- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #304.841
BİRİ ÇEKSİN OLMAZ MIYaw kızlar bundan sonra kilo bildirimi yaparken foto da atıyoruz benim tam boy aynam yok da
KABAK DETOKSU YA DA ANANAS DETOKSU OLABİLİRYağ yakımına yardımcı, metabolizma hızlandırıcı güzel bir küre ihtiyacım var. Duraksama döneminde işe yarayacak bir şey
ben 2 tane kabağı minicik yağda kavurup ceviz ve yoğurtla karıştırıp yiyorumKabak detoksunu çok duydum fakat bir çok farklı şekilde çıkıyor karşıma, siz nasıl uyguladınız?
tuba yapın iyi bence verince heryerden veriyorsundur abartı bi yerin yok hafif sana benziyorum benim basenler daha geniş sanki
off onu deme banaevet çok incelmiş biçimlenmiş .
biraz bölgesel çalışssan varya 4 kilo daha verince muhteşem olacaksın
abs + basen eritme hareketleri yap zaten 15 gün sonra alışkanlıktan dolayı evde bir kısmını devam ettirirsinoff onu deme bana
yada dur memlekette 15 gün yapıcan (nasılsa iş yok güç yok)
15 gün her gün yaparsam farkeder az da olsa
abs mi yapıyım ne yapıyım
Beni kıskanıyorsun, fesatlanıyorsun, gencim güzelim yaklaşma üzerim. SchonerDuft ve tugbaFB de beni kıskanıyorlar. Çünkü ben 78 kiloyum onlar 65-70 arası çünkü benim göbeğim var çünkü ben ben ben ben ben
tamam sana söz başlıyorumabs + basen eritme hareketleri yap zaten 15 gün sonra alışkanlıktan dolayı evde bir kısmını devam ettirirsin
Canım benim geçmiş olsun önce sağlıkşimdi iyi misin
Bizim bildirimlerden daha önemli konularımız var. Tüm takım beni kıskanıyor, fesatlanıyorlar.
Neeeiiiiise
Yaaa bukadar kıskandı bir arada hiç görmemiştim nasıl bir takımız bütün kıskaçlar toplandıkEvet kıskanıyorum tabi
Getirirse ben kıskanırım yersen o yedi ben yemedim der kıskanırımBiri de bana getirse ya
Günaydın kuzum inslh geçer sıcak tut sırtını aaaa şimdi aklıma geldi sen profile öyle güzel sırt koydun tabi kesin sırtına nazar deydiGünaydın kızlar sırtım tutulmuş benim de yataktan zor kalktım bugün zor geçer artık.
cnm kalçadan itibaren basen ölçüyorum ben 105 falandı zaten benimki daha geniş geldi senin resmi görünce cnmbasenlerim en son 99 imiş
cumartesi senin resiminide merakla bekliyor olacağım
Son zamanlarda ağrım vardı çok artınca gitmiştim yumurtalık düşmüş ameliyat gerekli diyip aldılar şu an iyi gibiyimNasılsın şimdi canım, acil ameliyat nedenin neydi
Çok üzüldüm
Ya aslında kilo uyuyorsa mezun mu olsam abla çok sallıyorum öyle koruma dönemi yine burda olcamGeçmiş olsun canım ne ameliyatı oldun yine .
Sağlık daha önemli ablacım seni izne ayırırız tiparlaninca dönersin ya da mezun ederiz uygunsan nasıl dersen yaparız.
Ammaaaaaa aramızda kalacaktıtugbaFB
Sen mi çaktırdın...
Nazar etmiştik geldi mi i tarafa
en geniş yeri ölçüyorum bendecnm kalçadan itibaren basen ölçüyorum ben 105 falandı zaten benimki daha geniş geldi senin resmi görünce cnm
ananas ben de deniycemBİRİ ÇEKSİN OLMAZ MI
KABAK DETOKSU YA DA ANANAS DETOKSU OLABİLİR
çok geçmiş olsun canımSon zamanlarda ağrım vardı çok artınca gitmiştim yumurtalık düşmüş ameliyat gerekli diyip aldılar şu an iyi gibiyim
demekki biz ordan alıyoruz kıloyu mesela verince benim göbek küçülüyor ama bacak basen daha zor gidiyor sankien geniş yeri ölçüyorum bende
benim de 105 miş eskiden yürüyüşle birlikte gitmişti
akşam yine ölçüyüm
Takımını da belli etmiş hemen
hahahaaaaaaa baş ağrısından uyuyakalmışım yeni girdim buraya kaptanım bir sor başım niye ağrıyor tabiki migren diil fesatlıkdan öyle kıskandım kiiii başıma ağrılar girdi napiim ben de haklıyım böyle güzellik görünce malum izmirde yim burda güzel kız olmuyor
hadi başla bende başlıyorum sporatamam sana söz başlıyorum
aaaa şimdi göz edecem size ikinizde çıktınız mı wcye yoksaaahahaha Aayy koptum kaptanım sen WC ye girdin mi bugün bak girdinse kıskanırız yoksa duşada mı girdin onu da kıskanıyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?