- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #304.521
Merak et sen canım iyidir kız allah sizi anlatıyorum ya bacak basen kol kalın ama eskiye göre inceldi belim ince benimde ve hep sırttan zayifliyorum acayip işte böyle atamıyorum zaten en başından beri profil resmini defalarca değiştirmek istedim olmuyor eğer olursa aticam amaBana etki etmiyor keşke etseinsan bu kadar umursamaz olur mu
Yaaa yazık açtır belki.
Bugün büronun balkonuna kedi tırmanmış süt alayım mı sana dedim kaçtı. Çıkışta baktım yine gelmiş yarın süt koyarım balkona içer.
Ben dayanamıyorum işteçok ta yemiyorum ama kalori sonuçta
Hadi bakalım bugün sahil yürüyüşüne çıkıcaz hava sert olmazsa dönüşte de yapabildiğim kadar yaparım.
Hadi bakalım
Senin de bölgesel e ihtiyacın var niye yok diyorsun bu abs level 1 olan
Valla şimdi daha çok merak ettim senibizi kim ne yapsın allasen cıbıl foto koymuyoruz etmiyoruz
Dur bulunca atayım hemen
Senin eşinin damak tadı benim gibi eskiden bende öyleydim şimdi yemiyorum.
Ben dayanamıyorum birde strese girince otomatik yiyorum.
Yok kız su zayıflama sitelerini diyorum tövbe tövbeNe güzel iste begenmisler fit vucudumu almislar der güler geçerim
Kiz sende alemsin ciplak paylasmiyoruz ya
Ihtiyacim olmazmi ama napacan bende diyetin alasını yaparim ama spora gelince yapamıyorum napımBana etki etmiyor keşke etseinsan bu kadar umursamaz olur mu
Yaaa yazık açtır belki.
Bugün büronun balkonuna kedi tırmanmış süt alayım mı sana dedim kaçtı. Çıkışta baktım yine gelmiş yarın süt koyarım balkona içer.
Hadi bakalım bugün sahil yürüyüşüne çıkıcaz hava sert olmazsa dönüşte de yapabildiğim kadar yaparım.
Hadi bakalım
Valla şimdi daha çok merak ettim senibizi kim ne yapsın allasen cıbıl foto koymuyoruz etmiyoruz
Dur bulunca atayım hemen
Ilahi senYok kız su zayıflama sitelerini diyorum tövbe tövbe
Seni de merak ediyorum canım ben oki üç gün daha indireyim.gibegi iki gündür akşamları hafif geçiriyorum bakalim ne kadar etkileyecekBenimde yarin bitecek reglim ama olsun
Canım sorması ayıp kaç kilo benim eşin de kilo veriyor vücut yapısından da malesef üst kilolu ama problemi olmasa bu performansı fazlasıyla gösterirKız sen benim adamın yanında olsan 1ay da 10 kilo alırsın ozmankeşke bizim çay muhabbetide öle olsa benim ki çayın yanında pastane de aklına gelebilecek ne varsa yer 3 çeşit tatlı arka arkaya yediği olur düşün daha geçen gene profitörel +şambali+ baklava getirdi ve çayın yanında 3ünü de yedi arkasından çerez,meyve,fındk fıstk zaten devam yani akşam yemeği ile start veriyor taki gece yatana kadar aralıksız böyle bunun aynısından bide magickk de var canım ahhh ahhh bak Biz bu durmda yemiyoruz düşün yemiysem diye kafada bitirdin mi bitiyor yemiyorsun
Aaaa görende sanacak sanki siz burda benim bacaklara çok güzelmiş sutun gibiymiş dedinizBen şiddete karsiyimdovsek devam etmicen mi bir daha resim yuklemem demediginizi bırakmadınız
Belli senin için kötü ben napayımIlahi sen
Senin kadar iyi niyetli düsünemedim
Aaayyy kurnaza bak ben burda regle ye bir iki gün kala foto kayayım hemde akşam akşam yani 2.5 litre su +çay kahve ile 3lt den fazla sıvı aldıkdan sonra ki halimi koyayım Vaayyy milletteki hesaplara bakben de ctesi atıcam regl de bitmiş olur az şişlikler de gider
Kız azcik moral olsun bana da bu haftada dikkat ediyorum hazır ve ctesi tartılcamAaayyy kurnaza bak ben burda regle ye bir iki gün kala foto kayayım hemde akşam akşam yani 2.5 litre su +çay kahve ile 3lt den fazla sıvı aldıkdan sonra ki halimi koyayım Vaayyy milletteki hesaplara bak
Canm hiç kilolu diil ya 87 ama boyda 1.90 çok uzun boylu olduğu için bu kiloda aslında tam bacaklar kollar herşey tam yani göbek hariç fazlalığı yok ama bu iştah ve yiyecek seçimlerinden şuan karnına top koymuş gibi bir göbeği olduCanım sorması ayıp kaç kilo benim eşin de kilo veriyor vücut yapısından da malesef üst kilolu ama problemi olmasa bu performansı fazlasıyla gösterir
Şanslı yine de ozaman yoksa bu yemeye iyi kilo alması lazimCanm hiç kilolu diil ya 87 ama boyda 1.90 çok uzun boylu olduğu için bu kiloda aslında tam bacaklar kollar herşey tam yani göbek hariç fazlalığı yok ama bu iştah ve yiyecek seçimlerinden şuan karnına top koymuş gibi bir göbeği oldubende dalga geçiyorum bak benim karnimkalmadi senin bu göbek ne 9aylik gibi yazın tatilde kumsal da yürürken utanmiycan mi diye onu da kızdırıyorum benim verdiklerini sen mi alıyosun diyorum çok kızıyo ama gayette güzel yemeğe devam edi yor diyet asla yapmaz gibi bir hali var yapamaz asla kolları bacakları ince sen gobekdekileri alıp kollara koysan tam olcak diyorum bende ben kaslı severim ama ne desem diim yapmaz bazen getirip dambılları eline veriyorum oda yere geri bakıyor sporla münasebeti bukadar
Yazık sevgiye ihtiyacı vardı demek kıyamam yaaMama vardi yanimda canim koydum onune ama yemedi mamayi.
Öyle dolandi benle 10 dk falan.
Sonra ben oturdum kaldirima sevdim biraz gitti
Önemli olan incelmesi zaten ölçü alıyor musun.Merak et sen canım iyidir kız allah sizi anlatıyorum ya bacak basen kol kalın ama eskiye göre inceldi belim ince benimde ve hep sırttan zayifliyorum acayip işte böyle atamıyorum zaten en başından beri profil resmini defalarca değiştirmek istedim olmuyor eğer olursa aticam ama
Ahaha benim tam.tersim bende sporu yapacaksam hakkını veririm diyete gelince gecIhtiyacim olmazmi ama napacan bende diyetin alasını yaparim ama spora gelince yapamıyorum napım
Yaaa bende aynı şeyi düşündüm seninleIlahi sen
Senin kadar iyi niyetli düsünemedim
Aynen canım senin tıpatıp ıBana etki etmiyor keşke etseinsan bu kadar umursamaz olur mu
Yaaa yazık açtır belki.
Hadi bakalım
Dur bulunca atayım hemen
Cnm kızma ama emziren bi anneye göreaz bence bu menüKozlar ilk menü benden gelsin
Sabah
1 haşlanmış yumurta,,4 yeşil zeytin,,1 dilim beyaz peynir,,,domates
Ara
Türk kahvesi
Akşam
1 kepekli krepli tavuk,,salata
Yatmadan da yoğurt terim
Su 2,5 litre
Spor 6000 adım 90 puan
Aayynen canm ya vücudu inanılmaz iyi yakıyor kızımda ona çekmiş şanslı lar valla bana diyo ben 3gün yemesem zaten 5 kilo giderŞanslı yine de ozaman yoksa bu yemeye iyi kilo alması lazim
Ya sanki çok yemişim gibi midem ağrıyor aslında anlamadım hasta mı olucam hiç iştahım YÖK sürekli su içmek istiyorum bi de kızım hiç durmuyor İnan ki yemeği de ayakta yedimCnm kızma ama emziren bi anneye göreaz bence bu menü
Ahahaaa kızlar sizin içiniz fesatYazık sevgiye ihtiyacı vardı demek kıyamam yaa
Önemli olan incelmesi zaten ölçü alıyor musun.
Ahaha benim tam.tersim bende sporu yapacaksam hakkını veririm diyete gelince gec
Gevşiyorum
Yaaa bende aynı şeyi düşündüm seninleiçimiz çok fesat sanırım
Kız ölçüleri yaz bari merak sardı hepimiziAhahaaa kızlar sizin içiniz fesatölçümü alıyorum tabi en çok belimden gitti ve göbek deliği çevresi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?