- 22 Mayıs 2014
- 6.173
- 17.832
- 248
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #304.481
Benim esimde cekmezdi bende kendim çektim mecburen
inşallah yine verirsinInsallah canimdigerinde 1 sene icinde 16 18 civari vermistim yavas yavas ama hemen donmedi benim yuzumden oldu cok cok fazla yedim
deneyim çözersem sana nasıl çözdüğümü söylerim . ama boyut büyük derse ekran görüntüsü alıp göndermeyi dene .Ben resim falan atamıyorum canım herşeyi denedim olmuyor profil resminide degistiremiyorum
leslie yi boşver ağrı sızın oluyor mu sezeryandan onu de olmuyorsa abs lere başlayalım jillian abs videoları olcakBen varım canım Leslie jillian jumpink jack combo yapicam bu hafta
aahahhaBende ilk aynadan çektim baktım aynadan çekince baya zayıf gibi geldi öyle koymak istemedim yakından çektirdim iyice belli olsun gerekirse fazla çıksın diye daha hırs yaparım hem dedimbenim eşimde çekmez ama çok ısrar ettim ne kadr kilo fazlam var neşeme spor yapmam lazım ona bakıcam fotodan anlasiliyo bi önden bi arkadan çeki ver dedim çok ısrar ettim oda sırtında taş taşıttırıyormuşum ifadesiyle çekti resmen kesinlikle yüz gram bile önemli bende ondan 66ya geçemem gibi ama 500- 600 gram daha gitse 67.2 yada 67.3 bile olsa yeter zaten öbür haftada 66lara geçerim artk
Yok canım şükür olmuyor öyle yapalım alıştı vücut artıkdeneyim çözersem sana nasıl çözdüğümü söylerim . ama boyut büyük derse ekran görüntüsü alıp göndermeyi dene .
leslie yi boşver ağrı sızın oluyor mu sezeryandan onu de olmuyorsa abs lere başlayalım jillian abs videoları olcakmagickk
Ben 3 aya mezunum çabuk yetişBen sizi yakalayacagim bak gorursunne zaman olur bilmem de 2 3 aya mezun olmazsaniz bulusuruz ayni kilolarda
Bende bu sabah 67.8 çıktım hadi yakala bizi ozman74.6 cikti bu sabah tartildim
anladım cnm hakkında herşeyin hayırlısı olsun yasadıkların çok zor biliyorum allah yardımcın olsunOrayada gitmiyorum can sikintisindan 5-6 msj yazdim kafam dağılsın diye burdada sizler taniyirsunuz stres yapmak istemedim canim..
Cuma 68.2 idim şimdi 67.8 im 4günde ve regle olmadan +kilolar çıkar ben de -400 çıkıyor daha ne olsunaahahha
dur bende anneme söyleyim kocamı hiç nazlandırmayım
senin regl şişliği olacak bu hafta canım normal inememen ben takılıyorum
Evittt 7 kilocuk öndeyizSiz benden biraz daha ilerdesiniz ama yakalarim siziilk ay 3 kilo veririm odem falan ondan sonra 2 1 artik ne kadar olursa
yaa ben yapamıyorum ki diyet ev düzenim yok annemde kalıyorum çok zamanEvittt 7 kilocuk öndeyizmadem son hızz buralara geliyon gelirken SchonerDuft u da getir bari hahaha tugbaFB en son nerelerde kaldı kız o bir ara yaknlarday dı artk göremiyorum hehehe
AHAHA napıyım öleyim miCuma 68.2 idim şimdi 67.8 im 4günde ve regle olmadan +kilolar çıkar ben de -400 çıkıyor daha ne olsunuğrastgnın farkndaym zaten ama olsun hakkımı yedirmem 67.2 olursa bu hafta 1kilo gitmiş oluyor daha napiim öleyim mi büyük ihtimal 1 gitmez 900 gram da kale gene ilahi ben yaaa
7 li hanelerde geziyor işte ha 71 ha 73 farkeder miEvittt 7 kilocuk öndeyizmadem son hızz buralara geliyon gelirken SchonerDuft u da getir bari hahaha tugbaFB en son nerelerde kaldı kız o bir ara yaknlarday dı artk göremiyorum hehehe
ay bende öle valla bi gün birinden fena dayak yiyecemKmsl Hnd canım başta sen olmak üzere kızlar hepinizi çok piisss kızıdırıyorum valla şimdi iki seçeneğiniz var yaaa hırslanıp toplu halde zayıflıycanız sıkılaşcagnız yada toplanıp beni dövceniz ikisinden biri
yaa bizimkilerin çayın yanında yediklerini saysam elma kurusu,ceviz sönük kalıryaa ben yapamıyorum ki diyet ev düzenim yok annemde kalıyorum çok zamanorda da kardeşim çay istiyor çayın yanında ceviz elma kurusu oluyor bir yerden kaçıyor kısaca wc yi düzeltmeyi başardım kısmende olsa spor da yapacam gaza geldim ilk defa 70,80 çıktım dün
Hahahhhhhhhhh ben daha da çok hırslanırım canım ama bugün kendime izin veriyorum sevdiğim yemeği yapıcam canımKmsl Hnd canım başta sen olmak üzere kızlar hepinizi çok piisss kızıdırıyorum valla şimdi iki seçeneğiniz var yaaa hırslanıp toplu halde zayıflıycanız sıkılaşcagnız yada toplanıp beni dövceniz ikisinden biri
Tamam canim buna başlayalım bana uyar
kızlar hepimizin ortak sorunu karın bölgesi bu videoyu buldum var mısınız beraber ce ne kadar yapabilirsek yapalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?