- 1 Nisan 2016
- 12.736
- 40.288
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #305.201
Sağol canm sen yazınca aklıma geldi birde maydonoz suyu söküyordu bunlardan birini yapayımCivanpercemi dene canım o söker ya da soğan suyu iç
Bence gelsin 3 aşağısı 5 yukarıçok yemişsin canım ya bulgur başta şişirir zaten
tartın yok mu ? normal de olsa
drdotty napalım canım
kavgamı ettireceksin beni memlekettekilerleOo zaten şimdiden aradaki farkı 400grma indirmişim kiii regle şişliği olan halim ile düşün artk senmemleketteyken sana açık ara fark atarsam şaşma kork benden hahaha
Kizinin dogum gunu kutlu olsun canim nice saglikli mutlu sizlerle uzun omru olsun insallahKızlar bugün kızımın doğumgünü yarın kutlayacağız pastadan yiyeyimmi azıcık sizce napsam bilemedim
öncelikle hoşgeldin canım da noktalı olan olmadan nasıl bildirim yapacaksın ki
bence sen önce tartı işini netleştirkendin içinde çok belirleyici olmaz eski tip basküller
Teşekkür ederim canımMuhteşem canım haftaya kesin 59lara geçersin diyordum zaten emindim ama sen düşündüğümden de daha fazla vermişsin maşallah harikasın heralde burda en az 5-6 kişi bu rakamı görmeyi bekliyorum
magickk tugbaFB SchonerDuft @orkide1453 ve ben blonde ambition kızlaaarrr bakın 59 yazıyor hadi darısı bizlere olsun inşallah
Kuru kayısı ye sabah akşam üstüne de 2 bardak su iç ben zor yetisiyorum wcye öyle yapınca.Kızlar resim çekemedim ama 71.60 çıktım bugün bunu mu baz alalım pazartesi günü mü tartılayım şuan kabızlık sıkıntısı var
Tamam canım haklısın kaptan zaten 3 aşağı 5 yukarı bi hesapla olur dediYa evet de şimdi 3 aya taşıncaksam neden boşuna para vereyim öyle güzel bişeye neyse bi de onu içimden 8le çarpıyorum 30 x 8 240 lira boşuna
Gönül taşınmamaktan yana tabii de zorunda kalırsam
Kuru kayısı ye sabah akşam üstüne de 2 bardak su iç ben zor yetisiyorum wcye öyle yapınca.Kızlar resim çekemedim ama 71.60 çıktım bugün bunu mu baz alalım pazartesi günü mü tartılayım şuan kabızlık sıkıntısı var
DÜN YEDİM DE SABAH YEMEDİM ŞİMDİ SICAK SUYA KOYUP BEKLETİP İÇEYİMKuru kayısı ye sabah akşam üstüne de 2 bardak su iç ben zor yetisiyorum wcye öyle yapınca.
Çok teşekkürler canım bende öyle düşünüyorum detoks gibi bakalımKizinin dogum gunu kutlu olsun canim nice saglikli mutlu sizlerle uzun omru olsun insallahBence ince bir dilim yiyip ertesi gunu sebze protein agirlikli ekmeksiz gecirebilirsin
Tamam canım haklısın kaptan zaten 3 aşağı 5 yukarı bi hesapla olur dedi
yurtdışında kalmak bi imkan keşke hepimizde olsa
Ben her gün hem.gun içinde hemde gece öyle yiyorum üzerine iki bardak su içti mı öyle düzene soktumDÜN YEDİM DE SABAH YEMEDİM ŞİMDİ SICAK SUYA KOYUP BEKLETİP İÇEYİM
Benimde kizimin bu ayın sonu valla bende yemeyi düşünüyorumKızlar bugün kızımın doğumgünü yarın kutlayacağız pastadan yiyeyimmi azıcık sizce napsam bilemedim
Aynı şeyi bende düşünüyorumbazen iç çamaşırlarım bile gram farkettirirmi ki diye düşünmüyor değilim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?