- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #304.641
bende atamadım sabah bi deneyim dedim deKızlar resim nasıl atıyorsunuz
site değişikliğinden gelemedim bir süreSana da canım görünmüyorsun nasılsın
ekran görüntüsü aldım googleden kk ya girdim yükledim uygulamadan yükleme yapamadım .bende atamadım sabah bi deneyim dedim de
kaçamak olmasın bebek istiyorsun ne kadar az kilon olursa senin için o kadar.site değişikliğinden gelemedim bir süre
bi de diyet yapamıyorum dikkat etmeye çalışıyorum ama kaçamak oluyo
gelmeye yüzüm yok aslında
güzel görünüyorsun her yerin orantılı kilo verirken çok da bölgesele gerek yokmuş
ben spor yapıyorum ama caım bölgesel çalışıyorum daha doğrusu en son reformer yaptım aletli plates işte bu ay zumba . hit , step ve mat plates gidicem bu sefer hem yağ yakacam hem bölgesel çalışıcam hemde kalori yakacam ... ve kilom bu sabah 70,80 idi . yani bölgesel çalışmanın faydasıYaaaaa
güzel görünüyorsun her yerin orantılı kilo verirken çok da bölgesele gerek yokmuş
Işte canım bak o kadar iradeliyim önünde baklavalar pastalar ucuyo resmen nasıl tutuyorum kendimi ama yine kendime nazar deyecek ya konuşmayayım en iyisiGizli gizli yiyor demek
Valla bende irade yok şekere karşı duramıyorum ekmek pilav yeme deyin yemem ama şeker işin içine girince asla yemem diyemem. Bravo valla.
Burda oluyorsak eleştirilere açığız demek aslında.. dur ben bir resmimi atayım da birde beni görün
yok be nazarı değecekIşte canım bak o kadar iradeliyim önünde baklavalar pastalar ucuyo resmen nasıl tutuyorum kendimi ama yine kendime nazar deyecek ya konuşmayayım en iyisi
Yaaa ço iyiymiş spordan dolayı demek ki güzel görüyor vücudun 5 kilo kadar daha verirsen yeterli benceben spor yapıyorum ama caım bölgesel çalışıyorum daha doğrusu en son reformer yaptım aletli plates işte bu ay zumba . hit , step ve mat plates gidicem bu sefer hem yağ yakacam hem bölgesel çalışıcam hemde kalori yakacam ... ve kilom bu sabah 70,80 idi . yani bölgesel çalışmanın faydası
spor yapmanın faydaları diyorum susuyorum
evet cnmglifor gibi bir ilaç mı canım başladığın?
insülin direnci için cnmInsulin direnci için mi yoksa migren için olan mı canım.
maşallah cnm bence de kılona göre gayet ince duruyorsun
bende de insülin direnci var pko varevet cnm
Canım çok iyisin ya bir kac kilo kalmis seninde
aynen cnm yedikten sonra hemen acıkırdım heralde bana da ilaç fayda ettibende de insülin direnci var pko var
kullanıyorum sabah akşam
mide kazınmam olurdu yemekten hemen sonra yine acıkmış hissederdim
hiç biri kalmadı şükür
Ornek al iştespor yapmanın faydaları diyorum susuyorum
tabi ki yeter ben hep bölgesel çalışın derim bunun için yürüyüş ve leslieyi spordan hiç saymam kalori yakmak ve stres atmak için yapılacak şeyler bana göre yada spor öncesi ısınmak için . 63 62 arası gidip gelsem ğ oranım azalsa bana yetecek ben kilomu söyledim mi herkes şaşırıyor ve ben yıllar düzenli olmasada spor yaparımYaaa ço iyiymiş spordan dolayı demek ki güzel görüyor vücudun 5 kilo kadar daha verirsen yeterli bence
canlı örnek oluşturdum desenspor yapmanın faydaları diyorum susuyorum
süper kiloda verirsin spor yaparken hedefine ulşırsıninsülin direnci için cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?