- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #304.461
Ben resim falan atamıyorum canım herşeyi denedim olmuyor profil resminide degistiremiyorumKODLAMA YAPMA ÖYLE BEYNİNDE . BUNU YİCEM YAĞLARIM ERİCEK DE VE İNAN
2 GÜN CEZAYI UNUTMUŞTUM
BANA ATAR MISIN ?
SENDEN DE RESİM BEKLİYORUZ BU ARA DA
66.1 i cuma için söylemedimBen elimi sıkı tutayım barisen gram gram hesaplıyosun zaten 300gram için bile sen aynı diil ben 300gram daha zayıfım dersin hem sen 67 den direk 66.1 e nasl geçicen bakiim şurada cumaya ne kaldı ? Sen asıl foto yükle foto da görelim
Pekiaynen bende 6 aylıkken 78 lerde 1 yaşındayken 80 lerde geziyordum
kız yok sen niye alındın
kimseye laf sokmam bendirek söylerim ayrıca niye kızı üzdün diye
ayrıca hiç bi mankenin 60 lı kilolarda olduğunu düşünmüyorum
Bazen bana da oluyordu yiyordum pogaca kek falan ertesi gun kesin arti cikacagim derken eksi goruyordum şok yaptim şok diye dalga geciyorduk burdaki kizlarla.yaa evet aslında ben onu ççok yapıyorum
yarın yicem sandvich ve kilo vermeye de devam edicem
yok yanlış bi anlaşılma olmuşPekine bileyim hersey foto koymayla basladi falan ya benden mi kaynakli bisey oldu diye düşündüm.
Ben sizi yakalayacagim bak gorursunKız ben regle olmadım ama ya bu gece ya da yarına olmam lazım düşün bu şiş halimama cumaya 66ya geçemem daha ya 67lerde olurum sen 66lara geçersin ben gölgen gibi hemen arkandan geliyorum
poğaça kek yediğimde tartılmam geneldeBazen bana da oluyordu yiyordum pogaca kek falan ertesi gun kesin arti cikacagim derken eksi goruyordum şok yaptim şok diye dalga geciyorduk burdaki kizlarla.
Bazen de olmuyordu tabi biz tartida gordugumuz artiya şok oluyorduk
sen kaç kilosun şimdiBen sizi yakalayacagim bak gorursunne zaman olur bilmem de 2 3 aya mezun olmazsaniz bulusuruz ayni kilolarda
Başladim bugün ustumu giyiniyorum şimdi dogru yürüyüşe insallah 5 6 ay bakalim 12 kilo fazlam var her ay 2 2 versem bazende vermesem iste 6 7 ne kadar olur bakalim gorucez artik nasil olacakyok yanlış bi anlaşılma olmuş
neyse sen onu boşverde ne zamana o fit haline dönüyorsun onu söyle
kızBen sizi yakalayacagim bak gorursunne zaman olur bilmem de 2 3 aya mezun olmazsaniz bulusuruz ayni kilolarda
74.6 cikti bu sabah tartildimsen kaç kilosun şimdi
6-7 çok bence en fazla 5 ayda halledersinBaşladim bugün ustumu giyiniyorum şimdi dogru yürüyüşe insallah 5 6 ay bakalim 12 kilo fazlam var her ay 2 2 versem bazende vermesem iste 6 7 ne kadar olur bakalim gorucez artik nasil olacak
Siz benden biraz daha ilerdesiniz ama yakalarim sizi
Benim esimde cekmezdi bende kendim çektim mecburen66.1 i cuma için söylemedimama sor bi niye söylemedim (çünkü sen cuma 66.9 olamazsın )
yani 300 değil 100 gram bile ne kadar önemli hayatımızda bugün 100 gram eksik görmüş olsaydım tartıda nasıl iyi hissedecektim kendimi sen biliyor musun
akşam kendimi çekip atarım sabahta tartımı çekip atarım
eşime söylesem hayatta çekmez beni aynadan çekicem artık
Insallah canim6-7 çok bence en fazla 5 ayda halledersin
Kuzucum isminin altına yazsana başlangıç güncel hedef kilonu görelim.Insallah canimdigerinde 1 sene icinde 16 18 civari vermistim yavas yavas ama hemen donmedi benim yuzumden oldu cok cok fazla yedim
Tamam canim yazicaktim aklimsaydi zaten simdi yaziyorumKuzucum isminin altına yazsana başlangıç güncel hedef kilonu görelim.
Ben varım canım Leslie jillian jumpink jack combo yapicam bu haftaKIZLAR JİLLİN YAPMAYA VAR MISINIZ
Orayada gitmiyorum can sikintisindan 5-6 msj yazdim kafam dağılsın diye burdada sizler taniyirsunuz stres yapmak istemedim canim..Seni geçenlerde başka bi başlıkta gördüm buraya neden gelmiyorsun artık
Bende ilk aynadan çektim baktım aynadan çekince baya zayıf gibi geldi öyle koymak istemedim yakından çektirdim iyice belli olsun gerekirse fazla çıksın diye daha hırs yaparım hem dedim66.1 i cuma için söylemedimama sor bi niye söylemedim (çünkü sen cuma 66.9 olamazsın )
yani 300 değil 100 gram bile ne kadar önemli hayatımızda bugün 100 gram eksik görmüş olsaydım tartıda nasıl iyi hissedecektim kendimi sen biliyor musun
akşam kendimi çekip atarım sabahta tartımı çekip atarım
eşime söylesem hayatta çekmez beni aynadan çekicem artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?