- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #305.221
evet zaten onu yapiyorum haftada iki defa bacak kol ve karin calisiyorum o sayede okadar incelme oldu zaten son zamanlarda bakalim listeye zararim dokunur ama ozaman:)60 a düşmene gerek yok aslında bölgesel çalışsan daha fit görünürsünherşey tartı demek değil
çok iyi ..evet zaten onu yapiyorum haftada iki defa bacak kol ve karin calisiyorum o sayede okadar incelme oldu zaten son zamanlarda bakalim listeye zararim dokunur ama ozaman:)
Benimde kizimin bu ayın sonu valla bende yemeyi düşünüyorumüç katı spor yaparım artık
Tebrikler canımKızlar sınav sonucum açıklanmış şimdi öğrendim emeklerimin karşılığını aldim cok sukur ya geçmişim sirada mulakatim var onu da veririm inşallah
pazar günü akşam yapayım olmazsa pazartesi de gündüz yiyeyim hafta sonu yaylaya gidicem orda sıkıntı yaşamayımBen her gün hem.gun içinde hemde gece öyle yiyorum üzerine iki bardak su içti mı öyle düzene soktum
bence 1 ilim değilde 2 çatal alabilirsin çok yağlı çünküKızlar bugün kızımın doğumgünü yarın kutlayacağız pastadan yiyeyimmi azıcık sizce napsam bilemedim
kakao yagini benmari usulu eritip icine kakao yu ve bali ekleyip güzelce karistiriosun canim bukadar sonra istedigin sekillere yada istersen normal yagili bi kagit üzerine istedigin kalinlikda döküp donmasini beklicen bukadar:)çok iyi ..
senden çikolata ölçülerini aldım ama nasıl yapılıyor dün silikon kap aldım ypğayım bugün
Doğum günü kutlu osun canım ben zcık meyveleri ile birlikte kremasından tatmıştım kekini yememiştim canım öylede yapabilirsin yada bir dilim ye canım birşey olmaz ertesi gün dengelersin bak ben bu hafta tatlı yemisdim yazmsdm biliyosun ama sonraki iki gün dengelemek için menüyü çok çok sıkı tuttum ve herzamankinden bile daha iyi kilo verdim canm önemli olan dengelemek zaten tartı gününe de çoook var rahat rahat dengelersin bence ye yılda 1gün oluyor bide kilon çok az kuzum zaten 61 sin hedefe yakınsın hani kilon çok olsaydı yeme derdim ama şu kiloda ve özel gün olduğu için kendine bir dilim hak ver diğer öğününde ve ertesi gün menünü sıkı tutKızlar bugün kızımın doğumgünü yarın kutlayacağız pastadan yiyeyimmi azıcık sizce napsam bilemedim
'ye canım ye ama abartma az az ye ben senin için diyorum sonra dönünce AAA yellow beni geçmiş der üzülürsünkavgamı ettireceksin beni memlekettekilerle
neyse ucundan tatlarına bakıcam artık
gelincede 2 gün kabak detoksu ohh misss
Hmm tamam bugün yapayım takılırsan instgram dan sorsam sorun olur mu senin içinkakao yagini benmari usulu eritip icine kakao yu ve bali ekleyip güzelce karistiriosun canim bukadar sonra istedigin sekillere yada istersen normal yagili bi kagit üzerine istedigin kalinlikda döküp donmasini beklicen bukadar:)
Canım ilk sen varcan zaten içimizde en yakın senin kilon senin arkandan da tubağla ben son hız geliyoruz bakalımEvet canım ya hayalimdeki kilo ama az kaldı canım seninde az kaldı hayırlısıyla olacak
Sağol canım haklısın yılda bir kere ben kendime pasta falan hiçbişey aldırmadım ama çocuk işte az biraz yerim senin gibi dengelerim insanın canı istiyor herkes yerken birde sürekli yinemi diyet demelerinden biktim azıcık yiyeyimde hiç olmazsa bu lafları duymamDoğum günü kutlu osun canım ben zcık meyveleri ile birlikte kremasından tatmıştım kekini yememiştim canım öylede yapabilirsin yada bir dilim ye canım birşey olmaz ertesi gün dengelersin bak ben bu hafta tatlı yemisdim yazmsdm biliyosun ama sonraki iki gün dengelemek için menüyü çok çok sıkı tuttum ve herzamankinden bile daha iyi kilo verdim canm önemli olan dengelemek zaten tartı gününe de çoook var rahat rahat dengelersin bence ye yılda 1gün oluyor bide kilon çok az kuzum zaten 61 sin hedefe yakınsın hani kilon çok olsaydı yeme derdim ama şu kiloda ve özel gün olduğu için kendine bir dilim hak ver diğer öğününde ve ertesi gün menünü sıkı tut
Zaten kalabalık olacağız canım pasta bana ancak o kadar düşerbence 1 ilim değilde 2 çatal alabilirsin çok yağlı çünkü
Canım regl iken aslında meto daha iyi çalışıyormuş eğer dikkat edersek fazlasını yakıyormuşuz ben hep daha fazla veriyorum dikkat ettiğimde seninde öyle olacak inşallahKızlar tüm gün dip köşe temizlik yaptm haftosununa gezeriz hiçbişi iş kalmasın diye hatta devam ediyorum ama ard arda biton spor yapsam bukadar kalori yakamazdım çok iyi oldu zaten bu hareketliliğin etkisiyle başka şey yapmaya gerek kalmadan reglem de geldihevesli iken ve iyi gidiyorken kendime hedef koydum haftasonu da kaçmazsız olup pazartesiye 66lara geçicem
Paylaşalım bence bu saatten sonra gelmez sanırım*14.Takım 612.Etap *
Buki_89 (63.00/62,8/0,2/%0,32)
Milana firuze(67,70/67,50/0,2/%0.29)
ELF_LR35 (97,00///%) sabit
senazeynep(60.50/59.30/1.2/%1,98)
Nidsalii (51,9///%)bildirimsiz mezun olmak istiyor
magickk (62.2/61.7/0.5/%0.80)
Yellow girl (68.2/67.2/1/%1.47)
tgb1907(67.5/66.8/0.7/%1.04)
mutlurabia (77,50///%)
14.Takım Ortalaması
@mutlurabia
tugbaFB
SchonerDuft
Ne yapalım kızlar paylaşalım mı
Velvette kuzum tüm basküllerde 100gr. da 1 çizgi var gözünün kararına güven bence takip edebilirsin. Kantar değil sonuçta baskül
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?