- 22 Mayıs 2014
- 6.173
- 17.832
- 248
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #305.081
cnm ben tuvalete çıkıyorum ama dediğin gibi karnım çok şiş adet te iyi olmadı istediğim gibi gelmedi ama karnım neden öyle bilmiyorum acaba benim bağırsaklarda da mı sorun var kiKarnım balon gibi oldu. Wcye de çıkamıyorum atak dönemindeyim sanırım agrım da var dün ihlamur da içtim tık yok
Anammmm ciplaksin ya sen cok mu sicak sizin orasi :) 1 tane daha corap giymeyi dusunuyom ben
harika canım tewbriklerEki Görüntüle 2243155 günaydin kızlar
ben kışları hiç çorap giymemAnammmm ciplaksin ya sen cok mu sicak sizin orasi :) 1 tane daha corap giymeyi dusunuyom ben
cnm tartılana kadar giymeyiver bişey olmaz o kadar donmazsınAnammmm ciplaksin ya sen cok mu sicak sizin orasi :) 1 tane daha corap giymeyi dusunuyom ben
Teşekkürler kuzumharika canım tewbrikler
bu gidişle aday listesinin demirbaşıda sen olursunYine sabit oldugundan hesap yapmaya gerek yok
tebrik cnm çok iyi gidiyorsun
bazen iç çamaşırlarım bile gram farkettirirmi ki diye düşünmüyor değilimcnm tartılana kadar giymeyiver bişey olmaz o kadar donmazsın
Yangin aysaaaben kışları hiç çorap giymemelimde olsa ayakkabının içine bile giymeyecem o derece
ayrıca buralara bahar geldi
Cocugu okula birakip geldimde cikarmiyim simdicnm tartılana kadar giymeyiver bişey olmaz o kadar donmazsın
hafta içi daha iyidim ama cumaları bişey oluyor banatebrik cnm çok iyi gidiyorsun
Ben denedim farkettirmiyirbazen iç çamaşırlarım bile gram farkettirirmi ki diye düşünmüyor değilim
Annene soyle benim icin lahana dolmasi yapsin tan 1 aydir canim istiyorhafta içi daha iyidim ama cumaları bişey oluyor bana
annem burda olduğu için tam istediğim gibi diyetimi uygulayamıyorum ama yinede çok memnunum keşke hep 700 civarları versem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?