Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Bende tam onu soracaktim etiketlemissin napiyor arada baktigimda goruyordum ama ugramiyor geldigim gunden beri goremedim kaptinn
Ugrasiyorm iste kuzu napim firsat buldkca yaziyorum buraya da kk degisms acayip bisi olms cozmeye calisiyom su an sen napiyosnn döndn mu takima

Benimde var oyle bi tanidigim 48 kilo oda sezaryen oldu ama zayifti hep hemen de gitti gobek falan yoktu dedigin gibi canim yapi bunye meselesi biraz da

Doğrudur canım birazda vücut yapısıyla alakalı galiba. Olsun sıkma canını üç tane doğumla zayıf olmak bile başarı sonucta. Sen yine de alt karın için araştırmalara başla ama bazı hareketler toparlar bence. Resimdekinden 8 kilo daha kalındı bacaklarım yine bile gitti üstelik selülit bile yok spor çabuk toplaniyor vücudu.

karbonhidrat yasağımız var ya 2 gün dün ve bugün olarak yapıyorum
diğer kızlarda yapmışlardır umarım
kepekli yiyorum zaten ama sanki onu yediğimde o gün kilo veremiyecekmişim gibi geliyor

kepekli yiyorum zaten ama sanki onu yediğimde o gün kilo veremiyecekmişim gibi geliyor
Bende bugün yapicam canım.

Yapabilsem keşke
Benim selülitim var azalıyor sporla ama tamamen bitmedi

Canim karatay özellikle göbek çevresine etki ediyor
Var canım linki

KODLAMA YAPMA ÖYLE BEYNİNDE . BUNU YİCEM YAĞLARIM ERİCEK DE VE İNAN
2 GÜN CEZAYI UNUTMUŞTUM
Kızlar karar verdim htc71 i takıma almayalım. Bu ne ya incecik maşallah genç kız gibi.

Canim karatay özellikle göbek çevresine etki ediyor

Var canım linki
BANA ATAR MISIN ?
SENDEN DE RESİM BEKLİYORUZ BU ARA DA

ben senden acıcık önce girsem fena olmaz
hani ben 66.1 oluyum sen 66.9
Kız ben regle olmadım ama ya bu gece ya da yarına olmam lazım düşün bu şiş halim ama cumaya 66ya geçemem daha ya 67lerde olurum sen 66lara geçersin ben gölgen gibi hemen arkandan geliyorum

Kız ben regle olmadım ama ya bu gece ya da yarına olmam lazım düşün bu şiş halim ama cumaya 66ya geçemem daha ya 67lerde olurum sen 66lara geçersin ben gölgen gibi hemen arkandan geliyorum
benimde reglim devam ediyor bakalım yarına tam kilom çıkar benimde
haftaya kapışırız seninle ikimizinde regl bitmiş olur

benimde reglim devam ediyor bakalım yarına tam kilom çıkar benimde
haftaya kapışırız seninle ikimizinde regl bitmiş olur
Ben elimi sıkı tutayım bari sen gram gram hesaplıyosun zaten 300gram için bile sen aynı diil ben 300gram daha zayıfım dersin hem sen 67 den direk 66.1 e nasl geçicen bakiim şurada cumaya ne kaldı ? Sen asıl foto yükle foto da görelim

Demekki artık bacaklara çalışmalısın maşallah karını toparlamışsın canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…