Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Ne guzel ya ben haftaiçi yoruluyorum iş yapmıyorum haftasonu da anca temizlik yapıyorum koltuk yıkamam lazım onu bile üşeniyorum imrendim sana simdi

Ayy ayni ben benim koca kucuk bi ev aldi öle kurtuldu simdi istesemde degistiremiyorum

Ayy ayni ben benim koca kucuk bi ev aldi öle kurtuldu simdi istesemde degistiremiyorum
Canım öyle bir kurtuluş yok bizde yaaa bu bizim zaten 4.cü ama bunu da satmayı düşünüyorum 5.ye geçicem nasipse ben evi satıp değiştirmediğim süreçte de kendi içinde değiştirmeye başlıyorum ama şu açıdan şanslıyım kafa yapımız aynı benimkinde hatta dün soruyordu hani satışa başlamadın mı senin sezon açılıyor diye inslh biran önce satılır gene dekorasyon yapmaya başlarım

Madalyanınız var 6 sene sonra bu yıl taşındım ve tövbe ettim

Sabah

2 yumurta – 202

1 dilm ekmek – 67

Azcık keçi peyniri – 103

2 hindi salam – 33

Şeftali & mangolu su - 5 kalori

Ara

Karpuz – 71

1 peynirli pirinç kek – 38

Ara

Yarım macchiato – 52

Ara

1 pirinç kek – 38

1 toffee tart yogurt – 56

Ara

Yeşil çay – 0

1 choc chip pirinç kek – 41

Akşam

Asparaguslu çorba – 83

1 dilim ekmek – 67

Salata – 252 (mercimekle karışık ondan fazla)

Şeftali mangolu su – 5

Toplam: 1113

Günü bir bardak süt veya meyve ile kapatmayı düşünüyorum

Başım çatlıyor sırtım tutulmuş durumda jesicca johns u izliyorum marvel dünyasına geri döndüm sen naptın
Benim de sabahtan beri iyle sırtım basim 4 tane filan ilaç ictim arkadaşa gittim kekik icirtti bana karnım gurul gürül ya annem üşürmüşsün dedi ama bilmiyorum ishal gibi de durum var acaba zayifliycam stres falan derken bağırsaklar da problem mi oldu veya sudan mi bi doktora gidicem olmazsa

Afiyet olsun canım

Sabah limonlu ılık su iki bardak bir kaynamış yumurta biraz maydanoz bir bardak çay zeytin peynir domates iki dilim ekmek.

Ara bir türk kahvesi 5 badem

Öğlen yarim simit zeytin peynir çay.

Aksam 3 mercimek köftesi biraz çerez iki bardak çay.( misafirlikteydik) su 2,5 lt..

Sen yeniyken de kim yiycek zaten 58e ramak kalmış heleki ay sonuna hedefe bile varmış olabilirsin
Evet canim ya o zaman da tutmam kendimi valla :) şimdilik adım adım ilerleyim yoksa ne olacağı belli olmaz ya hedefe 2 kilo kalır yada 1 oda belki tabi

Sahalara döndüm diyorsun afiyet olsun ama o pirinçli kekler ilk gün diye var sanırım
Olabilir Canım hava değişken sen ne zaman foto atacaksın. Yaylaya çıkmadan ataydın da bakaydım

Günaydın kızlar dün fibromiyalji için olan ağrı kesicimi içtim az da olsa wc rahatladı sanırım bundan sonra her kabızlıkta bunu denicem. Çok sık gelemem bugün yarın akşam rahat rahat okurum kaçamak yapmak yasak ona göre

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…