Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Sabah hc unlu pankek 7 zeytin az peynir domates
Ara 1 portakal 5 badem
Akşam 1 tabak zeytinyağlı bakla 1 kase yoğurt 2 kaşık bulgur pilavı
2.5 lt su 40 dk cardio

kızlar hepinizden tek tek özür diliyorum dün tüm gün hastanedeydm kızımı gece götürmüştük ateşi 39 du tüm gün de hastanedeydik yemn ederm eve gittğimde saat akşam 11 di hakkınızı helal edin tekrar çok özür dlerm haber bile veremedm

Geçmiş olsun canım sağlık söz konusu olunca söyleyecek bişey yok tabi bu hafta çok kilo verir haftaya hatanı telafi edersin.
Kızının neyi varmış, bu ara yine salgın da var. İnşallah çabucak iyileşir yavrucuk. Dikkat etmek gerek. Geçmiş olsun öpüyorum hastamızı güzel gözlerinden.

Günaydin kızlar regl oldum ağrım var dün temizlik yaptım çok bu akşam misafir gelecek yarın da anneme gidicem biraz yoğun gecicek iki gün.

56 canım ama kilo gitmiyor sanırım ufak kaçamak olarak gördüğüm şeyler kilo olarak kalıyor ama incelme olmuş yazicam olculerimi
Her ay ölç bence de canım ben öyle yapıyorum bende dün alışverişe çıktım 38 beden pantolon aldım çokta kolay oldu

Her ay ölç bence de canım ben öyle yapıyorum bende dün alışverişe çıktım 38 beden pantolon aldım çokta kolay oldu
Aynen canım ölçüyorum zaten insan az çok biliyor kendini kilo azalmadı ama göbek bacak ve basen bel incelmiş o rahatlattı biraz beni

Aynen canım ölçüyorum zaten insan az çok biliyor kendini kilo azalmadı ama göbek bacak ve basen bel incelmiş o rahatlattı biraz beni
Ohhh ne güzel çok sevindim canım incelme olunca daha iyi hissediyor insan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…