Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Günaydın kuzum inslh geçer sıcak tut sırtını aaaa şimdi aklıma geldi sen profile öyle güzel sırt koydun tabi kesin sırtına nazar deydi benim o sırtta gözüm kalmış olabilir
tüh nazar edeceğin aklıma gelmedi koymazım
Ya aslında kilo uyuyorsa mezun mu olsam abla çok sallıyorum öyle koruma dönemi yine burda olcam
ok kontrol edeyim duruma göre
ananas ben de deniycem
bende pek işe yaramadı ama dene yine de belki sende etki eder

Evt ben her sabah ki gibi gene çıktım ama Korkarak çıkıyorum şimdi SchonerDuft 'ün kesin benim WC mde gözü kalıyor diyorum bakın işte yine fesatlıkdan wc mi sordu

Evt ben her sabah ki gibi gene çıktım ama Korkarak çıkıyorum şimdi SchonerDuft 'ün kesin benim WC mde gözü kalıyor diyorum bakın işte yine fesatlıkdan wc mi sordu
çok fesadımdır
bugünden itibaren puantajını tutuyorum fesatlık levelımı ayarlamam lazım en düşük seviyede kalmasın

aynen zayıfladığım zaman belden 9 cm vermişim basenden 6
üst bacakdan sanırım 0
Aaa sende bizdensin benim verdikçe karın gitti hep canm yaaa aynen karından 8 -10cm gidene kadar üst bacaktan 1-2 cm gidiyor hatta foto koydugumda da aynını yazmıştım açıp bakabilirsin yani şimdi ben üst bacak kalın kalıyor dedim diye kıskandı hemen benim de üst bacak kalın diyor deme bende de var işte

şimdi göbeğimi özellikle çekmedim kıskanırsın felan diye (çünkü hiç çatlağım yok )
ama bi ara üst kısımı daha iyi gösteren bi resim atarım sana

insanın kendini bilmesi güzel şey napak yani görünen köy kılavuz istemiyor var olana yok mu diyek şimdi

Yaw kızlar bundan sonra kilo bildirimi yaparken foto da atıyoruz benim tam boy aynam yok da
Yok canm öyle bir kural diil yani isteğe baglı foto atmak istersen birine çektrp atabilirsin aynaya gerek yok biz neremiz kalmış spor yaparken nereye yoğunlarayım yada daha nekadar kilo vermemiz gerek gibi birbirimizden fikir almak için artık yani fikir almak istersen atabilirsin canm şart diil

N Nidsalii biraz maziye döndüreyim seni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…