Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Ben resim falan atamıyorum canım herşeyi denedim olmuyor profil resminide degistiremiyorum
deneyim çözersem sana nasıl çözdüğümü söylerim . ama boyut büyük derse ekran görüntüsü alıp göndermeyi dene .
Ben varım canım Leslie jillian jumpink jack combo yapicam bu hafta
leslie yi boşver ağrı sızın oluyor mu sezeryandan onu de olmuyorsa abs lere başlayalım jillian abs videoları olcak magickk

aahahha
dur bende anneme söyleyim kocamı hiç nazlandırmayım
senin regl şişliği olacak bu hafta canım normal inememen ben takılıyorum

Yok canım şükür olmuyor öyle yapalım alıştı vücut artık

Ben sizi yakalayacagim bak gorursun ne zaman olur bilmem de 2 3 aya mezun olmazsaniz bulusuruz ayni kilolarda
Ben 3 aya mezunum çabuk yetiş hala hedefleriyim şekilde ilerliyorum maşallah 1Hazirana 58 kilo hedefim var ve hala kesin adimlar ile gidiyorum ayda 3 kilo 1 Haziranda 58 ediyor canm yakalayabilirsen yetiş bak aylık hedeftim de çok makul benim zaten

Orayada gitmiyorum can sikintisindan 5-6 msj yazdim kafam dağılsın diye burdada sizler taniyirsunuz stres yapmak istemedim canim..
anladım cnm hakkında herşeyin hayırlısı olsun yasadıkların çok zor biliyorum allah yardımcın olsun

aahahha
dur bende anneme söyleyim kocamı hiç nazlandırmayım
senin regl şişliği olacak bu hafta canım normal inememen ben takılıyorum
Cuma 68.2 idim şimdi 67.8 im 4günde ve regle olmadan +kilolar çıkar ben de -400 çıkıyor daha ne olsun uğrastgnın farkndaym zaten ama olsun hakkımı yedirmem 67.2 olursa bu hafta 1kilo gitmiş oluyor daha napiim öleyim mi büyük ihtimal 1 gitmez 900 gram da kale gene ilahi ben yaaa

Siz benden biraz daha ilerdesiniz ama yakalarim sizi ilk ay 3 kilo veririm odem falan ondan sonra 2 1 artik ne kadar olursa
Evittt 7 kilocuk öndeyiz madem son hızz buralara geliyon gelirken SchonerDuft u da getir bari hahaha tugbaFB en son nerelerde kaldı kız o bir ara yaknlarday dı artk göremiyorum hehehe

Evittt 7 kilocuk öndeyiz madem son hızz buralara geliyon gelirken SchonerDuft u da getir bari hahaha tugbaFB en son nerelerde kaldı kız o bir ara yaknlarday dı artk göremiyorum hehehe
yaa ben yapamıyorum ki diyet ev düzenim yok annemde kalıyorum çok zaman orda da kardeşim çay istiyor çayın yanında ceviz elma kurusu oluyor bir yerden kaçıyor kısaca wc yi düzeltmeyi başardım kısmende olsa spor da yapacam gaza geldim ilk defa 70,80 çıktım dün

AHAHA napıyım öleyim mi
ilahi sen bencede

ay bende öle valla bi gün birinden fena dayak yiyecem

yaa bizimkilerin çayın yanında yediklerini saysam elma kurusu,ceviz sönük kalır
istedikten sonra o ağzını kimse açtıramaz sana

Hahahhhhhhhhh ben daha da çok hırslanırım canım ama bugün kendime izin veriyorum sevdiğim yemeği yapıcam canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…