Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

niye bayıldım yaptım ki acaba
şaka şaka
çok sevindim ama bu hafta kork benden
Tebrik ederim canim 700gr gayet guzel bi rakam
Evet canim ilk hafta ya biraz da adapte olma sureci ben aksmalari ne kadar cok yiyormusum onu fark ettim gunduz bisey yok ama aksam canim resmen biseyler cekiyor tabi yemiyorum aksam menülerinde daha dikkat edicem canim

blonde ambition senin menü de akşamı beğendim protein günü olmuş
Aynen canm tuğba karbonsuz iki gün cezası vermişti ya çarşamba perşembe onu yaptm canm zaten salı da kaçamağım olmuştu ya hem onuda telafi etmiş oldum sonraki iki gün iyi oldu kuzum

YASAKLAR CAZİP GELİR
BU HAFTA ALIŞMA HAFTAN ZATEN BENDE BU HAFTAYI ALIŞMA HAFTASI OLARAK GEÇİRECEM HAFTAYA BERABER GİRERİZ LİSTEYE

ÇOK AMİNNNNN
Aynen canm tuğba karbonsuz iki gün cezası vermişti ya çarşamba perşembe onu yaptm canm zaten salı da kaçamağım olmuştu ya hem onuda telafi etmiş oldum sonraki iki gün iyi oldu kuzum
BENDE HAFTA SONU YAPMIŞTIM 2 GÜN CEZAYI AMA KABIZ OLUNCA ARTI ÇIKTIM
Kabizlik icin ben 4 tane kayisiyi orta boy cezvede azcik kaynatiyorum ilik olunca hem suyunu icip hemde kayisilarini yiyordum canim denedin mi hic ben oyle yaptimmi geciyor hemen
yaa kendini yiyorum bugün deneyim olmazsa yapıp yapmadığımı anımsamıyorum

*14.Takım 612.Etap *

Buki_89 (63.00/62,8/0,2/%0,32)
Milana firuze(67,70/67,50/0,2/%0.29)
ELF_LR35 (97,00///%) sabit
senazeynep(60.50/59.30/1.2/%1,98)
Nidsalii (51,9///%)bildirimsiz mezun olmak istiyor
magickk (62.2/61.7/0.5/%0.80)
Yellow girl (68.2/67.2/1/%1.47)

tgb1907(67.5/66.8/0.7/%1.04)
mutlurabia (77,50///%)

14.Takım Ortalaması

@mutlurabia sen kaldın

MİNİK ADAYLARIMIZ
612. ETAP

Ocean (97///%) B.Tarihi:26/12/2018 B.Kilosu:97,50 Hedef K: 75
aurora_z (66.5//%)sabitB.tarihi : 28 /01/2019 B.kilosu :68 H.kilosu: 50
SchonerDuft (71,60///%)mezun olan üye geri döndü b.tarihi: b.kilosu: hedef 60
htc(74.6/73.5/1.1/%1.47) mezun olan üye geri döndü
b.tarihi:5 mart b.kilosu:74.6 hedef k:62

Keşke canm her hafta 700grm versek ooo ooo yaz olmadan hedefler garanti olur daha ne keşke hep öle olsa
yaa keşke
teşekkürler canım bende memnunum

Normal olan var ama o noktalı gramlı olan yok yaa ucuz bişeyse alırım 5-6 £ ama 30-40 sa şimdi 3 aya yine taşıncam o ara naparım onu bilmiyorum ondan
öncelikle hoşgeldin canım da noktalı olan olmadan nasıl bildirim yapacaksın ki
bence sen önce tartı işini netleştir kendin içinde çok belirleyici olmaz eski tip basküller

Kuzummm sende 66.8 olmuşsun tebrik ederim hem üzülme hakkını asla yemem aramızdaki fark giderek azalsada sen 400grm öndesin
700 gram 400 e indi onuda atlama lütfen
ya şu memlekete gitme işi bu diyet açısından kötü oldu (haa çok istiyorum ve çok ihtiyacım var o ayrı) sen biraz öne geçersin ama biraz

700 gram 400 e indi onuda atlama lütfen
ya şu memlekete gitme işi bu diyet açısından kötü oldu (haa çok istiyorum ve çok ihtiyacım var o ayrı) sen biraz öne geçersin ama biraz
Oo zaten şimdiden aradaki farkı 400grma indirmişim kiii regle şişliği olan halim ile düşün artk sen memleketteyken sana açık ara fark atarsam şaşma kork benden hahaha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…