- 23 Haziran 2014
- 5.094
- 10.843
- 448
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #304.761
Işte bi yanlış anlaşılma olmuş sanırım bide sadece yazisiyoruz mimiklerimiz falanbilmiyoruz takım değişirmişsin sanırım hakkında hayırlısı olsun canimCanım ben hiçbir zaman yellow a çok yedin demedim ki yeminle dünkü yazılanları yellow a da gönderme yapmadım ben gerçekten yellow u tanımasamda sevmiştim ama sağlık olsun canım
Bende sevmiyorum valla anında migrenin tuttu ben hep senin iyiliğini düşünerek yazdm yoksa burda herkes kilo veriyor herkes hedefe varıp mezun olcak ve nasl olursa olsun der kendi menümü yazar geçerim ben herkes en iyi şekilde kilo versin kilo kaybederken asıl yağ yaksın kaslarını kaybetmesin vücudu gevşemesin sıkı olsun vitaminiz likten sağlığı bozulmasın diye düşünerek elimden geldiğince hatasını gördüklerimi uyarıyorum benide uyaranlara minnettar kalırım herzamn Hz.Ali : " bana bir harf öğretenin bin yıl kölesi olurum " diye boşuna dememiş bilgi en kıymetli şey bende bilgili bir arkadaş denk geldiğinde bilmediklerimi ona sorarım ne öğrensem kâr benim için altın gibi kıymetlidir bilgi hatamı söyleyenler de en sevdiğim insanlardır anlarm ki benim daha iyi olmamı istiyor ki hatamı söyleyip düzeltme me vesile oluyor diye düşünürüm onun için çok üzüldüm katkım olsun diye doğru yonlendiriym diye soylediklerim yanlış anlaşılıp böyle düşündürüyorsa yorum yapmayım daha iyi dedim hepsi bukadar zaten hayata hepimiz farklı yerden bakıyoruz yolun açık olsunCnm evet sen özür dedin bana bende sana özür dilenecek. Bişey YÖK kız dedim hatta sonra yazın bile bırakmayalım hep aktif olalım dedim sende tamam dedin konu kapanmıştı bile dünkü olayı yazarken yeminle aklıma dahi gelmedi üzerine alınacağın sonra sabah bi uyandım sende alınmış mesaj yazdın bende alındığın için kendimi kötü hissettim yani yoksa neden yaZayım ki ben gerginliği sevmiyorum
inslh hedefine varırsın canım hepimiz varırız inslh hayır hiçbir kırgınlığım yok ama son yazdıklarından anlıyorum ki beni zaten çok iyi anlamışsın neye bozuldugumuda çok iyi anlamışsın zaten ben de duygu ve düşüncelerimi net şekilde yazdm ondan hiçbir kırgınlığım yok yolun açık olsun yeni takım uğurlu gelsin inslh.Neyse kızlar hepinizi tanımasamda çok sevdim
Tatlımblonde ambition cnm gruptan ayrılıyorum seni de kırdıysam özür dilerim birbirimizi tanımasak da kötü bi izlem bırakmak istemem k
Kendinize iyi bakın kızlar
Canim bende seni çok sevdim umarım istediğin kiloya düşersin başarılar canim.Neyse kızlar hepinizi tanımasamda çok sevdim
Tatlımblonde ambition cnm gruptan ayrılıyorum seni de kırdıysam özür dilerim birbirimizi tanımasak da kötü bi izlem bırakmak istemem k
Kendinize iyi bakın kızlar
Benimkide buuuuDoğrudur canim ama mezun olmak istiyorsa ya da başka takıma geçmek istiyorsa ben dur diyemem ona hakkım yok kendi tercihi.
Evettttttt hayalimmm öyle olmak
Valla.spor işini ele alabilirsin ben yetişemiyorum
Yok canım tüp dr kendi ve hemşiresi burayı takip ediyor mesaj attım benim nickimi unutmamış eski nickim di . Beni tanıdı durumumu da hatırladı çok mutlu oldum.
Geçmiş olsun canım.
Iç bacak hareketlerini düzenli yaparsan orantı gider zaten ben bölgesel e göre program çıkarıyordum eskiden şimdi yapmıyorum da
Açlık grevi fazla olmadı mıBenimkide buuuuzaten yapısı benim kemik şeklim ve tam hayalimdeki gibi profilin yaa saçlarımda öyle kendimi hayalimdeki halim de görüyorum sanki böyle olana kadr durmak yok ben zaten açlık grevindeyim
Yavas kilo veririm derken hizli bi baslangic olmusBenimkide pembeydi koyu pembe mor gibi bisey olmus canim
Ben tartildim bile meraktan duramadim 2 gundur dikkat ediyorum.
Simdi tartildim yemis icmis halimle eksi 400 cikti canim
En cok verdigim kilo ilk ay olacak muhtemelen odem falan oldugu icin ondan sonrada sizi yakalamak icin elimden geleni yapicam artik canimYavas kilo veririm derken hizli bi baslangic olmus
Öğlen meyve yeseydin ya canim ben kuru kayısı incir hurma aldim tatlı krizim tutarsa yiyorumCanım tatlı ıstıyor sınır krızı gecrcem
Dolapta var sureklı yemk yapıyom kız geldı okuldan koca geldı aksam oldu bırazdan cay aglyan bebek suteklı ıyun ıstıyen kızım sureklı ocakta usıtıp soguyan agda gece olyr cocuk oldu mu bende uyuyom takstım klmıyır kıÖğlen meyve yeseydin ya canim ben kuru kayısı incir hurma aldim tatlı krizim tutarsa yiyorum
Bilirim canim az kaldı sık dişini büyücek ufaklık.Dolapta var sureklı yemk yapıyom kız geldı okuldan koca geldı aksam oldu bırazdan cay aglyan bebek suteklı ıyun ıstıyen kızım sureklı ocakta usıtıp soguyan agda gece olyr cocuk oldu mu bende uyuyom takstım klmıyır kı
Bir sürü sağlıklı ve diyet tatlı tarifi koydu kızlar canm onlardan yap yada evde olan malzemeler uygun diyet tatlı tarifi netten bak çok varCanım tatlı ıstıyor sınır krızı gecrcem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?