- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #305.121
Harika görmek istediğim kiloEki Görüntüle 2243155 günaydin kızlar
Nerde oturuyorsun canımben kışları hiç çorap giymemelimde olsa ayakkabının içine bile giymeyecem o derece
ayrıca buralara bahar geldi
tartıdan ne çıkarsa çıksın moral bozmak yokinşallah cnm bi gün yapıcam da ne zaman yarın da bi tartılayım akşam bi mısır püskülü falan içeyim başım apğrıdıgında heralde karnım şiş onu da atayım kabızlık yok ama
istanbulNerde oturuyorsun canım
cnm gökyüzündekiturnayı çıkardım geçen hafta mezun olmuş karnesini gördüm*14.Takım 612.Etap *
Buki_89 (63.00///%)
gokyuzundekiturna(66.5/64.8/1.7/%2.56) %80 kuralı ile mezun olmak istiyor.
Milana firuze(67,70/67,50/0,2/%)
ELF_LR35 (97,00///%) sabit
senazeynep(60.50/59.30/1.2/%1,98)
Nidsalii (51,9///%)bildirimsiz mezun olmak istiyor
magickk (62.2///%)
Yellow girl (68.2///%)
tgb1907(67.5/66.8/0.7/%1.04)
mutlurabia (77,50///%)
14.Takım Ortalaması : %
Canım benim eline sağlıkcnm gökyüzündekiturnayı çıkardım geçen hafta mezun olmuş karnesini gördüm
saol kuzumCanım benim eline sağlık
Ben kontrol edemedim listeyi sadece milanafiruzenin bildirimini görünce arada kaynamasın diye ekledim.
Yine Harika kilo veriyorsun, tebrik ederim.
Şöyle söyleyim gaz.çıkamıyorsan wc de rahatlama olmuyorsa olabilir o sebebte şiş olbilirsincnm ben tuvalete çıkıyorum ama dediğin gibi karnım çok şiş adet te iyi olmadı istediğim gibi gelmedi ama karnım neden öyle bilmiyorum acaba benim bağırsaklarda da mı sorun var ki
evet ya bende sasirdim vallahhh yaptigim sporlar ise yario galiba:)bukiii naptın sen öyle maşallah tebrik ederim incecik olmuşsun bel ve bacaklar harika foto ekle bize
sagol canim benim sen napion nasilsin buarada?Buki_89 tebrik ederim seni çok güzel incelmişsin
sagol kuzucummmTebrikler canım harika
Yaaa çok zor oluyordur. Halıya corap ile basabiliyor musun pekieşim bazen yatar benimde ayağıma çorap değdiği an çıkarttırırım
çorapsız dururum ama terliksiz duramam bende
halılara çıplak ayak basamama gibi bi tikim var
samimi olmadığım bir yere gidersem terliğimi yanımda taşırım
yakınlarımdakilerde zaten huyumu bildiklerinden direk terlikle karşılarlar :)
Napim haftya listeye gelecem bende gittikçe şişiyorumsagol canim benim sen napion nasilsin buarada?
vc de rahatlama yok içten şiş karnım üşütmüşüm gibi ne yapmalıyımŞöyle söyleyim gaz.çıkamıyorsan wc de rahatlama olmuyorsa olabilir o sebebte şiş olbilirsin
karnını sıcak tut kimyonlu su içebilirsin gaz varsa atar . üşütmeye nane limon iyi gelir diyorlr onu da kaynatıp içebilirisnvc de rahatlama yok içten şiş karnım üşütmüşüm gibi ne yapmalıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?