Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Canım ben hiçbir zaman yellow a çok yedin demedim ki yeminle dünkü yazılanları yellow a da gönderme yapmadım ben gerçekten yellow u tanımasamda sevmiştim ama sağlık olsun canım
Işte bi yanlış anlaşılma olmuş sanırım bide sadece yazisiyoruz mimiklerimiz falanbilmiyoruz takım değişirmişsin sanırım hakkında hayırlısı olsun canim

Bende sevmiyorum valla anında migrenin tuttu ben hep senin iyiliğini düşünerek yazdm yoksa burda herkes kilo veriyor herkes hedefe varıp mezun olcak ve nasl olursa olsun der kendi menümü yazar geçerim ben herkes en iyi şekilde kilo versin kilo kaybederken asıl yağ yaksın kaslarını kaybetmesin vücudu gevşemesin sıkı olsun vitaminiz likten sağlığı bozulmasın diye düşünerek elimden geldiğince hatasını gördüklerimi uyarıyorum benide uyaranlara minnettar kalırım herzamn Hz.Ali : " bana bir harf öğretenin bin yıl kölesi olurum " diye boşuna dememiş bilgi en kıymetli şey bende bilgili bir arkadaş denk geldiğinde bilmediklerimi ona sorarım ne öğrensem kâr benim için altın gibi kıymetlidir bilgi hatamı söyleyenler de en sevdiğim insanlardır anlarm ki benim daha iyi olmamı istiyor ki hatamı söyleyip düzeltme me vesile oluyor diye düşünürüm onun için çok üzüldüm katkım olsun diye doğru yonlendiriym diye soylediklerim yanlış anlaşılıp böyle düşündürüyorsa yorum yapmayım daha iyi dedim hepsi bukadar zaten hayata hepimiz farklı yerden bakıyoruz yolun açık olsun

Son düzenleme:
Sabah Bir dilim peynir iki dilim ekmek roka zeytin bir domates bir bardak çay.

Ara bir kivi iki dilim elma

Ara bir bardak rezene çayı fındık badem ceviz bir türk kahvesi iki hurma.

Aksam bir dilim ekmek bir kase mantarlı tavuk sote bol salata. 3,5 lt su.

inslh hedefine varırsın canım hepimiz varırız inslh hayır hiçbir kırgınlığım yok ama son yazdıklarından anlıyorum ki beni zaten çok iyi anlamışsın neye bozuldugumuda çok iyi anlamışsın zaten ben de duygu ve düşüncelerimi net şekilde yazdm ondan hiçbir kırgınlığım yok yolun açık olsun yeni takım uğurlu gelsin inslh.

Canim bende seni çok sevdim umarım istediğin kiloya düşersin başarılar canim.

Benimkide buuuu zaten yapısı benim kemik şeklim ve tam hayalimdeki gibi profilin yaa saçlarımda öyle kendimi hayalimdeki halim de görüyorum sanki böyle olana kadr durmak yok ben zaten açlık grevindeyim

Benimkide buuuu zaten yapısı benim kemik şeklim ve tam hayalimdeki gibi profilin yaa saçlarımda öyle kendimi hayalimdeki halim de görüyorum sanki böyle olana kadr durmak yok ben zaten açlık grevindeyim
Açlık grevi fazla olmadı mı
Neyse bende greve girdim sabaha kadar benim saçlarda rofleli ve kıvırcık ona göre bir resim bulayım

Öğlen meyve yeseydin ya canim ben kuru kayısı incir hurma aldim tatlı krizim tutarsa yiyorum
Dolapta var sureklı yemk yapıyom kız geldı okuldan koca geldı aksam oldu bırazdan cay aglyan bebek suteklı ıyun ıstıyen kızım sureklı ocakta usıtıp soguyan agda gece olyr cocuk oldu mu bende uyuyom takstım klmıyır kı

Sozde yarın a101den banyo dolabı alcaktım ıyıkı almak ıstedımmm ıyıkıııııııı onu almam gıder sarj makınası alırım artık

Bilirim canim az kaldı sık dişini büyücek ufaklık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…