Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Neyse unut bitti gitti regl zamani tatli ihtiyacini önceden karsilamis oldum gözüyle bak
Simdi gayet polyanaci yaklasiyorum ama yarin tarti sonrasi cok pis dalgami gecerim haberin olsun
Senin limitin bende sınırsız canım sen istediğini söyle döv söv beni

Kati bi diyet anladigim kadariyla uymasi zor olmuyor mu.
Ayy ben yumurtayi Çok severim hergun yiyorum hatta esim dalga gecer yumurta yiye yiye civciv cikaracaksin diye

Bende haftada 1 kiloyu cok rahat veriyordum ve 800-900 grami yagdan oluyordu
Ama 6 ögün besleniyordum
Muhteşem canım tam olması gerekenin en mükemmel hali canm sen listelerin nasıl dı örnek menülereysen filan yazsana ara öğünlerde ne oluyodu kahvaltı başladı yağ/tuz ayrı nasıldı bende ona göre yapıyım zaten motive sıfıra indi resmen

Is yerinde listelerim vardi yarin atarim zaten basit bi liste yapilmasi kolay
Yaa senin niye motivasyonun düştü bakıyım

Kati bi diyet anladigim kadariyla uymasi zor olmuyor mu.
Ayy ben yumurtayi Çok severim hergun yiyorum hatta esim dalga gecer yumurta yiye yiye civciv cikaracaksin diye
Ahahaaa o zaman bu tam sana göre canım karatay demek yumurta demek ben eskiden ağzıma sürmezdim artık alıştım katı değil aslında serbest olanlardan doyana kadar yiyiyosun ama herkesin doyma sınırı farklı o yüzden kati değil bence

Is yerinde listelerim vardi yarin atarim zaten basit bi liste yapilmasi kolay
Yaa senin niye motivasyonun düştü bakıyım
Ne bileyim birden grubun enerjisi başka yönlere gitti yok alinganliklar yok niyetler yok eleştirileri başka türlü mu diye düşünceler vs.ler vs. ler tarzı şeyler okudukça bütün modum gitti resmen biz aylardır şen şakrak ilerliyorduk grup hem pozitif hem de direk diyet spor odaklı muhabbetlerle ilerliyordu ben de gruba buyuzden bayılıyordum zaten ama iki gündür bambaşka muhabbetler negatif konuşmalar vs beni inanılmaz gerdi gelemiyorum negatif konusmalarin fazla olduğu yerlere ben biz görüntümüzdü ve beslememizi eleştirilmek için topladığımız bir yerde bunlarin elestirilmesin den rahatsiz olunuyo ama kisilik karekter eleştirisi yapıla biliyo ben anlamadım kimse birbirini tanimiyo zaten burda bide herşeyimiz dört dörtlük ise diyet+spor+su+sağlıklı beslenme her konuda kusursuzuz fitiz ozaman niye burdayız ben anlamadım yani ama bidaha sayılı bir kaç kişi dışında kimseye yorum yapmam isteyen tüm gün aç dursun kasları erisin sağlasa beslensin isteyen su içmesin isteyen spor yapmasın vücudu gevşek kalsın karışmam artk karişcagm kişiler belli bu saatten sonra

Inşallah canim

Ahaha srnin ki fazla rahatmış bizde abur cubur olmaz eve tatlı girmez ancak ben yaparsam olur şekeri ben ayarlıyorum diye yersem yerim . Çerez sayı ile kuru meyvede öyle ama anneme ve kv gittiğimde tepe taklak oluyorum.
Ahahaaa kızlar sizin içiniz fesat ölçümü alıyorum tabi en çok belimden gitti ve göbek deliği çevresi
Çok iyiymiş yaaa bel inceldimi kendimi seksi hissediyorum ben göbek olsa bile
70.80 de kaldım bakalım sabah kaç çıkıcam ...
Yaa jillian yapmak zevkli aslında niye öyle diyorsunuz ki...yağ yaktırır
Bence benim yaptigim dogru
Sporsuz diyet olur ama diyetsiz spor olmaz
Aman diyet kelimesinden ogg geldi yeminle o derece uzağım bıkkınlık geldi ama senin yaptığın doğru tabi.
Telefonuna kıskananlar çatlasın müziğini yüklüyorsun onlarla bir araya geldiginde zil sesi olarak ayarliyorsun eşini de tembihliyorsun saat başı araması için onlarda catliyorlar
Kabizlik icin kullandiginuz birseyler var mi ? Normal olmasi icin hergun wc cikmak lazim demi
Ben muz yiyorum 3 4 gündür beni rahatlattı limonlu su ve kuru kayısı deneyebilirsin. Sena zeynepte ihlamur önermişti denemedim daha
Sana yakıştıramadım açıkçası asla kaçamak yapmaz dediklerimdendin.
Neye bu kadar stres oldun

Ben birşey atladım sanırım.
Senin dediklerin doğru zaten .
Ama şöyle bir şey var kimi tartiya bakar kimi de görüntüye.
Bunun için hiç gerilme topluluklarda oluyor böyle

Ben bilgim yoldan bi gideyim bakayim ama iyiymis doyana kadar olayi

Bugün
Kahvalti iki haslanmis yumurta 8 zeytin 2 ceviz az peynir domates 1 elma
Ara bir küçük kase kuruyemiş sade türk kahvesi 1 kurabiye
Akşam ızgara balık bol salata
40 dk cardio
3 lt su
Kurabiye hanı senin karbon yasaginafiyet olsun canım

Sabah tb ekmeğinden kaşarlı tost bir haşlanmış yumurta 8 zeytin 6 dal roka yarim domates bir bardak çay.

Ara iki dilim elma bir kivi.

Öğlen bir kase etli nohut bir kase yogurtlu kereviz salatası

Ara rezene çayı türk kahvesi iki hurma

Aksam bir porsiyon et döner salata ayran. 3,5 lt su.

Ben bu hafta çoğu şeyi hep sini düşünüp yemedim valal birazcık diil karnın çoook ayniyiz

Canim neden bu kadar takiyorsun ki modun düşmesin kendi adıma söyleyim kimseye alınmadım sakalastik çokta güldüm. En azından göremediklerini sizinde görmenizi ist3dim. Düşürme modunu devam edelim daha hep beraber abs yapıcaz

O değilde eşim iki dilim pastayı lüpletirken gittim kuru kayısı attim ağzıma döndüm icim istedi ama yok yemem 59 görmeden olmaz

Ben birşey atladım sanırım.
Senin dediklerin doğru zaten .
Ama şöyle bir şey var kimi tartiya bakar kimi de görüntüye.
Bunun için hiç gerilme topluluklarda oluyor böyle
Doğru canm herkes kendi bilir bende sonradan öyle düşündüm yorumlamasaydım diye pişman oldum zaten ama yorumların algılanma şekilleri ve farklı örnekler le değişik ispatlara girilmesi beni rahatsız etti yoksa burda boyu uzun olmadigi halde 67 kilo benim ideal kilom diyip mezun olanda oluyor 40lı 50lı kilolar idealim diyen de oluyor herkesin beklentisi farklı herkes kendini farklı kiloda beğenir zaten herkese aynı kilo yakışmaz ama neyse bur şey diyecektim vaz geçtim boşver herkes kendini belli eder herkes kendine yakışanı yapar ben bu tarz bakış açılarına sahip kişilere yorum yapmamın yanlış olduğunu fark ettim benim hatam

Aynen canm bende çok gülmüş tüm kendimle de dalga geçtim kendinle barışık insan öyle yapar zaten ama ondan sonra bu sözler.i okudum kii...yok alındım yok buna alındım yok başka yerde etrafdaki bu konuşmaları yapan kişiler in niyeti öyle olur böyle olur etraflara böyle yapanlar şöyle kıskanç böyle kıskanç gobi ard arda gelen örnekli anlatımları bu şeyler i görüp okuyunca anladım ki herkese yorum yapılmazmış canm zaten senin dedigin gibi kendi goremedigmiz hatamızı görmek için koyduk bu fotoyu ama hayata insanlara herkes başka turlu bakıyor herşeyden başka şey çıkarıyor ben bunları unutuyorum bazen içim dışım fazla bir benim ondan bu tarz muhabbetleri hiç haz etmiyorum neşem girdi resmen bugün oysa çok neşeliydim

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…