Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Tabi canim cok kolay veriyorum deseydin daha cok catlasalardi
Ben cok asiri kismamistim.normal diyet seklindeydi corba ana yemek 1 dilim ekmek falan sporda yaptim yavas yavas verdimistim simdi nasil gidecek bilmiyorum ama ayda 3 4 ideal onunda fazlasi cok yuksek kilolar degilse iyi olmayabilir kas kaybi falan olabilir bence sagliklisi 3 4

Çok söyleme canım madem cikamayiverirsin allah korusun

Ben de o konuda çok şanslıyım wc ye çıkamadığım gün hiç olmadı hatta bazen bir kaç kez olabiliyo mesela dün 3kez çıktım tamam dedim demek ki vücut tuttuklarinı attı kesin kilom user dedim ve sabaha -400 çıktım çok önemli wc canm ama acaba senle şakalaşıyorlar mı sen biraz fazla alıngansin galiba pek şaka kaldıramayıp ciddiye mi alıyorsun acaba mesela ben hırslı olan insanları çok severim eğer bu grupda tugbaFB ile filan böyle sakalasp birbirimizi gazlamasak ben şuan direk en az 70 kiloydum mesela bana en büyük katkısı böyle kişilerin oluyo yoksa bana aman zaten iyisin zaten oran yok buran yok vs. Deseler ben rahat takılırım mesela geçen yıl biz grupda pamuk şekeri gibi idim hepimiz birbirimize şöyle iyisin böyle iyisin motive motive o motive ile ben 70in altına bir türlü inemedim habire kacamak habire kacamak ne hirs vardi ne diyet moduna girebiliyodum 69u görür görmez izne ayrıldım zaten kilolarda geri aldım sıfır hırs hiçbir işte başarı getirmez çok şükür şimdi öyle diil burda beni hızlandıran arkadaşlarım varda kilo vermek için banada şevk geliyor yoksa ben rahat takılırım veremem ama herkes farklı tabi sen de tam tersi oluyor galiba senle hiçbirimiz bidaha uğraşmayalım seni teşvik etmeye katkısı olmuyorsa gerek yok sonuçta harika harika der geçeriz

Yok kız alındığım için yazmadım ki zaten alınmıyorum da ama ben küçücük bebeğimle kilo vermeye çalışıyorsam veriyorsam onlarda azim etsinler kendilerinde hırs YÖK çoğu şeyi benden kat kat fazla yiyorlar eeeeee biz veremiyoruz eee yemeyin bende diyorum o zaman zaten şaka olarak söylüyorlar ama İnan ben herkesin kilo vermesini isterim ama çabalamak lazım anlatabiliyor muyum

A

yok senin çay bardağını andıran ince belini görünce çok iclendim keşke benim olsa dedim
Oooyyy kuzucuumm senin daha da güzel olur hem kilon daha aşşağıda hem çok güzel spor yapıyorsun daha bebek bile bukadar yeniyken böylesin ooo oooo sen fıstık olursun fıstık 59 -58ler gelmek üzere bak benim hedef kiloma vardın sayılır artk ahh ahh ben de o kilo benim olsa diyorum ama hepimiz yaza tam istediğimiz kiloda ve görüntüde olucaz

Ben seni anladim.canim ben de senim gibi hissederim ve bana da alıngan derler ama alınganlık olduğunu düşünmüyorum neden biliyo musun ben karşıdan gelenin iyi yada kötü niyetli olduğunu hissediyorum ve hanı herkes versin herkes zayıfladın veya başka konularda desteklerim yapım öyle olduğu için negatif bişey olunca alınıyorum

Yalnız var ya yazın tatildeyken bile yazacak bak o kadar azim ediyoruz veriyoruz tatilde geri almak YÖK ona göre

Ahahahhhhhh zaten bugün çıkamadım sürekli yazıyorlar çıktın mı WC ye diye bende YÖK dedim boşver bi gündem bişey olmaz diyorlar
Işte o kadar detay sorulması hoş değil istersen biraz daha mesafe kou her detayı söyleme

Tabikisi canım niyetini biliyorum herkesin.... ama ne niyetli olsa da ben hele ki kendi yaş grubumdan hiç bir insanın kilolu olmasını istemem... bunun ilerde yaşlılığı var kaynanama bile söylerim anne biraz diyet yap yarın bileğin yaşlanınca hareketlerin kısıtlanır derim... valla hiç de takmıyorum bana diyenler kendileri kilolular ya.... ama. Nazar değecek şişip kalacam diye korkuyorum valla

Yalnız var ya yazın tatildeyken bile yazacak bak o kadar azim ediyoruz veriyoruz tatilde geri almak YÖK ona göre
Evt ben geçen yaz 4 kilo aldm düşün yaa o 4 kiloyu almadan bari sabit kalarak buraya geri gelseydin şuan 4 kilo arsadaydım yani ben de 63 dum ve metobolizma da yavaşlamaz dı al ver bünyeyi de bozuyoruz çok zor oluyor yaaa yok yok bidaha takibi bırakmayalım hiç geri almayalım yazın hep haberleşelim kentimizide birbirimizide koruyalım

Emek olmadan yemek olmaz diye bosuna dememisler ondarda cabalasin saglik sorunu baska ama oyle de bisey yoksa herhes isterse verebilir senin azmini kiskanmislardir kendileri yiyip duruyorsa
Bide bunun farkli bi modeli var kilon istedigin gibi oldumu sen salina salina dolanirken her karsilastiginda yok cok zayifladin cirkinlestin eskiden daha iyiydi yuzun çökmüş diye konusup dururlar sen bakma onlara sen nasil mutlu hissediyorsan ustune giydigin seyleri nasil yakistiriyorsan oyle olana kadar devam

Aynen canım zaten kendileri veremediklerinden 40 kilo da oluşanım çok zayıfladın verme demezler....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…