benim etim biraz gevşek duruyor canım eeeee Doğum yaptım onun da etkisi var....hani ben zaten 60 kiloya filan indikten sonra diyetten çok sıkılaşmak için çalışacağım ...ama foto katmam iyi oldu yorumları okuduktan sonra zayıflamadan çok sıkılaşmaya ihtiyacım olduğunu gördüm...bugünden itibaren platese başlayacağım sonra zorluk durumuna göre değiştiririm sporumu...
Ayrıca bi insan da kilo önce karın bölgesinde dikkat çekiyor... gözümüz direk oraya bakıyor.... dolayısıyla daha kilolu gibi geliyor o yüzden karın bölgeme daha çok çalışmalıyım...
Sıkılaştırıcı krem hakkında bilgisi olan var mı acaba kullansam sporla filan desteklesem nasıl olur....
Evettttttt gelelim sana
Spor yapmanın vücuduna katmış olduğu başarıyaaaa
Kızlar karnını içine çektin sandım o kaburgaların niye içine girmiş.....
Ve
Seninde belden çok alt tarafa çalışman gerekiyor... basen ve kalçan var.....
Bak yine dediğime geliyoruz ve insan da karın bölgesi zayıf olunca çok kilolu gibi durmuyor... biraz kalça çalıştın mı 10 kilo verdin mi tamamdır bu işşş
senin kol bacak göbek çalışman lazım canım sırtta öyleEki Görüntüle 2241843 Eki Görüntüle 2241853 kızlar bakın ben biraz daha simitlerden az bacaktan birazda sırttan gitse tamam diyorumblonde ambition Kmsl Hnd SchonerDuft @drdotty @tgb1907 orkide1453 @mutlurabia magickk htc71
Aynen canım o fotoyu bende gördüm heryerden vermis. Gayet güzel görünüyordu.işte vücut yapımıza göre o göbek basenb gittiğinde 50 60 diye takılmamak lazım o fotoyu akşam gördüm valla çok iyiydi dümdüz karın hep yağdan vermiş ondan incelmiş bence
Canım senin WC sıkıntın var ya birde ıhlamur denesene iki fincan yada üç fincan iç.birde uzun süre spor yapınca vücud salmıyor kendini göbek bölgem çok yağlı benim senin 5 6 tık fazlanım sanırım. ödem olduğu ve wc sıkıntısı olduğu zaman şişiyorum tabi .
DEDİĞİN GİBİ ÖNCEDEN KONUŞMUŞTUK O YÜZDEN BESLENME ŞEKLİ VE SPOR ÇOK ÖNMLİ
SENİN ALT BÖLGE SIKINTILI GÖBEK KİLONA GÖRE İYİ AMA ŞİMDİDEN ABS ÇALIŞMAN LAZIM GÖBEK ZOR SERTLEŞİYOR O SERTLİĞİ İSTİYORSAN TABİ .
GEL BERABER BAŞLAYALIM JİLLİAN A BENDE 30 GÜNLÜK LEVEL 1 YAPMIŞTIM .
RESMİ ATMAN İYİ OLDU EN AZINDAN NE YAPMAN GEREKTİĞİ KAFANDA NETLEŞTİ MORALİNİDE BOZMA BEN HER ZAMAN SPOR YAPARKEN BÖLGESEL YAPMANIZI ÖNERİRDİM SEBEBİ BUYDU SENİN ÖZEL DURUMUNDA SÖZ KONUSU YENİ DOĞUM YAPTIN .
senin kol bacak göbek çalışman lazım canım sırtta öyle
69lara 68lere bearaber geçip listeye beraber girdiğimiz gibiomgne diyosun sen yaaa
şaka şaka çok sevindim canım
aynen böle devam bi an önce verelim şu kiloları el birliği ile
bende 67 çıktım 66.9 çıkmamak moralimi düşürdü
Bencede canım seninde toparlanman lazım simit karın bacak çok iyi olur az kaldı canım seninde sıkılasırsın yakındaEki Görüntüle 2241843 Eki Görüntüle 2241853 kızlar bakın ben biraz daha simitlerden az bacaktan birazda sırttan gitse tamam diyorumblonde ambition Kmsl Hnd SchonerDuft @drdotty @tgb1907 orkide1453 @mutlurabia magickk htc71
Birde regline az kalmış ohoo daha ne olsun şu anda sislikde vardır diyorum ya 65 de 60 göstereceksin arkadaşım sen seni 50 lerde düşünemiyorum bilehehe zaten sırf şu bel karın muhabbetlerini anlatamadım için koydum belim içe doğru oyuk benim ondan bu kiloda bile bel cm i böyle oluyor simit bölgesi problemi şok edici gitmiş bide regle olmaya 1-2 gün var şiş halim bu kalanını bacak basen den kilo vermek lazım 5 kilo daha gitse baya rahatlıycam
cnm akşamları abs yapalım yakalım yağları
Aslinda harika olurda ben hiç güvenemiyorum kendime çok korkuyorum o kadındanbirde uzun süre spor yapınca vücud salmıyor kendini göbek bölgem çok yağlı benim senin 5 6 tık fazlanım sanırım. ödem olduğu ve wc sıkıntısı olduğu zaman şişiyorum tabi .
SENİN ALT BÖLGE SIKINTILI GÖBEK KİLONA GÖRE İYİ AMA ŞİMDİDEN ABS ÇALIŞMAN LAZIM GÖBEK ZOR SERTLEŞİYOR O SERTLİĞİ İSTİYORSAN TABİ .
RESMİ ATMAN İYİ OLDU EN AZINDAN NE YAPMAN GEREKTİĞİ KAFANDA NETLEŞTİ MORALİNİDE BOZMA BEN HER ZAMAN SPOR YAPARKEN BÖLGESEL YAPMANIZI ÖNERİRDİM SEBEBİ BUYDU SENİN ÖZEL DURUMUNDA SÖZ KONUSU YENİ DOĞUM YAPTIN .
Aynen canm kesinlikle hep yağdan vermiş bende hep tartıya takılmayın diyorum yaaa size ondan görün dedim kuzucum bak 62 de incecik olmak için yeterli bur rakam önemli olan giden yağdan gitmiş olsun kuzum sanada diyordum tartı ya takılma mezure ile takip et diye bak kuzum daralmak ne kadar önemli işte ben bunu diyorum hep işteişte vücut yapımıza göre o göbek basenb gittiğinde 50 60 diye takılmamak lazım o fotoyu akşam gördüm valla çok iyiydi dümdüz karın hep yağdan vermiş ondan incelmiş bence
aynen ben de cuma bi foto paylaşayım bir ay sıkı spor yapıp bir ay sonra paylaşayım bakalımAynen canm kesinlikle hep yağdan vermiş bende hep tartıya takılmayın diyorum yaaa size ondan görün dedim kuzucum bak 62 de incecik olmak için yeterli bur rakam önemli olan giden yağdan gitmiş olsun kuzum sanada diyordum tartı ya takılma mezure ile takip et diye bak kuzum daralmak ne kadar önemli işte ben bunu diyorum hep işte
İnanmıyorum ya çok kıskanıyorum senin gibi kilo almadan hamileliği tamamlayanları. Ben ilk hamileliğimde 56 ile başlamış 98 ile doğuma gitmiştim. Sonrakilerde çok farklı olmadı açıkçası.
Neyse çok kıskandım bilgin olsun
Aynen canımEvet canım bir 5 kilo daha toplar beni.
Evet canım ben normalde çok sağlıksız besleniyorum aslında diyette değilkenCanım göbek var sende ama sen Doğum yapalı ne kadar oldu ki
Gider o göbek ve simit bölgesi, birazda kollarda var.
Kilo verirken acele etme kas miktarını arttır, protein ağırlıklı beslen. Karbonhidratlar hep göbek bölgesine yerleşiyor uzak durmak gerekir. Spor konusundaSchonerDuft ve blonde ambition sana yardımcı olurlar zaten spor yapıyorsun ama sorunlu bölgelere odaklanırsan daha kısa sürede toparlarsın.
Bu arada dünKmsl Hnd sana yazacaktım unutmuşum. Kilona göre bedeninin orta kısmı fazla ama bu fazlalığın nedeni bence beslenme şeklin. Eğer yapabilirsen Karatay gibi bi yöntem dene. (Besin çeşitliliği olarak) Karın bel bölgesi çok güzel iniyor
Canm ben aslında kiloyu en cok göbeğe alıyorum 5 kilo fazla halimi koysam direk göbek kocaman olmustu ben kiloverirken direk göbekdeki yağlar gitmis hani diorum ya yağdan verince görüntünüzden bile net anlarsınız diye aynen öyle yani 5 kiloda direk ciddi fark var canm aynen artk karindada setlestiricilere geçmek lazım kuzum boy kısa olduğu için de bacaklar daha kalın gorunuyor zaten oyuzden bacaklar da baya yoğunlaştırmam lazımbirde uzun süre spor yapınca vücud salmıyor kendini göbek bölgem çok yağlı benim senin 5 6 tık fazlanım sanırım. ödem olduğu ve wc sıkıntısı olduğu zaman şişiyorum tabi .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?