- 1 Nisan 2016
- 12.736
- 40.288
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #305.261
inşlh canımEvde de onlar yokta arkadaştayım kekik yağı verdi suya karıştırıp içtim bakalim inşallah fayda eder
Ne guzel ya ben haftaiçi yoruluyorum iş yapmıyorum haftasonu da anca temizlik yapıyorum koltuk yıkamam lazım onu bile üşeniyorum imrendim sana simdiBen kaldırıyom kız güçlüyüm konular da da hiç üşenmem çünki değişikliği çok seviyorum arkadaşlarımda hep şaşıyor sen durduk yerede kendine iş çıkarıyor bukadar olmaz koca koca şeyleri ordan oraya niye değiştiriyorsun diyehiç üşenmem valla hatta montajlı şeyleri bile söker götürür tekrar vidalarım adam da şok oluyodu sabah gidiyordu akşam bir geliyordu oda ile bu oda komple yer değiştirmiş diyordu oda artık oda alıştı şimdi olmuyor artk bakıyor aynen böyle daha ferah yada daha kullanışlı olmuş sanki vs. Tarzı bir yorum yapıp geçiyor oda alıştı bana
Ayy ayni ben benim koca kucuk bi ev aldi öle kurtuldu simdi istesemde degistiremiyorumBen kaldırıyom kız güçlüyüm konular da da hiç üşenmem çünki değişikliği çok seviyorum arkadaşlarımda hep şaşıyor sen durduk yerede kendine iş çıkarıyor bukadar olmaz koca koca şeyleri ordan oraya niye değiştiriyorsun diyehiç üşenmem valla hatta montajlı şeyleri bile söker götürür tekrar vidalarım adam da şok oluyodu sabah gidiyordu akşam bir geliyordu oda ile bu oda komple yer değiştirmiş diyordu oda artık oda alıştı şimdi olmuyor artk bakıyor aynen böyle daha ferah yada daha kullanışlı olmuş sanki vs. Tarzı bir yorum yapıp geçiyor oda alıştı bana
Canım öyle bir kurtuluş yok bizde yaaa bu bizim zaten 4.cüAyy ayni ben benim koca kucuk bi ev aldi öle kurtuldu simdi istesemde degistiremiyorum
Başım çatlıyor sırtım tutulmuş durumda jesicca johns u izliyorum marvel dünyasına geri döndüm sen naptınKızlar ne yaparsınız çok sessiz bug un burasi
Madalyanınız var 6 sene sonra bu yıl taşındım ve tövbe ettimCanım öyle bir kurtuluş yok bizde yaaa bu bizim zaten 4.cüama bunu da satmayı düşünüyorum 5.ye geçicem nasipse ben evi satıp değiştirmediğim süreçte de kendi içinde değiştirmeye başlıyorum ama şu açıdan şanslıyım kafa yapımız aynı benimkinde hatta dün soruyordu hani satışa başlamadın mı senin sezon açılıyor diye inslh biran önce satılır gene dekorasyon yapmaya başlarım
Benim de sabahtan beri iyle sırtım basim 4 tane filan ilaç ictim arkadaşa gittim kekik icirtti bana karnım gurul gürül ya annem üşürmüşsün dedi ama bilmiyorum ishal gibi de durum var acaba zayifliycam stres falan derken bağırsaklar da problem mi oldu veya sudan mi bi doktora gidicem olmazsaBaşım çatlıyor sırtım tutulmuş durumda jesicca johns u izliyorum marvel dünyasına geri döndüm sen naptın
Afiyet olsun canımKahvaltı: yarım simit, 1üçgen peynir,1yumurta,çay
Ara: 2gün kurusu,2ceviz
Öğlen: 5adet kıymalı lahana sarması
Akşam: yumurtalı pırasa,1dilim ekmek,çay
Spor olarak da saatlerce dip köşe temizlik yapıldı iki odanın yerini değiştir eşyaları ordan oraya taşıdım 2oda eşya komple tek başıma ordan oraya kaldırım ağırlık da çalışmış oldum iyi oldu
Teşekkür ederim canım:)
Evet canim ya o zaman da tutmam kendimi valla :) şimdilik adım adım ilerleyimSen yeniyken de kim yiycek zaten 58e ramak kalmış heleki ay sonuna hedefe bile varmış olabilirsin
Teşekkür ederim canım hic beklemiyordum
Sahalara döndüm diyorsun afiyet olsun ama o pirinçli kekler ilk gün diye var sanırımSabah
2 yumurta – 202
1 dilm ekmek – 67
Azcık keçi peyniri – 103
2 hindi salam – 33
Şeftali & mangolu su - 5 kalori
Ara
Karpuz – 71
1 peynirli pirinç kek – 38
Ara
Yarım macchiato – 52
Ara
1 pirinç kek – 38
1 toffee tart yogurt – 56
Ara
Yeşil çay – 0
1 choc chip pirinç kek – 41
Akşam
Asparaguslu çorba – 83
1 dilim ekmek – 67
Salata – 252 (mercimekle karışık ondan fazla)
Şeftali mangolu su – 5
Toplam: 1113
Günü bir bardak süt veya meyve ile kapatmayı düşünüyorum
Olabilir Canım hava değişken sen ne zaman foto atacaksın. Yaylaya çıkmadan ataydın da bakaydımBenim de sabahtan beri iyle sırtım basim 4 tane filan ilaç ictim arkadaşa gittim kekik icirtti bana karnım gurul gürül ya annem üşürmüşsün dedi ama bilmiyorum ishal gibi de durum var acaba zayifliycam stres falan derken bağırsaklar da problem mi oldu veya sudan mi bi doktora gidicem olmazsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?