- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #304.701
ahahah orayı karıştırmaahaha resim bekliyoruz diye sen mi diyosun
aç instayı bak boy boy
tuba paylaş artık kız öldük meraktanahaha resim bekliyoruz diye sen mi diyosun
aç instayı bak boy boy
Hahah çok iyi oldu gazı almışken tam burdan devamYAZIK ADAMA RESİM BEKLİYORUZ AMA
al benden de o kadar ben dün hırslandım resim olayları hırslandırdı beni
biri gıcıklık veriğinde hırslanmam mesela ben olumlu şeyler ile hırslanıyorum biri ne güzel zayıflamışsın derse mesela hırslanırım .
senin gibi sarışın fitlerin resimlerini profil yapayım bende
tatile giiyoruz ama genelde kültür turlarını seviyoruz denize günü birlik gidiyoruz hatta dün antep istanbul yapalım dedik bu sene belki kıbrısa da gideriz bize yakın kıbrıs .
kısaca nasıl oldu ise gazı almış durumdayım
ya fotoları sevmedim çok belirgin gelmedi vucut hatlarım o yüzden akşam daha iyi çekiyim dedimtuba paylaş artık kız öldük meraktan
mersinde ... 30 dk uzaklıkta en yakın yüzebileciğimiz yer .Hahah çok iyi oldu gazı almışken tam burdan devambana da bugün tekrar gaz geldi ama aynı anda migren tuttu çok karışığım beynim çatlıyor ama gene iştahım da sıfırlandı dün eşimde yaz gelmek üzere artk tatil planlarını ayarla dedi artk iyice spora yüklenmek lazım yaz geliyo şimdi sen kıbrısda giyeceğin elbiseyi düşün turlara giderken giydiğin kıyafetlerde hicbiryerinden an ufacık fazlalık çıkmadan üzerinde nasıl güzel duracaklarını kendini nasıl mutlu hissedeceğini düşün eşinin aşkım yaa çok fitleştin çok güzel oldun diyeceğini düşün eşim öyle dedikce ben çok motive oluyorum buarada sen nerdeydin ki? Günübirlik deniz demişsin ? Sen hangi şehirdesin canım ?
şuan pembeye dönüSitenin rengi habire değişiyor mu ?
hc unu ?Bende kakaolu kek tarifi vereyim
1 bardak badem unu rondodan bademleri geciripte yapabilirsiniz
1.5 yk hc unu
2 yk kakao
1/2 kabartma tozu
2 yumurta
1/2 su bardağı süt
2 yk erimiş hc yağı başka yağ da koyabilirsiniz
10 adet çekirdekleri çıkarılmış hurma ve iki avuç kuru dutu kaynar suda bekletiyorsunz su islatacak kadar üstünü gecmesin çok koymayın cıvık olur bunu 20 yada 30 dk bekletin blenderdan geçirin şurup oluşturun
Yumurtayı iyice çırpın iç ine soğumuş şurubu koyun peşinden süt diğer malzemeleri ekleyin homojen karışım elde edin önceden ısıtılmış 160 derecelik fırında 45 yada 50 dk pişirin kurdanla test edin
var canim;evde kakao yağım var balda var kakao alayım eve giderken ölçüsü var mı göz kararı mı yapyorsun
Aynen canım buldum tekrar ekleyin puanimi pazartesi ve salı günü toplam sporlarim.bende spor listesini bulayım demiştim eline sağlık
Hindistancevizi canımhc unu ?
Bende çikolatayı kendim yapıyorum içine kuru meyveler fındık ceviz falan hindistancevizi yağışa koyuyorum bazen keçiboynuzu ozude koyuyorum aradavar canim;
70gr Kakao yagi
70gr. Kakao
60gr. Bal ya da akcaagac surubu
icine de istedigini katabilirsin mesela findik fistik badem kuru üzüm her ne canin istiosa
aynen süper canim en iyisi asidna kendin yapmakBende çikolatayı kendim yapıyorum içine kuru meyveler fındık ceviz falan hindistancevizi yağışa koyuyorum bazen keçiboynuzu ozude koyuyorum arada
Bu yaz dümdüz karın ile gidicez canmmersinde ... 30 dk uzaklıkta en yakın yüzebileciğimiz yer .
sizin planlar neresi bu sene .
her sene aynı hayali kuruyorum wc sıkıntısı yüzünden top gibi karınla geziyorumtatillerde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?