- 13 Ocak 2018
- 3.706
- 7.233
- 108
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #305.101
Yangin aysaaagece cirapla yatarim ben o derece :)
aynen öyle cnm 700 gr ayda 3 kılo gayet iyi hele aylardır al ver başa dönmüş biri olarak tartılma fobisi olutu geçen yıl sabah akşam tartılırdım ya sabah eşime dedim tartıya bak ne durumda diye yanlış olabilir ben hiç vermmemişim görünüyor dedihafta içi daha iyidim ama cumaları bişey oluyor bana
annem burda olduğu için tam istediğim gibi diyetimi uygulayamıyorum ama yinede çok memnunum keşke hep 700 civarları versem
geçen sefer gitmeden hazırlayıp dondurucuya bırakıp gitti (bulgurla yaptı diyetede biraz uysun diye)Annene soyle benim icin lahana dolmasi yapsin tan 1 aydir canim istiyor
Iyi bari hic olmassa terlik giyiyon :)bu tik senin icin zorlayici sanirimeşim bazen yatar benimde ayağıma çorap değdiği an çıkarttırırım
çorapsız dururum ama terliksiz duramam bende
halılara çıplak ayak basamama gibi bi tikim var
samimi olmadığım bir yere gidersem terliğimi yanımda taşırım
yakınlarımdakilerde zaten huyumu bildiklerinden direk terlikle karşılarlar :)
Offff yaaa ne guzeldir simdi ogeçen sefer gitmeden hazırlayıp dondurucuya bırakıp gitti (bulgurla yaptı diyetede biraz uysun diye)
dün benimde aklıma geldi pişirelim diye
ayy allahım yaaaaynen öyle cnm 700 gr ayda 3 kılo gayet iyi hele aylardır al ver başa dönmüş biri olarak tartılma fobisi olutu geçen yıl sabah akşam tartılırdım ya sabah eşime dedim tartıya bak ne durumda diye yanlış olabilir ben hiç vermmemişim görünüyor dediyeni tartı mı alsak su yağı filan da gösterenler oluyo ya
kesinlikle pirincin yerini tutmaz ama ne yapacan bi süre idare edecez bulgurlaOffff yaaa ne guzeldir simdi opirincli daha guzel oluyir
yani tartın iyi mi anlamadım o kısmıayy allahım yaaa
benimki yağ ölçerlerden ama o özelliğini ilk aldığımda kullandım bi daha hiç bakmadım bileama her çıkışımda aynı sonucu veriyor eski tartım her çıkışımda farklı sonuç verirdi ben ortalamasını alırdım o derece
özellikle göbek dimi çok iyi gitmiştugbaFB kız bu buki ne yapmış öyle bize de anlatsın
evet evet yeni olan iyiyani tartın iyi mi anlamadım o kısmı
özellikle göbek dimi çok iyi gitmiş
senin gibi gizli spor yapıyor zaaaar
ben de alacxam ya 7senelik tartı simbonun bence ben zayıflıyorum tartı kesin yanlışevet evet yeni olan iyi
Bende bu kim diyorum yaaNeyse gideyim markete yine düşük kalori alışverişi yapayım ama evdeki malzemeleri bitirmem lazım önce ya
Kaptan beni geri al kaptan kilo vermek istiyorum
bi kere yakaladım dilimden kurtulamazsınallah seni sen bu gizli işine taktın kız ben yapınca burda yazıyorum dedim ya ama ben gizli de yapsam açıkta yapsam olmuyor olsa gizli gizli devam edicem
hem de çok zorlayıcıIyi bari hic olmassa terlik giyiyon :)bu tik senin icin zorlayici sanirim
inşallah cnm bi gün yapıcam da ne zaman yarın da bi tartılayım akşam bi mısır püskülü falan içeyim başım apğrıdıgında heralde karnım şiş onu da atayım kabızlık yok amabi kere yakaladım dilimden kurtulamazsın
1 ay sabretsen dişini sıksan olacak
62 barajını bi kırsan kendine güvenin gelip devamını getireceksin
ben inanıyorum sana yapacaksın
Sağol tatlım biliyosun genelde karatay tarzı besleniyorum@magick menün hoşuma gitti karatay tarzı afiyet olsun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?