- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #304.861
tüh nazar edeceğin aklıma gelmedi koymazımGünaydın kuzum inslh geçer sıcak tut sırtını aaaa şimdi aklıma geldi sen profile öyle güzel sırt koydun tabi kesin sırtına nazar deydibenim o sırtta gözüm kalmış olabilir
ok kontrol edeyim duruma göreYa aslında kilo uyuyorsa mezun mu olsam abla çok sallıyorum öyle koruma dönemi yine burda olcam
bende pek işe yaramadı ama dene yine de belki sende etki ederananas ben de deniycem
Ben de aynıyım kuzucum kilo verdikçe göbek gidiyor ve buseferde basen bacak daha belirginlesiyor ve daha yavaş daha zor gidiyor o kısımdemekki biz ordan alıyoruz kıloyu mesela verince benim göbek küçülüyor ama bacak basen daha zor gidiyor sanki
aynen zayıfladığım zaman belden 9 cm vermişim basenden 6demekki biz ordan alıyoruz kıloyu mesela verince benim göbek küçülüyor ama bacak basen daha zor gidiyor sanki
cok geçmiş olsun cnm ilk defa duydum böyle bişeyiSon zamanlarda ağrım vardı çok artınca gitmiştim yumurtalık düşmüş ameliyat gerekli diyip aldılar şu an iyi gibiyim
Evt ben her sabah ki gibi gene çıktım ama Korkarak çıkıyorum şimdi
hadi başla bende başlıyorum spora
1 aylık yazılcam salı gitmeye başlarım muhtemelen 1 ay sıkı spor yaptıktan sonra hafta da 2 güne geçebiliriz
aaaa şimdi göz edecem size ikinizde çıktınız mı wcye yoksaaa
çok fesadımdırEvt ben her sabah ki gibi gene çıktım ama Korkarak çıkıyorum şimdiSchonerDuft 'ün kesin benim WC mde gözü kalıyor diyorum bakın işte yine fesatlıkdan wc mi sordu
Aaa sende bizdensin benim verdikçe karın gitti hep canm yaaa aynen karından 8 -10cm gidene kadar üst bacaktan 1-2 cm gidiyor hatta foto koydugumda da aynını yazmıştım açıp bakabilirsin yani şimdi ben üst bacak kalın kalıyor dedim diye kıskandı hemen benim de üst bacak kalın diyor demeaynen zayıfladığım zaman belden 9 cm vermişim basenden 6
üst bacakdan sanırım 0
şimdi göbeğimi özellikle çekmedim kıskanırsın felan diye (çünkü hiç çatlağım yok )Takımını da belli etmiş hemencanm vücut orantılı görünüyor genel olarak kilo verirsen tamamsın bölgesel sorun yok canm dörtten göbek bel tam belli olmuyor dar giyseydin ya kıskanırız diye mi korkdun ben çatlaklarım olduğu halde karnımı koydum ortaya ama belli vücut orantılı canm sen genel kilo ver genel spor yap ama karna gene de ağırlık versen iyi olur AAA bırakma yaa benim böle formam yok ben hemen bir fesatlanayim şimdi
insanın kendini bilmesi güzel şeyAaa sende bizdensin benim verdikçe karın gitti hep canm yaaa aynen karından 8 -10cm gidene kadar üst bacaktan 1-2 cm gidiyor hatta foto koydugumda da aynını yazmıştım açıp bakabilirsin yani şimdi ben üst bacak kalın kalıyor dedim diye kıskandı hemen benim de üst bacak kalın diyor demebende de var işte
artık herşey deşifre13 misafir ne ya
buyrun gizliden izlemeyin sizide alalım buralara
herkese yerimiz var
Yok canm öyle bir kural diil yani isteğe baglı foto atmak istersen birine çektrp atabilirsin aynaya gerek yok biz neremiz kalmış spor yaparken nereye yoğunlarayım yada daha nekadar kilo vermemiz gerek gibi birbirimizden fikir almak için artık yani fikir almak istersen atabilirsin canm şart diilYaw kızlar bundan sonra kilo bildirimi yaparken foto da atıyoruz benim tam boy aynam yok da
Sen bir foto attın herkes akın etti demekki13 misafir ne ya
buyrun gizliden izlemeyin sizide alalım buralara
herkese yerimiz var
Sorma baska gruplara girip bakamıyorumartık herşey deşifre
N Nidsalii biraz maziye döndüreyim seniO zaman tanıtayım ben
Nida ben19 yaşındayım şu an 65 kiloyum ve son bir yılda üniversiteye gidince bir anda 10 kiloya yakın aldım ee kilo alınca hastalıklar ardını bırakmıyor bi kaç rahatsızlığım olduğu içinde kilo vermeye başlamam lazım hazır yeni yaşıma girmişken diyetede başlayayım dedim çok önceden yine burada bir grupta başlayıp destekle verebilmiştim yine döndüm geldim inşallah yine olur herkese yeniden Merhaba
Geçmiş olsun canım şimdi iyi olmana sevindimSon zamanlarda ağrım vardı çok artınca gitmiştim yumurtalık düşmüş ameliyat gerekli diyip aldılar şu an iyi gibiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?