- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #304.741
Nasil beslenmiştin bu hafta canımtubi kız bu hafta 62 i görürmüyüm ki çok heycanlıyım hiç tartılmadım
Dikkat ettim bu hafta spor falan da yapıyorum regl de bitiyor belki diyorum 62 olurNasil beslenmiştin bu hafta canım
Seni en son 63-64 arasi hatirliyorum
Ay hadi insallah o zamanDikkat ettim bu hafta spor falan da yapıyorum regl de bitiyor belki diyorum 62 olur
Cumartesi cnm bozuk bide pil alacak eşim olcum d3 yapicamAy hadi insallah o zaman
Bende cook merak ediyorum cuma tartımı
Sende cuma mı tartılacaksın
Resimde kilo bildirimide c.tesi gelecek bu 2 gün cok dikkat et o zamanCumartesi cnm bozuk bide pil alacak eşim olcum d3 yapicam
Süper gidiyorsun canımResimde kilo bildirimide c.tesi gelecek bu 2 gün cok dikkat et o zaman
Bende yag kas ölcumunu yapayim cuma gunu cok dogru degildir ama fikir olur en azindan benim icin
Bende bugun 66.6 idim bi 300 daha versem cook iyi olacak
Ne oldu ki ben bişey anlamadımYa ben çok yanlış anlaşılmışım herşeye kırlıyor gibi lanse ediliyor halbuki öyle değil bi kere ağzımdan sadece laf çıktı... bu demek ki herkesi rahatsız etmişSchonerDuft @tugba1907 @drotty canım beni mezun edebilir misiniz
Nerelerdesin kuzum senNe oldu ki ben bişey anlamadım
Site değişik geçmişi kaldığım yeri bulmakta zorlanıyorum
Yok tatlım biley olduğu o gün foto katmıştım yorumlar oldu ama ben biley söyleyince hemen çok alınganmışım konu oraya kadar geldiNe oldu ki ben bişey anlamadım
Benimkide pembeydi koyu pembe mor gibi bisey olmus canimşuan pembeye dönü
Ben tartildim bile meraktan duramadim 2 gundur dikkat ediyorum.Ay hadi insallah o zaman
Bende cook merak ediyorum cuma tartımı
Sende cuma mı tartılacaksın
Dünki foto yüklemelerine kadar ortada sorun yoktu zaten onlardan sonrasını okursanız belki anlayabilirizNe oldu ki ben bişey anlamadım
Ya bende bugun kotu gibiydim canim yeni kendime geldim sabah uyandigimda burnum bogazim yaniyordu bas agrimda vardi ama simdi daha iyiyim ilac aldim.htc71 arada ses var kuzu bak bende resim attım
Canm ben hiçbir şeyi üzerime alınmadım alınsam söylerim sen zaten fotona yorum yapınca bana direk bozuldum alındım dedin bunun neresi biyere çekilmiş oluyor ben senin 1.72 boy a 62 kilo çok zayıfsın diye kafam da düşündüm hatta sana da diyordum 60ın altına gerek yok boyun uzun fazla zayıf olur diye sonra dünki fotoyu görünce AAA dedim kızı yanlış yonlendiriyormusum tahminimdeki gibi diil dedim içimden sanada yazdm arkadaşım tamam sen halkıymışsın duyete devam et ben hayalimde faklı düşünmüşüm ondan kilo verme dedim sana diye ve fazlalık göbek kısmında zaten dgm vs. Etkisi var tabi o kısma spor yap diye hepimiz dedik bunu da sen bana alındım bozuldum hayalimdeki gibi değil deyince vs. Vs. dedin ben tekrar açıkladım hatta özür diledim ama sen bu sefer başlatan altınlar böyle diyo teyzemler böyle diyo varsak grubu şöyle diyo diye aynı olayin ustune ard arda sana yaptığımız tarz yorumları yazıp bunu teyzem diyo fesatlanyolar bunu bilmem kim diyo beni kıskanıyorlar vs. Vs. Sen bunlarn hepsini diyorsun ben bunları genede üstüne alınmıyorum tamam sadece diyorum ki ben de o bahsettigin kişiler gibi az yiyorsun da diyorum ,emziren uygun diil menüde diyorum bunuYok tatlım biley olduğu o gün foto katmıştım yorumlar oldu ama ben biley söyleyince hemen çok alınganmışım konu oraya kadar geldi
Başka konudan bahsettim konu yine oraya çekildi halbuki önceki konu aklıma bile gelmemişti
Bana alıngan dedi bi arkadaş ama kendi benden daha çok alınganlık yaptı
Motive olarak düştüm hemen sert tepkiler vermeye gerek yoktu o yüzden ayrılmak istiyorum
Cnm evet sen özür dedin bana bende sana özür dilenecek. Bişey YÖK kız dedim hatta sonra yazın bile bırakmayalım hep aktif olalım dedim sende tamam dedin konu kapanmıştı bile dünkü olayı yazarken yeminle aklıma dahi gelmedi üzerine alınacağın sonra sabah bi uyandım sende alınmış mesaj yazdın bende alındığın için kendimi kötü hissettim yani yoksa neden yaZayım ki ben gerginliği sevmiyorumCanm ben hiçbir şeyi üzerime alınmadım alınsam söylerim sen zaten fotona yorum yapınca bana direk bozuldum alındım dedin bunun neresi biyere çekilmiş oluyor ben senin 1.72 boy a 62 kilo çok zayıfsın diye kafam da düşündüm hatta sana da diyordum 60ın altına gerek yok boyun uzun fazla zayıf olur diye sonra dünki fotoyu görünce AAA dedim kızı yanlış yonlendiriyormusum tahminimdeki gibi diil dedim içimden sanada yazdm arkadaşım tamam sen halkıymışsın duyete devam et ben hayalimde faklı düşünmüşüm ondan kilo verme dedim sana diye ve fazlalık göbek kısmında zaten dgm vs. Etkisi var tabi o kısma spor yap diye hepimiz dedik bunu da sen bana alındım bozuldum hayalimdeki gibi değil deyince vs. Vs. dedin ben tekrar açıkladım hatta özür diledim ama sen bu sefer başlatan altınlar böyle diyo teyzemler böyle diyo varsak grubu şöyle diyo diye aynı olayin ustune ard arda sana yaptığımız tarz yorumları yazıp bunu teyzem diyo fesatlanyolar bunu bilmem kim diyo beni kıskanıyorlar vs. Vs. Sen bunlarn hepsini diyorsun ben bunları genede üstüne alınmıyorum tamam sadece diyorum ki ben de o bahsettigin kişiler gibi az yiyorsun da diyorum ,emziren uygun diil menüde diyorum bunuorkide1453 kendi de sana çok dedi başkaları da dedi ama sen etraftan bunu diyenler kendileri yediği için diyorlar diyorsan böyle alabiliyorsan ben zaten daha az yiyorsun diyemem sana sen bak iyi yakıyorsun diyenlere fesatlaniyorlar diyorsan ben de vücudun iyi yakıyor demeye korkarım artk sonuçta bu yorumlarin hepsini bizde yaptm sen başka grupda oldu diye yazdm akşam tamam olmuştur ben üstüne alınmıyorum burda herkes yaptı bu yorumları ama ben sadece dedim ki bu tarz yorumlara bakış açın buysa bende artk yorum yapamam zaten yapacağım yorum sana bir katkısı olmıycak niye yapayım
Doğrudur canim ama mezun olmak istiyorsa ya da başka takıma geçmek istiyorsa ben dur diyemem ona hakkım yok kendi tercihi.aslında ayrılmak istemiyor yanlış anlaşıldığı için üzülmüş gibi geldi bana
Evettttttt hayalimmm öyle olmakProfil resmine bayıldımhedef tam bu resiimm
Valla.spor işini ele alabilirsin ben yetişemiyorumYok kuzum aslında ben dün sabah schoner a soylıyım hepinizi takip edeyim spor puanınızı ekler eksiği yanlışı haber verir 1.yi açıklayıp ödüllendir ir sonuncuyu açıklar ceza veririrm güzel takip yaparım onların yoğunluğu bitene kadar ben yapıyım diye soyliycektim aklımda bu vardı kuzucum ama sonra dünki muhabbetlerden sonra baya kötü oldum ben bugün hiç yataktan çıkmadım zaten okadar fena migrenin tuttuk hiçbirşey yiyemiyorum habire cıkartıcak gibi miğde bulantısı içindeyim hap aldm etki etmedi 2.hap etki eder inslh ondan fikrinden de vevaaz geçtim spor listesinde olmaktanda vazgeçtim menümün sonuna sporuma yazarım sadece dedim canm ben fazla üzüntü strese gelemiyorum boşuna kendimi üzmiyim katkım olsun derken farklı algılandığı oldu gibi geldi çünki
Yok canım tüp dr kendi ve hemşiresi burayı takip ediyor mesaj attım benim nickimi unutmamış eski nickim di . Beni tanıdı durumumu da hatırladı çok mutlu oldum.burda mı tanıdı
Geçmiş olsun canım.Ya bende bugun kotu gibiydim canim yeni kendime geldim sabah uyandigimda burnum bogazim yaniyordu bas agrimda vardi ama simdi daha iyiyim ilac aldim.
gordum canim fotonu70 kilo gibi gorunmuyorsun sirtin biraz daha belirgin diger yerlere gore ama o kolay gidiyormus bacakta sikinti nerede oluyor kalin kalmasimi yoksa bide ic bacak oluyor ya incelse bile benimde hepsi gidiyor ic bacaklar biraz kalıyor Ic bacak sikintili.
biraz kilo vereyim bende ic bacak calismaya baslarim
Fotoyu. Ben direk katmamıştım arkadaş istedi diye kattımCanım takımımız çok güzel herkes birbirine destek olmaya çalışıyor. Kimsenin inceliği, kalınlığı, güzelliği çirkinliği kimsenin umrunda değil. Ama foto atıp sizce nasılım dendiğinde olumlu olumsuz tüm eleştirilere açık olmak gerekir. Kendini ortaya attıysan sonuçlara hazır olmalıydın. Aslında geçmişi okuyamadım bende yanlış anlayıp başka bir polemik oluşturmak istemem son mesajlardan anladığımı yazıyorum. Birazda anlayışlı olmak gerek hem yorum yaparken hem yorumları kabul ederken.
Neyse çok uzatmayayım; gitmek isteyene söyleyecek çok sözüm olamaz, başvuru yapılan takımdan haber geldi ben onaylıyorum, ufak tefek şeylerden alınmak, çekip gitmek çocukça geldi.
Gidene başarılar, mutlu , sağlıklı, ideal ölçülerde bir hayat diliyorum
Sevgiler
Kmsl Hnd
Canım ben hiçbir zaman yellow a çok yedin demedim ki yeminle dünkü yazılanları yellow a da gönderme yapmadım ben gerçekten yellow u tanımasamda sevmiştim ama sağlık olsun canımKızlar bu olanlara üzüldüm inanın kiKmsl Hnd fotoda kilosuna göre daha ince olmalıydı diye bekledik ama onun doğum vs beslenme düzeni etkili olabilir o yöndeeleştiri yapıldı daha önce ben de dedim emzirmeye göreişte ceviz filan eklesen diye yiyorum yazmayı unutuyorum tarzı söyledi sanırım blonde ambition e de sen de az gelişsin veya çok yemissindiye karşılık vermiş dün o vhatsap grubunda olan biseyi yazdı ben onu buraya laf vurmak için söylediğini düşünmedim cunki burda öyle bi konu filan hiç olmadi o tepkisini onlar veremiyor o yüzden beni çok eleştiriyorlar deyince yellow da açık açık eleştiri yapınca bana da mi öyle düşünüyor diye kızdı sanırım ama keşke böyle olmasaydı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?