Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Kızım yıne oksurmeye basladı
Iyı olan cocuk nasıl yıne hastalndı anlamıyorum . Iyı yonu kusunca ıcındekı poslıklerın cıkması

Söz verdiğimiz gibi bu haftaki bilgi postunun konusu mevlütler, özel günler ya da doğum günlerinde yapılan kaçamakları nasıl toparlarız? Hadi başlayalım Zeytinyağlı sarmalar; eğer 4-5 adet 1 parmak büyüklüğünde yerseniz toparlamanıza gerek yok bile, akşam sebzenizi yemeni yeteli bizim için Kısır, 6 yemek kaşığı kadar nar eşkili bir kısır yerseniz normal yemek yerine geçecektir. Akşama sebze yemeği ile toparlamış olursunuz. Patates salatası, 6 yemek kaşığı kadar yendiğinde akşam bir çorba içilip öyle yatın derim. Kek, gerçekten kalorili ve çikolatalı ise zaten tabağınıza da kek dışında başka şeyler koyacağınız için akşam sebze yemeği + gün içerisinde bir saat yürüyüş yapmak gerek.Börek, patatesli kıymalı veya karışık bir içeriği sahipse akşam sebze yemeği + gün içerisinde bir saat yürüyüş yapılmalıyız. 🍽Tüm bunların oluştuğu bir tabağı yiyorsanız eğer, ertesi 2 gün detoks yapmanız ya da birer saat yürüyüş yapmanız ya da öğlen-akşam 6 yemek kaşığından fazla olmayan sebze yemeğiyle tolere etmeniz gereklidir. Mevlüt tabaklarında ise pilav + tavuk + baklavadan yağa dönüşmeden kaçabilmek için; öğlen yediysek akşam sadece peynirli bir salata ve ertesi gün 1 saat yürüyüş yapacağız, akşam yediysek kahvaltıyı sadece omlet, öğle ve akşamı peynirli salata ile geçireceğiz. Doğum günü pastalarına gelirsek; ertesi gün 1 saat yürümeli, öğlen ve akşamı sebze yemeğiyle geçirmeliyiz. Ancak hem pasta hem alkol aldıysak, ertesi gün en az 3 litre su+1 saat yürüyüş+mutlaka hafif bir detoks ( kabak, ayva, bahar ) yaparak kendinizi toplarlayabilirsiniz.

Geçmiş olsun canım sağlık önce gelir
Bugün çocukların günü
Büyük oğlanı sinemaya gönderdim sonra yemek yiyecek dışarıda arkadaşlarıyla. Aklım onda
Küçükleri parka yolladım biraz dinlendim
Iyi gelmiştir sana da

Açlık orucu nasıl canım
Kollar kilo vermek ile gitmiyor canım ya sağlam çalışman lazım
Yürüyüş artı koşu ile günü 434 kalori yakarak kapadım
Bugün 1.60 km e çıktım yarım kilometrecik fazla ama yarın daha çok yapıcam arkadaşı da ikna ettim beraber koşucaz
Çok hızlı giriş yaptın süper

Peki o zaman spor yapmismiydin yaptıysan ne yaptin
Yaptim canim o zamanlarda bu takima basladigimda 76 kiloyla baslamistim 2 kiloda katilmadan once vermistim 78 kiloydum.
Yvas yavas verdim ama verdim mezunken 62 kiloydum.
Ilk baslarda yuruyusle basladim ama arada da egzersiz yaptigim olurdu tum vucut.
Yuruyusu de bazen 2 gun ust uste bazen 2 gunde bir 3 gunde bir fırsat buldukca 1 saat yurudum 68 lere geldim leslie yapmaya basladim yurusude arada yaptim 65 falan olduğumda da egzersizlere tam anlamiyla basladim telefonuma program indirmistim ona uyarak 15 dakika 30 dakika tum vucut egzersizleri yaptim boyle iste canim. Boyumda uzun birazda ondan o kiloda oyle gözüküyordum boyum 172 gecen bende foto gordum ama internetim yoktu esiminkinden arada bakip ciktim o senmiydin eger sensen fazla bi şeyin kalmamis sporla son kilolarida verdin mi fistik gibi olursun

Dün paylaştım canım da geçen sene 58e kadar düştüm geri aldim ben de versem göbek gider mi diye düşünüyorum malum iki sezeryanim var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…