- 12 Mart 2013
- 37.828
- 51.656
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #305.241
Dogru kaptanım hesapladım :)*14.Takım 612.Etap *
Buki_89 (63.00/62,8/0,2/%0,32)
Milana firuze(67,70/67,50/0,2/%0.29)
ELF_LR35 (97,00///%) sabit
senazeynep(60.50/59.30/1.2/%1,98)
Nidsalii (51,9///%)bildirimsiz mezun olmak istiyor
magickk (62.2/61.7/0.5/%0.80)
Yellow girl (68.2/67.2/1/%1.47)
tgb1907(67.5/66.8/0.7/%1.04)
mutlurabia (77,50///%)
14.Takım Ortalaması : 0,655
SchonerDuft
tugbaFB
Zipzip-
Kontrol edebilen var mı
Teşekkür ederim canımDogru kaptanım hesapladım :)
Kilo veren herkesi tebrik ederim :)
Canım tebrik ederim dilerim herkes gayretinin karşılığını alır.Kızlar sınav sonucum açıklanmış şimdi öğrendim emeklerimin karşılığını aldim cok sukur ya geçmişim sirada mulakatim var onu da veririm inşallah
Sen yeniyken de kim yiycek zaten 58e ramak kalmış heleki ay sonuna hedefe bile varmış olabilirsinBenimde kizimin bu ayın sonu valla bende yemeyi düşünüyorumüç katı spor yaparım artık
Tebrikler canım inslh oda iyi geçerKızlar sınav sonucum açıklanmış şimdi öğrendim emeklerimin karşılığını aldim cok sukur ya geçmişim sirada mulakatim var onu da veririm inşallah
ınşlh kuzum Aaayyy bugün ki gibi gene önümüzde ki hafta da 1kilo gitsee mutluluktan uçarımCanım regl iken aslında meto daha iyi çalışıyormuş eğer dikkat edersek fazlasını yakıyormuşuz ben hep daha fazla veriyorum dikkat ettiğimde seninde öyle olacak inşallah
Teşekkür ederiz canımDogru kaptanım hesapladım :)
Kilo veren herkesi tebrik ederim :)
Çok güzel canım afiyet olsunSABAH
1 yumurtali menemen
5 zeytin
K.k kadar peynir
1 cay kasigi aci sos
1 dilim ekmek
Ara ogun
1 portakal
ÖĞLEN
6 yk prasa yemegi
1 kase yogurt
1 kase tavuklu sehriye corbasi
AKŞAM
Avuç ortam kadar badem
1 buyuk bardak sut (oglen yemegini gec yedim. Acikmadigim icin boyle gecistirdim kizlar)
Su 2 lt 2.5 tamamlarim
Spor 1 saat yürüyüş
Acikrsam 1 elma
Internetim bitmek uzere aksam giremem belki menumu simdiden paslasayim.
Teşekkür ederim canım ellerine sağlıkdrdotty rabia ya bildirimde bulunmadı yazılmamış ben düzelttim bilgin olsun canım eline sağlık
Sen bozmazsan bence gider regl oldun sonucta ya benim karnım bir haftadır hem gürül gürül ishal gibi hem de sis nasil geçer yaınşlh kuzum Aaayyy bugün ki gibi gene önümüzde ki hafta da 1kilo gitsee mutluluktan uçarıminslh. ınşlh
Maşallah kiz nasil kaldiriyon ben koltukları çekmeye üşenirim bazen altını süpürmek içinKahvaltı: yarım simit, 1üçgen peynir,1yumurta,çay
Ara: 2gün kurusu,2ceviz
Öğlen: 5adet kıymalı lahana sarması
Akşam: yumurtalı pırasa,1dilim ekmek,çay
Spor olarak da saatlerce dip köşe temizlik yapıldı iki odanın yerini değiştir eşyaları ordan oraya taşıdım 2oda eşya komple tek başıma ordan oraya kaldırım ağırlık da çalışmış oldum iyi oldu
Neden ishal gibi olduğun halde şiş ki acabaSen bozmazsan bence gider regl oldun sonucta ya benim karnım bir haftadır hem gürül gürül ishal gibi hem de sis nasil geçer ya
Evde de onlar yokta arkadaştayım kekik yağı verdi suya karıştırıp içtim bakalim inşallah fayda ederNeden ishal gibi olduğun halde şiş ki acabastres olabilir nedeni canım şişlik ve gaza rezene ve papatya çok iyi gelir rezene gazı gideriyor bebeklerin gazını karın şişliğini bile alıyor banada hep iyi gelir sana da gelir sanıyorum rezenenin zaten sakinleştirici etkiside var birde papatya stresi filan da aldığı için stres sebebli karın şişliği bağırsak hareketlerini oda düzenler canım
Ben kaldırıyom kız güçlüyüm konular da da hiç üşenmem çünki değişikliği çok seviyorum arkadaşlarımda hep şaşıyor sen durduk yerede kendine iş çıkarıyor bukadar olmaz koca koca şeyleri ordan oraya niye değiştiriyorsun diyeMaşallah kiz nasil kaldiriyon ben koltukları çekmeye üşenirim bazen altını süpürmek için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?