Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Hahah çok iyi oldu gazı almışken tam burdan devam bana da bugün tekrar gaz geldi ama aynı anda migren tuttu çok karışığım beynim çatlıyor ama gene iştahım da sıfırlandı dün eşimde yaz gelmek üzere artk tatil planlarını ayarla dedi artk iyice spora yüklenmek lazım yaz geliyo şimdi sen kıbrısda giyeceğin elbiseyi düşün turlara giderken giydiğin kıyafetlerde hicbiryerinden an ufacık fazlalık çıkmadan üzerinde nasıl güzel duracaklarını kendini nasıl mutlu hissedeceğini düşün eşinin aşkım yaa çok fitleştin çok güzel oldun diyeceğini düşün eşim öyle dedikce ben çok motive oluyorum buarada sen nerdeydin ki? Günübirlik deniz demişsin ? Sen hangi şehirdesin canım ?

Bende kakaolu kek tarifi vereyim
1 bardak badem unu rondodan bademleri geciripte yapabilirsiniz
1.5 yk hc unu
2 yk kakao
1/2 kabartma tozu
2 yumurta
1/2 su bardağı süt
2 yk erimiş hc yağı başka yağ da koyabilirsiniz
10 adet çekirdekleri çıkarılmış hurma ve iki avuç kuru dutu kaynar suda bekletiyorsunz su islatacak kadar üstünü gecmesin çok koymayın cıvık olur bunu 20 yada 30 dk bekletin blenderdan geçirin şurup oluşturun
Yumurtayı iyice çırpın iç ine soğumuş şurubu koyun peşinden süt diğer malzemeleri ekleyin homojen karışım elde edin önceden ısıtılmış 160 derecelik fırında 45 yada 50 dk pişirin kurdanla test edin

mersinde ... 30 dk uzaklıkta en yakın yüzebileciğimiz yer .
sizin planlar neresi bu sene .
her sene aynı hayali kuruyorum wc sıkıntısı yüzünden top gibi karınla geziyorum tatillerde

Ya ben çok yanlış anlaşılmışım herşeye kırlıyor gibi lanse ediliyor halbuki öyle değil bi kere ağzımdan sadece laf çıktı... bu demek ki herkesi rahatsız etmiş SchonerDuft @tugba1907 D drotty canım beni mezun edebilir misiniz

hc unu ?

evde kakao yağım var balda var kakao alayım eve giderken ölçüsü var mı göz kararı mı yapyorsun
var canim;
70gr Kakao yagi
70gr. Kakao
60gr. Bal ya da akcaagac surubu

icine de istedigini katabilirsin mesela findik fistik badem kuru üzüm her ne canin istiosa

04/03/2019 - 10/03/2019
SPOR LİSTESİ

Kmsl Hnd

SchonerDuft

sena zeynep /770+

orkide1453

KIZLAR SPOR LİSTESİNE KİMLER GİRMEK İSTİYORSA KENDİNİ ETİKETLESİN .
PUANLARI HERKES KENDİ YAZACAK BİLGİNİZ OLSUN
[/QUOTE]

var canim;
70gr Kakao yagi
70gr. Kakao
60gr. Bal ya da akcaagac surubu

icine de istedigini katabilirsin mesela findik fistik badem kuru üzüm her ne canin istiosa
Bende çikolatayı kendim yapıyorum içine kuru meyveler fındık ceviz falan hindistancevizi yağışa koyuyorum bazen keçiboynuzu ozude koyuyorum arada

Ben geri geldim bu arada diyet yapamadım hiçbirşeye uyamadım çünkü yattım ders kalktım ders kendime ayrı yemek hazırlayamadım bugün tartıldım ama 97.2 de kalmışım kiloda almamışım yarın itibariyle bomba gibi duzenime dönüyorum sınavım çok iyi geçti önümde şimdi bir mülakat bir yazılı kaldi onları da geçersem sorunsuz ilerleyeceğiz insallah

mersinde ... 30 dk uzaklıkta en yakın yüzebileciğimiz yer .
sizin planlar neresi bu sene .
her sene aynı hayali kuruyorum wc sıkıntısı yüzünden top gibi karınla geziyorum tatillerde
Bu yaz dümdüz karın ile gidicez canm bizde izmirdeyiz günü birlik başta çeşme olmak üzere seferi hisar sığacık filan günübirlik gitme imkanı çok oluyo zaten kuzum ama tatil olarak her yıl bozmadıg mız rutinlerden biri bodrum tatili olur bizde bir hafta 10 günü bodrumda geçeceği ve bol bol çeşme de kesin bizde oluyo zaten ek olarak başka yerlere de gidiyoruz hep ve bu yıl bunlara ek olarak antalya ya gitmeyi düşünüyoruz aslında yada fethiyeyide özledik en son hamileyken gitmiştim her yerini gezmiştik kanyonlarda yürüdüm vadilerine ölüdenizi hepsini gene o şekil komple gezsek mi diye de düşünce var yani biz mayısta yavaşdan sezonu açarız ondan en geç 1hazira 'na hedefe varmayı planlıyorum benim de osahilde top gibi karınla genişliğim var bide gezesin yok şimdi dümdüz karınla gezmek istiyorum otel de istediğim kıyafetleri şortları etekleri kendimi fit hissederek giymey istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…