- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #304.621
Bi deniyeyim canim saolasinAhaha srnin ki fazla rahatmışbizde abur cubur olmaz eve tatlı girmez ancak ben yaparsam olur şekeri ben ayarlıyorum diye yersem yerim . Çerez sayı ile kuru meyvede öyle ama anneme ve kv gittiğimde tepe taklak oluyorum.
Çok iyiymiş yaaa bel inceldimi kendimi seksi hissediyorum ben göbek olsa bile
70.80 de kaldım bakalım sabah kaç çıkıcam ...
Yaa jillian yapmak zevkli aslında niye öyle diyorsunuz ki...yağ yaktırır
Aman diyet kelimesinden ogg geldi yeminle o derece uzağım bıkkınlık geldi ama senin yaptığın doğru tabi.
Telefonuna kıskananlar çatlasın müziğini yüklüyorsun onlarla bir araya geldiginde zil sesi olarak ayarliyorsun eşini de tembihliyorsun saat başı araması için onlarda catliyorlar
Ben muz yiyorum 3 4 gündür beni rahatlattı limonlu su ve kuru kayısı deneyebilirsin. Sena zeynepte ihlamur önermişti denemedim daha
Sana yakıştıramadım açıkçası asla kaçamak yapmaz dediklerimdendin.
Neye bu kadar stres oldun
ben canım sıkkın dediğin zaman gerçekten burası ile alakalı olacağını düşünmedim özel hayatında bişey mi oldu diye sormuştum, evet küçük atışmalar küçük alınmalar (ki banada alınan arkadaşlarımız) oldu ama güldük geçtik canım, diyet grubunda hepimizin birbirini eleştirme hakkı var çünkü o nedenle buradayız haa kimi dümdük söylerNe bileyim birden grubun enerjisi başka yönlere gitti yok alinganliklar yok niyetler yok eleştirileri başka türlü mu diye düşünceler vs.ler vs. ler tarzı şeyler okudukça bütün modum gitti resmen biz aylardır şen şakrak ilerliyorduk grup hem pozitif hem de direk diyet spor odaklı muhabbetlerle ilerliyordu ben de gruba buyuzden bayılıyordum zaten ama iki gündür bambaşka muhabbetler negatif konuşmalar vs beni inanılmaz gerdi gelemiyorum negatif konusmalarin fazla olduğu yerlere ben biz görüntümüzdü ve beslememizi eleştirilmek için topladığımız bir yerde bunlarin elestirilmesin den rahatsiz olunuyo ama kisilik karekter eleştirisi yapıla biliyo ben anlamadım kimse birbirini tanimiyo zaten burda bide herşeyimiz dört dörtlük ise diyet+spor+su+sağlıklı beslenme her konuda kusursuzuz fitiz ozaman niye burdayız ben anlamadım yani ama bidaha sayılı bir kaç kişi dışında kimseye yorum yapmam isteyen tüm gün aç dursun kasları erisin sağlasa beslensin isteyen su içmesin isteyen spor yapmasın vücudu gevşek kalsın karışmam artk karişcagm kişiler belli bu saatten sonra
Boşver kız arada olur öyle kaçamaklar vücudumuz da sıkılıyor artık hem regl de olacaksın onun etkisi de var tabikisi deKızlar aylardır ilk kez boyle bir kaçamakla karşınızdayım ilk kez bukadar uzun süre hiçbir koşulda kaçamak yapmamışdım ama aylardır ilkkez bukadar negatif ortama maruz kaldığımdan herşeyden bir soğuma ve oturup tatlı yeme isteği geldi oturup bir spangile yedim ben negatif ortamlara hiç gelemeiyorum bulunmamak için elimden geleni yapıyorum zaten ama malesef 2gün çok gereksiz ve saçma şeylere çok gereksiz yere sınır ve stres oldum zaten regle olacakken onun gerginliği üstüne bu negatiflikler benim hiç yoktan modumu enerjimi düşürdü benim sadece mutlu ve pozitif kalmak için diil aynı zamanda kilo vermek için de negatif insanlarla mesafeli olmamam lazım bir kez daha anladim
Nazar var nazar karbon diye diye karbonlara saldırır oldumKurabiyehanı senin karbon yasagin afiyet olsun canım
Sağol canım yok Tabi artık dünde kaldı zaten her gün olsa diyet olmazki kilo da gitmez öyle olmak zorunda kendimi tutarım artıkmagickk blonde ambition
kizlar Yok oyle motivasyon dusmesi falanyarin sabah yeni bi gune uyanacağız bu gun bu gunde kaldi.Yeni bi gun hersey bizim elimizde unutmayin
Cnm beni kastediyorsun heralde yazdıklarından onu anladım ama ben sana kesinlikle alınmamıştım sadece olan olayı anlatmıştımAynen canm bende çok gülmüş tüm kendimle de dalga geçtim kendinle barışık insan öyle yapar zaten ama ondan sonra bu sözler.i okudum kii...yok alındım yok buna alındım yok başka yerde etrafdaki bu konuşmaları yapan kişiler in niyeti öyle olur böyle olur etraflara böyle yapanlar şöyle kıskanç böyle kıskanç gobi ard arda gelen örnekli anlatımları bu şeyler i görüp okuyunca anladım ki herkese yorum yapılmazmış canm zaten senin dedigin gibi kendi goremedigmiz hatamızı görmek için koyduk bu fotoyu ama hayata insanlara herkes başka turlu bakıyor herşeyden başka şey çıkarıyor ben bunları unutuyorum bazen içim dışım fazla bir benim ondan bu tarz muhabbetleri hiç haz etmiyorum neşem girdi resmen bugün oysa çok neşeliydim
Canım niye sinirlendin sen bakim bişey mi kaçırdım ben boşver motivasyonun düşmesin sen grubun olmazsa olmazisin ben hiç alınmam bana eleştirini yap herkes aynı değil malesef bende negatifligi hiç sevmiyorum pozitif benim ruhum buradaysak eleştiriye açık olmamız lazım çünkü amacımız zayıflamakNe bileyim birden grubun enerjisi başka yönlere gitti yok alinganliklar yok niyetler yok eleştirileri başka türlü mu diye düşünceler vs.ler vs. ler tarzı şeyler okudukça bütün modum gitti resmen biz aylardır şen şakrak ilerliyorduk grup hem pozitif hem de direk diyet spor odaklı muhabbetlerle ilerliyordu ben de gruba buyuzden bayılıyordum zaten ama iki gündür bambaşka muhabbetler negatif konuşmalar vs beni inanılmaz gerdi gelemiyorum negatif konusmalarin fazla olduğu yerlere ben biz görüntümüzdü ve beslememizi eleştirilmek için topladığımız bir yerde bunlarin elestirilmesin den rahatsiz olunuyo ama kisilik karekter eleştirisi yapıla biliyo ben anlamadım kimse birbirini tanimiyo zaten burda bide herşeyimiz dört dörtlük ise diyet+spor+su+sağlıklı beslenme her konuda kusursuzuz fitiz ozaman niye burdayız ben anlamadım yani ama bidaha sayılı bir kaç kişi dışında kimseye yorum yapmam isteyen tüm gün aç dursun kasları erisin sağlasa beslensin isteyen su içmesin isteyen spor yapmasın vücudu gevşek kalsın karışmam artk karişcagm kişiler belli bu saatten sonra
Ya aslında. Diyet filan değil burdaherşeyi konuşmuyoruz mublonde ambition canim acik acik soyle ortaya soyledin herkes ustune aliniyor 2 gundur boyleyiz deyince e 2 gundur ben varim haliyle benden mi aceba diye dusundum kimseye yorum yapmam diyince Kmsl Hnd bana mi diyor dedi en sonda orkide demis bana mi dedin niyet meseleleri icin diye misal htc neden boyle yaptin diye soyle acik acik soyle benle ilgili bi sikinti varsa
Evet canım olan olayı anlatmıştım halbuki neyse bi daha anlatmam olay oluyorsablonde ambition cnm bana da cevap yazmışsın da ben de sadece handenin anlattığına yorum yaptım karsısındakiler hadi bugünde çıktın mı tuvalete soruları bana acaip geldi ve insan karsısındakinin iyi niyetli mi başka niyetli mi olduğunu anlar az cok yoksa her saka yapana kıskandı demek ya da her kötü yorum yaptığında kıskandı aslında ben zayıfım gibi bi algı olmasını istemem ben o onuya yönelik örek verdim ama sen bütün hayata bakış açısı gibi mi anladın bilmiyorum ben onların vhatsap grubunda ayrıntıları sormalarına takıldım
Gizli gizli yiyor demekAynen canım ya keşke cayın yanında tek fındık fıstık falan yese daha dün benden gizli aldığı baklavayı mutfakta götürüyordu ki önceki gün profiterol ve halka tatlısı yedi gözümün önünde böyle olsa ne yapacaklar biz onlara uysak 100 kiloyduk zatenkendimizi nasıl tutuyoruz nasıl iradeye sahibiz kızlar görün işte hele ki eşimle pazar gezmesine gideyim tamam bitti yani allahtan eve geç geliyor bazende dışarda yer ama bizde insaniz ya dimi
Burda oluyorsak eleştirilere açığız demek aslında.. dur ben bir resmimi atayım da birde beni görünDoğru canm herkes kendi bilir bende sonradan öyle düşündüm yorumlamasaydım diye pişman oldum zaten ama yorumların algılanma şekilleri ve farklı örnekler le değişik ispatlara girilmesi beni rahatsız etti yoksa burda boyu uzun olmadigi halde 67 kilo benim ideal kilom diyip mezun olanda oluyor 40lı 50lı kilolar idealim diyen de oluyor herkesin beklentisi farklı herkes kendini farklı kiloda beğenir zaten herkese aynı kilo yakışmaz ama neyse bur şey diyecektim vaz geçtim boşver herkes kendini belli eder herkes kendine yakışanı yapar ben bu tarz bakış açılarına sahip kişilere yorum yapmamın yanlış olduğunu fark ettim benim hatam
Oyyy kuzucum sen daha iyi bilirsin canım istemiyorsan tabiki de yorum yapma ama başkaları içinde modunu dusurme. Sen hedefine odaklan bana herşeyi diyebilirsin ben senin iyilik için dediğini zaten biliyorum demesen zaten bir insan için o kadar ayrıntılarla anlatmazsin onun için benim açımdan sorun yokAynen canm bende çok gülmüş tüm kendimle de dalga geçtim kendinle barışık insan öyle yapar zaten ama ondan sonra bu sözler.i okudum kii...yok alındım yok buna alındım yok başka yerde etrafdaki bu konuşmaları yapan kişiler in niyeti öyle olur böyle olur etraflara böyle yapanlar şöyle kıskanç böyle kıskanç gobi ard arda gelen örnekli anlatımları bu şeyler i görüp okuyunca anladım ki herkese yorum yapılmazmış canm zaten senin dedigin gibi kendi goremedigmiz hatamızı görmek için koyduk bu fotoyu ama hayata insanlara herkes başka turlu bakıyor herşeyden başka şey çıkarıyor ben bunları unutuyorum bazen içim dışım fazla bir benim ondan bu tarz muhabbetleri hiç haz etmiyorum neşem girdi resmen bugün oysa çok neşeliydim
Günaydin kuzumgünaydın kızlar herkese kaçamaksız sağlıklı beslenmeli günler diliyorum
Insulin direnci için mi yoksa migren için olan mı canım.SchonerDuft cnm ben ilaca başladım o doymama olayım azaldı bilgin olsun
Oyyys nazar haNazar var nazar karbon diye diye karbonlara saldırır oldum
Sana da canım görünmüyorsun nasılsıngünaydın kızlar herkese kaçamaksız sağlıklı beslenmeli günler diliyorum
glifor gibi bir ilaç mı canım başladığın?SchonerDuft cnm ben ilaca başladım o doymama olayım azaldı bilgin olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?