Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Kabak detoksunu çok duydum fakat bir çok farklı şekilde çıkıyor karşıma, siz nasıl uyguladınız?
ben 2 tane kabağı minicik yağda kavurup ceviz ve yoğurtla karıştırıp yiyorum
akşamda yanı şekilde yapıyorum
sabahta 2 yumurta+peynir
ara öğün (ikindi) 2 meyve

evet çok incelmiş biçimlenmiş .
biraz bölgesel çalışssan varya 4 kilo daha verince muhteşem olacaksın
off onu deme bana
yada dur memlekette 15 gün yapıcan (nasılsa iş yok güç yok)
15 gün her gün yaparsam farkeder az da olsa
abs mi yapıyım ne yapıyım

off onu deme bana
yada dur memlekette 15 gün yapıcan (nasılsa iş yok güç yok)
15 gün her gün yaparsam farkeder az da olsa
abs mi yapıyım ne yapıyım
abs + basen eritme hareketleri yap zaten 15 gün sonra alışkanlıktan dolayı evde bir kısmını devam ettirirsin

hahahaaaaaaa baş ağrısından uyuyakalmışım yeni girdim buraya kaptanım bir sor başım niye ağrıyor tabiki migren diil fesatlıkdan öyle kıskandım kiiii başıma ağrılar girdi napiim ben de haklıyım böyle güzellik görünce malum izmirde yim burda güzel kız olmuyor

Canım benim geçmiş olsun önce sağlık şimdi iyi misin
Bizim bildirimlerden daha önemli konularımız var. Tüm takım beni kıskanıyor, fesatlanıyorlar.
Neeeiiiiise
hahaha Aayy koptum kaptanım sen WC ye girdin mi bugün bak girdinse kıskanırız yoksa duşada mı girdin onu da kıskanıyoruz

Günaydın kızlar sırtım tutulmuş benim de yataktan zor kalktım bugün zor geçer artık .
Günaydın kuzum inslh geçer sıcak tut sırtını aaaa şimdi aklıma geldi sen profile öyle güzel sırt koydun tabi kesin sırtına nazar deydi benim o sırtta gözüm kalmış olabilir

Ya aslında kilo uyuyorsa mezun mu olsam abla çok sallıyorum öyle koruma dönemi yine burda olcam

Takımını da belli etmiş hemen canm vücut orantılı görünüyor genel olarak kilo verirsen tamamsın bölgesel sorun yok canm dörtten göbek bel tam belli olmuyor dar giyseydin ya kıskanırız diye mi korkdun ben çatlaklarım olduğu halde karnımı koydum ortaya ama belli vücut orantılı canm sen genel kilo ver genel spor yap ama karna gene de ağırlık versen iyi olur AAA bırakma yaa benim böle formam yok ben hemen bir fesatlanayim şimdi

tamam sana söz başlıyorum
hadi başla bende başlıyorum spora
1 aylık yazılcam salı gitmeye başlarım muhtemelen 1 ay sıkı spor yaptıktan sonra hafta da 2 güne geçebiliriz
hahaha Aayy koptum kaptanım sen WC ye girdin mi bugün bak girdinse kıskanırız yoksa duşada mı girdin onu da kıskanıyoruz
aaaa şimdi göz edecem size ikinizde çıktınız mı wcye yoksaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…