- 22 Mart 2015
- 37.077
- 184.491
- 598
- 38
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #304.421
Evet paylastigimiz fotoları birde mezun olduğumuzda yan yana koyalimaynen ben de cuma bi foto paylaşayım bir ay sıkı spor yapıp bir ay sonra paylaşayım bakalım
İNŞALLAH BEN KORKMAM DEDİM AMA TIRSTIM EVDE DE TEK OLUNCAGunaydin canim demek korkunclu seyler izledingecer etkisi bikac gune
KOMEDİ TARZINDA OLURSA BENDE SEVERİM CASPER GİBİSeverim hayaletli filmleri
PORSİYONUMU BOZMADIM HİÇ HEP SAYILI AZ MİKTARDA YİYORUM .ben 2 gündür evde kahvaltı yapamıyorum (bi halsizlik var üzerimde zor kalkıyorum) 1 elma yiyorum sandwich yememek için
2yk pılavsa yediğin çok gelmedi bana
CANIM ÇOK ÜZÜLDÜMHos geldin canim seni burda gordugume sevindim..
Ben iyi degilim canim yaklasik 5 aydir tup bebek tedavisi görüyorum sonunda gecen hafta pazartesi başladık tedaviye 5 yumurtam vardi zor guc bulundu idi dunde opu gunum belli olacakti kontrole gittim 5 yumurtadan 2 tane kalmış riskdesin dediler tedavi iptal oldu 8 gun agir hormon ilaçlar aldim ustne ice sistim kg aldim dun berbat durumdaydim aglmaktan helak oldum ve bukadar ilac kullandım son catlatma ignemi vuruldum normal yoldan deva edicez boyle bir imtihandayiz rabbim kolaylastirsin ne diymm..
Eger ki bu ay husran olursa bende iki ay siki diyetle aranizdayimm(
IHLAMURU HİÇ DENEMEDİM SEVMEM AMA İÇECECEMCanım senin WC sıkıntın var ya birde ıhlamur denesene iki fincan yada üç fincan iç.
ÇOK KOLAY YA BEN ZORLANMIYORDUM . BUGÜN DENEMEYE ÇALIŞALIM BENDE 1 AYDIR SPOR YAPMIYORUMAslinda harika olurda ben hiç güvenemiyorum kendime çok korkuyorum o kadındandiyorum ya biraz yaptım günlerce kaslarım agridi yinede bakıcam ama
Yok tatlım kötü hissetmek açısından değil ama Doğum yapınca farklı oluyor insan... ben Doğum yapmadan önce 58 kiloydum büyük kızımda Doğum yaptım 6 ay sonra tekrar 58 kiloydum ama arada çok fark vardı yaniBenimde 1 yasindayken dank ettibu laf banamiydi tabiki mankenlik ajansina kaydolmayacagiz ben zaten dedim Kmsl Hnd yeni dogum yapmis ne kadar olmus ki daha ben onun gibiyken 78 kiloyla geziyordum masallah diye soyledim foto olayida yellowa atmistim gruba koysana dedi oyle gelisti yoksa ben kimse kotu hissetsin yada ben manken gibiydim diye koymadim
Ben denedim canım bağırsak hareketlerini düzenliyormus ablamda geçen hafta çok kötüydü onada söyledim sabahına çıktığını söyledi.İNŞALLAH BEN KORKMAM DEDİM AMA TIRSTIM EVDE DE TEK OLUNCA
KOMEDİ TARZINDA OLURSA BENDE SEVERİM CASPER GİBİ
PORSİYONUMU BOZMADIM HİÇ HEP SAYILI AZ MİKTARDA YİYORUM .
SANDWİCH YEMEN KÖTÜ DEĞİL Kİ KEPEK EKMEĞİ VE YEŞİLLİK VARSA ZENGİN BİR KAHVALTI OLUR YANINA 200 ML SÜT İLE ..
MEVSİMDEN KAYNAKLI SANIRIM BENDE ÖYLEYİM
CANIM ÇOK ÜZÜLDÜMHAKKINDA HAYIRLISI OLSUN . BELKİ MUCİZE OLUR BAKARSIN ALLAHTAN ÜMİT KESİLMEZ
IHLAMURU HİÇ DENEMEDİM SEVMEM AMA İÇECECEM
ÇOK KOLAY YA BEN ZORLANMIYORDUM . BUGÜN DENEMEYE ÇALIŞALIM BENDE 1 AYDIR SPOR YAPMIYORUM
Tabiki canim fark olmaz mi bende dogum yaptim 1 tane kizim var biliyorum karinin nasil degistigini 2 sene sonraydi o halim bence gayet iyisin dogum yapmis olmana ragmen zamanla sende istedigin gibi olucaksinYok tatlım kötü hissetmek açısından değil ama Doğum yapınca farklı oluyor insan... ben Doğum yapmadan önce 58 kiloydum büyük kızımda Doğum yaptım 6 ay sonra tekrar 58 kiloydum ama arada çok fark vardı yani
Aahhhhhhh aynısını ben de düşünüyordum şimdi 2 öğün mercimekli köfte yemiştimCanım aslında normalde o kadar gobegim yok canım dün akşam nohut yedim biraz sisirdi wc gitmeden çektim foto birde
Level 2 level 3 off canım bundan bir kac sene önce denemiştim fazla devam edemedim bugün deniycem ama fazla umutlu değilim heralde benim vücudum ham pek zora gelemiyor yada yaşlandımİNŞALLAH BEN KORKMAM DEDİM AMA TIRSTIM EVDE DE TEK OLUNCA
KOMEDİ TARZINDA OLURSA BENDE SEVERİM CASPER GİBİ
PORSİYONUMU BOZMADIM HİÇ HEP SAYILI AZ MİKTARDA YİYORUM .
SANDWİCH YEMEN KÖTÜ DEĞİL Kİ KEPEK EKMEĞİ VE YEŞİLLİK VARSA ZENGİN BİR KAHVALTI OLUR YANINA 200 ML SÜT İLE ..
MEVSİMDEN KAYNAKLI SANIRIM BENDE ÖYLEYİM
CANIM ÇOK ÜZÜLDÜMHAKKINDA HAYIRLISI OLSUN . BELKİ MUCİZE OLUR BAKARSIN ALLAHTAN ÜMİT KESİLMEZ
IHLAMURU HİÇ DENEMEDİM SEVMEM AMA İÇECECEM
ÇOK KOLAY YA BEN ZORLANMIYORDUM . BUGÜN DENEMEYE ÇALIŞALIM BENDE 1 AYDIR SPOR YAPMIYORUM
Evet canım bide ben hamileliğimde 22 kilo aldım omunda etkisi oluyor vücut geriliyor sarkıyor... zamanla toplayacağım inşallah yaza fit gireriz hepimiz inşallahTabiki canim fark olmaz mi bende dogum yaptim 1 tane kizim var biliyorum karinin nasil degistigini 2 sene sonraydi o halim bence gayet iyisin dogum yapmis olmana ragmen zamanla sende istedigin gibi olucaksinzaten biseyin kalmamis ki sadece zamanla toparlayacak o kadar
Insallah canimEvet canım bide ben hamileliğimde 22 kilo aldım omunda etkisi oluyor vücut geriliyor sarkıyor... zamanla toplayacağım inşallah yaza fit gireriz hepimiz inşallah
Çatlak cilt yapısına göre bişey canım. Benim kadar çok kilo alan hamile nadir görülür diye düşünüyorum ama hiç çatlağım olmadı. Şimdi 3. den sonra alt karında biraz sarkma var iğne ile gerginlik sağlanabiliyormuş bunun İçin bi estetik kliniğine gittim geçen yaz. Gerek yok sen eğildiğin için öyle düz durduğunda belirgin değil dediler. Ama ben alt karın bölgemden rahatsızım. Bu dönem aldığım kilolardan sonra nasıl durur bilemiyorumayyy utanasim geldi valla bende alabilirdim ama ablam ohhh şisersin şimdi artık deyince abur cubur yemedim öyle gecirdim birde bunun çatlakları falan var ondan yani.
Aaayyy bende çok mutlu oldum canm dümdüz karın çok istiyordum ondan motive etti beni şimdiden boyle isem 10kilo sonra karnım dümdüz olur dedimBirde regline az kalmış ohoo daha ne olsun şu anda sislikde vardır diyorum ya 65 de 60 göstereceksin arkadaşım sen seni 50 lerde düşünemiyorum bile
sezeryan göbeğinden sonra mı o halin cnm maşallah süper o fotoları bi albüm yapsak arada bakarızTabiki canim fark olmaz mi bende dogum yaptim 1 tane kizim var biliyorum karinin nasil degistigini 2 sene sonraydi o halim bence gayet iyisin dogum yapmis olmana ragmen zamanla sende istedigin gibi olucaksinzaten biseyin kalmamis ki sadece zamanla toparlayacak o kadar
Alt karın hareketleri sıkılaştırmiyor mu peki.Çatlak cilt yapısına göre bişey canım. Benim kadar çok kilo alan hamile nadir görülür diye düşünüyorum ama hiç çatlağım olmadı. Şimdi 3. den sonra alt karında biraz sarkma var iğne ile gerginlik sağlanabiliyormuş bunun İçin bi estetik kliniğine gittim geçen yaz. Gerek yok sen eğildiğin için öyle düz durduğunda belirgin değil dediler. Ama ben alt karın bölgemden rahatsızım. Bu dönem aldığım kilolardan sonra nasıl durur bilemiyorum
Yok canim normal dogum yapmistim daha var bende bir suru eski yeni simdi yine şiştimsezeryan göbeğinden sonra mı o halin cnm maşallah süper o fotoları bi albüm yapsak arada bakarız
Çok spor yapamıyorum canım peşpeşe 2 ameliyat oldum ama geçen yaz çok yüzüyordum Leslie yapıyordum daha ötesi yok spor olarak. (Kas iskelet sisteminde biraz sorunlarım var zaten ameliyat öncesinde de çok spor yapamıyordum o yüzden kış günü yüzmeye gidiyordum) yapabildiklerim alt karın bölgemi toparlamaya yeterli gelmedi diye düşünüyorumAlt karın hareketleri sıkılaştırmiyor mu peki.
ben senden acıcık önce girsem fena olmaz69lara 68lere bearaber geçip listeye beraber girdiğimiz gibi66lara da beraber geçeriz artk
Ozel mesaj atamiyorum sana izlemeye alman gerekiyor galiba
Canım normal Doğum ile sezaryen arasında illaki farklılık oluyor hele ki zayıfsan bambaşka duruyor...Yok canim normal dogum yapmistim daha var bende bir suru eski yeni simdi yine şiştim
BEN HALEN BUMBAR YİYORUMEvet canım ben normalde çok sağlıksız besleniyorum aslında diyette değilken
Kızartma
Börek
Asitli içecekler
Gecenin 4 ve 5 de paça mumlar kokoreç yemeler
Eeee ne oluyor bunlarda direk karın bölgemde toplanıyorlar yağlı yağlı
Önerilerin için teşekkürler bakalım
BENİMDE KİLOM SIRTTIMDA VE GÖBEĞİMDE ÜST BACAĞIM DA KALIN GÖRÜNMEYE BAŞLADI ORASI DA ZOR GİDİYOR AKŞAM BENDE RESİM ATAYIM OLMAZSACanm ben aslında kiloyu en cok göbeğe alıyorum 5 kilo fazla halimi koysam direk göbek kocaman olmustu ben kiloverirken direk göbekdeki yağlar gitmis hani diorum ya yağdan verince görüntünüzden bile net anlarsınız diye aynen öyle yani 5 kiloda direk ciddi fark var canm aynen artk karindada setlestiricilere geçmek lazım kuzum boy kısa olduğu için de bacaklar daha kalın gorunuyor zaten oyuzden bacaklar da baya yoğunlaştırmam lazım
YAAA BEN HAFTALARDIR DÜZENSİZİM SPORU BIRAKTIM ESKİ HALNE DÖNDÜ SİSTEMİM BUGÜN ALAYIM IHLAMUR OLMAZSABen denedim canım bağırsak hareketlerini düzenliyormus ablamda geçen hafta çok kötüydü onada söyledim sabahına çıktığını söyledi.
HER HAREKETİ 5 KERE DEĞİLDE 2 KERE YAP AMA VİDEONUN SONUNU GETİR ÖYLE ÖYLE ALIŞIRSIN LİNK VARMI SENDELevel 2 level 3 off canım bundan bir kac sene önce denemiştim fazla devam edemedim bugün deniycem ama fazla umutlu değilim heralde benim vücudum ham pek zora gelemiyor yada yaşlandım
SEN ABS ÇALIŞSAN O ALT KARIN DÜMDÜZOLUR BENCEÇatlak cilt yapısına göre bişey canım. Benim kadar çok kilo alan hamile nadir görülür diye düşünüyorum ama hiç çatlağım olmadı. Şimdi 3. den sonra alt karında biraz sarkma var iğne ile gerginlik sağlanabiliyormuş bunun İçin bi estetik kliniğine gittim geçen yaz. Gerek yok sen eğildiğin için öyle düz durduğunda belirgin değil dediler. Ama ben alt karın bölgemden rahatsızım. Bu dönem aldığım kilolardan sonra nasıl durur bilemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?