Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Popoyu takma diyorsun yani işte pantolonda lop diye ortaya çıkması biraz sıkıntı ama göbek gitsin popo kalsa da fark etmez
Canm şuan ki ölçülerin popo çok çıkık durmaz ki ondan diyorum diğer yerlerin çok çok dar olsa o zamn lak diye popo çıkık durur şuan zaten oyle durmaz ama sen daha kucuk seviyorsun ozamn dogru sekilde spor yapiyorsun canım cunki tam 4cm inceltmissin zaten boyle devam et baya inceltirsin ben geçende yazdm belden karından 10cm inceltene kadar benim popo anca 1-2 cm oynuyor mesela popo da zor gider ama sen cok iyi inceltiyorsun aynı sporları yap ozman kuzum ben senin öyle istedigni sonradan hatrladm

Bu arada kızlar hani cevap yazıyorum ama yok sizin dediğimiz gib8 değilim anlamı çıkmasın zaten fazlam var kilo olarak da ve vücudumda da belli bölgelerde zaten ideali için uğraşıyoruz yanlış anlasilmasin

Ben eski bi fotom bulayım da atayim cnm bu arada göbek 82 bel 76 bnm bel dediğin ye r göbelle göğüs arası değil mi cnm popo hem seviyorum hem sevmiyorum ise dar kumaş giyimce belli olması rahatsız ediyor beni
Ben popo çok severim ondan ilk yorumum diğer yerleri incelten yönünde oldu ama dediğim gibi sen nasl kendini beğeniyorsan nasl mutlu hissediyorsan öyle yap kuzucum ben jenifercıyım popo severim ondan 58in altini istemiyorum yoksa 55 53 filan bizim boya daha iyi ama ben sırf o kilolarda popo göğüs filan da baya gider diye istemiyorum çıkıntılı seviyorum biliosun 90-60-90 cıyım ondan sen bana bakma sen inceltmek istediğinn kadar incelt tabiki

Canım sen belini yazmadan için 82 bel gibi anlaşıldı yoksa orantının öyle olmadığı şimdi oratada sen 76 ya 102 diyince şimdi direk fotodan farklı görüntü oluyor zaten ben ondan fotoyu tam karsidan eşime cektirdim öğün dedim de kendim aynadan çekince daha zayıf cikiyo ondan öyle koymadım yoksa hafif üstten filan çekince bacaklar incecik çıkıyor belden alt zayıf çıkıyor tam karşıdan çekilmek lazim

Evet canım bide kafamız görünmesin diye ayarlanirken de zor oluyo çekmek ama hepmiz ideali bulacaz ben inanıyorum

Evet canım bide kafamız görünmesin diye ayarlanirken de zor oluyo çekmek ama hepmiz ideali bulacaz ben inanıyorum
Ben karşıdan direk çektirdim sonra fotonun kafasını kestim öyle yapabilirdin daha net olurdu bide senin karnın da pek yok aslında kıyafetten öyle gurunuyor altindaki kiyafet baya düşük ve sıkı belli olduğu için göbeğin altondan siktirip ortaya doğru çıkıntı yapmış daha orta bel yada yüksel bel bisey olsa karnın baya düz görünürdü heleki normal kot tişört giysen zaten hepimizden zayıf çıkardın sen net anlaşılsın diye benim gibi yapmışsın iyi olmuş sadece kıyafet çok düşük bel ve çekimden dolayı öyle farklı çıkmış canm foto

Canım göbek bi gitse dümdüz olsa her şekilde güzel çıkar burdan biri 62 kilo fotosunu paylaşmıştı göbek dümdüz öyle olsam daha ne isterim

Canım göbek bi gitse dümdüz olsa her şekilde güzel çıkar burdan biri 62 kilo fotosunu paylaşmıştı göbek dümdüz öyle olsam daha ne isterim
Canm onun boyu uzun ondan öyle biz 62de öyle olamayız 60ın altına inmemiz şart ama heryer ole istemiyorum ben zaten şu karn dümdüz olsun bide bacak lar incelesin istiyorum 58-59 lar da kesin istediğimiz gibi olur eminim

Şu hafta sonu bitsin de pazartesi düzenli başlayalım kuzum bende artk plates lastiği çemberi filan hepsine başlıycam kolları iç dış bacakları inceltmek için zaman geldi kuzum sende kol ölçüsünü al k
takip et incelmiyen yere ona göre sporu o kısma artırırsın bide bahar geldi ilk sırada kollar var ondan malum kısa kollularla gezmeye başlıycam hemen inceltmek lazım parartesi ben direk kollara ve bacaklara başlycam

Tamam canım ben bugünü iyi atlattım yarın da iyi geçerse pazartesi de iyice düzene oturtalim

Sabah bir yumurta omlet peynir zeytin bir bardak çay iki dilim ekmek ve roka domates salatalık.

Ara bir sütlü türk kahvesi

Akşam bir haşhaşlı çörek iki bardak çay 3,5 lt su. Misafirim vardı anca yazabildim.

Sabah

2 yumurta – 202

1 dilm ekmek – 67

Azcık keçi peyniri – 103

2 hindi salam – 20

Şeftali & mangolu su - 5 kalori

2 cherry domates - 6

Ara

Karpuz – 71

1 peynirli pirinç kek – 38

1 choch chip prinç kek - 62

Ara

Low fat cappuccino - 130

1 küçük elma – 47

Ara

2 hindi salam – 20

1 low fat tatlı çilekli – 52

Ara

4 pecan cevizi – 40

1 choc chip – 62

2 incir – 74

Akşam

Balık – 182

Salata – 100

Asparagus çorba – 82

1 dilim ekmek – 67

Su – 5

1414 ile kapadım günü

Akşam yemeği çok iyiydi ya
Size de oluyor mu böyle özellikle önceden hapur küpür yiyorduk mesela ben bu porsiyon balığın iki katını yiyordum
Şu an öyle çok göründü ki gözüme şuncacık balık nasıl mutlu oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…