Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Canım ben de bir ara öyle idim sıfır kaçamak diyet ve sporla gram gram anca gidiyo yada kilo direk takılıyordu ve aynı şekilde kendime hiç aç kalma fırsatı vermiyordum bende şimdi çok çok eminim o çok büyük hata zaten karatay da aslında insülindirencinde kesinlikle aç kalın demek istiyor çünki her öğün de insülin seviyesi tekrar yükseliyor bu şekilde direncinde arttryorsunuz diyor gerçekten sen de ben de canlı örneğin insulindirencimiz varken ve aç kalmıyorken gitmiyor ben bu ara çok aç kaldım burda söyledim hatta magic lede özelden söyledim hatta arda bir kaç gün menü paylaşmadıkça filan baya baya aç gezmiştim gibi birşey canm ve çok iyi düşüşlerin oldu ondan iyice emin oldum aç kalmamız şart hem insülin seviyesi yükselip direnç gostermiycek bu şekilde hem de lerin hormonunun devreye girip yağları yakacak bir vakti olucak gıda gelmeyince yağı kullanmak zorunda kalıcak 16/8 diye bişey var bir ara onada çok dikkat ediyorum bir ara çok işe yarıyor sende akşamları 16/8 de yapabilirsin yada gündüz menüleri arasına uzun saatler ile ayırabilirsin bu yağ yakımını sağlıyor

Ya allah askina su eski temaya nasil donebiliyoz kk dan sogudum 2 gunde resmen
Fotografli isaretleyip atacaktim ama yukleyemedim bi turlu canim en asagiya in bize ulasin yazisinin ustunde hemen ordan yapiliyor boya fircasi var basinda.
lila yaziyor benimkinde onun ustune tiklayinca renk secenekleri cikiyor ordan sendede ya indigo ya standart yada pembedir rengi neyse o yaziyor

Teşekkür ederim canım evet kaçamağı da yazicam yazmayınca kaçamak yaptığımı görmüyorum sanırım

Canm bende aynını söyledim aynı düşünüyorum kesinlikle üst alta oranla kalın kollar sırt filan ağırlık vermeli cvp olarak hepsini bir çalıstryorum dedi ama tekrar cvp verecektim unuttum orkide1453 hepsini bir çaldırma arkadaşım çünki orantı şuan eşit diil eşit çalışırsan böyle kalır daha zayıfı olur ama orantı değişmez kuzum senin orantını değiştirmemiz lazm sen her yerini çalsma bu günden itibaren sırt karın bel omuz ve kol üst vücut bölgesel çalış canm SchonerDuft da çok güzel yardmcı olr sana oda spor konusunda çok iyi kesinlikle bu ay direk üst bölüm ağırlık verelim orantın değişsin

Son düzenleme:
tugbaFB blonde ambition SchonerDuft
Kızlar tişörtü darlardan seçtim yazlıkların arasından görüntü kirliliğinden dolayı özür dilerim
Kiz ne görüntü kirliliği ne kadar belirleyici resimler cekmisin valla bravo ben simit bölgende ve kollarinda biraz fazlalik gördüm birazda hepimizin sorunu basen bi 5 kilo ve sporla harika olursun

Kiz ne görüntü kirliliği ne kadar belirleyici resimler cekmisin valla bravo ben simit bölgende ve kollarinda biraz fazlalik gördüm birazda hepimizin sorunu basen bi 5 kilo ve sporla harika olursun
Aynen canım kol kalın göbek zaten ortada ama alt ince sırt çok geniş gibi çıkmış orda bi sıkıntı var ama benim aynaya baktığımda en çok rahatsız eden bacak ve popo kısmı göbeği zaten dememe gerek yok ama daha dikkatli yiycem bundan sonra

Bana pipin vücuduna göre dar geldi canm fotodan diyosan dar diil okadar doksan ok ama kesinlikle büyük diil yani zaten ölçülerinden de ortada popo bacak üst kısma göre ince ölçülerinde öyle senin

Haklısın canım kesinlikle açlık çok işe yarıyor hatta açlık orucunun faydası çok oluyomuş hatirliyosan geçen seneki takımdaki bir arkadaş açlık orucu yapıyordu ve çok güzel kilolar vermişti kendisinin kilosu azdı ama verdiği rakam harikaydı

Senin bacak =58.5 benim =62
Senin basen= 102 benim=106
Senin bel= 82 benim=76

Canım ikimizin oranları karşılaştırınca benim bacak basen senden 4cm daha kalın ama ona ŕağmen bel 6cm daha ince yani bu ölçülerden de orantı zaten fotodaki gibi gorunuyor senin kalçandan bele göre daha fazla incelme olmuş normalde bedenine göre bel karın bolgesinin daha ince olması lazm orantı şuan ters yönlü gidiyo bence ama sen gene de popodan rahatsızım diyorsun sen bilirsin tabi sen incelirken direk bu orantıda kalsın istiyorsan o zamn komple çalış bölgesel yapma sen bilirsin canım beklentiler değişebiliyor ben popo ve göğüsler göre belin daha ince ve karnın düz olmasından yanayım ama şimdi hatırladım sen o şekil sevmiyorum demistin oyundu zayıflayınca gitti demiştin ama zaten oyunda sevmiyordum şimdi hatırladım canm ozman komple spor yap ok. Hatlarını nasl istiyorsan sen bilirsin Ama kollara mutlaka daha fazla ağırlık ver canım kollar zaten zor inceliyor şuan da da en belirgin kol un bence

Aynen ben de bu hafta hasta olduğum gün tam gün aç durdum bir önceki hafta kızın doğum gününden 1gün öncesi hazırlıhazırlık dada 1gün tam gün aç durmuştum kesin etkili bundan sonra bende artk böyle hep haftada 1 açlık orucu yapı Cam su ile pek de acıkmadım duruluyor iki kez denedim zorlamadı

Ben eski bi fotom bulayım da atayim cnm bu arada göbek 82 bel 76 bnm bel dediğin ye r göbelle göğüs arası değil mi cnm popo hem seviyorum hem sevmiyorum ise dar kumaş giyimce belli olması rahatsız ediyor beni

Bana pipin vücuduna göre dar geldi canm fotodan diyosan dar diil okadar doksan ok ama kesinlikle büyük diil yani zaten ölçülerinden de ortada popo bacak üst kısma göre ince ölçülerinde öyle senin
Popoyu takma diyorsun yani işte pantolonda lop diye ortaya çıkması biraz sıkıntı ama göbek gitsin popo kalsa da fark etmez

Olmadi neyse artik alisiri herhalde

Arada yapılmasının ben se çok faydalı olduğunu düşünüyorum canım vücudu da şaşırtmış oluruz ben de cuma günleri etliekmek börek olduğu için en iyisi cumaları yapayım

blonde ambition cnm bu arada cidden kollarım baya kalınlaşmış tişört de baya görünüyor ben kilo verince incelir gibi geliyor da kilo gitmiyor ki ama size spor videolarımı atacam mutlaka kol bacak hepsini karıştırmış yoga da var içinde zaten hit cardio tek eksigim düzenli yapamamak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…