Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

aynen çok haklısın
spora başlayayım artık kistim de geçti şükür
bu arada gayet fitsin canım maşallah

sen 65 de 58 gibi durursun bence
kesinlikle öyle olurum ben yediklerime dikkat etmiyorum sende biliyorsun . alkol çok alıyorum . onu engellemem lazım .
zaten blonde ambition un dediği gibi yapcam zumba hit ağırlıklı çalışıcam platese hafta 1 gidicem . o zaman iyi bir görüntü elde ederim.
Tüm vücut için calissan çok güzel olur hemen hemen her yerden yagdan giderse daha güzel bir görüntü olur.
evet özellikle göbek sırt yağlarım kiloma göre fazla geliyor . bugün dar giyindim simitler olduğundan fazla görünüyor şuan

evet spor diyorum ya işte aslında atmakta çok kaldım şuan az şişlik var .. sırtım da yağlı göbeğimde

bir 10 kilo kadar diyelim 70,80 kiloyum canım
60 olsan incecik duracaksin abartı kilon yok maşallah canim

sen beni boşverde senin karbonsuz yaşamına noldu ya
verdiğin zaman her yerinden mi veriyosun peki
eğer öleyse süper olur

sen beni boşverde senin karbonsuz yaşamına noldu ya

verdiğin zaman her yerinden mi veriyosun peki
eğer öleyse süper olur
evet genelde öyle oluyor beslenme şeklime göre .mesela sırttım ve karnım beraber gidiyor bunu diyetisyenim söylemişti bacak zor giden bir bölge olmasına rağmen spor + diyet ile cidden iyi gidiyor ama yediklerim önemli işte şeker tükettim mi göbeğim kalıyor mesela çay şekeri dahil

ya bacak hep sıkıntı , gerçi benim basende sıkıntı bende şimdi arkadaşa resim çektirdim ve birine yakalandık

Benimde aynı canm sırtım karnım belim ve yüzüm hepsi aynı anda gidiyor mesela çünki fotoda gördün ya ondan 5 kilo önce o sırtım öyle diil di sutyen kısmının orda bir etten katlanma olmaya başlamıştı moralimi bozmuştu zaten göbek gerdan yüz de de vardı şimdi dün ki fotoda gördün sırtta hiçbir et çıkıntısı yok dümdüz oldu bel ve gobek ile birlikte hem ora hem de boyun çene gerdan hepsinde direk fazla görünen yerler yok oldu bacakta inceldi ama bir kaç cm yani diğer yerlere göre çok az fark oldu orda dediğin gibi bacak daha zor ve daha sonradan gidiyor bendede canm 65lerden sonra bacak belirgin incelmeye baslar artk benimde orası daha geç gidiyor ama böyle sırt yüz boyun karındaki fazlalıklar gitti mi belde böyle inceldimi insan çok seksi hissediyor gerçekten ben sana katılıyorum sporla birlikte 3-5kilo ver bak çok hemen tekrar çok seksi hissetmeye basliycaksin canım sonrada beraber bacaklarımızı inceliriz arrk

DÜN TARTILMIŞMIYDIN .
ORANTILI ZAYIFLAMAK YEDİKLERİMİZLE BAĞLI BİRAZDA . SIRTIMDA O KAT VAR ŞUAN SİNİRİMİ BOZUYOR AMA 69 UN ALTINA DÜŞTÜM MÜ HEMEN GİDİCEK BİLİYORUM HEP ÖYLE OLUYOR ..
BEN HIZLICA 65 E GELEYİM DE BACAK ŞUAN BACAKLARIMA TAKMIŞ DURUMDAYIM ASLINDA GÖBEĞİM DAHA ÖNEMLİ AMA İŞE .
Canım sakin bozma güzel gidiyorsun devam et böyle.
bozmam artık spor bir yaşam biçimi oldu benim için

04/03/2019 - 10/03/2019
SPOR LİSTESİ

Kmsl Hnd

SchonerDuft

sena zeynep /770+

orkide1453

yellow girl

KIZLAR SPOR LİSTESİNE KİMLER GİRMEK İSTİYORSA KENDİNİ ETİKETLESİN .
PUANLARI HERKES KENDİ YAZACAK BİLGİNİZ OLSUN

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…