Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Oo zaten şimdiden aradaki farkı 400grma indirmişim kiii regle şişliği olan halim ile düşün artk sen memleketteyken sana açık ara fark atarsam şaşma kork benden hahaha
kavgamı ettireceksin beni memlekettekilerle
neyse ucundan tatlarına bakıcam artık
gelincede 2 gün kabak detoksu ohh misss

Kızlar bugün kızımın doğumgünü yarın kutlayacağız pastadan yiyeyimmi azıcık sizce napsam bilemedim
Kizinin dogum gunu kutlu olsun canim nice saglikli mutlu sizlerle uzun omru olsun insallah Bence ince bir dilim yiyip ertesi gunu sebze protein agirlikli ekmeksiz gecirebilirsin

öncelikle hoşgeldin canım da noktalı olan olmadan nasıl bildirim yapacaksın ki
bence sen önce tartı işini netleştir kendin içinde çok belirleyici olmaz eski tip basküller

Ya evet de şimdi 3 aya taşıncaksam neden boşuna para vereyim öyle güzel bişeye neyse bi de onu içimden 8le çarpıyorum 30 x 8 240 lira boşuna
Gönül taşınmamaktan yana tabii de zorunda kalırsam

Kızlar resim çekemedim ama 71.60 çıktım bugün bunu mu baz alalım pazartesi günü mü tartılayım şuan kabızlık sıkıntısı var
Kuru kayısı ye sabah akşam üstüne de 2 bardak su iç ben zor yetisiyorum wcye öyle yapınca.

Ya evet de şimdi 3 aya taşıncaksam neden boşuna para vereyim öyle güzel bişeye neyse bi de onu içimden 8le çarpıyorum 30 x 8 240 lira boşuna
Gönül taşınmamaktan yana tabii de zorunda kalırsam
Tamam canım haklısın kaptan zaten 3 aşağı 5 yukarı bi hesapla olur dedi
yurtdışında kalmak bi imkan keşke hepimizde olsa

Kızlar resim çekemedim ama 71.60 çıktım bugün bunu mu baz alalım pazartesi günü mü tartılayım şuan kabızlık sıkıntısı var
Kuru kayısı ye sabah akşam üstüne de 2 bardak su iç ben zor yetisiyorum wcye öyle yapınca.

Kizinin dogum gunu kutlu olsun canim nice saglikli mutlu sizlerle uzun omru olsun insallah Bence ince bir dilim yiyip ertesi gunu sebze protein agirlikli ekmeksiz gecirebilirsin
Çok teşekkürler canım bende öyle düşünüyorum detoks gibi bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…