- 10 Mayıs 2007
- 8.283
- 1.848
- 723
- 39
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #304.661
aynen çok haklısınekran görüntüsü aldım googleden kk ya girdim yükledim uygulamadan yükleme yapamadım .
kaçamak olmasın bebek istiyorsun ne kadar az kilon olursa senin için o kadar.
aday listesindesin zaten istediğin zaman gelebilirsin
evet spor diyorum ya işte aslında atmakta çok kaldım şuan az şişlik var .. sırtım da yağlı göbeğimdemaşallah cnm bence de kılona göre gayet ince duruyorsun
bir 10 kilo kadar diyelim 70,80 kiloyum canımCanım çok iyisin ya bir kac kilo kalmis seninde
kesinlikle spor da diyet kadar önemliaynen çok haklısın
spora başlayayım artık kistim de geçti şükür
bu arada gayet fitsin canım maşallah
sen 65 de 58 gibi durursun benceevet spor diyorum ya işte aslında atmakta çok kaldım şuan az şişlik var .. sırtım da yağlı göbeğimde
bir 10 kilo kadar diyelim 70,80 kiloyum canım
Tüm vücut için calissan çok güzel olur hemen hemen her yerden yagdan giderse daha güzel bir görüntü olur.
kesinlikle öyle olurum ben yediklerime dikkat etmiyorum sende biliyorsun . alkol çok alıyorum . onu engellemem lazım .sen 65 de 58 gibi durursun bence
evet özellikle göbek sırt yağlarım kiloma göre fazla geliyor . bugün dar giyindim simitler olduğundan fazla görünüyor şuanTüm vücut için calissan çok güzel olur hemen hemen her yerden yagdan giderse daha güzel bir görüntü olur.
60 olsan incecik duracaksin abartı kilon yok maşallah canimevet spor diyorum ya işte aslında atmakta çok kaldım şuan az şişlik var .. sırtım da yağlı göbeğimde
bir 10 kilo kadar diyelim 70,80 kiloyum canım
tartıda 60ı görmek bana uzak geliyor beceremiyorum işte ama ilk defa dün hırs yaptım bugün çok güzel başladım bozmazsam cumaya 69 u görürüm60 olsan incecik duracaksin abartı kilon yok maşallah canim
Ornek al işte
verdiğin zaman her yerinden mi veriyosun pekitabi ki yeter ben hep bölgesel çalışın derim bunun için yürüyüş ve leslieyi spordan hiç saymam kalori yakmak ve stres atmak için yapılacak şeyler bana göre yada spor öncesi ısınmak için . 63 62 arası gidip gelsem ğ oranım azalsa bana yetecek ben kilomu söyledim mi herkes şaşırıyor ve ben yıllar düzenli olmasada spor yaparım
canlı örnek oluşturdum desen
süper kiloda verirsin spor yaparken hedefine ulşırsın
evet genelde öyle oluyor beslenme şeklime göre .mesela sırttım ve karnım beraber gidiyor bunu diyetisyenim söylemişti bacak zor giden bir bölge olmasına rağmen spor + diyet ile cidden iyi gidiyor ama yediklerim önemli işte şeker tükettim mi göbeğim kalıyor mesela çay şekeri dahil
sen beni boşverde senin karbonsuz yaşamına noldu ya
verdiğin zaman her yerinden mi veriyosun peki
eğer öleyse süper olur
ya bacak hep sıkıntı , gerçi benim basende sıkıntı bende şimdi arkadaşa resim çektirdim ve birine yakalandıkevet genelde öyle oluyor beslenme şeklime göre .mesela sırttım ve karnım beraber gidiyor bunu diyetisyenim söylemişti bacak zor giden bir bölge olmasına rağmen spor + diyet ile cidden iyi gidiyor ama yediklerim önemli işte şeker tükettim mi göbeğim kalıyor mesela çay şekeri dahil
yükleyecen mi ay cok heycanlıya bacak hep sıkıntı , gerçi benim basende sıkıntı bende şimdi arkadaşa resim çektirdim ve birine yakalandık
KİME YAKALANDINIZya bacak hep sıkıntı , gerçi benim basende sıkıntı bende şimdi arkadaşa resim çektirdim ve birine yakalandık
senden de bekliyorum resimyükleyecen mi ay cok heycanlı
cumartesi cnmsenden de bekliyorum resim
Ben şu an sadece karbondioksitle uğraşıyorum
sen beni boşverde senin karbonsuz yaşamına noldu ya
verdiğin zaman her yerinden mi veriyosun peki
eğer öleyse süper olur
Benimde aynı canm sırtım karnım belim ve yüzüm hepsi aynı anda gidiyor mesela çünki fotoda gördün ya ondan 5 kilo önce o sırtım öyle diil di sutyen kısmının orda bir etten katlanma olmaya başlamıştı moralimi bozmuştu zaten göbek gerdan yüz de de vardı şimdi dün ki fotoda gördün sırtta hiçbir et çıkıntısı yok dümdüz oldu bel ve gobek ile birlikte hem ora hem de boyun çene gerdan hepsinde direk fazla görünen yerler yok oldu bacakta inceldi ama bir kaç cm yani diğer yerlere göre çok az fark oldu orda dediğin gibi bacak daha zor ve daha sonradan gidiyor bendede canm 65lerden sonra bacak belirgin incelmeye baslar artk benimde orası daha geç gidiyor ama böyle sırt yüz boyun karındaki fazlalıklar gitti mi belde böyle inceldimi insan çok seksi hissediyor gerçekten ben sana katılıyorum sporla birlikte 3-5kilo ver bak çok hemen tekrar çok seksi hissetmeye basliycaksin canım sonrada beraber bacaklarımızı inceliriz arrkevet genelde öyle oluyor beslenme şeklime göre .mesela sırttım ve karnım beraber gidiyor bunu diyetisyenim söylemişti bacak zor giden bir bölge olmasına rağmen spor + diyet ile cidden iyi gidiyor ama yediklerim önemli işte şeker tükettim mi göbeğim kalıyor mesela çay şekeri dahil
Canım sakin bozma güzel gidiyorsun devam et böyle.tartıda 60ı görmek bana uzak geliyor beceremiyorum işte ama ilk defa dün hırs yaptım bugün çok güzel başladım bozmazsam cumaya 69 u görürüm
DÜN TARTILMIŞMIYDIN .Benimde aynı canm sırtım karnım belim ve yüzüm hepsi aynı anda gidiyor mesela çünki fotoda gördün ya ondan 5 kilo önce o sırtım öyle diil di sutyen kısmının orda bir etten katlanma olmaya başlamıştı moralimi bozmuştu zaten göbek gerdan yüz de de vardı şimdi dün ki fotoda gördün sırtta hiçbir et çıkıntısı yok dümdüz oldu bel ve gobek ile birlikte hem ora hem de boyun çene gerdan hepsinde direk fazla görünen yerler yok oldu bacakta inceldi ama bir kaç cm yani diğer yerlere göre çok az fark oldu orda dediğin gibi bacak daha zor ve daha sonradan gidiyor bendede canm 65lerden sonra bacak belirgin incelmeye baslar artk benimde orası daha geç gidiyor ama böyle sırt yüz boyun karındaki fazlalıklar gitti mi belde böyle inceldimi insan çok seksi hissediyor gerçekten ben sana katılıyorum sporla birlikte 3-5kilo ver bak çok hemen tekrar çok seksi hissetmeye basliycaksin canım sonrada beraber bacaklarımızı inceliriz arrk
bozmam artık spor bir yaşam biçimi oldu benim içinCanım sakin bozma güzel gidiyorsun devam et böyle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?