Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Günaydın kızlar sırtım tutulmuş benim de yataktan zor kalktım bugün zor geçer artık .
Geçmiş olsun canım Umarım çabuk geçer. Son günlerde benimde sürekli migrenim tutuyor boyun ve sırt ağrısıyla birlikte.
Mevsimden mi diye düşünüyorum ve hemen stresssss cevabını veriyorum.

Yaşasın fener kardeşliği
Canım seni kusursuz buluyorum
Bence gayet düzgün ölçülerin. Üzerindeki forma üst bedeni yorumlamama engel oldu ama ben seni uygun buldum.
Beğendim zayıflamasan da olur
saol kuzum
yaa evet üst çok belirgin değilmiş ama forma bedenim S bekarken almıştım bu formayı ve uzunca bir süredirde saklıyodum (tabii ki içine giremediğim için) tekrardan sahalara dönebilirim
bi 6.5 kilo verirsem çok iyi olur
ah bide SchonerDuft i dinleyip spor yapabilsem

Günaydın güzeller
Sonuç gördüğünüz kürler veya yiyecek önerilerinizi paylasabilir misiniiiiz? :)
günaydın canım
kür konusunda bilgim yok ama kilo takılmalarımı hep kabak detoksu ile yenmişimdir
bir de çok şişlik olduğunu hissedersemde dukan birası içerim bi kaç gün

Geçmiş olsun canım Umarım çabuk geçer. Son günlerde benimde sürekli migrenim tutuyor boyun ve sırt ağrısıyla birlikte.
dün biraz üzüldüm evde tek olunca hep kendimi dinliyorum ondan ve mevsimden olabilir :)
Günaydın güzeller
Sonuç gördüğünüz kürler veya yiyecek önerilerinizi paylasabilir misiniiiiz? :)
kürleri plato döneminde önerebiliriz . yiyecek ise bende olan etki sende olmayabilir .
ama hamur işlerini 1 hfta yeme sabah sadece 1 dilim ekmek olsun menüde şekeride sadece meyveden al o da günde 1 avuç içi büyüklüğünde tek meyve olcak ya 1 portakal ya 1 mandalina muz tercih edersen anamur muz büyüklüğü ideal

benimde aynı iki haftadır migrenim var strese bağlı tüm sırtım tutuluyor ağrıyor benimde

Günaydınlar sabah 2 haşlanmış yumurta 1 kibrit boyutu peynir domates salatalik
Ara bir kase yoğurt
Öğlen tavuklu salata yoğurt bir dilim ekmek
Ara bir kase yoğurt 10 badem
Akşam karar vermedim ama sebze yemeği yapmayı planlıyorum

Geçmiş olsun canım ne için ameliyat oldun rabbim acil şifalar versin

Yağ yakımına yardımcı, metabolizma hızlandırıcı güzel bir küre ihtiyacım var. Duraksama döneminde işe yarayacak bir şey

günaydın canım
kür konusunda bilgim yok ama kilo takılmalarımı hep kabak detoksu ile yenmişimdir
bir de çok şişlik olduğunu hissedersemde dukan birası içerim bi kaç gün
Kabak detoksunu çok duydum fakat bir çok farklı şekilde çıkıyor karşıma, siz nasıl uyguladınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…