Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

tebrik canım süper bence ve 63e kadar hızlı gidicek görürsün
Sağol canm benim bu aralar baya iyi gidiyor maşallah bana da biraz daha böyle devam ercek gibi geliyor aynen inslh 63 den önce takılmam oraya kadar duraksamadan gelirim inslh. ketojenik diyet sonrası vücut yağ yakma programına giriyormuş 1hafta yapip vucudu çalstirabiliyorsun dedi uzmn demistim ve yapmistim bende ya canm benim ondan oldu diye düşünüyorum onu yaptgm haftadan beri kilo vermem hiç durma dı en 500grm her hafta gitti canm heleki bu hafta regle beklerken ve şuan hale gelmedi onun şişliği olması gerektiği halde 1kilo gitti ben ketojenik diyeti kilosu takılan herkese tavsiye ederim ilerde gene takılarınsam bende gene 1hafta yaparım

*14.Takım 612.Etap *

Buki_89 (63.00/62,8/0,2/%0,32)
Milana firuze(67,70/67,50/0,2/%0.29)
ELF_LR35 (97,00///%) sabit
senazeynep(60.50/59.30/1.2/%1,98)
Nidsalii (51,9///%)bildirimsiz mezun olmak istiyor
magickk (62.2/61.7/0.5/%0.80)
Yellow girl (68.2/67.2/1/%1.47)

tgb1907(67.5/66.8/0.7/%1.04)
mutlurabia (77,50///%)

14.Takım Ortalaması

Rabia- sen kaldın

Geçen hafta: 68.2
Bu hafta: 67.2
Fark: 1kilo
ooo tebrik ederim
bana anlamsız geliyor günün amacını yaşama sığdırmak gerekirken bir güne odaklanıyorlar .

çok yemişsin canım ya bulgur başta şişirir zaten
Ya o sıkıntı değil her türlü girerim ben beni biliyon disiplinli gadinim ama elektronik tartım yok burada onu napicaz
tartın yok mu ? normal de olsa
drdotty napalım canım
günaydın kızlar
kadınlar gününüz kutlu olsun
ben tartılmayı unuttum
kız nasıl unuttun

bende mi denesem ama wc sorunum var zaten artarsa kötü olur benim için .

magickk kilonu yazsan mı artık
zira fazlasıyla merak ediyorum
Ahahahah yazdım gördünmü sonunda 61 i gördüm haftaya inşallah 60 i gorucem kazaya kurban gitmezsem kız annem var yanımda sen niye ekmek yemiyosun patatessiz olurmu fenalardayım hele ki spor olayına hiç girmeyeyim

Normal olan var ama o noktalı gramlı olan yok yaa ucuz bişeyse alırım 5-6 £ ama 30-40 sa şimdi 3 aya yine taşıncam o ara naparım onu bilmiyorum ondan

Teşekkür ederim kuzum hem 67lere geçmiş oldum hemde önümüzdeki hafta için 66ları garantilemiş oldum çok mutluyumm

Yaaa çok zor oluyordur. Halıya corap ile basabiliyor musun peki

Napim haftya listeye gelecem bende gittikçe şişiyorum
gel kuzum vallah benimde artik kilo vermem durdu gibi ya zar zor bi 200gr eksim var tüm hafta 63 küsürlerde gezdim galiba 60 beni baya zorlicak ama buraya gelebildigimde sükrediyorum hatirliosan sürekli dikkat etmeyince 69 lara cikiodum artik kolay kolay cikmam oralara herhalde yani insallah

60 a düşmene gerek yok aslında bölgesel çalışsan daha fit görünürsünherşey tartı demek değil

hafta içi daha iyidim ama cumaları bişey oluyor bana
annem burda olduğu için tam istediğim gibi diyetimi uygulayamıyorum ama yinede çok memnunum keşke hep 700 civarları versem
Keşke canm her hafta 700grm versek ooo ooo yaz olmadan hedefler garanti olur daha ne keşke hep öle olsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…