Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

40 dk Bölgesel=40
1000 mekik= 400
15 dk leslie= 60
90 dk bisiklet =270
Toplam 770 puan bugünden itibaren bölgesel ve ABS calisicam.

Canm tabiki başka konularıda konusucaz zaten ben de yakın görmesem ayrıtılı yorumlamam şakalaşmak mesafeli olurum ama bizim yorumlarımız üzerine benzer yorumlar yapanları yazıp kıskanıyorlar yasarlar yada kendileri veremedikleri için öyle diyorlar filan gibi şeyleri aynı gün yazın ca ozman bizde mi böyle alingilaniyoruz yorum yapamayalım bari dedim bende çün ki yanlış anlama ama elestri kabul etmiyorsun çok fazla alınıp yanlış anlıyorsun menünde hep hatalıydı söylüyorduk ozaman da bana sen daha az yiyorsun filan diyordum şakaları diil bunu ciddi ciddi çok dedin onun üstüne bunu diyorsan ki sanki ben sana çok ye istiyorum gibi algiliyorsun yani kaç kez açıkladım ben sana niye çok ye diyim kaliteli ye diyorum benim sütüm,fındığın,fıstığım,meyvem oluyor menüm de daha dolu ve kaliteli tutuyorum ama sen kalkıp bana cvp olarak buna rağmen sen daha az yiyorsun diyorsun senin yanlış beslendigni çok kişi dedi zaten ama sen duzeltirsin duzeltmessin senin hayatin bizi ilgilendirmez tabi ama sen etrafındakiler kendileri yemeden duramiyorlar yemesinler versi ler ozaman dersen sen olayları çok farklı yorumluyorsun diye anlarm yorum yapmak istemem sen doğru besleseydin şuan karnın yok olmuştu biz sana bunu anlatamadık sen karbonhidrat yer gerekirse sonrada aç durur kilo veririm bakış acısıyla ilerledin dinlemeden tamam sen bilirsin ama bunun sonuda vücut yapısıda böyle olur karında toplanır karbonhidratlar kaliteli beslemeyip aç durursan vücut kas kaybeder gevşer bunları iyiliğin için konuştuk sen belim zaten ince dedin bu eleştirinize kabul etmesin resim sonrası elestirilerede iyice kızdın bir şeyi 20kişi söylüyorsa 20side mi kıskandı yani ben senin bakış açını anlamadım önceden ben sana 62 ideal 58lere geçmene bu boyla gerek yok derken sen bana hayır 55 olcam 45de olduğum oldu olurum gibi yorumlar yaptm fotonu görünce evet tamam62 ideal dikilmiş biraz daha ver diye fikrim değişti bunu diyende 40kiloda olsan verme demezler muhabbeti oldu yani ne desek memnun diilsim ne desek tam tersi sana doğru geliyor ozman ben bişey demiyim en iyisi diye düşünmeye başladım artk sonuçta sana katkım olmuyor ne dersem tamtersini yapcam madem sen neyi doğru biliyosan sadece kendi doğrunu uygula sonuçta senin hayatin senin bedenin ben yorum ve öneri isteyen arkadaşlara yorumlarım sadce

04/03/2019 - 10/03/2019
SPOR LİSTESİ

Kmsl Hnd

SchonerDuft

sena zeynep

orkide1453

KIZLAR SPOR LİSTESİNE KİMLER GİRMEK İSTİYORSA KENDİNİ ETİKETLESİN .
PUANLARI HERKES KENDİ YAZACAK BİLGİNİZ OLSUN

naber kizlar, ya buara sürekli saglikli tarifler deniyorum yani saglikli olmayan herseyin yerine aynisinin sagliklisini yapmaya calisiyorum veeee dün bi cikolatali pasta yaptim harikaaaa bide istedigin kadar yiyebiliosun cünki kalorisi cok düsük seker yok un yok harika yani ay sizinlede bi paylasim dedim

hani tarif

Çok iyi anlıyorum canm çünki diğer çıkıntıların zaten gideceğine emin olduğum için bacağı takıyorsun benimde öyle 70lerin altına inince işte hepsi gidiyor bacak kaliyor senin de öyle oldugnu bildigib icin bacak dusunuyorsu tabii bu arada Evt dün tartıldım yazmıştım görmemişsin 67.7 canm bu hafta da artk 67lere geçtim darısı 66lara canm sende 3kilo sonra seninde o sırttaki çıkıntı o önde midedeki çıkıntı hepsi yok olcak işte canm ama bacaklara bir çözüm bulalım napcaz yaaaaaa

TARİFİ DE VEREYDİN YAPMAK İSTEYENLER İÇİN
BENİM SALON İŞİ OLACAK GİBİ ERTLEME SÖZ KONUSUYDU EŞİM 1 AYLIK YAZIL DEDİ BEĞENİRSEN 3 AYLIK YAZILIRSIN DEDİ . ORDA ZUMBA HİT STEP PLATES YOGA VAR .. HAFTADA 1 ZUMBA 1 HİT 1 STEP 1 YOGA 1 PLATES ŞEKLİNDE GİDERSEM BACAKLARIM DA BEDENİMLE İNCELİR DİYE DÜŞÜNÜYORUM HAFTA SONU DA 1 SAAT KADAR YÜRÜRÜM SALONDA SERBEST ÇALIŞMA SAATLERİ DE VAR BACAKLAR İÇİN ÖNERİ İSTERİM SANA DA YAZARIM BERABERCE HALLEDERİZ .
BENİM EN BÜYÜK SORUNUM DİYETE UYAMAMAK ZATEN .
KLASİK MAKAS HAREKETİNİ YAPIYOR MUSUN

100gr bitter cikolata (ben kendim yapiyorum komple sekersiz, 85% olsun mutlaka kakao su)
75gr. Yag
Bir tutam tuz
1,5 YK Badem ezmesi (onuda kendim yapiyorum)
2 yumurta
60gr. Esmer seker yada herhangi bir tatlandirici (ben kendim farkli bi seker kullaniyorum ama türkcesini bilmedigim icin yazamiyorumJ )
40gr ince cekilmis badem

Yapilisi

Cikolata ve yagi birlikde benmari usulu eritin, bir tutam tuz ve badem ezmesi katip güzelce karistirin

Yumurtalari ayirin, sarisini sekerle birlikde cirpin beyazinida iyice katilasana kadar cirpin

Simdi hepsini birlestirip güzelce karistirin (cikolata-yag karisimi arti yumurta seker karisimi arti cirpilmis yumurta beyazi

Kare pasta kabina döküz 220 derecede 20 dakika pisirin

Ciktiginda ici hafif sulu gibi olabilir aldanmayin oda sicakliginda bekletikden sonra süper yumusak bir pasta haline geliyo

Badem ezmesi satinda alabilirsiniz ama cok pahali oldugundan bademleri robottan cekip badem ezmesi elde edebilirsiniz kizlar, bence mutlaka deneyin kahvaltida ekmegin üzerindede cok güzel oluyo ve cok saglikliJ

Ben geçen bunun badem yerine fıstık ezmesi ile olanını yaptm evdekiler de bayıldı çok güzel oluyor bu tarifler gerçekten canm cocular içinde çok sağlıklı kızımla yaptı bizde :) seninde eline sağlık

aynen canim gercekten cok iyi oluyo ve tadida hic digerlerini aratmio bence:)

Canm bende öyleydim işte biz çok hırssızız beni de kolay kolay hiç bir şey hırslandırmaz ondan diyet moduna göremiyorum bi türlü bende ama busefer bir hırs bir istek geldi tuba beni çok gazliyo kilomuzda yakın yaaa ondan çok iyi oldu onla gaza gelip yapıyor ama sana da hırs lazım seni ne hirslandirir ki nasl yapsak en çok ne olunca zayıflama hevesine giriyorsun sen benim gibi fit vücut da seviyorsun sen fit hatun resimlerine bak bol bol bende böyle fit olcam da böyle bir karış belim çıkık popol sütun bacaklarım olcak de heveslendir kendini hem yaz geliyor onuda düşün siz tatile filan gidiyor musunuz mesela ? Orda neler gidiceksin filan bunlar

ÇİKOLATAYI NASIL YAPIYORSUN

ay sorma iş arkadaşıma (erkek)
yazık ben sonra gelirim dedi ve gitti :)

yani o olmazsa olmazlarımızdan
YAZIK ADAMA RESİM BEKLİYORUZ AMA
al benden de o kadar ben dün hırslandım resim olayları hırslandırdı beni
biri gıcıklık veriğinde hırslanmam mesela ben olumlu şeyler ile hırslanıyorum biri ne güzel zayıflamışsın derse mesela hırslanırım .
senin gibi sarışın fitlerin resimlerini profil yapayım bende
tatile giiyoruz ama genelde kültür turlarını seviyoruz denize günü birlik gidiyoruz hatta dün antep istanbul yapalım dedik bu sene belki kıbrısa da gideriz bize yakın kıbrıs .
kısaca nasıl oldu ise gazı almış durumdayım

ahaha resim bekliyoruz diye sen mi diyosun
aç instayı bak boy boy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…