- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #305.381
Senin yaptığını biliyorum ama tüm vücuda denk geliyor canım. Ama her gün e bir video yaptıysan bilmiyorum hepsiniKızlar yaptığım sporu video olarak bulamıyorum ama size bi gün biraz çekip aticam ne tarz yaptığımı anlayacaksiniz
Ben alıştım canım kol göbek bacak aynı anda çalıştırıyor d3vamli yapınca baya faydalıAy çok fena o ya
Ben denedim ama ölüyordum nefes nefese kalmıştım
Ben Jilliancıyım
6 gün var onu 4 hafta sonra 6 daha ikinci ay canimSenin yaptığını biliyorum ama tüm vücuda denk geliyor canım. Ama her gün e bir video yaptıysan bilmiyorum hepsini
Tebrik ederim canim cok guzelKızlar günaydın dayanamadım tartıldım ve eksi 600 ile basladim gune kahvaltıda misafirim var ve ben kısaltmalara cislara elimi sürmedim
Geçmiş olsun canım sağlık önce gelirkızlar hepinizden tek tek özür diliyorum dün tüm gün hastanedeydm kızımı gece götürmüştük ateşi 39 du tüm gün de hastanedeydik yemn ederm eve gittğimde saat akşam 11 di hakkınızı helal edin tekrar çok özür dlerm haber bile veremedm
Iyi gelmiştir sana daBugün çocukların günü
Büyük oğlanı sinemaya gönderdim sonra yemek yiyecek dışarıda arkadaşlarıyla. Aklım onda
Küçükleri parka yolladım biraz dinlendim
Açlık orucu nasıl canımAynen ben de bu hafta hasta olduğum gün tam gün aç durdum bir önceki hafta kızın doğum gününden 1gün öncesi hazırlıhazırlık dada 1gün tam gün aç durmuştum kesin etkili bundan sonra bende artk böyle hep haftada 1 açlık orucu yapı Cam su ile pek de acıkmadım duruluyor iki kez denedim zorlamadı
Kollar kilo vermek ile gitmiyor canım ya sağlam çalışman lazım@yellow girl cnm bu arada cidden kollarım baya kalınlaşmış tişört de baya görünüyor ben kilo verince incelir gibi geliyor da kilo gitmiyor ki ama size spor videolarımı atacam mutlaka kol bacak hepsini karıştırmış yoga da var içinde zaten hit cardio tek eksigim düzenli yapamamak
Çok hızlı giriş yaptın süperYürüyüş artı koşu ile günü 434 kalori yakarak kapadım
Bugün 1.60 km e çıktım yarım kilometrecik fazla ama yarın daha çok yapıcam arkadaşı da ikna ettim beraber koşucaz
Geldim :) paylaştığın yazıyı okumuştum instgram daTek basima çalıp oynuyorumnerdesiniz kizlar
Anladım canım6 gün var onu 4 hafta sonra 6 daha ikinci ay canim
Hosgeldin canimGeldim :) paylaştığın yazıyı okumuştum instgram da
Anladım canım
Evet canim bendim o ama simdi oyle degilim 73 kiloyum@htc7canim geçen 62 kilo fotosu paylaşan sen miydin
Peki o zaman spor yapmismiydin yaptıysan ne yaptinEvet canim bendim o ama simdi oyle degilim 73 kiloyum
Yaptim canim o zamanlarda bu takima basladigimda 76 kiloyla baslamistim 2 kiloda katilmadan once vermistim 78 kiloydum.Peki o zaman spor yapmismiydin yaptıysan ne yaptin
Dün paylaştım canım da geçen sene 58e kadar düştüm geri aldim ben de versem göbek gider mi diye düşünüyorum malum iki sezeryanim varYaptim canim o zamanlarda bu takima basladigimda 76 kiloyla baslamistim 2 kiloda katilmadan once vermistim 78 kiloydum.
Yvas yavas verdim ama verdim mezunken 62 kiloydum.
Ilk baslarda yuruyusle basladim ama arada da egzersiz yaptigim olurdu tum vucut.
Yuruyusu de bazen 2 gun ust uste bazen 2 gunde bir 3 gunde bir fırsat buldukca 1 saat yurudum 68 lere geldim leslie yapmaya basladim yurusude arada yaptim 65 falan olduğumda da egzersizlere tam anlamiyla basladim telefonuma program indirmistim ona uyarak 15 dakika 30 dakika tum vucut egzersizleri yaptim boyle iste canim. Boyumda uzun birazda ondan o kiloda oyle gözüküyordum boyum 172 gecen bende foto gordum ama internetim yoktu esiminkinden arada bakip ciktim o senmiydin eger sensen fazla bi şeyin kalmamis sporla son kilolarida verdin mi fistik gibi olursun
Simdi kac kilosun ayrıca gider neden gitmesin yeterki canim sporu birakmayalim kilo fazlamiz olmasin bak bi kac ornek fotograf aticamDün paylaştım canım da geçen sene 58e kadar düştüm geri aldim ben de versem göbek gider mi diye düşünüyorum malum iki sezeryanim var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?