- 22 Şubat 2017
- 5.229
- 14.638
- 198
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #304.801
Erkek milletiAllahtan kokoreç karatayda serbest ama ben hiç sevmem eşim bayılır hatta gece çıkıp yemek dahi yese sırf zevkine yer
Gözün aydın canım ,hedefine de az kalmış ama anneyi de çok üzmeden azar azar yiiicen artık.Bugün
Kahvaltı peynirli omlet 7 zeytin 2 ceviz
Ara 1 armut sade türk kahvesi
Akşam 1 tabak zeytinyağlı yoğurtlu bakla iki kaşık bulgur pilavı
2.5 lt su
Kızlar annem geldi manisadan biraz kalacak inşallah diyeti tam yaparım çünkü acayip karşı çıkıyor yine mi diyettesin diyorkendisi yer ama kilo almaz ama bilinçlidir benim gibi saldirurcasina yemez
Sorma canım höşmerim getirmiş darılacak yemedim diyeGözün aydın canım ,hedefine de az kalmış ama anneyi de çok üzmeden azar azar yiiicen artık.
Evet kıskanıyorum tabiBize yeme içme olsun canım. Onu da yaparız.Sende kıskanıyon mu beni
Biri de bana getirse yaSorma canım höşmerim getirmiş darılacak yemedim diye
Bende de nazar var kız hep bu tubi deyirdi karbonlardan gözümu alamıyorumCanım benim geçmiş olsun önce sağlıkşimdi iyi misin
Bizim bildirimlerden daha önemli konularımız var. Tüm takım beni kıskanıyor, fesatlanıyorlar.
Neeeiiiiise
Fesat o zaten ben biliyordumBende de nazar var kız hep bu tubi deyirdi karbonlardan gözümu alamıyorum
Ooo büyük şeyler kaçırmışım benCanım benim geçmiş olsun önce sağlıkşimdi iyi misin
Bizim bildirimlerden daha önemli konularımız var. Tüm takım beni kıskanıyor, fesatlanıyorlar.
Neeeiiiiise
Nasılsın şimdi canım, acil ameliyat nedenin neydiOoo büyük şeyler kaçırmışım ben
Geçmiş olsun canımOoo büyük şeyler kaçırmışım ben
Afiyet olsun canımBugün
Kahvaltı peynirli omlet 7 zeytin 2 ceviz
Ara 1 armut sade türk kahvesi
Akşam 1 tabak zeytinyağlı yoğurtlu bakla iki kaşık bulgur pilavı
2.5 lt su
Kızlar annem geldi manisadan biraz kalacak inşallah diyeti tam yaparım çünkü acayip karşı çıkıyor yine mi diyettesin diyorkendisi yer ama kilo almaz ama bilinçlidir benim gibi saldirurcasina yemez
En çok ben kıskanıyorumBize yeme içme olsun canım. Onu da yaparız.Sende kıskanıyon mu beni
Geçmiş olsun canım ne ameliyatı oldun yine .Herkese merhabaBu hafta yine habersiz bıraktım sizi ama yetişemedim ameliyat oldum acil bi şekilde haber verecektim ama zamanlar tutmadı ikinci bildirimsizliğim oldu sanırsam kusuruma bakmayın mezuna az kalmışken hep böyle oluyor özür dilerim
Ammaaaaaa aramızda kalacaktıBeni kıskanıyorsun, fesatlanıyorsun, gencim güzelim yaklaşma üzerim. SchonerDuft ve tugbaFB de beni kıskanıyorlar. Çünkü ben 78 kiloyum onlar 65-70 arası çünkü benim göbeğim var çünkü ben ben ben ben ben
ben herşeyimle mikemmmelim senin nereni kıskanacam hıııhhhBeni kıskanıyorsun, fesatlanıyorsun, gencim güzelim yaklaşma üzerim. SchonerDuft ve tugbaFB de beni kıskanıyorlar. Çünkü ben 78 kiloyum onlar 65-70 arası çünkü benim göbeğim var çünkü ben ben ben ben ben
benim iyi dediğimin ömrü 3 günBende de nazar var kız hep bu tubi deyirdi karbonlardan gözümu alamıyorum
Fesat o zaten ben biliyordum
hadi hadi paylaşkızlar hadi toplaşın miiiikemmmmel vucudumu paylaşacam
(tabi becerebilirsem)
zayıflama sitelerinde felan kullanılırsa da telif hakkı isterimmagickk şahidim olursun
Sağol canımAfiyet olsun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?