- 22 Mart 2015
- 37.077
- 184.491
- 598
- 38
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #305.301
Verirsin canım bu kadar kafana takma rahat ol sen diyetine ve sporuna devam et.Ben yazmıştım da her hafta kilo vermeyince moralim çok bozuldu ondan sildim içinden yazmak gelmiyor benim tartıda eksi görmeye çok ihtiyacım var
Canım bence sen biraz daha kilo verince ve sporada devam edince göbeğin dümdüz olcak bacaklarında iyice incelecek orlarda tam istediğin görüntüye bir kaç hafta ya yakalrsın şuan bile gayet iyi canm zaten kalça zaten şimdiden iyi basen de yok ama bence senin sorun kollar ve sırt sen direk onlara ağırlık ver şuanki kilona göre sırtın etli kalmış en çok sırt çalış ve vücuduna göre kollar kalın kol ölçünü al düzenli takip et plates lastikleri kol incelemede çok iyi evde yoksa birtane edin derim fiyatları da çok ucuz oluyo zaten kuzum ağırlıklarda kol yağlarını erişte bilirsin dambıl yerine petşişeleri doldurup ağırlık olarak kullanabilirsin
Aynen kilo gitse gidecek hepsi de spor da incelmiş beni şükür cardio da kol sırt hepsi çalışıyor canım ama diyetime baya dikkat etmem lazım benimCanım bence sen biraz daha kilo verince ve sporada devam edince göbeğin dümdüz olcak bacaklarında iyice incelecek orlarda tam istediğin görüntüye bir kaç hafta ya yakalrsın şuan bile gayet iyi canm zaten kalça zaten şimdiden iyi basen de yok ama bence senin sorun kollar ve sırt sen direk onlara ağırlık ver şuanki kilona göre sırtın etli kalmış en çok sırt çalış ve vücuduna göre kollar kalın kol ölçünü al düzenli takip et plates lastikleri kol incelemede çok iyi evde yoksa birtane edin derim fiyatları da çok ucuz oluyo zaten kuzum ağırlıklarda kol yağlarını erişte bilirsin dambıl yerine petşişeleri doldurup ağırlık olarak kullanabilirsin
Sahalara döndüm diyorsun afiyet olsun ama o pirinçli kekler ilk gün diye var sanırım
Olabilir Canım hava değişken sen ne zaman foto atacaksın. Yaylaya çıkmadan ataydın da bakaydım
blonde ambition sabırsızlıkla bekliyorum seni hazırım sen demeden ben diyim arkadan çekilen fotoda bi tuhaflık var alt çok ince üst geniş görünmüş sanırım çekim hatasi
Evet ya bakıyorum bakıyorum yazan yokHerkes napıyor bakiim ortalık çok sessiz
Evt üzerimde de çok halsizlik var dün kendimi çok yormuşum galibaEvet ya bakıyorum bakıyorum yazan yok
Canım eski ayara donulse bende donerdimBir allahin kuluda bana cvp vermemis terkedicem buralari
Terketme ben cevap vereyim ama yazdığın şeyi bulamadimBir allahin kuluda bana cvp vermemis terkedicem buralari
Bazı günler böyle oluyor bende biseyler yapasım var oğlanı ikna edemiyorumBen bugün çok yorgunum kahvaltımı yaptim kalkıp birşey yapasim yok bugun
Ohhhh canım çok güzel olmuş bu arada tebrik ederim canım sınavdan gecmissin umarım mülakatı da geçersin.Kızlar günaydın sabah menüm 1 haşlanmış yumurta 1 dilim ekmek salatalık domates 1 kk peynir 3 zeytin
Ara yok
Öğlen hellim peynirli salata yoğurt
Arada bir kase yoğurt
Akşam taze fasulye yemeği var birazdan çocukları dışarı çıkaracağım başarabilirsem büyük oğlanı yürütmeyi düşünüyorumburda hava çok güzel bu ara da spor a yazıldım kayinvalidelerin oraya bfit açıldı esimin calistigi gunler cocuklari bizimkilere bırakıp gideceğim
Dinlen biraz canimEvt üzerimde de çok halsizlik var dün kendimi çok yormuşum galiba
Teşekkür ederim canım inşallah ya nisanın 13 unde bakalımOhhhh canım çok güzel olmuş bu arada tebrik ederim canım sınavdan gecmissin umarım mülakatı da geçersin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?