Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Yangin aysaaa gece cirapla yatarim ben o derece :)

eşim bazen yatar benimde ayağıma çorap değdiği an çıkarttırırım
çorapsız dururum ama terliksiz duramam bende
halılara çıplak ayak basamama gibi bi tikim var
samimi olmadığım bir yere gidersem terliğimi yanımda taşırım
yakınlarımdakilerde zaten huyumu bildiklerinden direk terlikle karşılarlar :)

hafta içi daha iyidim ama cumaları bişey oluyor bana
annem burda olduğu için tam istediğim gibi diyetimi uygulayamıyorum ama yinede çok memnunum keşke hep 700 civarları versem
aynen öyle cnm 700 gr ayda 3 kılo gayet iyi hele aylardır al ver başa dönmüş biri olarak tartılma fobisi olutu geçen yıl sabah akşam tartılırdım ya sabah eşime dedim tartıya bak ne durumda diye yanlış olabilir ben hiç vermmemişim görünüyor dedi yeni tartı mı alsak su yağı filan da gösterenler oluyo ya

Iyi bari hic olmassa terlik giyiyon :)bu tik senin icin zorlayici sanirim

ayy allahım yaaa
benimki yağ ölçerlerden ama o özelliğini ilk aldığımda kullandım bi daha hiç bakmadım bile ama her çıkışımda aynı sonucu veriyor eski tartım her çıkışımda farklı sonuç verirdi ben ortalamasını alırdım o derece

yani tartın iyi mi anlamadım o kısmı

Neyse gideyim markete yine düşük kalori alışverişi yapayım ama evdeki malzemeleri bitirmem lazım önce ya

Kaptan beni geri al kaptan kilo vermek istiyorum
Bende bu kim diyorum yaa
Hoşgeldin nerelerdesin sen hangi ülkenin sabahındasın

allah seni sen bu gizli işine taktın kız ben yapınca burda yazıyorum dedim ya ama ben gizli de yapsam açıkta yapsam olmuyor olsa gizli gizli devam edicem
bi kere yakaladım dilimden kurtulamazsın
1 ay sabretsen dişini sıksan olacak
62 barajını bi kırsan kendine güvenin gelip devamını getireceksin
ben inanıyorum sana yapacaksın

bi kere yakaladım dilimden kurtulamazsın
1 ay sabretsen dişini sıksan olacak
62 barajını bi kırsan kendine güvenin gelip devamını getireceksin
ben inanıyorum sana yapacaksın
inşallah cnm bi gün yapıcam da ne zaman yarın da bi tartılayım akşam bi mısır püskülü falan içeyim başım apğrıdıgında heralde karnım şiş onu da atayım kabızlık yok ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…