Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

şimdi göbeğimi özellikle çekmedim kıskanırsın felan diye (çünkü hiç çatlağım yok )
ama bi ara üst kısımı daha iyi gösteren bi resim atarım sana
Atarsın kuzum gercekten belli ama genel olarak gayet iyisin ve asıl basenin benden 6cm dar benim ki 106 idi diye hatırlıyorum ben asıl orayı kıskanırım orantılı güzelsin kuzum yaaa ben bu çatlağı daha öncede burda sormuştum yeni lazer yöntemleri baya iyi diyolar ama sonuç aldım diyene denk gelmedim benim kide tam göbek deliğinin etrafında canm yaaa acaba zayıflayınca oraya dövme mı yaptıysam dövme ile kapanıyor ama kararsız kaldım aslında benim vücudumda tek moralimi bozan şey ordaki çatlak diğer yer-yer kilo verdikçe ve spor yaptıkça istediğim sekle sokabiliyorum zaten ama o kafama takılıyor ooofff...

Karın germeden başka çözüm yok diyorlar kuzum ya.

Karın germeden başka çözüm yok diyorlar kuzum ya.
Canm karnımı çok iyi s3kle sokabiliyorum en çok orası mutlu ediyor hatta beni çünki 10 kilo daha vermek istediğim halde ha simdiden şuan ki halini gördün mü foto koymuştum ondan o operasyon doktor bile onay vermez bence ki ben de asla yaptırmak sadece çatlak için onu ama karın çok gevs3k büyük sarkık olanlar için iyi kaslarında birbirine dikiyorlarmış filan herşeyden aynı anda kurtulurlar ama benim karın da zaten şikayetçi yok tek o çizgiler işte ondan üzerine dövme mı yaptıysam baktım direk kapatıyor dövme ama hoş durur mu durmaz mı bilemedim

minnoşun sana baktıkça hatırla diye izler bırakmış göbeciğine
benim arkadaşımda çok araştırdı lazer olayını onunda çok kafasına yatmadı (ki onun çatlakları çok koyu renkli birde) , dövme bi çözüm olabilir aslında

Dün BDV de yazım kurallarına uymayanlara giydiriyorlardı. Bir de benim yazdıklarımı görseler ne olur acaba.
Beğeni yapıp kaçtım
imlacı başımız yok Allahtan bizde
şimdi ''bizde'' yazdım ama -de ayrı mı olacaktı
yazacağım dertten daha büyük dert bana

Tamam canım benim çok büyük bir göbeğim var zaten göbeğe yogunlasmaliyim cuma olsun bir ayar veririm artık foto konusunda

Kızlar, kıskançlık ile ilgili yorumlarıma alınanlar olmuş, takım içinden kimseyle ilgili bişey yok.
Gidenlerin ardından takılıyorum hepinize.
blonde ambition kıskanan kalbini severim senin
KIZ KİM ALINMIŞ
Bakın size pasaklı bişey yolluyorumEki Görüntüle 2242853
GÖZLERE BAK MAŞALLAH YERİM BEN BU PASAKLIYI
Aynen 72 kilo 2lt dio bende 72kilomdan beri hala 2lt içmeye devam ediyorum birde idrar rengimiz duru renk ise ideal su içiyorsunuz. daha sarımsı ise az içtiniz çok çok koyu sarı ise vücut susuz kalmış
AYNEN CANIM BEN GENELDE 2 3 LT ARASI İÇİYORUM

hiç bir şeyi umursamayarak snırım benim sebebi stres
Aynen canm stres benim iki gün çok fena idi bu sabah da yataktan sanki kafama da bakta varmış gibi kalktım bugünde gecmiyecek sandım ama sonra hafifledi birden kahvaltıdan sonrada yok olmaya başladı çok şükür şuan anca iyi oldum çok kötü bir şey yaaa ben çok uzun zamandır hiç olmamıştım öyle hafif stres lerde filan olmuyordum magnezyum kullanımından diye düşünüyordum hatta ve bu hafta magnezyumun bitmişti almamıştım o çok etkili bence ya hergün içtiğim de tutmuyor zaten migren sebeplerinden biri de magnezyum eksikliği canm sen kullanıyor musun yada el ayak bacak kramplarn oluyormu hiç onlardan da anlarsın senin çok sık tutuyor çünki bukadar sık olmaması lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…