Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Ben yazmıştım da her hafta kilo vermeyince moralim çok bozuldu ondan sildim içinden yazmak gelmiyor benim tartıda eksi görmeye çok ihtiyacım var
Verirsin canım bu kadar kafana takma rahat ol sen diyetine ve sporuna devam et.

Canım bence sen biraz daha kilo verince ve sporada devam edince göbeğin dümdüz olcak bacaklarında iyice incelecek orlarda tam istediğin görüntüye bir kaç hafta ya yakalrsın şuan bile gayet iyi canm zaten kalça zaten şimdiden iyi basen de yok ama bence senin sorun kollar ve sırt sen direk onlara ağırlık ver şuanki kilona göre sırtın etli kalmış en çok sırt çalış ve vücuduna göre kollar kalın kol ölçünü al düzenli takip et plates lastikleri kol incelemede çok iyi evde yoksa birtane edin derim fiyatları da çok ucuz oluyo zaten kuzum ağırlıklarda kol yağlarını erişte bilirsin dambıl yerine petşişeleri doldurup ağırlık olarak kullanabilirsin

Aynen kilo gitse gidecek hepsi de spor da incelmiş beni şükür cardio da kol sırt hepsi çalışıyor canım ama diyetime baya dikkat etmem lazım benim

Sahalara döndüm diyorsun afiyet olsun ama o pirinçli kekler ilk gün diye var sanırım

Olabilir Canım hava değişken sen ne zaman foto atacaksın. Yaylaya çıkmadan ataydın da bakaydım

Yok onlar tam kek değil ya nasıl şöyle şeyler

Kalorileri düşük aralarda iyi gidiyor

Kızlar günaydın sabah menüm 1 haşlanmış yumurta 1 dilim ekmek salatalık domates 1 kk peynir 3 zeytin
Ara yok
Öğlen hellim peynirli salata yoğurt
Arada bir kase yoğurt
Akşam taze fasulye yemeği var birazdan çocukları dışarı çıkaracağım başarabilirsem büyük oğlanı yürütmeyi düşünüyorum burda hava çok güzel bu ara da spor a yazıldım kayinvalidelerin oraya bfit açıldı esimin calistigi gunler cocuklari bizimkilere bırakıp gideceğim

Ohhhh canım çok güzel olmuş bu arada tebrik ederim canım sınavdan gecmissin umarım mülakatı da geçersin.

E ELF_LR35
Canım aklımdaydın yazmayı unutmuşum. 97 kiloda takıldın kaldın biraz gayret etmelisin. Kilon yüksek olduğu İçin diyetin ilk ayında %5-10 oranında kolaylıkla verebilirsin ama sen gram gram veriyorsun yada sabitsin.
Bende gördüm senin kilolarını bundan bir an önce kurtulmak istiyorsan çabanı arttırman gerek.
Menülerini görüyorum kaçamaklı tehlikeli öğünlerde almıyorsun aslında ama bi sorun var bi yerlerde. 1 hafta daha dene yine kilo veremezsen endokrine gitmeni öneriyorum. Yaşın genç bu güzel yılları bu kilolarda geçirme.
Herkes kendi hayat tarzına göre, vücuduna metabolizmasına göre en doğruyu bulmaya çalışıyor.
Kırılma yazdıklarıma ben senin için söylüyorum, 80 kilo olsan yavaş yavaş verirsin ama 97 çok fazla.
Haydi kendin için hemen harekete geç, karar ver ve uygula

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…