Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

10 gün sonra 6 ay olucak canım ben doğumda almadım zaten 70 kiloyla kaldım 72 ile doğum yaptım canım sonradan aldım.
Ayy ne guzel bebiste saglikli olduktan sonra gerisi onemli degil ama iyi masallah nasil almadin ben 15 kilo almistim bide emzirirken az aldim
KIZLAR JİLLİN YAPMAYA VAR MISINIZ
oldurcen mi bizi.O kadin pertimizi cikaracak
Oooo hizliyiz yani masallah ben o kadar iddialı degilim her ay 3 kilo ama belki olabilir yavas git kiz yetiseyim
Bende bu sabah 67.8 çıktım hadi yakala bizi ozman
Insallah
Evittt 7 kilocuk öndeyiz madem son hızz buralara geliyon gelirken SchonerDuft u da getir bari hahaha tugbaFB en son nerelerde kaldı kız o bir ara yaknlarday dı artk göremiyorum hehehe
SchonerDuft ne diyor bak nerelerde kaldin sen
Hahahhhhhhh bir alıngan daha benim gibiiiiii
Yok kız tabikisi de yorumlayacağız hepimizzz
Tabi canim yorumlariz. Arada olur oyle yeterki birbirimi kirmayalim incitmeyelim
O neydi oyle

Bence benim yaptigim dogru
Sporsuz diyet olur ama diyetsiz spor olmaz

Kız ayda 3 kilo diyorum daha bunun yavaşı mı olur sen beni tugbaFB ye maskara mı edicem bu durumda bile dalga geçio ken daha nasl yavşlym ayy ayda 1 kilomu veriim hahaha yok yok 3 iyi sen burda ayda 6kilo yada 8 kilo verenleri görsen ne dicen mesela bir arkadaş var aramızda kalan adı @gokyuzundekiturna kendisi benim 1ayda verdiği 1haftada veriyodu haftada 2 -3 kilo verdiği olurdu düşün birde bir arkadaş daha var adı Kmsl Hnd oda 1 ayda 6-7 kilo filan vermişti yaaaaa benim ayda 3 çok düşük aslında ama anca o kadr gidiyo nese ki erken başlamıştım da bu şekilde de hazirana hedefe varabiliyorum aslında ayda 4 verebilirsem müthiş olurdu

Cnm ben ilk diyete başladığım ay gitti 6 kiloya yakın....ama artık gitmiyor o kadar gitmesin de zaten ... bence ideali ayda 4 kilo ....

Kızlar yaaaaa eltimle eşimin teyzesi çok pis kıskanıyorlar beni
Sen sürekli kilo veriyorsun yesende veriyorsun diyete gerek YÖK filan deyip sinirimi bozdular yaaa bunları diyenlerde diyette bu arada kendileri hızlı veremiyorlar bana sarmışlar bu ara

Cnm ben ilk diyete başladığım ay gitti 6 kiloya yakın....ama artık gitmiyor o kadar gitmesin de zaten ... bence ideali ayda 4 kilo ....
Aynen canm ideali o evt sağlıklısı haftada 1 kilo diolar zaten o da ayda 4 edio ama ben 4ü tutturamıyorum anca 3 oluyoo

Canm kıskanıyorlardır boşver sen böyle guzellestikce çatlasınlar kolay mı 6 aylık bebekle bu hale gelmek bırak bu hale gelmeyi kimisi üstüne bi ton kilo aliyo emzirmede daha çok aldm filan diyo düşün yani senin ki nasl bir başarı sen bakma onlara ama sağlk lı beslen ki kas kaybedip vücudun gevşemesin geniş kalman sağlkli beslenmek ve protein almak çok önemli canm

Yaa evet benim metabolizma m biraz hızlı ve hergün WC ye mutlaka çıkarım watsap grubumuz var hergün sorarlar WC ye çıktın mı bi gün çıkmasan nolur sanki filan diyorlar yaaa anlamadım ben isterim ki herkes istediği kiloya insin ama millet deki bu hırs niye anlamadım valla.....

A
yok senin çay bardağını andıran ince belini görünce çok iclendim keşke benim olsa dedim

Tabi canim cok kolay veriyorum deseydin daha cok catlasalardi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…