Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

bende atamadım sabah bi deneyim dedim de
ekran görüntüsü aldım googleden kk ya girdim yükledim uygulamadan yükleme yapamadım .
site değişikliğinden gelemedim bir süre
bi de diyet yapamıyorum dikkat etmeye çalışıyorum ama kaçamak oluyo
gelmeye yüzüm yok aslında
kaçamak olmasın bebek istiyorsun ne kadar az kilon olursa senin için o kadar.
aday listesindesin zaten istediğin zaman gelebilirsin

Yaaaaa

güzel görünüyorsun her yerin orantılı kilo verirken çok da bölgesele gerek yokmuş
ben spor yapıyorum ama caım bölgesel çalışıyorum daha doğrusu en son reformer yaptım aletli plates işte bu ay zumba . hit , step ve mat plates gidicem bu sefer hem yağ yakacam hem bölgesel çalışıcam hemde kalori yakacam ... ve kilom bu sabah 70,80 idi . yani bölgesel çalışmanın faydası

Işte canım bak o kadar iradeliyim önünde baklavalar pastalar ucuyo resmen nasıl tutuyorum kendimi ama yine kendime nazar deyecek ya konuşmayayım en iyisi

Yaaa ço iyiymiş spordan dolayı demek ki güzel görüyor vücudun 5 kilo kadar daha verirsen yeterli bence

bende de insülin direnci var pko var
kullanıyorum sabah akşam
mide kazınmam olurdu yemekten hemen sonra yine acıkmış hissederdim
hiç biri kalmadı şükür
aynen cnm yedikten sonra hemen acıkırdım heralde bana da ilaç fayda etti

Yaaa ço iyiymiş spordan dolayı demek ki güzel görüyor vücudun 5 kilo kadar daha verirsen yeterli bence
tabi ki yeter ben hep bölgesel çalışın derim bunun için yürüyüş ve leslieyi spordan hiç saymam kalori yakmak ve stres atmak için yapılacak şeyler bana göre yada spor öncesi ısınmak için . 63 62 arası gidip gelsem ğ oranım azalsa bana yetecek ben kilomu söyledim mi herkes şaşırıyor ve ben yıllar düzenli olmasada spor yaparım
spor yapmanın faydaları diyorum susuyorum
canlı örnek oluşturdum desen
insülin direnci için cnm
süper kiloda verirsin spor yaparken hedefine ulşırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…