Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

işte vücut yapımıza göre o göbek basenb gittiğinde 50 60 diye takılmamak lazım o fotoyu akşam gördüm valla çok iyiydi dümdüz karın hep yağdan vermiş ondan incelmiş bence

birde uzun süre spor yapınca vücud salmıyor kendini göbek bölgem çok yağlı benim senin 5 6 tık fazlanım sanırım. ödem olduğu ve wc sıkıntısı olduğu zaman şişiyorum tabi .
DEDİĞİN GİBİ ÖNCEDEN KONUŞMUŞTUK O YÜZDEN BESLENME ŞEKLİ VE SPOR ÇOK ÖNMLİ
SENİN ALT BÖLGE SIKINTILI GÖBEK KİLONA GÖRE İYİ AMA ŞİMDİDEN ABS ÇALIŞMAN LAZIM GÖBEK ZOR SERTLEŞİYOR O SERTLİĞİ İSTİYORSAN TABİ .
Tebrik ederim canım gerçekten zor video 30 günlük var onu mu yapmıştın
GEL BERABER BAŞLAYALIM JİLLİAN A BENDE 30 GÜNLÜK LEVEL 1 YAPMIŞTIM .
RESMİ ATMAN İYİ OLDU EN AZINDAN NE YAPMAN GEREKTİĞİ KAFANDA NETLEŞTİ MORALİNİDE BOZMA BEN HER ZAMAN SPOR YAPARKEN BÖLGESEL YAPMANIZI ÖNERİRDİM SEBEBİ BUYDU SENİN ÖZEL DURUMUNDA SÖZ KONUSU YENİ DOĞUM YAPTIN .
senin kol bacak göbek çalışman lazım canım sırtta öyle

işte vücut yapımıza göre o göbek basenb gittiğinde 50 60 diye takılmamak lazım o fotoyu akşam gördüm valla çok iyiydi dümdüz karın hep yağdan vermiş ondan incelmiş bence
Aynen canım o fotoyu bende gördüm heryerden vermis. Gayet güzel görünüyordu.

Canım senin WC sıkıntın var ya birde ıhlamur denesene iki fincan yada üç fincan iç.

omg ne diyosun sen yaaa
şaka şaka çok sevindim canım
aynen böle devam bi an önce verelim şu kiloları el birliği ile
bende 67 çıktım 66.9 çıkmamak moralimi düşürdü
69lara 68lere bearaber geçip listeye beraber girdiğimiz gibi 66lara da beraber geçeriz artk

Birde regline az kalmış ohoo daha ne olsun şu anda sislikde vardır diyorum ya 65 de 60 göstereceksin arkadaşım sen seni 50 lerde düşünemiyorum bile

htc71 ve Kmsl Hnd canlarım sıkmayin canınızı birbirimizi motive için buradayız destek olalım benim goremedigim şeyleri siz gorun diye yükledim şimdi de biraz cardio ve göbek eriten videolarla çalışırım 1 hafta bakarım duruma

Aslinda harika olurda ben hiç güvenemiyorum kendime çok korkuyorum o kadından diyorum ya biraz yaptım günlerce kaslarım agridi yinede bakıcam ama

Aynen canm kesinlikle hep yağdan vermiş bende hep tartıya takılmayın diyorum yaaa size ondan görün dedim kuzucum bak 62 de incecik olmak için yeterli bur rakam önemli olan giden yağdan gitmiş olsun kuzum sanada diyordum tartı ya takılma mezure ile takip et diye bak kuzum daralmak ne kadar önemli işte ben bunu diyorum hep işte

aynen ben de cuma bi foto paylaşayım bir ay sıkı spor yapıp bir ay sonra paylaşayım bakalım

Aynen canım bende pilatese başlicam

ayyy utanasim geldi valla bende alabilirdim ama ablam ohhh şisersin şimdi artık deyince abur cubur yemedim öyle gecirdim birde bunun çatlakları falan var ondan yani.

Evet canım ben normalde çok sağlıksız besleniyorum aslında diyette değilken
Kızartma
Börek
Asitli içecekler
Gecenin 4 ve 5 de paça mumlar kokoreç yemeler

Eeee ne oluyor bunlarda direk karın bölgemde toplanıyorlar yağlı yağlı

Önerilerin için teşekkürler bakalım

Canm ben aslında kiloyu en cok göbeğe alıyorum 5 kilo fazla halimi koysam direk göbek kocaman olmustu ben kiloverirken direk göbekdeki yağlar gitmis hani diorum ya yağdan verince görüntünüzden bile net anlarsınız diye aynen öyle yani 5 kiloda direk ciddi fark var canm aynen artk karindada setlestiricilere geçmek lazım kuzum boy kısa olduğu için de bacaklar daha kalın gorunuyor zaten oyuzden bacaklar da baya yoğunlaştırmam lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…