- 22 Mayıs 2014
- 6.173
- 17.832
- 248
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #305.161
niye bayıldım yaptım ki acabaGeçen hafta: 68.2
Bu hafta: 67.2
Fark: 1kilo
Sağol canm benimtebrik canım süper bence ve 63e kadar hızlı gidicek görürsün
Sağol kuzum sende 61lere geçmişsinSüpersin canım
ooo tebrik ederimGeçen hafta: 68.2
Bu hafta: 67.2
Fark: 1kilo
bana anlamsız geliyor günün amacını yaşama sığdırmak gerekirken bir güne odaklanıyorlar .Kadınlar günü diye bişey var. Bugüne özel ...
Çok anlamlı gelmiyor , memleketimde kadın olmanın zorlukları, darlıkları diziliyor gözümün önüne...
Birilerinin gücü altında ezilen, sömürülen, kullanılan, aşağılanan, yakılan, yıkılan....
Kadın MAĞDUR
Kadın MAKTÜL
Hani kadın Anneydi
Hani Eşti
Hani sevilmek içindi
Tüm kadınlara Allah kolaylıklar versin!
Hergününüz mutlu olsun
çok yemişsin canım ya bulgur başta şişirir zatenDun aksam prasa yapacaktim kendime ama yapamadim. Dogradim yikadim bugun yaparim artik dolapta dun de etli patates bulgur pilavi bide tavuklu sehriye corbasi yaptim.
patatesin etlerinden yedim 2 yk 2 tanede patatesinden aldim.
1 kase corba ictim 2 yk bulgur pilavindan yedim azcikti hepsi ama aksam icin agir oldu galibabidaha ki sefer aksam boyle yemem dun oyle denk geldi en azindan yogurt corba olsa daha hafif olurmus
Tebrik edrim
tartın yok mu ? normal de olsaYa o sıkıntı değil her türlü girerim ben beni biliyon disiplinli gadinim ama elektronik tartım yok burada onu napicaz
kız nasıl unuttungünaydın kızlar
kadınlar gününüz kutlu olsun
ben tartılmayı unuttum
Çok şükür canım sonundaSağol kuzum sende 61lere geçmişsin
bende mi denesem ama wc sorunum var zaten artarsa kötü olur benim için .Sağol canm benimbu aralar baya iyi gidiyor maşallah bana da biraz daha böyle devam ercek gibi geliyor aynen inslh 63 den önce takılmam oraya kadar duraksamadan gelirim inslh. ketojenik diyet sonrası vücut yağ yakma programına giriyormuş 1hafta yapip vucudu çalstirabiliyorsun dedi uzmn demistim ve yapmistim bende ya canm benim ondan oldu diye düşünüyorum onu yaptgm haftadan beri kilo vermem hiç durma dı en 500grm her hafta gitti canm heleki bu hafta regle beklerken ve şuan hale gelmedi onun şişliği olması gerektiği halde 1kilo gitti ben ketojenik diyeti kilosu takılan herkese tavsiye ederim ilerde gene takılarınsam bende gene 1hafta yaparım
Ahahahah yazdım gördünmü sonunda 61 i gördüm haftaya inşallah 60 i gorucem kazaya kurban gitmezsem kız annem var yanımda sen niye ekmek yemiyosun patatessiz olurmu fenalardayım hele ki spor olayına hiç girmeyeyim
Kabızlık varsa kilon kesinlikle değişirKızlar resim çekemedim ama 71.60 çıktım bugün bunu mu baz alalım pazartesi günü mü tartılayım şuan kabızlık sıkıntısı var
Kuzummm sende 66.8 olmuşsun tebrik ederimniye bayıldım yaptım ki acaba
şaka şaka
çok sevindim ama bu hafta kork benden
ooo tebrik ederim
bana anlamsız geliyor günün amacını yaşama sığdırmak gerekirken bir güne odaklanıyorlar .
çok yemişsin canım ya bulgur başta şişirir zaten
tartın yok mu ? normal de olsa
drdotty napalım canım
kız nasıl unuttun
Teşekkür ederim kuzum hem 67lere geçmiş oldum hemde önümüzdeki hafta için 66ları garantilemiş oldum çok mutluyummooo tebrik ederim
bana anlamsız geliyor günün amacını yaşama sığdırmak gerekirken bir güne odaklanıyorlar .
çok yemişsin canım ya bulgur başta şişirir zaten
tartın yok mu ? normal de olsa
drdotty napalım canım
kız nasıl unuttun
tartıyı bir netleştir istersen önce elektronik daha net bilgi veriyor en azındanNormal olan var ama o noktalı gramlı olan yok yaa ucuz bişeyse alırım 5-6 £ ama 30-40 sa şimdi 3 aya yine taşıncam o ara naparım onu bilmiyorum ondan
tartıyı bir netleştir istersen önce elektronik daha net bilgi veriyor en azından
Sıcak su torbası iyi gelebilirvc de rahatlama yok içten şiş karnım üşütmüşüm gibi ne yapmalıyım
gel kuzum vallah benimde artik kilo vermem durdu gibi ya zar zor bi 200gr eksim var tüm hafta 63 küsürlerde gezdim galiba 60 beni baya zorlicak ama buraya gelebildigimde sükrediyorum hatirliosan sürekli dikkat etmeyince 69 lara cikiodum artik kolay kolay cikmam oralara herhalde yani insallahYaaa çok zor oluyordur. Halıya corap ile basabiliyor musun peki
Napim haftya listeye gelecem bende gittikçe şişiyorum
60 a düşmene gerek yok aslında bölgesel çalışsan daha fit görünürsünherşey tartı demek değilgel kuzum vallah benimde artik kilo vermem durdu gibi ya zar zor bi 200gr eksim var tüm hafta 63 küsürlerde gezdim galiba 60 beni baya zorlicak ama buraya gelebildigimde sükrediyorum hatirliosan sürekli dikkat etmeyince 69 lara cikiodum artik kolay kolay cikmam oralara herhalde yani insallah
Keşke canm her hafta 700grm versek ooo ooo yaz olmadan hedefler garanti olur daha nehafta içi daha iyidim ama cumaları bişey oluyor bana
annem burda olduğu için tam istediğim gibi diyetimi uygulayamıyorum ama yinede çok memnunum keşke hep 700 civarları versem
aklıma geldi aslında üşümüyorum ama daha önce üşüttüm demekki akşam deniyimSıcak su torbası iyi gelebilir
düzene girerse cumaya kadar inşallah inerim .Kabızlık varsa kilon kesinlikle değişir
kesinlikle canımTeşekkür ederim kuzum hem 67lere geçmiş oldum hemde önümüzdeki hafta için 66ları garantilemiş oldum çok mutluyumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?