Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

KODLAMA YAPMA ÖYLE BEYNİNDE . BUNU YİCEM YAĞLARIM ERİCEK DE VE İNAN
2 GÜN CEZAYI UNUTMUŞTUM

BANA ATAR MISIN ?
SENDEN DE RESİM BEKLİYORUZ BU ARA DA
Ben resim falan atamıyorum canım herşeyi denedim olmuyor profil resminide degistiremiyorum

66.1 i cuma için söylemedim ama sor bi niye söylemedim (çünkü sen cuma 66.9 olamazsın )
yani 300 değil 100 gram bile ne kadar önemli hayatımızda bugün 100 gram eksik görmüş olsaydım tartıda nasıl iyi hissedecektim kendimi sen biliyor musun
akşam kendimi çekip atarım sabahta tartımı çekip atarım
eşime söylesem hayatta çekmez beni aynadan çekicem artık

Peki ne bileyim hersey foto koymayla basladi falan ya benden mi kaynakli bisey oldu diye düşündüm.

yaa evet aslında ben onu ççok yapıyorum
yarın yicem sandvich ve kilo vermeye de devam edicem
Bazen bana da oluyordu yiyordum pogaca kek falan ertesi gun kesin arti cikacagim derken eksi goruyordum şok yaptim şok diye dalga geciyorduk burdaki kizlarla.
Bazen de olmuyordu tabi biz tartida gordugumuz artiya şok oluyorduk

Kız ben regle olmadım ama ya bu gece ya da yarına olmam lazım düşün bu şiş halim ama cumaya 66ya geçemem daha ya 67lerde olurum sen 66lara geçersin ben gölgen gibi hemen arkandan geliyorum
Ben sizi yakalayacagim bak gorursun ne zaman olur bilmem de 2 3 aya mezun olmazsaniz bulusuruz ayni kilolarda

Bazen bana da oluyordu yiyordum pogaca kek falan ertesi gun kesin arti cikacagim derken eksi goruyordum şok yaptim şok diye dalga geciyorduk burdaki kizlarla.
Bazen de olmuyordu tabi biz tartida gordugumuz artiya şok oluyorduk
poğaça kek yediğimde tartılmam genelde ama sandvich yaa ondan korkar oldum artık (siyah ekmek ve bol yeşillikli bir de )
yarın deniyecem bakalım tartı ne diyecek :)

yok yanlış bi anlaşılma olmuş
neyse sen onu boşverde ne zamana o fit haline dönüyorsun onu söyle
Başladim bugün ustumu giyiniyorum şimdi dogru yürüyüşe insallah 5 6 ay bakalim 12 kilo fazlam var her ay 2 2 versem bazende vermesem iste 6 7 ne kadar olur bakalim gorucez artik nasil olacak

Benim esimde cekmezdi bende kendim çektim mecburen

Bende ilk aynadan çektim baktım aynadan çekince baya zayıf gibi geldi öyle koymak istemedim yakından çektirdim iyice belli olsun gerekirse fazla çıksın diye daha hırs yaparım hem dedim benim eşimde çekmez ama çok ısrar ettim ne kadr kilo fazlam var neşeme spor yapmam lazım ona bakıcam fotodan anlasiliyo bi önden bi arkadan çeki ver dedim çok ısrar ettim oda sırtında taş taşıttırıyormuşum ifadesiyle çekti resmen kesinlikle yüz gram bile önemli bende ondan 66ya geçemem gibi ama 500- 600 gram daha gitse 67.2 yada 67.3 bile olsa yeter zaten öbür haftada 66lara geçerim artk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…