- 22 Mayıs 2014
- 6.173
- 17.832
- 248
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #304.821
uyuma uyuma attımTuğbacım linkler açılmıyor site yenilendiğinden bu yana sorunlu
Hadi foto gönder eleştirecez, kıskanacaz, çatlayacaz yada ben uyuyorum
Geçmiş olsun canımGünaydın kızlar sırtım tutulmuş benim de yataktan zor kalktım bugün zor geçer artık.
Yaşasın fener kardeşliği
Hiç iyi olmadı bu bakıp cikamiycaz yakalandik
saol kuzumYaşasın fener kardeşliği
Canım seni kusursuz buluyorum
Bence gayet düzgün ölçülerin. Üzerindeki forma üst bedeni yorumlamama engel oldu ama ben seni uygun buldum.
Beğendim zayıflamasan da olur
tuğba senin basenler erimişşşşşş
günaydın canımGünaydın güzeller
Sonuç gördüğünüz kürler veya yiyecek önerilerinizi paylasabilir misiniiiiz? :)
vallaha mı diyon kıztuğba senin basenler erimişşşşşş
dün biraz üzüldüm evde tek olunca hep kendimi dinliyorum ondan ve mevsimden olabilir :)Geçmiş olsun canımUmarım çabuk geçer. Son günlerde benimde sürekli migrenim tutuyor boyun ve sırt ağrısıyla birlikte.
Mevsimden mi diye düşünüyorum ve hemen stresssss cevabını veriyorum.
kürleri plato döneminde önerebiliriz . yiyecek ise bende olan etki sende olmayabilir .Günaydın güzeller
Sonuç gördüğünüz kürler veya yiyecek önerilerinizi paylasabilir misiniiiiz? :)
evet çok incelmiş biçimlenmiş .vallaha mı diyon kız
sana gönderdiğim videodan ince dimi
tuba yapın iyi bence verince heryerden veriyorsundur abartı bi yerin yok hafif sana benziyorum benim basenler daha geniş sanki
benimde aynı iki haftadır migrenim var strese bağlı tüm sırtım tutuluyor ağrıyor benimdeGeçmiş olsun canımUmarım çabuk geçer. Son günlerde benimde sürekli migrenim tutuyor boyun ve sırt ağrısıyla birlikte.
Mevsimden mi diye düşünüyorum ve hemen stresssss cevabını veriyorum.
Geçmiş olsun canım ne için ameliyat oldun rabbim acil şifalar versinHerkese merhabaBu hafta yine habersiz bıraktım sizi ama yetişemedim ameliyat oldum acil bi şekilde haber verecektim ama zamanlar tutmadı ikinci bildirimsizliğim oldu sanırsam kusuruma bakmayın mezuna az kalmışken hep böyle oluyor özür dilerim
Yağ yakımına yardımcı, metabolizma hızlandırıcı güzel bir küre ihtiyacım var. Duraksama döneminde işe yarayacak bir şeydün biraz üzüldüm evde tek olunca hep kendimi dinliyorum ondan ve mevsimden olabilir :)
kürleri plato döneminde önerebiliriz . yiyecek ise bende olan etki sende olmayabilir .
ama hamur işlerini 1 hfta yeme sabah sadece 1 dilim ekmek olsun menüde şekeride sadece meyveden al o da günde 1 avuç içi büyüklüğünde tek meyve olcak ya 1 portakal ya 1 mandalina muz tercih edersen anamur muz büyüklüğü ideal
Kabak detoksunu çok duydum fakat bir çok farklı şekilde çıkıyor karşıma, siz nasıl uyguladınız?günaydın canım
kür konusunda bilgim yok ama kilo takılmalarımı hep kabak detoksu ile yenmişimdir
bir de çok şişlik olduğunu hissedersemde dukan birası içerim bi kaç gün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?