- 7 Ocak 2018
- 27.560
- 80.009
- 598
- 36
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #304.501
Hahahhhhhhh bir alıngan daha benim gibiiiiiiPekine bileyim hersey foto koymayla basladi falan ya benden mi kaynakli bisey oldu diye düşündüm.
Tmamdr cnm yapalım bana da uyar
kızlar hepimizin ortak sorunu karın bölgesi bu videoyu buldum var mısınız beraber ce ne kadar yapabilirsek yapalım
olur canım eve gidince çekym yarın atym inş becerebilrsem atmayı
Ben şiddete karsiyimKmsl Hnd canım başta sen olmak üzere kızlar hepinizi çok piisss kızıdırıyorum valla şimdi iki seçeneğiniz var yaaa hırslanıp toplu halde zayıflıycanız sıkılaşcagnız yada toplanıp beni dövceniz ikisinden biri
Masallahyaa ben yapamıyorum ki diyet ev düzenim yok annemde kalıyorum çok zamanorda da kardeşim çay istiyor çayın yanında ceviz elma kurusu oluyor bir yerden kaçıyor kısaca wc yi düzeltmeyi başardım kısmende olsa spor da yapacam gaza geldim ilk defa 70,80 çıktım dün
ben almayım alanada mani olmayım
kızlar hepimizin ortak sorunu karın bölgesi bu videoyu buldum var mısınız beraber ce ne kadar yapabilirsek yapalım
resim atan bin pişman olduBen şiddete karsiyimdovsek devam etmicen mi bir daha resim yuklemem demediginizi bırakmadınız
ben de ctesi atıcam regl de bitmiş olur az şişlikler de giderresim atan bin pişman oldu
bende atıcam akşam ama gardımı aldım hazırlıklıyım
Ben hiçbirşey atamıyorum geçen atayim dedim yok olmuyor ben böyle iyiyim sizinle uğraşamam zatenresim atan bin pişman oldu
Canım linkini atarmisin jillianin nette bulamıyorum çok karışık başkaları çıkıyor hepdeneyim çözersem sana nasıl çözdüğümü söylerim . ama boyut büyük derse ekran görüntüsü alıp göndermeyi dene .
leslie yi boşver ağrı sızın oluyor mu sezeryandan onu de olmuyorsa abs lere başlayalım jillian abs videoları olcakmagickk
resim atan bin pişman oldu
Benimde yarin bitecek reglim ama olsunben de ctesi atıcam regl de bitmiş olur az şişlikler de gider
Ne güzel iste begenmisler fit vucudumu almislar der güler geçerimBen hiçbirşey atamıyorum geçen atayim dedim yok olmuyor ben böyle iyiyim sizinle uğraşamam zatenha birde netten herkes görebilir alırlar kafamıza koyarlar başka birini fotoshop yapıp bi yerlerde paylaşmasınlar yok siz koyun kızlar ben size yorum yaparım
Kız sen benim adamın yanında olsan 1ay da 10 kilo alırsın ozmanyaa ben yapamıyorum ki diyet ev düzenim yok annemde kalıyorum çok zamanorda da kardeşim çay istiyor çayın yanında ceviz elma kurusu oluyor bir yerden kaçıyor kısaca wc yi düzeltmeyi başardım kısmende olsa spor da yapacam gaza geldim ilk defa 70,80 çıktım dün
Aynisindan bende de var bende deKız sen benim adamın yanında olsan 1ay da 10 kilo alırsın ozmankeşke bizim çay muhabbetide öle olsa benim ki çayın yanında pastane de aklına gelebilecek ne varsa yer 3 çeşit tatlı arka arkaya yediği olur düşün daha geçen gene profitörel +şambali+ baklava getirdi ve çayın yanında 3ünü de yedi arkasından çerez,meyve,fındk fıstk zaten devam yani akşam yemeği ile start veriyor taki gece yatana kadar aralıksız böyle bunun aynısından bide magickk de var canım ahhh ahhh bak Biz bu durmda yemiyoruz düşün yemiysem diye kafada bitirdin mi bitiyor yemiyorsun
Bana etki etmiyor keşke etseKmsl Hnd canım başta sen olmak üzere kızlar hepinizi çok piisss kızıdırıyorum valla şimdi iki seçeneğiniz var yaaa hırslanıp toplu halde zayıflıycanız sıkılaşcagnız yada toplanıp beni dövceniz ikisinden biri
Yaaa yazık açtır belki.Eki Görüntüle 2241991 bi tane minik takildi pesimi birakmiyor keske yerim olsaydi alir bakardim
Ben dayanamıyorum işteyaa bizimkilerin çayın yanında yediklerini saysam elma kurusu,ceviz sönük kalır
istedikten sonra o ağzını kimse açtıramaz sana
Hadi bakalım bugün sahil yürüyüşüne çıkıcaz hava sert olmazsa dönüşte de yapabildiğim kadar yaparım.Tamam canim buna başlayalım bana uyar
Hadi bakalımTmamdr cnm yapalım bana da uyar
Senin de bölgesel e ihtiyacın var niye yok diyorsun bu abs level 1 olanben almayım alanada mani olmayım
Valla şimdi daha çok merak ettim seniBen hiçbirşey atamıyorum geçen atayim dedim yok olmuyor ben böyle iyiyim sizinle uğraşamam zatenha birde netten herkes görebilir alırlar kafamıza koyarlar başka birini fotoshop yapıp bi yerlerde paylaşmasınlar yok siz koyun kızlar ben size yorum yaparım
Dur bulunca atayım hemenCanım linkini atarmisin jillianin nette bulamıyorum çok karışık başkaları çıkıyor hep
Senin eşinin damak tadı benim gibi eskiden bende öyleydim şimdi yemiyorum.Kız sen benim adamın yanında olsan 1ay da 10 kilo alırsın ozmankeşke bizim çay muhabbetide öle olsa benim ki çayın yanında pastane de aklına gelebilecek ne varsa yer 3 çeşit tatlı arka arkaya yediği olur düşün daha geçen gene profitörel +şambali+ baklava getirdi ve çayın yanında 3ünü de yedi arkasından çerez,meyve,fındk fıstk zaten devam yani akşam yemeği ile start veriyor taki gece yatana kadar aralıksız böyle bunun aynısından bide magickk de var canım ahhh ahhh bak Biz bu durmda yemiyoruz düşün yemiysem diye kafada bitirdin mi bitiyor yemiyorsun
Aynen canım ya keşke cayın yanında tek fındık fıstık falan yese daha dün benden gizli aldığı baklavayı mutfakta götürüyordu ki önceki gün profiterol ve halka tatlısı yedi gözümün önünde böyle olsa ne yapacaklar biz onlara uysak 100 kiloyduk zatenKız sen benim adamın yanında olsan 1ay da 10 kilo alırsın ozmankeşke bizim çay muhabbetide öle olsa benim ki çayın yanında pastane de aklına gelebilecek ne varsa yer 3 çeşit tatlı arka arkaya yediği olur düşün daha geçen gene profitörel +şambali+ baklava getirdi ve çayın yanında 3ünü de yedi arkasından çerez,meyve,fındk fıstk zaten devam yani akşam yemeği ile start veriyor taki gece yatana kadar aralıksız böyle bunun aynısından bide magickk de var canım ahhh ahhh bak Biz bu durmda yemiyoruz düşün yemiysem diye kafada bitirdin mi bitiyor yemiyorsun
Mama vardi yanimda canim koydum onune ama yemedi mamayi.Bana etki etmiyor keşke etseinsan bu kadar umursamaz olur mu
Yaaa yazık açtır belki.
Bugün büronun balkonuna kedi tırmanmış süt alayım mı sana dedim kaçtı. Çıkışta baktım yine gelmiş yarın süt koyarım balkona içer.
Ben dayanamıyorum işteçok ta yemiyorum ama kalori sonuçta
Hadi bakalım bugün sahil yürüyüşüne çıkıcaz hava sert olmazsa dönüşte de yapabildiğim kadar yaparım.
Hadi bakalım
Senin de bölgesel e ihtiyacın var niye yok diyorsun bu abs level 1 olan
Valla şimdi daha çok merak ettim senibizi kim ne yapsın allasen cıbıl foto koymuyoruz etmiyoruz
Dur bulunca atayım hemen
Senin eşinin damak tadı benim gibi eskiden bende öyleydim şimdi yemiyorum.
Ben dayanamıyorum birde strese girince otomatik yiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?