- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #304.721
Hedef kilonu 64 olarak belirtmiştik seçimin mezun olmak ise saygı duymak düşer bize de cuma günü bildirim yapmak istiyorsan yaparsın istemiyorsan bildirimsiz şekilde mezun ederim seniYa ben çok yanlış anlaşılmışım herşeye kırlıyor gibi lanse ediliyor halbuki öyle değil bi kere ağzımdan sadece laf çıktı... bu demek ki herkesi rahatsız etmişSchonerDuft @tugba1907 @drotty canım beni mezun edebilir misiniz
kilonu korumuşsun bu da bir başarı . hakkında hayırlısı olsunBen geri geldim bu arada diyet yapamadım hiçbirşeye uyamadım çünkü yattım ders kalktım ders kendime ayrı yemek hazırlayamadım bugün tartıldım ama 97.2 de kalmışım kiloda almamışım yarın itibariyle bomba gibi duzenime dönüyorum sınavım çok iyi geçti önümde şimdi bir mülakat bir yazılı kaldi onları da geçersem sorunsuz ilerleyeceğiz insallah
Doğru canm ben zaten kendimi silmek için alıntıladım canm bu hafta listede olmak istemiyorumSchonerDuft canım blonde ambition de spor listesine ya ben yanlışlıkla onunkinden yazmışım puanimi oda etiket yapmistii
spor yapmayacak mısın ben de sana yazmıştım benimkini de ekler misin diyeDoğru canm ben zaten kendimi silmek için alıntıladım canm bu hafta listede olmak istemiyorum
Profil resmine bayıldımşuan pembeye dönü
Yok kuzum aslında ben dün sabah schoner a soylıyım hepinizi takip edeyim spor puanınızı ekler eksiği yanlışı haber verir 1.yi açıklayıp ödüllendir ir sonuncuyu açıklar ceza veririrm güzel takip yaparım onların yoğunluğu bitene kadar ben yapıyım diye soyliycektim aklımda bu vardı kuzucum ama sonra dünki muhabbetlerden sonra baya kötü oldum ben bugün hiç yataktan çıkmadım zaten okadar fena migrenin tuttuk hiçbirşey yiyemiyorum habire cıkartıcak gibi miğde bulantısı içindeyim hap aldm etki etmedi 2.hap etki eder inslh ondan fikrinden de vevaaz geçtim spor listesinde olmaktanda vazgeçtim menümün sonuna sporuma yazarım sadece dedim canm ben fazla üzüntü strese gelemiyorum boşuna kendimi üzmiyim katkım olsun derken farklı algılandığı oldu gibi geldi çünkispor yapmayacak mısın ben de sana yazmıştım benimkini de ekler misin diye
Anladım canım tamam o zaman.Doğru canm ben zaten kendimi silmek için alıntıladım canm bu hafta listede olmak istemiyorum
ben detayları bilmiyorum ama dün o kadar üzüleceğin ne oldu hande ters cevap mı verdi ben görmedim ya da kaçırdım eltisiyle ilgili anlattığı şeyi üstüne mi alındın burda yardım için uğraşıyoruz biribirimize başka ne amacımız olabilir ki bide yazışma konuşmayla farklı olur üzmeyin kendinizi o da cok üzülmüş mezun olmak istiyorYok kuzum aslında ben dün sabah schoner a soylıyım hepinizi takip edeyim spor puanınızı ekler eksiği yanlışı haber verir 1.yi açıklayıp ödüllendir ir sonuncuyu açıklar ceza veririrm güzel takip yaparım onların yoğunluğu bitene kadar ben yapıyım diye soyliycektim aklımda bu vardı kuzucum ama sonra dünki muhabbetlerden sonra baya kötü oldum ben bugün hiç yataktan çıkmadım zaten okadar fena migrenin tuttuk hiçbirşey yiyemiyorum habire cıkartıcak gibi miğde bulantısı içindeyim hap aldm etki etmedi 2.hap etki eder inslh ondan fikrinden de vevaaz geçtim spor listesinde olmaktanda vazgeçtim menümün sonuna sporuma yazarım sadece dedim canm ben fazla üzüntü strese gelemiyorum boşuna kendimi üzmiyim katkım olsun derken farklı algılandığı oldu gibi geldi çünki
Geçmiş olsun canımYok kuzum aslında ben dün sabah schoner a soylıyım hepinizi takip edeyim spor puanınızı ekler eksiği yanlışı haber verir 1.yi açıklayıp ödüllendir ir sonuncuyu açıklar ceza veririrm güzel takip yaparım onların yoğunluğu bitene kadar ben yapıyım diye soyliycektim aklımda bu vardı kuzucum ama sonra dünki muhabbetlerden sonra baya kötü oldum ben bugün hiç yataktan çıkmadım zaten okadar fena migrenin tuttuk hiçbirşey yiyemiyorum habire cıkartıcak gibi miğde bulantısı içindeyim hap aldm etki etmedi 2.hap etki eder inslh ondan fikrinden de vevaaz geçtim spor listesinde olmaktanda vazgeçtim menümün sonuna sporuma yazarım sadece dedim canm ben fazla üzüntü strese gelemiyorum boşuna kendimi üzmiyim katkım olsun derken farklı algılandığı oldu gibi geldi çünki
burda mı tanıdıelimde acil bir iş var odaklanmak için çıkıyorum.
bu arada eski dr beni nickim ile tanıdı ben şoklardayım . pıhtılaşma test sonucumu gönderdim bakalım ne dicik çok heyecan bastı beni
Ben dünkü konuyu pek anlamadım açıkçası zaten dün ufaklık durmadı birde telefonum şarj olmuyor bu ara ne zaman elime alsam gidiyor.blonde ambition canım dün ki yazışmalara baktım biraz da o sana dememiş kıskanıyorlar diye eltisine ve teyzeye demiş sen niye kızdın migrenini hoplattın ya da başka bişey varsa kaçırdım
yok erkekmiş doktoruburda mı tanıdı
nickden tanıdı dedi bu nerde kullanıyor da ncki anlamadım o kısmını sanırımyok erkekmiş doktoru
aynen orasını bende anlamadımnickden tanıdı dedi bu nerde kullanıyor da ncki anlamadım o kısmını sanırım
tubi kız bu hafta 62 i görürmüyüm ki çok heycanlıyım hiç tartılmadımaynen orasını bende anlamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?