Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Öğlen meyve yeseydin ya canim ben kuru kayısı incir hurma aldim tatlı krizim tutarsa yiyorum
Ben de bugün kuru kayısı içine ceviz koyup yedim çok güzel oluyor regle iken evde gün kurusu ve incir olması şart içine de ceviz koyunca tatlı krizi bitio

Canım sende kendine çok iyi bak yolun açık olsun

Ben de bugün kuru kayısı içine ceviz koyup yedim çok güzel oluyor regle iken evde gün kurusu ve incir olması şart içine de ceviz koyunca tatlı krizi bitio
Evet canım bende öyle yiyyorum

Bugün
Kahvaltı peynirli omlet 7 zeytin 2 ceviz
Ara 1 armut sade türk kahvesi
Akşam 1 tabak zeytinyağlı yoğurtlu bakla iki kaşık bulgur pilavı
2.5 lt su
Kızlar annem geldi manisadan biraz kalacak inşallah diyeti tam yaparım çünkü acayip karşı çıkıyor yine mi diyettesin diyor kendisi yer ama kilo almaz ama bilinçlidir benim gibi saldirurcasina yemez

hımm evde onlarda var inslh yarın sabah regle olmuş olurum biran önce olsun ve bitsin istiyorum her an gelebilir beklemedeyim
Beni kıskanıyorsun, fesatlanıyorsun, gencim güzelim yaklaşma üzerim. SchonerDuft ve tugbaFB de beni kıskanıyorlar. Çünkü ben 78 kiloyum onlar 65-70 arası çünkü benim göbeğim var çünkü ben ben ben ben ben

Canım benim geçmiş olsun önce sağlık şimdi iyi misin
Bizim bildirimlerden daha önemli konularımız var. Tüm takım beni kıskanıyor, fesatlanıyorlar.
Neeeiiiiise

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…