- 14 Temmuz 2016
- 4.061
- 9.973
- 158
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #305.141
ne yedin ki dünDun eksi 1.5 kiloydu bugun cikan eksi 1.1 bende anlamadim dun daha iyiydi
Bence bugun basladigin icin bugünkü tartını baz alabilirsinKızlar resim çekemedim ama 71.60 çıktım bugün bunu mu baz alalım pazartesi günü mü tartılayım şuan kabızlık sıkıntısı var
ok öyle yapayımBence bugun basladigin icin bugünkü tartını baz alabilirsin
Amin canım kadın şiddetinin, kadın istismarının,kadın tacizinin,tecavüzünün,baskısının,sömrülmesinin son bulduğu bir dünya kolay kolay gelmeyecek olsa da biz yinede umutlarımızı yeşerterek bunlarn son bulmasını kadının toplumda hakettiği saygıyı ve değeri görmesi dileyelim.En çok da fedakar türk kadınlarına...Kadınlar günü diye bişey var. Bugüne özel ...
Çok anlamlı gelmiyor , memleketimde kadın olmanın zorlukları, darlıkları diziliyor gözümün önüne...
Birilerinin gücü altında ezilen, sömürülen, kullanılan, aşağılanan, yakılan, yıkılan....
Kadın MAĞDUR
Kadın MAKTÜL
Hani kadın Anneydi
Hani Eşti
Hani sevilmek içindi
Tüm kadınlara Allah kolaylıklar versin!
Hergününüz mutlu olsun
Süpersin canımGeçen hafta: 68.2
Bu hafta: 67.2
Fark: 1kilo
tebrik canım süper bence ve 63e kadar hızlı gidicek görürsünGeçen hafta: 68.2
Dun aksam prasa yapacaktim kendime ama yapamadim. Dogradim yikadim bugun yaparim artik dolapta dun de etli patates bulgur pilavi bide tavuklu sehriye corbasi yaptim.ne yedin ki dün
Tebrik edrimGeçen hafta: 68.2
Eski üyeler gelecem diyip gelmiyor sonra diskalifiye etmek zorunda kalıyoruz 2 3 kişi öyle yapınca böyle çözüm bulduk listeye girince 2 ay boyunca çıkamıyorsun
Bende bu kim diyorum yaa
Hoşgeldin nerelerdesin sen hangi ülkenin sabahındasın
Sağol canm normalde başka gün olsa fazla diil miktarları 2şer kaşık derdim ama tartıdan önceki akşam karbonhidrat almamak lazım birde kendimden farkettiğim bir şey daha var ben akşam çok çay içersem sabah tartıya oda yansıyo canm zaten fazla şu içiyoruz onu anca atıyoruz çay vücutta fazladan sıvı ağırlık yapıyor yani büyük bardak ile bir kaç bardak içiyorsan benim gibi oda fazla ağırlık yapıyor onuda fark ettim tartı öncesi akşam ben çay içemeye çalışyorum canm perşembe bunlara dikkat edersen fazla çıkma ihtimalinde olmaz kuzumDun aksam prasa yapacaktim kendime ama yapamadim. Dogradim yikadim bugun yaparim artik dolapta dun de etli patates bulgur pilavi bide tavuklu sehriye corbasi yaptim.
patatesin etlerinden yedim 2 yk 2 tanede patatesinden aldim.
1 kase corba ictim 2 yk bulgur pilavindan yedim azcikti hepsi ama aksam icin agir oldu galibabidaha ki sefer aksam boyle yemem dun oyle denk geldi en azindan yogurt corba olsa daha hafif olurmus
Tebrik edrim
Tamam canimSağol canm normalde başka gün olsa fazla diil miktarları 2şer kaşık derdim ama tartıdan önceki akşam karbonhidrat almamak lazım birde kendimden farkettiğim bir şey daha var ben akşam çok çay içersem sabah tartıya oda yansıyo canm zaten fazla şu içiyoruz onu anca atıyoruz çay vücutta fazladan sıvı ağırlık yapıyor yani büyük bardak ile bir kaç bardak içiyorsan benim gibi oda fazla ağırlık yapıyor onuda fark ettim tartı öncesi akşam ben çay içemeye çalışyorum canm perşembe bunlara dikkat edersen fazla çıkma ihtimalinde olmaz kuzum
iyi miş canm zaten normalde okadar sıkmaya gerek yok normal diyetini yaparsın sadece perşembe akşamı onlara dikkat edersen cuma sabahı daha iyi oluyorTamam canimdaha dikkat edicem bundan sonra ama oyle oldu dun.
aksam karbonhidart almamak en iyisicaylada aram yok kuzum ben hic cay icmiyorum kahvaltida bile icmem sadece misafirliklerde o da 2 bardagi gecmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?