- 14 Temmuz 2016
- 4.061
- 9.973
- 158
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #305.181
Tebrik ederim canim 700gr gayet guzel bi rakamniye bayıldım yaptım ki acaba
şaka şaka
çok sevindim ama bu hafta kork benden
Evet canim ilk hafta ya biraz da adapte olma sureci ben aksmalari ne kadar cok yiyormusum onu fark ettim gunduz bisey yok ama aksam canim resmen biseyler cekiyor tabi yemiyorumooo tebrik ederim
bana anlamsız geliyor günün amacını yaşama sığdırmak gerekirken bir güne odaklanıyorlar .
çok yemişsin canım ya bulgur başta şişirir zaten
tartın yok mu ? normal de olsa
@drdotty napalım canım
kız nasıl unuttun
Eki Görüntüle 2243155 günaydin kızlar
Aynen canm tuğba karbonsuz iki gün cezası vermişti ya çarşamba perşembe onu yaptm canm zaten salı da kaçamağım olmuştu ya hem onuda telafi etmiş oldum sonraki iki gün iyi oldu kuzumblonde ambition senin menü de akşamı beğendim protein günü olmuş
Kabizlik icin ben 4 tane kayisiyi orta boy cezvede azcik kaynatiyorum ilik olunca hem suyunu icip hemde kayisilarini yiyordum canim denedin mi hic ben oyle yaptimmi geciyor hemendüzene girerse cumaya kadar inşallah inerim .
kesinlikle canım
YASAKLAR CAZİP GELİRTebrik ederim canim 700gr gayet guzel bi rakam
Evet canim ilk hafta ya biraz da adapte olma sureci ben aksmalari ne kadar cok yiyormusum onu fark ettim gunduz bisey yok ama aksam canim resmen biseyler cekiyor tabi yemiyorumaksam menülerinde daha dikkat edicem canim
Tamam canimYASAKLAR CAZİP GELİR
BU HAFTA ALIŞMA HAFTAN ZATEN BENDE BU HAFTAYI ALIŞMA HAFTASI OLARAK GEÇİRECEM HAFTAYA BERABER GİRERİZ LİSTEYE
ÇOK AMİNNNNNMuhteşem canım haftaya kesin 59lara geçersin diyordum zaten emindim ama sen düşündüğümden de daha fazla vermişsin maşallah harikasın heralde burda en az 5-6 kişi bu rakamı görmeyi bekliyorum
magickk tugbaFB SchonerDuft orkide1453 ve ben blonde ambition kızlaaarrr bakın 59 yazıyor hadi darısı bizlere olsun inşallah
BENDE HAFTA SONU YAPMIŞTIM 2 GÜN CEZAYI AMA KABIZ OLUNCA ARTI ÇIKTIMAynen canm tuğba karbonsuz iki gün cezası vermişti ya çarşamba perşembe onu yaptm canm zaten salı da kaçamağım olmuştu ya hem onuda telafi etmiş oldum sonraki iki gün iyi oldu kuzum
yaa kendini yiyorum bugün deneyim olmazsa yapıp yapmadığımı anımsamıyorumKabizlik icin ben 4 tane kayisiyi orta boy cezvede azcik kaynatiyorum ilik olunca hem suyunu icip hemde kayisilarini yiyordum canim denedin mi hic ben oyle yaptimmi geciyor hemen
ne kadar geçti günün hamilelik ihtimali olabilir mi ?Kızlar hale regle olmadım yaaa napiyim papatya çayı filan mı iyi gelir ne söktürür başka yaaa artk gelse de kurtulsam pöööfff...
yaa keşkeKeşke canm her hafta 700grm versek ooo ooo yaz olmadan hedefler garanti olur daha nekeşke hep öle olsa
teşekkürler canım bende memnunumTebrik ederim canim 700gr gayet guzel bi rakam
Evet canim ilk hafta ya biraz da adapte olma sureci ben aksmalari ne kadar cok yiyormusum onu fark ettim gunduz bisey yok ama aksam canim resmen biseyler cekiyor tabi yemiyorumaksam menülerinde daha dikkat edicem canim
Muhteşem canım haftaya kesin 59lara geçersin diyordum zaten emindim ama sen düşündüğümden de daha fazla vermişsin maşallah harikasın heralde burda en az 5-6 kişi bu rakamı görmeyi bekliyorum
magickk tugbaFB SchonerDuft orkide1453 ve ben blonde ambition kızlaaarrr bakın 59 yazıyor hadi darısı bizlere olsun inşallah
Evet canım ya hayalimdeki kilo ama az kaldı canım seninde az kaldı hayırlısıyla olacakMuhteşem canım haftaya kesin 59lara geçersin diyordum zaten emindim ama sen düşündüğümden de daha fazla vermişsin maşallah harikasın heralde burda en az 5-6 kişi bu rakamı görmeyi bekliyorum
Sporsuz verdin ya bravo kız sana 700 gr çok iyi bence canımyaa keşke
teşekkürler canım bende memnunum
öncelikle hoşgeldin canım da noktalı olan olmadan nasıl bildirim yapacaksın kiNormal olan var ama o noktalı gramlı olan yok yaa ucuz bişeyse alırım 5-6 £ ama 30-40 sa şimdi 3 aya yine taşıncam o ara naparım onu bilmiyorum ondan
700 gram 400 e indi onuda atlama lütfenKuzummm sende 66.8 olmuşsun tebrik ederimhem üzülme hakkını asla yemem aramızdaki fark giderek azalsada sen 400grm öndesin
yani oda meziyet ister puhahahahahSporsuz verdin ya bravo kız sana 700 gr çok iyi bence canım
Civanpercemi dene canım o söker ya da soğan suyu içKızlar hale regle olmadım yaaa napiyim papatya çayı filan mı iyi gelir ne söktürür başka yaaa artk gelse de kurtulsam pöööfff...
Oo zaten şimdiden aradaki farkı 400grma indirmişim kiii regle şişliği olan halim ile düşün artk sen700 gram 400 e indi onuda atlama lütfen
ya şu memlekete gitme işi bu diyet açısından kötü oldu (haa çok istiyorum ve çok ihtiyacım var o ayrı) sen biraz öne geçersin ama biraz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?