- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #305.281
Hadi cabuk ekleGünaydın kızlar çekildim fotoları tartıda değişiklik yok malesef ölçülerde incelme var foto ekliycem ama bekleyin
Geçmiş olsun canım sağlık söz konusu olunca söyleyecek bişey yok tabi bu hafta çok kilo verir haftaya hatanı telafi edersin.kızlar hepinizden tek tek özür diliyorum dün tüm gün hastanedeydm kızımı gece götürmüştük ateşi 39 du tüm gün de hastanedeydik yemn ederm eve gittğimde saat akşam 11 di hakkınızı helal edin tekrar çok özür dlerm haber bile veremedm
Görüntü kirliliği nedir kiztugbaFB blonde ambition SchonerDuft
Kızlar tişörtü darlardan seçtim yazlıkların arasından görüntü kirliliğinden dolayı özür dilerim
56 canım ama kilo gitmiyor sanırım ufak kaçamak olarak gördüğüm şeyler kilo olarak kalıyor ama incelme olmuş yazicam olculerimiGörüntü kirliliği nedir kizher yerden toplamda 10 kilo gitsin biraz daha ince gozukursun senin hedef kaç ki
Sen dün regl öncesi o kadar kilo vermiş oldun öyle mi maşallah canım yaGünaydin kızlar regl oldumağrım var dün temizlik yaptım çok bu akşam misafir gelecek yarın da anneme gidicem biraz yoğun gecicek iki gün.
Her ay ölç bence de canım ben öyle yapıyorum bende dün alışverişe çıktım 38 beden pantolon aldım çokta kolay oldu56 canım ama kilo gitmiyor sanırım ufak kaçamak olarak gördüğüm şeyler kilo olarak kalıyor ama incelme olmuş yazicam olculerimi
Valla canım aniden geldi bu ara hep zamansız daha bir hafta vardı halbuki ama dün biraz sis hissettim.Sen dün regl öncesi o kadar kilo vermiş oldun öyle mi maşallah canım ya
Aynen canım ölçüyorum zaten insan az çok biliyor kendini kilo azalmadı ama göbek bacak ve basen bel incelmiş o rahatlattı biraz beniHer ay ölç bence de canım ben öyle yapıyorum bende dün alışverişe çıktım 38 beden pantolon aldım çokta kolay oldu
Ohhh ne güzel çok sevindim canım incelme olunca daha iyi hissediyor insan.Aynen canım ölçüyorum zaten insan az çok biliyor kendini kilo azalmadı ama göbek bacak ve basen bel incelmiş o rahatlattı biraz beni
Cnm.cok iyi veriyorsun biraz da tempolu tüm vücut sporları yapsan çok iyi olursunValla canım aniden geldi bu ara hep zamansız daha bir hafta vardı halbuki ama dün biraz sis hissettim.
Bu hafta biraz daha sıkı calisicam canım sende kilonu hedefini yazsana isminin altına.Cnm.cok iyi veriyorsun biraz da tempolu tüm vücut sporları yapsan çok iyi olursun
Ben yazmıştım da her hafta kilo vermeyince moralim çok bozuldu ondan sildim içinden yazmak gelmiyor benim tartıda eksi görmeye çok ihtiyacım varBu hafta biraz daha sıkı calisicam canım sende kilonu hedefini yazsana isminin altına.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?