- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #304.441
Ugrasiyorm iste kuzu napim firsat buldkca yaziyorum buraya da kk degisms acayip bisi olms cozmeye calisiyom su anBende tam onu soracaktim etiketlemissin napiyor arada baktigimda goruyordum ama ugramiyor geldigim gunden beri goremedimkaptinn
Benimde var oyle bi tanidigim 48 kilo oda sezaryen oldu ama zayifti hep hemen de gitti gobek falan yoktu dedigin gibi canim yapi bunye meselesi biraz daCanım normal Doğum ile sezaryen arasında illaki farklılık oluyor hele ki zayıfsan bambaşka duruyor...
benim arkadaşım 4 ay önce 3. Bebeği doğurdu sezaryenle ama. Bir gram göbek YÖK yapı meselesi birazda
Tabi bu arada arkadaşım 44 kilo
O da çok zayıflıktan şikayetçi mesela
Doğrudur canım birazda vücut yapısıyla alakalı galiba. Olsun sıkma canını üç tane doğumla zayıf olmak bile başarı sonucta. Sen yine de alt karın için araştırmalara başla ama bazı hareketler toparlar bence. Resimdekinden 8 kilo daha kalındı bacaklarım yine bile gitti üstelik selülit bile yok spor çabuk toplaniyor vücudu.Çok spor yapamıyorum canım peşpeşe 2 ameliyat oldum ama geçen yaz çok yüzüyordum Leslie yapıyordum daha ötesi yok spor olarak. (Kas iskelet sisteminde biraz sorunlarım var zaten ameliyat öncesinde de çok spor yapamıyordum o yüzden kış günü yüzmeye gidiyordum) yapabildiklerim alt karın bölgemi toparlamaya yeterli gelmedi diye düşünüyorum
Birde 176 boyda 63 kilo olmuştum ama 38 bedenlere ancak girdim yani vücut maximum bu kadar toparlıyor 3 sezaryenden sonra
karbonhidrat yasağımız var ya 2 gün dün ve bugün olarak yapıyorumİNŞALLAH BEN KORKMAM DEDİM AMA TIRSTIM EVDE DE TEK OLUNCA
KOMEDİ TARZINDA OLURSA BENDE SEVERİM CASPER GİBİ
PORSİYONUMU BOZMADIM HİÇ HEP SAYILI AZ MİKTARDA YİYORUM .
SANDWİCH YEMEN KÖTÜ DEĞİL Kİ KEPEK EKMEĞİ VE YEŞİLLİK VARSA ZENGİN BİR KAHVALTI OLUR YANINA 200 ML SÜT İLE ..
MEVSİMDEN KAYNAKLI SANIRIM BENDE ÖYLEYİM
CANIM ÇOK ÜZÜLDÜMHAKKINDA HAYIRLISI OLSUN . BELKİ MUCİZE OLUR BAKARSIN ALLAHTAN ÜMİT KESİLMEZ
IHLAMURU HİÇ DENEMEDİM SEVMEM AMA İÇECECEM
ÇOK KOLAY YA BEN ZORLANMIYORDUM . BUGÜN DENEMEYE ÇALIŞALIM BENDE 1 AYDIR SPOR YAPMIYORUM
Evet bi degisik beni de atiyor bazen.Ugrasiyorm iste kuzu napim firsat buldkca yaziyorum buraya da kk degisms acayip bisi olms cozmeye calisiyom su ansen napiyosnn döndn mu takima
Bende bugün yapicam canım.karbonhidrat yasağımız var ya 2 gün dün ve bugün olarak yapıyorum
diğer kızlarda yapmışlardır umarım
kepekli yiyorum zaten ama sanki onu yediğimde o gün kilo veremiyecekmişim gibi geliyor
Eki Görüntüle 2241843 Eki Görüntüle 2241853 kızlar bakın ben biraz daha simitlerden az bacaktan birazda sırttan gitse tamam diyorumblonde ambition @Kmsl Hnd SchonerDuft drdotty tugbaFB orkide1453 Rabia- magickk htc71
Yapabilsem keşkeBEN HALEN BUMBAR YİYORUMYEMEYM ASLINDA HEM YAĞ HEM PİRİNÇ
BENİMDE KİLOM SIRTTIMDA VE GÖBEĞİMDE ÜST BACAĞIM DA KALIN GÖRÜNMEYE BAŞLADI ORASI DA ZOR GİDİYOR AKŞAM BENDE RESİM ATAYIM OLMAZSA
YAAA BEN HAFTALARDIR DÜZENSİZİM SPORU BIRAKTIM ESKİ HALNE DÖNDÜ SİSTEMİM BUGÜN ALAYIM IHLAMUR OLMAZSA
HER HAREKETİ 5 KERE DEĞİLDE 2 KERE YAP AMA VİDEONUN SONUNU GETİR ÖYLE ÖYLE ALIŞIRSIN LİNK VARMI SENDE
SEN ABS ÇALIŞSAN O ALT KARIN DÜMDÜZOLUR BENCE
Benim selülitim varDoğrudur canım birazda vücut yapısıyla alakalı galiba. Olsun sıkma canını üç tane doğumla zayıf olmak bile başarı sonucta. Sen yine de alt karın için araştırmalara başla ama bazı hareketler toparlar bence. Resimdekinden 8 kilo daha kalındı bacaklarım yine bile gitti üstelik selülit bile yok spor çabuk toplaniyor vücudu.
Canim karatay özellikle göbek çevresine etki ediyorEvet canım ben normalde çok sağlıksız besleniyorum aslında diyette değilken
Kızartma
Börek
Asitli içecekler
Gecenin 4 ve 5 de paça mumlar kokoreç yemeler
Eeee ne oluyor bunlarda direk karın bölgemde toplanıyorlar yağlı yağlı
Önerilerin için teşekkürler bakalım
Var canım linkiBEN HALEN BUMBAR YİYORUMYEMEYM ASLINDA HEM YAĞ HEM PİRİNÇ
BENİMDE KİLOM SIRTTIMDA VE GÖBEĞİMDE ÜST BACAĞIM DA KALIN GÖRÜNMEYE BAŞLADI ORASI DA ZOR GİDİYOR AKŞAM BENDE RESİM ATAYIM OLMAZSA
YAAA BEN HAFTALARDIR DÜZENSİZİM SPORU BIRAKTIM ESKİ HALNE DÖNDÜ SİSTEMİM BUGÜN ALAYIM IHLAMUR OLMAZSA
HER HAREKETİ 5 KERE DEĞİLDE 2 KERE YAP AMA VİDEONUN SONUNU GETİR ÖYLE ÖYLE ALIŞIRSIN LİNK VARMI SENDE
SEN ABS ÇALIŞSAN O ALT KARIN DÜMDÜZOLUR BENCE
Ah ah keşke oyle olsaydim da almasaydinKızlar karar verdimhtc71 i takıma almayalım. Bu ne ya incecik maşallah genç kız gibi.
Tamam canimhtc71 seni yeniden bu fotoğraflardaki gibi görmek istiyorum. Hergün menü paylaş canım, gözüm üstünde
KODLAMA YAPMA ÖYLE BEYNİNDE . BUNU YİCEM YAĞLARIM ERİCEK DE VE İNANkarbonhidrat yasağımız var ya 2 gün dün ve bugün olarak yapıyorum
diğer kızlarda yapmışlardır umarım
kepekli yiyorum zaten ama sanki onu yediğimde o gün kilo veremiyecekmişim gibi geliyor
Kızlar karar verdimhtc71 i takıma almayalım. Bu ne ya incecik maşallah genç kız gibi.
BANA ATAR MISIN ?Canim karatay özellikle göbek çevresine etki ediyor
Var canım linki
Kız ben regle olmadım ama ya bu gece ya da yarına olmam lazım düşün bu şiş halimben senden acıcık önce girsem fena olmaz
hani ben 66.1 oluyum sen 66.9
benimde reglim devam ediyor bakalım yarına tam kilom çıkar benimdeKız ben regle olmadım ama ya bu gece ya da yarına olmam lazım düşün bu şiş halimama cumaya 66ya geçemem daha ya 67lerde olurum sen 66lara geçersin ben gölgen gibi hemen arkandan geliyorum
yaa evet aslında ben onu ççok yapıyorumKODLAMA YAPMA ÖYLE BEYNİNDE . BUNU YİCEM YAĞLARIM ERİCEK DE VE İNAN
2 GÜN CEZAYI UNUTMUŞTUM
BANA ATAR MISIN ?
SENDEN DE RESİM BEKLİYORUZ BU ARA DA
Ben elimi sıkı tutayım baribenimde reglim devam ediyor bakalım yarına tam kilom çıkar benimde
haftaya kapışırız seninle ikimizinde regl bitmiş olur
Demekki artık bacaklara çalışmalısın maşallah karını toparlamışsın canımAaayyy bende çok mutlu oldum canm dümdüz karın çok istiyordum ondan motive etti beni şimdiden boyle isem 10kilo sonra karnım dümdüz olur dedimkarın bukadar hızlı toplarken bacakların da bu kadar kalın kaldgnın farkında diildim o açıdan da iyi oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?