Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Gunaydin canim demek korkunclu seyler izledin gecer etkisi bikac gune
İNŞALLAH BEN KORKMAM DEDİM AMA TIRSTIM EVDE DE TEK OLUNCA
Severim hayaletli filmleri
KOMEDİ TARZINDA OLURSA BENDE SEVERİM CASPER GİBİ
ben 2 gündür evde kahvaltı yapamıyorum (bi halsizlik var üzerimde zor kalkıyorum) 1 elma yiyorum sandwich yememek için
2yk pılavsa yediğin çok gelmedi bana
PORSİYONUMU BOZMADIM HİÇ HEP SAYILI AZ MİKTARDA YİYORUM .
SANDWİCH YEMEN KÖTÜ DEĞİL Kİ KEPEK EKMEĞİ VE YEŞİLLİK VARSA ZENGİN BİR KAHVALTI OLUR YANINA 200 ML SÜT İLE ..
MEVSİMDEN KAYNAKLI SANIRIM BENDE ÖYLEYİM
CANIM ÇOK ÜZÜLDÜM HAKKINDA HAYIRLISI OLSUN . BELKİ MUCİZE OLUR BAKARSIN ALLAHTAN ÜMİT KESİLMEZ
Canım senin WC sıkıntın var ya birde ıhlamur denesene iki fincan yada üç fincan iç.
IHLAMURU HİÇ DENEMEDİM SEVMEM AMA İÇECECEM

Aslinda harika olurda ben hiç güvenemiyorum kendime çok korkuyorum o kadından diyorum ya biraz yaptım günlerce kaslarım agridi yinede bakıcam ama
ÇOK KOLAY YA BEN ZORLANMIYORDUM . BUGÜN DENEMEYE ÇALIŞALIM BENDE 1 AYDIR SPOR YAPMIYORUM

Yok tatlım kötü hissetmek açısından değil ama Doğum yapınca farklı oluyor insan... ben Doğum yapmadan önce 58 kiloydum büyük kızımda Doğum yaptım 6 ay sonra tekrar 58 kiloydum ama arada çok fark vardı yani

Ben denedim canım bağırsak hareketlerini düzenliyormus ablamda geçen hafta çok kötüydü onada söyledim sabahına çıktığını söyledi.

Tabiki canim fark olmaz mi bende dogum yaptim 1 tane kizim var biliyorum karinin nasil degistigini 2 sene sonraydi o halim bence gayet iyisin dogum yapmis olmana ragmen zamanla sende istedigin gibi olucaksin zaten biseyin kalmamis ki sadece zamanla toparlayacak o kadar

Level 2 level 3 off canım bundan bir kac sene önce denemiştim fazla devam edemedim bugün deniycem ama fazla umutlu değilim heralde benim vücudum ham pek zora gelemiyor yada yaşlandım

Evet canım bide ben hamileliğimde 22 kilo aldım omunda etkisi oluyor vücut geriliyor sarkıyor... zamanla toplayacağım inşallah yaza fit gireriz hepimiz inşallah

Evet canım bide ben hamileliğimde 22 kilo aldım omunda etkisi oluyor vücut geriliyor sarkıyor... zamanla toplayacağım inşallah yaza fit gireriz hepimiz inşallah
Insallah canim benim daha uzun surebilir yaza biraz daha iyi olsam yaz boyuda vermeye devam ederim anca

ayyy utanasim geldi valla bende alabilirdim ama ablam ohhh şisersin şimdi artık deyince abur cubur yemedim öyle gecirdim birde bunun çatlakları falan var ondan yani.
Çatlak cilt yapısına göre bişey canım. Benim kadar çok kilo alan hamile nadir görülür diye düşünüyorum ama hiç çatlağım olmadı. Şimdi 3. den sonra alt karında biraz sarkma var iğne ile gerginlik sağlanabiliyormuş bunun İçin bi estetik kliniğine gittim geçen yaz. Gerek yok sen eğildiğin için öyle düz durduğunda belirgin değil dediler. Ama ben alt karın bölgemden rahatsızım. Bu dönem aldığım kilolardan sonra nasıl durur bilemiyorum

Birde regline az kalmış ohoo daha ne olsun şu anda sislikde vardır diyorum ya 65 de 60 göstereceksin arkadaşım sen seni 50 lerde düşünemiyorum bile
Aaayyy bende çok mutlu oldum canm dümdüz karın çok istiyordum ondan motive etti beni şimdiden boyle isem 10kilo sonra karnım dümdüz olur dedim karın bukadar hızlı toplarken bacakların da bu kadar kalın kaldgnın farkında diildim o açıdan da iyi oldu

sezeryan göbeğinden sonra mı o halin cnm maşallah süper o fotoları bi albüm yapsak arada bakarız

Alt karın hareketleri sıkılaştırmiyor mu peki.

Alt karın hareketleri sıkılaştırmiyor mu peki.
Çok spor yapamıyorum canım peşpeşe 2 ameliyat oldum ama geçen yaz çok yüzüyordum Leslie yapıyordum daha ötesi yok spor olarak. (Kas iskelet sisteminde biraz sorunlarım var zaten ameliyat öncesinde de çok spor yapamıyordum o yüzden kış günü yüzmeye gidiyordum) yapabildiklerim alt karın bölgemi toparlamaya yeterli gelmedi diye düşünüyorum
Birde 176 boyda 63 kilo olmuştum ama 38 bedenlere ancak girdim yani vücut maximum bu kadar toparlıyor 3 sezaryenden sonra

Yok canim normal dogum yapmistim daha var bende bir suru eski yeni simdi yine şiştim
Canım normal Doğum ile sezaryen arasında illaki farklılık oluyor hele ki zayıfsan bambaşka duruyor...
benim arkadaşım 4 ay önce 3. Bebeği doğurdu sezaryenle ama. Bir gram göbek YÖK yapı meselesi birazda
Tabi bu arada arkadaşım 44 kilo
O da çok zayıflıktan şikayetçi mesela

BEN HALEN BUMBAR YİYORUM YEMEYM ASLINDA HEM YAĞ HEM PİRİNÇ
BENİMDE KİLOM SIRTTIMDA VE GÖBEĞİMDE ÜST BACAĞIM DA KALIN GÖRÜNMEYE BAŞLADI ORASI DA ZOR GİDİYOR AKŞAM BENDE RESİM ATAYIM OLMAZSA
Ben denedim canım bağırsak hareketlerini düzenliyormus ablamda geçen hafta çok kötüydü onada söyledim sabahına çıktığını söyledi.
YAAA BEN HAFTALARDIR DÜZENSİZİM SPORU BIRAKTIM ESKİ HALNE DÖNDÜ SİSTEMİM BUGÜN ALAYIM IHLAMUR OLMAZSA
Level 2 level 3 off canım bundan bir kac sene önce denemiştim fazla devam edemedim bugün deniycem ama fazla umutlu değilim heralde benim vücudum ham pek zora gelemiyor yada yaşlandım
HER HAREKETİ 5 KERE DEĞİLDE 2 KERE YAP AMA VİDEONUN SONUNU GETİR ÖYLE ÖYLE ALIŞIRSIN LİNK VARMI SENDE
SEN ABS ÇALIŞSAN O ALT KARIN DÜMDÜZOLUR BENCE

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…