- 22 Şubat 2017
- 5.229
- 14.638
- 198
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #305.321
Bugün ölçtüm canım göbek deliğinden 82 cıktı şubat 20 85 mis bacaklar 60 dan 58.5 a düşmüş basen de 105 den 102 ye düşmüş foto ondan olanlar aynı duruyor sadece arkadan cekilen değişim geldi bana tartı yine 63.4 canımorkide1453
Canım fotoları gördüm bence senin spor yaparak vücudunu toparlaman gerekiyor. Bi 5 kilo belki seni fazlasıyla toparlar. Fotoğraflar yanıltıcı değilse bel, göbek bölgesinde sorun görmedim biraz kol, bacak inceltmek gerek
Jumping jack yap kollarada, bacaklarada iyi sonuçlar getirir
82 cm çok fazla canım ben fotoğrafta daha inçe diye düşünmüştüm. Karbonhidratı minimum seviyeye çek canım spor konusundaBugün ölçtüm canım göbek deliğinden 82 cıktı şubat 20 85 mis bacaklar 60 dan 58.5 a düşmüş basen de 105 den 102 ye düşmüş foto ondan olanlar aynı duruyor sadece arkadan cekilen değişim geldi bana tartı yine 63.4 canım
Canım yaptığım sporda bütün hareketler iç içe de sadece devamlılık sağlayamıyorum sanırım ve diyetimde de çok hata yaptığımı düşünüyorum mesela hiç ac kalma payı vermiyorum kendime bide 5 6 gün iyi beslenip 1 gün sağlıksız geçiyor gün içinde iş yerinde birinin getirdiği biseye hayır diyemiyorum çok ısrar oluyor çünkü. Bi de 3 yıldır istediğim kiloya gelemediğim için bi hep böyle mi olacak sorunu var kafamda ben çocuklardan sorna bu yıl günlere katıldım ve bu ara o da üst üste geldi 1 ay sıfır kaçamak bol.spor yapsam o bile baya farkedecek bide stres yaptığım konular var onları da asmalıyım ki kendimi sevip daha çok ozen gostereyim yapicam hepsini canım kendim için yapmam gerek uzun bu iç dökmesi oldu82 cm çok fazla canım ben fotoğrafta daha inçe diye düşünmüştüm. Karbonhidratı minimum seviyeye çek canım spor konusundablonde ambition doğru önerilerde bulunabilir
Afiyet olsun canım ben de yaptım içiyorum resim atamadım
Iyiyim canım yaylaya geldik kuzenimle biraz yürüdük kahvemizi içtik sen nasılsın
Tmm canım spora yüklemeyim moralimi de yüksek tutayım bu arada etiket yanlış oluyor bildirim gelmiyor bana ben de 50.defa yapiyom etiket zor oldu bu sistemde ama 1 ay sonra da resim paylaşcam iyi oluyor insanın kendini gormesi@orkide145 canım sen kilo vermeye çalışma sen sıkılasmaya bak üst bölgen kalın kolların göğüs kısmın karnın da sıkı değil sen bölgesel çalış 2 3 ay tartiyı da ortadan kaldır bölgesel çalış
Tabi ki iyi oluyor ben 2 hafta1 atmayı düşünüyorum resim beni motive etti çünkü resim atmak.Tmm canım spora yüklemeyim moralimi de yüksek tutayım bu arada etiket yanlış oluyor bildirim gelmiyor bana ben de 50.defa yapiyom etiket zor oldu bu sistemde ama 1 ay sonra da resim paylaşcam iyi oluyor insanın kendini gormesi
Afiyet olsun canım bende yaptım kendime
Evet canım bug un bi program başlattim 30 dk cardio yaptım 500 ip atladım daha basim tam geçmedi kas gevşetici ile duruyorum şu an sırılsıklam oldum canım en az 5 gün spor squat ve abs de ekliycem yavaş yavaş yüklenince bunyem kaldırmıyor cnm menü de yazicam lütfen bana ne yersen ye yaz diye hatırlatın karar verip boşluyorim bu konuda malesefTabi ki iyi oluyor ben 2 hafta1 atmayı düşünüyorum resim beni motive etti çünkü resim atmak.
Üst bölge çalış canım özellikle karnını da sıkılaşır yaptığın sporun yanına mutlaka ek spor yap
Canm E ELF_LR35 bende iyiliği için çok uyarma gereği duydum ve bir kaç kez uyardım ve sordum hala hep aklıma takılıyor ama üst üste sormaya da çekindim fakat sen de belirmişken gene bende bir şey sormak istiyorum Elf acaba s3n menü yazmadığın günler çok kaçamak yapıyor olabilirmisin ? Bunu daha önceden de sordum arkadaşım gerçekten yapmıyorsan çok ciddi bir problem var çünkü bu kiloya bu menüler ile çok ciddi rakamlar vermen lazım vermemen imkansız insülin direnci hatta şeker hastalığı,guatr vs.hiç biri böyle sıkı menü olduğu zaman kilo vermeye engel olmuyor senin paylastgn tarza menülerle mutlaka çok hızlı kilo düşüşü olmalı ondanE ELF_LR35
Canım aklımdaydın yazmayı unutmuşum. 97 kiloda takıldın kaldın biraz gayret etmelisin. Kilon yüksek olduğu İçin diyetin ilk ayında %5-10 oranında kolaylıkla verebilirsin ama sen gram gram veriyorsun yada sabitsin.
Bende gördüm senin kilolarını bundan bir an önce kurtulmak istiyorsan çabanı arttırman gerek.
Menülerini görüyorum kaçamaklı tehlikeli öğünlerde almıyorsun aslında ama bi sorun var bi yerlerde. 1 hafta daha dene yine kilo veremezsen endokrine gitmeni öneriyorum. Yaşın genç bu güzel yılları bu kilolarda geçirme.
Herkes kendi hayat tarzına göre, vücuduna metabolizmasına göre en doğruyu bulmaya çalışıyor.
Kırılma yazdıklarıma ben senin için söylüyorum, 80 kilo olsan yavaş yavaş verirsin ama 97 çok fazla.
Haydi kendin için hemen harekete geç, karar ver ve uygula
Canm seve seve ederim alında düzenli paylaşsan belki ben sorunu da bulabilirin ama tam şekilde menünü ve yaptığın sporları yazman lazm canım s3n hergün yaz ben senin için elimden gelen herşeyi yapmaya hazırımblonde ambition cnm beni takip etsen burda menülerimi sporlarımı deftere de yazicam haftaya cumaya kadar tartilmiycam sizle tartılcam eğer iyi verirsem listeye de gireyim diyorum ne dersin işin varsa ama yormam cnm seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?