Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

*14.Takım 612.Etap *

Buki_89 (63.00/62,8/0,2/%0,32)
Milana firuze(67,70/67,50/0,2/%0.29)
ELF_LR35 (97,00///%) sabit
senazeynep(60.50/59.30/1.2/%1,98)
Nidsalii (51,9///%)bildirimsiz mezun olmak istiyor
magickk (62.2/61.7/0.5/%0.80)
Yellow girl (68.2/67.2/1/%1.47)

tgb1907(67.5/66.8/0.7/%1.04)
mutlurabia (77,50///%)

14.Takım Ortalaması : 0,655

SchonerDuft
tugbaFB
Zipzip-
Kontrol edebilen var mı

Dogru kaptanım hesapladım :)
Kilo veren herkesi tebrik ederim :)

Kızlar sınav sonucum açıklanmış şimdi öğrendim emeklerimin karşılığını aldim cok sukur ya geçmişim sirada mulakatim var onu da veririm inşallah
Canım tebrik ederim dilerim herkes gayretinin karşılığını alır.
İnşallah mülakatı da başarıyla geçersin

Canım regl iken aslında meto daha iyi çalışıyormuş eğer dikkat edersek fazlasını yakıyormuşuz ben hep daha fazla veriyorum dikkat ettiğimde seninde öyle olacak inşallah
ınşlh kuzum Aaayyy bugün ki gibi gene önümüzde ki hafta da 1kilo gitsee mutluluktan uçarım inslh. ınşlh

Çok güzel canım afiyet olsun

Kahvaltı: yarım simit, 1üçgen peynir,1yumurta,çay

Ara: 2gün kurusu,2ceviz

Öğlen: 5adet kıymalı lahana sarması

Akşam: yumurtalı pırasa,1dilim ekmek,çay

Spor olarak da saatlerce dip köşe temizlik yapıldı iki odanın yerini değiştir eşyaları ordan oraya taşıdım 2oda eşya komple tek başıma ordan oraya kaldırım ağırlık da çalışmış oldum iyi oldu

ınşlh kuzum Aaayyy bugün ki gibi gene önümüzde ki hafta da 1kilo gitsee mutluluktan uçarım inslh. ınşlh
Sen bozmazsan bence gider regl oldun sonucta ya benim karnım bir haftadır hem gürül gürül ishal gibi hem de sis nasil geçer ya

Maşallah kiz nasil kaldiriyon ben koltukları çekmeye üşenirim bazen altını süpürmek için

Sen bozmazsan bence gider regl oldun sonucta ya benim karnım bir haftadır hem gürül gürül ishal gibi hem de sis nasil geçer ya
Neden ishal gibi olduğun halde şiş ki acaba stres olabilir nedeni canım şişlik ve gaza rezene ve papatya çok iyi gelir rezene gazı gideriyor bebeklerin gazını karın şişliğini bile alıyor banada hep iyi gelir sana da gelir sanıyorum rezenenin zaten sakinleştirici etkiside var birde papatya stresi filan da aldığı için stres sebebli karın şişliği bağırsak hareketlerini oda düzenler canım

Evde de onlar yokta arkadaştayım kekik yağı verdi suya karıştırıp içtim bakalim inşallah fayda eder

Maşallah kiz nasil kaldiriyon ben koltukları çekmeye üşenirim bazen altını süpürmek için
Ben kaldırıyom kız güçlüyüm konular da da hiç üşenmem çünki değişikliği çok seviyorum arkadaşlarımda hep şaşıyor sen durduk yerede kendine iş çıkarıyor bukadar olmaz koca koca şeyleri ordan oraya niye değiştiriyorsun diye hiç üşenmem valla hatta montajlı şeyleri bile söker götürür tekrar vidalarım adam da şok oluyodu sabah gidiyordu akşam bir geliyordu oda ile bu oda komple yer değiştirmiş diyordu odaartık oda alıştı şimdi olmuyor artk bakıyor aynen böyle daha ferah yada daha kullanışlı olmuş sanki vs. Tarzı bir yorum yapıp geçiyor oda alıştı bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…