Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Merak et sen canım iyidir kız allah sizi anlatıyorum ya bacak basen kol kalın ama eskiye göre inceldi belim ince benimde ve hep sırttan zayifliyorum acayip işte böyle atamıyorum zaten en başından beri profil resmini defalarca değiştirmek istedim olmuyor eğer olursa aticam ama

Ihtiyacim olmazmi ama napacan bende diyetin alasını yaparim ama spora gelince yapamıyorum napım

Canım sorması ayıp kaç kilo benim eşin de kilo veriyor vücut yapısından da malesef üst kilolu ama problemi olmasa bu performansı fazlasıyla gösterir

Ben şiddete karsiyim dovsek devam etmicen mi bir daha resim yuklememdemediginizi bırakmadınız
Aaaa görende sanacak sanki siz burda benim bacaklara çok güzelmiş sutun gibiymiş dediniz hahaha napalım birbirimizin kalın yerleprine incecik çok fit mi diyelim ben doğrucu davudum kendime de diom yapacak bişey yok dayağı yicem en son bu gaz ile hepinizi de fıstık yapıcam hem dostlar acı söyler

ben de ctesi atıcam regl de bitmiş olur az şişlikler de gider
Aaayyy kurnaza bak ben burda regle ye bir iki gün kala foto kayayım hemde akşam akşam yani 2.5 litre su +çay kahve ile 3lt den fazla sıvı aldıkdan sonra ki halimi koyayım Vaayyy milletteki hesaplara bak

Aaayyy kurnaza bak ben burda regle ye bir iki gün kala foto kayayım hemde akşam akşam yani 2.5 litre su +çay kahve ile 3lt den fazla sıvı aldıkdan sonra ki halimi koyayım Vaayyy milletteki hesaplara bak
Kız azcik moral olsun bana da bu haftada dikkat ediyorum hazır ve ctesi tartılcam

Canım sorması ayıp kaç kilo benim eşin de kilo veriyor vücut yapısından da malesef üst kilolu ama problemi olmasa bu performansı fazlasıyla gösterir
Canm hiç kilolu diil ya 87 ama boyda 1.90 çok uzun boylu olduğu için bu kiloda aslında tam bacaklar kollar herşey tam yani göbek hariç fazlalığı yok ama bu iştah ve yiyecek seçimlerinden şuan karnına top koymuş gibi bir göbeği oldu bende dalga geçiyorum bak benim karnimkalmadi senin bu göbek ne 9aylik gibi yazın tatilde kumsal da yürürken utanmiycan mi diye onu da kızdırıyorum benim verdiklerini sen mi alıyosun diyorum çok kızıyo ama gayette güzel yemeğe devam edi yor diyet asla yapmaz gibi bir hali var yapamaz asla kolları bacakları ince sen gobekdekileri alıp kollara koysan tam olcak diyorum bende ben kaslı severim ama ne desem diim yapmaz bazen getirip dambılları eline veriyorum oda yere geri bakıyor sporla münasebeti bukadar

Şanslı yine de ozaman yoksa bu yemeye iyi kilo alması lazim

Mama vardi yanimda canim koydum onune ama yemedi mamayi.
Öyle dolandi benle 10 dk falan.
Sonra ben oturdum kaldirima sevdim biraz gitti
Yazık sevgiye ihtiyacı vardı demek kıyamam yaa
Önemli olan incelmesi zaten ölçü alıyor musun.
Ihtiyacim olmazmi ama napacan bende diyetin alasını yaparim ama spora gelince yapamıyorum napım
Ahaha benim tam.tersim bende sporu yapacaksam hakkını veririm diyete gelince gec
Gevşiyorum
Ilahi sen
Senin kadar iyi niyetli düsünemedim
Yaaa bende aynı şeyi düşündüm seninle içimiz çok fesat sanırım

Aynen canım senin tıpatıp ı bide ben hiç alınmam bukadar rahatlık olur mu diosun yaaa o konuda da aynı ben diyorum tabak tabak çerez yenir mi bir avuç yiyceksin gerisi kilo olarak depolanıyor sen 4 kase yiyorsun ve şu an resmen 1 - 2 bardak yağ içmiş gibi oldun diyorum oda bana heee aynen sen bir kase daha fıstık getir devamını sonra anlatırsın diyo

Kozlar ilk menü benden gelsin

Sabah
1 haşlanmış yumurta,,4 yeşil zeytin,,1 dilim beyaz peynir,,,domates

Ara
Türk kahvesi

Akşam
1 kepekli krepli tavuk,,salata

Yatmadan da yoğurt terim

Su 2,5 litre

Spor 6000 adım 90 puan

Cnm kızma ama emziren bi anneye göreaz bence bu menü

Cnm kızma ama emziren bi anneye göreaz bence bu menü
Ya sanki çok yemişim gibi midem ağrıyor aslında anlamadım hasta mı olucam hiç iştahım YÖK sürekli su içmek istiyorum bi de kızım hiç durmuyor İnan ki yemeği de ayakta yedim

Ahahaaa kızlar sizin içiniz fesat ölçümü alıyorum tabi en çok belimden gitti ve göbek deliği çevresi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…