Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Hedef kilonu 64 olarak belirtmiştik seçimin mezun olmak ise saygı duymak düşer bize de cuma günü bildirim yapmak istiyorsan yaparsın istemiyorsan bildirimsiz şekilde mezun ederim seni
tugbaFB drdotty

kilonu korumuşsun bu da bir başarı . hakkında hayırlısı olsun

Hedef kilonu 64 olarak belirtmiştik seçimin mezun olmak ise saygı duymak düşer bize de cuma günü bildirim yapmak istiyorsan yaparsın istemiyorsan bildirimsiz şekilde mezun ederim seni
tugbaFB drdotty
aslında ayrılmak istemiyor yanlış anlaşıldığı için üzülmüş gibi geldi bana

04/03/2019 - 10/03/2019
SPOR LİSTESİ

Kmsl Hnd

SchonerDuft

sena zeynep /770+

orkide1453/240+

KIZLAR SPOR LİSTESİNE KİMLER GİRMEK İSTİYORSA KENDİNİ ETİKETLESİN .
PUANLARI HERKES KENDİ YAZACAK BİLGİNİZ OLSUN
[/QUOTE]

spor yapmayacak mısın ben de sana yazmıştım benimkini de ekler misin diye
Yok kuzum aslında ben dün sabah schoner a soylıyım hepinizi takip edeyim spor puanınızı ekler eksiği yanlışı haber verir 1.yi açıklayıp ödüllendir ir sonuncuyu açıklar ceza veririrm güzel takip yaparım onların yoğunluğu bitene kadar ben yapıyım diye soyliycektim aklımda bu vardı kuzucum ama sonra dünki muhabbetlerden sonra baya kötü oldum ben bugün hiç yataktan çıkmadım zaten okadar fena migrenin tuttuk hiçbirşey yiyemiyorum habire cıkartıcak gibi miğde bulantısı içindeyim hap aldm etki etmedi 2.hap etki eder inslh ondan fikrinden de vevaaz geçtim spor listesinde olmaktanda vazgeçtim menümün sonuna sporuma yazarım sadece dedim canm ben fazla üzüntü strese gelemiyorum boşuna kendimi üzmiyim katkım olsun derken farklı algılandığı oldu gibi geldi çünki

ben detayları bilmiyorum ama dün o kadar üzüleceğin ne oldu hande ters cevap mı verdi ben görmedim ya da kaçırdım eltisiyle ilgili anlattığı şeyi üstüne mi alındın burda yardım için uğraşıyoruz biribirimize başka ne amacımız olabilir ki bide yazışma konuşmayla farklı olur üzmeyin kendinizi o da cok üzülmüş mezun olmak istiyor

Geçmiş olsun canım

elimde acil bir iş var odaklanmak için çıkıyorum.
bu arada eski dr beni nickim ile tanıdı ben şoklardayım . pıhtılaşma test sonucumu gönderdim bakalım ne dicik çok heyecan bastı beni

blonde ambition canım dün ki yazışmalara baktım biraz da o sana dememiş kıskanıyorlar diye eltisine ve teyzeye demiş sen niye kızdın migrenini hoplattın ya da başka bişey varsa kaçırdım
Ben dünkü konuyu pek anlamadım açıkçası zaten dün ufaklık durmadı birde telefonum şarj olmuyor bu ara ne zaman elime alsam gidiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…