Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Aynen canım

Bende de şöyle bir şey var karşıdaki ne derse desin alınmam hem bende pozitif ve esprili yaklaşmayı sevdiğim için oda öyledir ve şakalaşyordur derim hemde özgüvenim çok yüksek olduğu için asla demorilize olmam takiiiiii... karşıdakinin fazla alıngan olduğunu görene kadar çünki kendi herşeyi alınıyorsa bana söylerken de alınayım diye söylüyor demek ki diyorum yani ben sadece ısrarla alınganlık yapan birini görürsem o saatten sonra o kişinin herseyini alınıyorum zaten şakacı olmadığına göre kendi konuşurken başka amac ile konuşuyor demekki diyorum zaten benim gözümde herşeye iyi diyen bir insan asla iyi olamaz çünki o insan hem karşıdakinin daha iyi olmasını istemiyor hatasını görmesini engelleyip kendini iyi sanmasını sağlıyor hemde karşıdakinin iyiliği yerine pofpoflaypda kendini ona iyi göstermeyi seciyor hiç sevmem böyle tipleri etrafımda da tutmam bence bu ikiyüzlülük samimiyetsizlik ama insanlar 'ın çoğu da böyle tiplere iyi insan der iyilikleri için uyaranları art niyetli ilan eder sonuçta kendi yanlışını kabul etmektense karşıdakini suclu görmek daha kolay öz eleştiri olmayınca doğru söylüyordu doyamıyorlar tabi kendini mükemmel kabul edip etrafinada sadece pof poflayanlari tercih eder insanlar herkesin doğrusu farklı işte onun için en iyisi herkese yorum yapmamak aslında

Bencede canım birbirimizi bırakmayalım bende yazın aldım ve şu an hala kiloma ulaşamadım keşke sabit kalsaydım en azından şimdi iki kilom kalacaktı

Sen bünyeni daha iyi bilirsin canım geç olsun da güç olmasın bi bakmışsın yaza inceciksin
Canm zaten 1 hazirandan önce olması benim için çok gerekli diil ama haziranda artk tatillere gitmeye başlarız ondan 1 hazirana 58- 59 olarak gireyim yeter artar zaten o kilo benim için fazla fazla yeterli zaten 5kilo daha verince benim fazlam kalmamış gibi olacak ki daha 3 ay var önüm de ondan ben artk rakama çok bakmıyorum zaten godiyor ve pek bisey kalmadı önemli olan vücudum yazlık kıyafetlerde fit duracak hale gelsin amacım o zaten birde tabiki sağlk zaten onun için de sağlkli beslenip spor yapiyorum

6 kilo mu ben hayatta o kadar veremem 3 yada 4 ilk ay ondan sonra da 2 2 diye planliyorum gec olsun guc olmasin napayim
Canm bende 2küsür veriyorum genelde işte biraz daha sıkarsam 3 oluyor ama sakın bozma öyle devam et az giden yağ dan çok giden kasdan demişler zaten fotonu görünce hepimiz dedik sen direk yağ vermişsin hiç yağdırdı vücudun eski hali canm doğru beslenip az az verirsen yağ yakarsın yoksa doğru düzgün yemezsen hızlı verirsin ama vücut ihtiyaç duyduğu enerjiyi proteini almadığı için kasını yakmıştır ve daralma olmayıp görüntü çok incelmeden tartıda yüksek düşüş olur aslında o kilo verme olmamış oluyorda işte klasik tartılarda bunu anlatmak zor uzman biri yağ/kas ölçümü ile bakınca aslında zayıflayıp zayıflanmadgı ortaya çıkar yağ/kas farkı bakılınca bide fotodan ve mezureden direk anlaşılıyor zaten canm zaten hiç bir yöntem haftada 1kilo dan fazla yağ yakılmaz diyor yani aslında 1 kilonun üstü asla hedef olmalı tabi sağlıklı ve fit olmak istiyorsak böyle canm ama 1kiloya kadar sağlk lı verilemiyor ondan ayda 3-4 civari yapabiliriz yani

Tabi canim dediklerine katiliyorum yagdan vermek onemli.
Insallah ya ben 3 versem yada 4 her ay.
Zaten 3 ayda biter ama zor her ay bir olmuyor ki

Kızlar aylardır ilk kez boyle bir kaçamakla karşınızdayım ilk kez bukadar uzun süre hiçbir koşulda kaçamak yapmamışdım ama aylardır ilkkez bukadar negatif ortama maruz kaldığımdan herşeyden bir soğuma ve oturup tatlı yeme isteği geldi oturup bir spangile yedim ben negatif ortamlara hiç gelemeiyorum bulunmamak için elimden geleni yapıyorum zaten ama malesef 2gün çok gereksiz ve saçma şeylere çok gereksiz yere sınır ve stres oldum zaten regle olacakken onun gerginliği üstüne bu negatiflikler benim hiç yoktan modumu enerjimi düşürdü benim sadece mutlu ve pozitif kalmak için diil aynı zamanda kilo vermek için de negatif insanlarla mesafeli olmamam lazım bir kez daha anladim

Bugün
Kahvalti iki haslanmis yumurta 8 zeytin 2 ceviz az peynir domates 1 elma
Ara bir küçük kase kuruyemiş sade türk kahvesi 1 kurabiye
Akşam ızgara balık bol salata
40 dk cardio
3 lt su
Su spor harika sabah aksamda guzel ama oglen nerede karatay yapiyorsan onu bilmiyorum da o zaten 2 ogundu galiba ama sadece bugun boyleyse bilmiyorum daha onceki menulerin nasil.
Mesela o ara ogun yerine bi sebze yemegi olsa daha da iyi olmazmiydi oglen aksam 3 ogun besleniyorum ben sen nasil yapiyorsun genelde boyle mi

Kendine gelllllll devami gelmesin sakin canim o oldu bitti daha yok baska yok tamam mi

Evet karatay yapıyorum canım genelde de öğünlerim böyle bugün ilk defa kurabiye yedim normalde hiç yapmazdım mesela şu günler canım çok istiyor arada karbonhidrat yesem iyi olacak gibi vücut kıtlık modunada girebiliyor ama yinede üç öğün yapamıyorum ben ya uymuyor canım kahvaltıyı sağlam yapmayı seviyorum açıkçası

Yaa bu konuda birbirimize cok benziyoruz mesela tatli yeme istegi geliyor size dediklerim aklima geliyor engelliyorum kendimi yeyip senin dilinemi düşüyüm yani en iyisi yememek ayrica zayiflama konusunda azda olsa faydam olmus cok mutlu oldum

Bende ilk hafta 1 küsur vermiştim canım ama sonrası bitti gram gram 1 kilo veremiyorum ya keşke öyle olsa ne güzel olur

Ben klasik diyet seklinde 3 ogun bide acikirsam ara öğün karatay hakkinda pek bilgim yok sadece 2 ogun oldugunu biliyorum bide karbonhidratli seyler yerine tam bugday mi vardi canim daha once hic yapmadım

Neyse unut bitti gitti regl zamani tatli ihtiyacini önceden karsilamis oldum gözüyle bak
Simdi gayet polyanaci yaklasiyorum ama yarin tarti sonrasi cok pis dalgami gecerim haberin olsun

Benimde modum düştü canım kaç gündür bişey yapasım yok burdada yazmıştım bende gittim kurabiye yedim ah bu sınır stres bizi bu hale getiriyor sinirlendikçe kendimi mutfakta buluyorum malesef duygusal açlık benimkisi bunu nasıl önlerim bilmiyorum aslında diyetten sıkıldım sanırım ondan benim diyetisyen vardı haftada bir sütlü tatlı verirdi ama günü hafif tutardı hiçte kilo almazdım

Ben klasik diyet seklinde 3 ogun bide acikirsam ara öğün karatay hakkinda pek bilgim yok sadece 2 ogun oldugunu biliyorum bide karbonhidratli seyler yerine tam bugday mi vardi canim daha once hic yapmadım
Yok canım hayır glutenle alakalı hiçbişey yok ekmek yerine çiğ kuruyemiş var ve iki öğün ben yine buçuk yapıyorum çünkü bana tam iki öğün uymuyor yalnız karataydan sıkıldıgımda başka diyete geçiyorum yani benim karışık yumurtadan artık bikabiliyorum o yüzden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…