- 1 Nisan 2016
- 12.736
- 40.288
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #304.781
Ben de bugün kuru kayısı içine ceviz koyup yedim çok güzel oluyorÖğlen meyve yeseydin ya canim ben kuru kayısı incir hurma aldim tatlı krizim tutarsa yiyorum
Birde hurmanın içine fındık ve Hindistan cevizi koyalımBen de bugün kuru kayısı içine ceviz koyup yedim çok güzel oluyorregle iken evde gün kurusu ve incir olması şart içine de ceviz koyunca tatlı krizi bitio
Birde hurmanın içine fındık ve Hindistan cevizi koyalım
Kokoreç mi yedin aboo sabah güzel başlamışsın ama sonra bozulmuş su ne kadar içtinDabah
2 haslanmıs yumurta
Havuc domates
Ogle pateteskı kasrlıyumurta
Aksam
Yarım koorec
Tarçınlı süt iç keserCanım tatlı ıstıyor sınır krızı gecrcem
Ne doğru demiş valla allah rahmet eylesininsan kendini beğenmezse, çatlar ölürmüş derdi kaynanam.
Canım sende kendine çok iyi bak yolun açık olsunNeyse kızlar hepinizi tanımasamda çok sevdim
Tatlımblonde ambition cnm gruptan ayrılıyorum seni de kırdıysam özür dilerim birbirimizi tanımasak da kötü bi izlem bırakmak istemem k
Kendinize iyi bakın kızlar
Bak canım tavsiye içine az tahin ve kakao koy yemeye doyamazsınBen de bugün kuru kayısı içine ceviz koyup yedim çok güzel oluyorregle iken evde gün kurusu ve incir olması şart içine de ceviz koyunca tatlı krizi bitio
Kızlar hurmayla kayısıyı tahinle deneyin derim susarım şahaneBirde hurmanın içine fındık ve Hindistan cevizi koyalım
Evet canım bende öyle yiyyorumBen de bugün kuru kayısı içine ceviz koyup yedim çok güzel oluyorregle iken evde gün kurusu ve incir olması şart içine de ceviz koyunca tatlı krizi bitio
Allahtan kokoreç karatayda serbest ama ben hiç sevmem eşim bayılır hatta gece çıkıp yemek dahi yese sırf zevkine yerKokoreç mi yedin aboo sabah güzel başlamışsın ama sonra bozulmuş su ne kadar içtin
hımm evde onlarda var inslh yarın sabah regle olmuş olurum biran önce olsun ve bitsin istiyorum her an gelebilir beklemedeyim
Canım benim geçmiş olsun önce sağlıkHerkese merhabaBu hafta yine habersiz bıraktım sizi ama yetişemedim ameliyat oldum acil bi şekilde haber verecektim ama zamanlar tutmadı ikinci bildirimsizliğim oldu sanırsam kusuruma bakmayın mezuna az kalmışken hep böyle oluyor özür dilerim
Bize yeme içme olsun canım. Onu da yaparız.Kızlar hurmayla kayısıyı tahinle deneyin derim susarım şahane
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?