Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Bi deniyeyim canim saolasin

ben canım sıkkın dediğin zaman gerçekten burası ile alakalı olacağını düşünmedim özel hayatında bişey mi oldu diye sormuştum, evet küçük atışmalar küçük alınmalar (ki banada alınan arkadaşlarımız) oldu ama güldük geçtik canım, diyet grubunda hepimizin birbirini eleştirme hakkı var çünkü o nedenle buradayız haa kimi dümdük söyler senin gibi kimi yumuşatıp söyler benim gibi, o nedenle bizim bu yolda birbirimize ihtiyacımız var
kız ben sabah kalktım herkes uyuyorken resmimi çektim atıyımda kızlar beni taşlasın kendime geliyim diye senin dediğine bak küstüm ben de oynamıyorum

Boşver kız arada olur öyle kaçamaklar vücudumuz da sıkılıyor artık hem regl de olacaksın onun etkisi de var tabikisi de
Tatlım sen doğruları söylüyorsun tabiki de eğer beni söylüyorsan alınganlık filan kesinlikle alınmadım ... daha da çok gaza geldim kız var yaaaaa
Alınacak biley yok kkkkızzzzzzzz
Sanki sende alınganlık sezdimmmm
Şaka şaka
Ya bu arada benim emojiler görünmüyor ki Emoji katayım o yüzden duygular tam belli olmuyor heralde

magickk blonde ambition
kizlar Yok oyle motivasyon dusmesi falan yarin sabah yeni bi gune uyanacağız bu gun bu gunde kaldi.Yeni bi gun hersey bizim elimizde unutmayin
Sağol canım yok Tabi artık dünde kaldı zaten her gün olsa diyet olmazki kilo da gitmez öyle olmak zorunda kendimi tutarım artık

Cnm beni kastediyorsun heralde yazdıklarından onu anladım ama ben sana kesinlikle alınmamıştım sadece olan olayı anlatmıştım
Halbu ki ben burda kendime en yakın gördüğüm Kişiler arasında sen vardın
Ben tabiki de önerilere açık bi insanım ama. Bu konuşma da da bayağı sert olmuşsun
Benim niyetim kötü filan da değil di ama yanlış anladın beniii

Canım niye sinirlendin sen bakim bişey mi kaçırdım ben boşver motivasyonun düşmesin sen grubun olmazsa olmazisin ben hiç alınmam bana eleştirini yap herkes aynı değil malesef bende negatifligi hiç sevmiyorum pozitif benim ruhum buradaysak eleştiriye açık olmamız lazım çünkü amacımız zayıflamak

blonde ambition cnm bana da cevap yazmışsın da ben de sadece handenin anlattığına yorum yaptım karsısındakiler hadi bugünde çıktın mı tuvalete soruları bana acaip geldi ve insan karsısındakinin iyi niyetli mi başka niyetli mi olduğunu anlar az cok yoksa her saka yapana kıskandı demek ya da her kötü yorum yaptığında kıskandı aslında ben zayıfım gibi bi algı olmasını istemem ben o onuya yönelik örek verdim ama sen bütün hayata bakış açısı gibi mi anladın bilmiyorum ben onların vhatsap grubunda ayrıntıları sormalarına takıldım

blonde ambition canim acik acik soyle ortaya soyledin herkes ustune aliniyor 2 gundur boyleyiz deyince e 2 gundur ben varim haliyle benden mi aceba diye dusundum kimseye yorum yapmam diyince Kmsl Hnd bana mi diyor dedi en sonda orkide demis bana mi dedin niyet meseleleri icin diye misal htc neden boyle yaptin diye soyle acik acik soyle benle ilgili bi sikinti varsa

Ya aslında. Diyet filan değil burdaherşeyi konuşmuyoruz mu
Olan olayı anlattım orkide1453 arkadaşım da cevap ve yorum da bulundu o zaman hayatımızda olan hiç birşeyi anlatmayalım o zamanda burası çok sıkıcı olur.. aslında blonde ambition ile de dün yazışmıştık yazın da devam edelim bırakmayalım diyeti filan diye gece niye böyle yazdı anlamadım bende

Evet canım olan olayı anlatmıştım halbuki neyse bi daha anlatmam olay oluyorsa

Kız. Bu arada dün akşam WC ye çıktım afedersiniz kanamalı oldu yaaaa
Bak ben diyorum nazar oluyorrrrrr

Gizli gizli yiyor demek
Valla bende irade yok şekere karşı duramıyorum ekmek pilav yeme deyin yemem ama şeker işin içine girince asla yemem diyemem. Bravo valla.
Burda oluyorsak eleştirilere açığız demek aslında.. dur ben bir resmimi atayım da birde beni görün

Oyyy kuzucum sen daha iyi bilirsin canım istemiyorsan tabiki de yorum yapma ama başkaları içinde modunu dusurme. Sen hedefine odaklan bana herşeyi diyebilirsin ben senin iyilik için dediğini zaten biliyorum demesen zaten bir insan için o kadar ayrıntılarla anlatmazsin onun için benim açımdan sorun yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…