- 14 Temmuz 2016
- 4.061
- 9.973
- 158
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #304.561
Tabi canim cok kolay veriyorumKızlar yaaaaa eltimle eşimin teyzesi çok pis kıskanıyorlar beni
Sen sürekli kilo veriyorsun yesende veriyorsun diyete gerek YÖK filan deyip sinirimi bozdular yaaa bunları diyenlerde diyette bu arada kendileri hızlı veremiyorlar bana sarmışlar bu ara
Ben cok asiri kismamistim.normal diyet seklindeydi corba ana yemek 1 dilim ekmek falan sporda yaptim yavas yavas verdimistim simdi nasil gidecek bilmiyorum ama ayda 3 4 ideal onunda fazlasi cok yuksek kilolar degilse iyi olmayabilir kas kaybi falan olabilir bence sagliklisi 3 4Kız ayda 3 kilo diyorumdaha bunun yavaşı mı olur sen beni tugbaFB ye maskara mı edicem bu durumda bile dalga geçio ken daha nasl yavşlym ayy ayda 1 kilomu veriim hahaha yok yok 3 iyi sen burda ayda 6kilo yada 8 kilo verenleri görsen ne dicen mesela bir arkadaş var aramızda kalan adı @gokyuzundekiturna kendisi benim 1ayda verdiği 1haftada veriyodu haftada 2 -3 kilo verdiği olurdu düşün birde bir arkadaş daha var adı Kmsl Hnd oda 1 ayda 6-7 kilo filan vermişti yaaaaa benim ayda 3 çok düşük aslında ama anca o kadr gidiyo nese ki erken başlamıştım da bu şekilde de hazirana hedefe varabiliyorum aslında ayda 4 verebilirsem müthiş olurdu
6 kilo muCnm ben ilk diyete başladığım ay gitti 6 kiloya yakın....ama artık gitmiyor o kadar gitmesin de zaten ... bence ideali ayda 4 kilo ....
Tmm canım.tartilcam ölçecem etiketlerim sizi koycam.fotoBende seni merak ediyorum canim resim eklediginde benide etiketle hafta sonu nadir giriyorum cunlu kacirmayim
Çok söyleme canım madem cikamayiverirsin allah korusunYaa evet benim metabolizma m biraz hızlı ve hergün WC ye mutlaka çıkarım watsap grubumuz var hergün sorarlar WC ye çıktın mı bi gün çıkmasan nolur sanki filan diyorlar yaaa anlamadım ben isterim ki herkes istediği kiloya insin ama millet deki bu hırs niye anlamadım valla.....
O bile ne kadar iyi her ay o kadar veremiyordum ben mesalaAynen canm ideali o evt sağlıklısı haftada 1 kilo diolar zaten o da ayda 4 edio ama ben 4ü tutturamıyorum anca 3 oluyoo
Ben de o konuda çok şanslıyım wc ye çıkamadığım gün hiç olmadı hatta bazen bir kaç kez olabiliyo mesela dün 3kez çıktım tamam dedim demek ki vücut tuttuklarinı attı kesin kilom user dedim ve sabaha -400 çıktım çok önemli wc canm ama acaba senle şakalaşıyorlar mı sen biraz fazla alıngansin galiba pek şaka kaldıramayıp ciddiye mi alıyorsun acaba mesela ben hırslı olan insanları çok severim eğer bu grupdaYaa evet benim metabolizma m biraz hızlı ve hergün WC ye mutlaka çıkarım watsap grubumuz var hergün sorarlar WC ye çıktın mı bi gün çıkmasan nolur sanki filan diyorlar yaaa anlamadım ben isterim ki herkes istediği kiloya insin ama millet deki bu hırs niye anlamadım valla.....
Kız yüzünü çekme olabildiğince eşyasız duvar önüne geç çekilYuzunuzde gozukuyir mu koyulan fotida ? Koyasim geldi hic bir cikintimin bellu olmadigu bir foto
Yok kız alındığım için yazmadım ki zaten alınmıyorum da ama ben küçücük bebeğimle kilo vermeye çalışıyorsam veriyorsam onlarda azim etsinler kendilerinde hırs YÖK çoğu şeyi benden kat kat fazla yiyorlar eeeeee biz veremiyoruz eee yemeyin bende diyorum o zaman zaten şaka olarak söylüyorlar ama İnan ben herkesin kilo vermesini isterim ama çabalamak lazım anlatabiliyor muyumBen de o konuda çok şanslıyım wc ye çıkamadığım gün hiç olmadı hatta bazen bir kaç kez olabiliyo mesela dün 3kez çıktım tamam dedim demek ki vücut tuttuklarinı attı kesin kilom user dedim ve sabaha -400 çıktım çok önemli wc canm ama acaba senle şakalaşıyorlar mı sen biraz fazla alıngansin galiba pek şaka kaldıramayıp ciddiye mi alıyorsun acaba mesela ben hırslı olan insanları çok severim eğer bu grupdatugbaFB ile filan böyle sakalasp birbirimizi gazlamasak ben şuan direk en az 70 kiloydum mesela bana en büyük katkısı böyle kişilerin oluyo yoksa bana aman zaten iyisin zaten oran yok buran yok vs. Deseler ben rahat takılırım mesela geçen yıl biz grupda pamuk şekeri gibi idim hepimiz birbirimize şöyle iyisin böyle iyisin motive motive o motive ile ben 70in altına bir türlü inemedim habire kacamak habire kacamak ne hirs vardi ne diyet moduna girebiliyodum 69u görür görmez izne ayrıldım zaten kilolarda geri aldım sıfır hırs hiçbir işte başarı getirmez çok şükür şimdi öyle diil burda beni hızlandıran arkadaşlarım varda kilo vermek için banada şevk geliyor yoksa ben rahat takılırım veremem ama herkes farklı tabi sen de tam tersi oluyor galiba senle hiçbirimiz bidaha uğraşmayalım seni teşvik etmeye katkısı olmuyorsa gerek yok sonuçta harika harika der geçeriz
Oooyyy kuzucuummA
yok senin çay bardağını andıran ince belini görünce çok iclendim keşke benim olsa dedim
Ahahahhhhhh zaten bugün çıkamadım sürekli yazıyorlar çıktın mı WC ye diye bende YÖK dedim boşver bi gündem bişey olmaz diyorlarÇok söyleme canım madem cikamayiverirsin allah korusun
Ben seni anladim.canim ben de senim gibi hissederim ve bana da alıngan derler ama alınganlık olduğunu düşünmüyorum neden biliyo musun ben karşıdan gelenin iyi yada kötü niyetli olduğunu hissediyorum ve hanı herkes versin herkes zayıfladın veya başka konularda desteklerim yapım öyle olduğu için negatif bişey olunca alınıyorumYok kız alındığım için yazmadım ki zaten alınmıyorum da ama ben küçücük bebeğimle kilo vermeye çalışıyorsam veriyorsam onlarda azim etsinler kendilerinde hırs YÖK çoğu şeyi benden kat kat fazla yiyorlar eeeeee biz veremiyoruz eee yemeyin bende diyorum o zaman zaten şaka olarak söylüyorlar ama İnan ben herkesin kilo vermesini isterim ama çabalamak lazım anlatabiliyor muyum
Yalnız var ya yazın tatildeyken bile yazacak bak o kadar azim ediyoruz veriyoruz tatilde geri almak YÖK ona göreOooyyy kuzucuummsenin daha da güzel olur hem kilon daha aşşağıda hem çok güzel spor yapıyorsun daha bebek bile bukadar yeniyken böylesin ooo oooo sen fıstık olursun fıstık 59 -58ler gelmek üzere bak benim hedef kiloma vardın sayılır artk ahh ahh ben de o kilo benim olsa diyorum ama hepimiz yaza tam istediğimiz kiloda ve görüntüde olucaz
Işte o kadar detay sorulması hoş değil istersen biraz daha mesafe kou her detayı söylemeAhahahhhhhh zaten bugün çıkamadım sürekli yazıyorlar çıktın mı WC ye diye bende YÖK dedim boşver bi gündem bişey olmaz diyorlar
Ben seni anladim.canim ben de senim gibi hissederim ve bana da alıngan derler ama alınganlık olduğunu düşünmüyorum neden biliyo musun ben karşıdan gelenin iyi yada kötü niyetli olduğunu hissediyorum ve hanı herkes versin herkes zayıfladın veya başka konularda desteklerim yapım öyle olduğu için negatif bişey olunca alınıyorum
Aynen ... ama sorulunca yalan da söyleyemiyorumIşte o kadar detay sorulması hoş değil istersen biraz daha mesafe kou her detayı söyleme
Evt ben geçen yaz 4 kilo aldm düşün yaa o 4 kiloyu almadan bari sabit kalarak buraya geri gelseydin şuan 4 kilo arsadaydım yani ben de 63 dum ve metobolizma da yavaşlamaz dı al ver bünyeyi de bozuyoruz çok zor oluyor yaaa yok yok bidaha takibi bırakmayalım hiç geri almayalım yazın hep haberleşelimYalnız var ya yazın tatildeyken bile yazacak bak o kadar azim ediyoruz veriyoruz tatilde geri almak YÖK ona göre
Emek olmadan yemek olmaz diye bosuna dememisler ondarda cabalasin saglik sorunu baska ama oyle de bisey yoksa herhes isterse verebilir senin azmini kiskanmislardir kendileri yiyip duruyorsaYok kız alındığım için yazmadım ki zaten alınmıyorum da ama ben küçücük bebeğimle kilo vermeye çalışıyorsam veriyorsam onlarda azim etsinler kendilerinde hırs YÖK çoğu şeyi benden kat kat fazla yiyorlar eeeeee biz veremiyoruz eee yemeyin bende diyorum o zaman zaten şaka olarak söylüyorlar ama İnan ben herkesin kilo vermesini isterim ama çabalamak lazım anlatabiliyor muyum
Bide bunun farkli bi modeli varTabikisi canım niyetini biliyorum herkesin.... ama ne niyetli olsa da ben hele ki kendi yaş grubumdan hiç bir insanın kilolu olmasını istemem... bunun ilerde yaşlılığı var kaynanama bile söylerim anne biraz diyet yap yarın bileğin yaşlanınca hareketlerin kısıtlanır derim... valla hiç de takmıyorum bana diyenler kendileri kilolular ya.... ama. Nazar değecek şişip kalacam diye korkuyorum valla
Aynen canım zaten kendileri veremediklerinden 40 kilo da oluşanım çok zayıfladın verme demezler....Emek olmadan yemek olmaz diye bosuna dememisler ondarda cabalasin saglik sorunu baska ama oyle de bisey yoksa herhes isterse verebilir senin azmini kiskanmislardir kendileri yiyip duruyorsa
Bide bunun farkli bi modeli varkilon istedigin gibi oldumu sen salina salina dolanirken her karsilastiginda yok cok zayifladin cirkinlestin eskiden daha iyiydi yuzun çökmüş diye konusup dururlar sen bakma onlara sen nasil mutlu hissediyorsan ustune giydigin seyleri nasil yakistiriyorsan oyle olana kadar devam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?