Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Ben 1200 ün altına düşmüyorum genelde oralara düşünce metabolizmam yavaşlıyor
Arada bir çok düşük yapıyorum sonra arada bir biraz yüksek
Bir aşağı bir yukarı çekiyorum
Jillian + koşu + yürüyüş iyi gidiyor ya 79la girip 65le çıkmıştım takımdan

Geçmiş olsun canım sağlık önce gelir

Iyi gelmiştir sana da

Açlık orucu nasıl canım

Kollar kilo vermek ile gitmiyor canım ya sağlam çalışman lazım

Çok hızlı giriş yaptın süper

Ay evet bugün de çıktım koştum valla hafta içi her gün yapamayabilirim iş var ama en azından haftasonlarım iyi değerlendiririm ya

Bunlar bence diyet yapanların asla asla yemwmsi gerekli bur iki çatak tadımlık dışın da olmamalı bu şekilde çok yanlış bir yönlendirme olarak buldum o diyetisyenin diyetisyenliğinden de şüpheliyim çünki bu kaçamaklar yapıldı ğı ana vücudun protein,vitamin,mineral vs. Tarzı ihtiyacı karşılanmamış olduğu halde fazladan yüksek kalori ve karbonhidrat içerdiği için direk depo edilecek ertisi iki gün detokda hala vücuda protein gelmiyor ve buna karşın vücut aç ihtiyacı olan kaloriyide alamıyor olduğundan vücutta ilk yanan kaloy enerji kaynağı olan kas kütlesi enerji olarak kullanıcak sonuç o hafta d3toks sayesinde tartıda eksi oldu diye sevinilebilir oysa kas kütlenizi kaybedip yağ miktarınızı da biraz artırırdınız sık sık bu tarz hata devam ederse düştüğünüz kilo da bedeniniz yağlı gevşek ve kilonuzdan daha fazla görünecek çünki zaten yağ miktarınız azalmadı sık sık yapılan detokslar kas kaybı ile birlikte metobolizmanızıda bozar kaslarınızı korumak için protein+magnezyum+kalsiyum+sağlklı karbonhidrat ı yeterli miktarda aldığımızdan emin olalim

Yazan kisi diyetisyen oldugu icin paylasmistim canim normalde baskasi yazsa yada bana sunu dediler boyleymis diye bisey olsaydi paylasmazdim
Peki ayda bir falan olamaz mi canim boyle bisey misal bir gune gittik yada misafirlik tatli falan her zaman degil ama sadece o gun devami yine normal diyet seklinde + fazladan spor bu nasil olurdu

Sporun iyi çok güzel metobolizman da baya hızlı çalışıyor demek ki bende güzel spor yapıyorum ama bir günde bukadar yesem vermek biryana kilo alıyorum diyet yapmadım zaman bu şekil yiyorum mesala akşam yemeğine iyi dedim ama diyette diilken bile akşam balik+salatanın yanın da ekmek yemiyorum ben +çorbada içmişsin oda bir dilim ekmeğe eşit zaten gene de ilk haftalar için iyi dedim akşama ama ara öğünlerin bana çok abartılı geldi 4ünün de her biri kendi içinde 2-3 ara öğünde oluşnuş aslında bu menü 10 tane ara öğün içeriyor ama bünyan bukadar yakıyorsa şanslısın tabi ama korusun kalorili bir kactane de abur cubur var diye gördüm onun icin bukadar fazla meyve ve abur cubur seçimi yerine sağlıklı bir ana öğün daha eklesen öğle yemğii tercih etsen daha iyi olur bence diğer sağlk lı atıştırmamışlar zaten menüde bol bol var sadece atistirmalarin sagliksiz olan kısmını aburcuburla fazladan meyveler yerine öğle corba+salata yada sebze+1dilim ekemk olabilir mesela

Tabiki iyi düşünmüß paylaşmışsın canım ama bunu benim yazdığım kısımları hiç düşünmeden sürekli yapanlar oluyor onun için yazdm burda sürekli bu yasak gıdalar la beslenip sonra da sürekli düşük kalari yada detoks yapan arkadaşlar oldu çok da kilo verdiler ama onlarında görüntüleri ile yağ yakmadıkları ap açık ortada idi yağ yakmadıkça ince,sağlıklı ve fit görünüme kavusamayız kuzum aynen kesi likle kaçmak sonrası spor arttırılmalı alınan fazla kalori mutlaka fazla hareket ile yapılmalı ve aynen detoks ları en şık 1 ay ara vererek yapabiliriz 1aydan öncesi zararlı 1 ayda yada 2 ayda 1 yapılması sağlıklı yoksa tam tersi zararlı etkileri var canım gün sayısı bile fazla olduğunda metobolizman bozulur kilo vermeni direk durdurmaya neden olur demişti benim diyetisyenim mesela 2günden fazla yapma diyordu

Tabiki canim surekli bunlarla beslenip detox az kalori falan yaparsak dedigin gibi olur bencede.
benim paylasirkenki dusuncem yukarda ki gibiydi iste ayda yilda bir kacamak olur onu telafi amacli yoksa surekli boyle yasanilir mi ya

Ooo canım sen muhteşem ilerlemişsin tam olması gerektiği şekil spor un kiloya göre gidiş sırası bu kadar güzel ayarlana bilir ancak tebrikler fazla kilonun sıkılaşma yapmayıp yürüyüşle desteklenen yagyakimina çok sağlamış hedefe taklasincada tüm vücut egzersize geçip tam zamanında sıkılaşma programı başlamışsın ki zaten yürüyüşle veriler kiloda gevşeme de olmuyor ve sonuç fotoylada ortada süperdi direk fotondan ortada yağlar gitmiş vücut direk şekillenmiş zaten 172 boya 62 kilo tam ideal kilon boyu kilodan 10cm uzun olmuş oluyor şuan bile boyun kilon eşit zaten ondan hiç öyle aman aman kilolu durmuyorsun zaten ama kesinlikle 62 ol o halin harika arkadaşım o kiloya dön sonrada hep koru inslh bu arada benim boy 1.62 olduğu için aslında bende 52-53 filan olsam anca ideal kiloda olucam ama 58 de hafif balık etli olurum yeter diyorum yoksa bizim boylara 52 ye kadar yolu var sen şanslısın

Ben ilk mesajini bu yazilanlar hic bir sekilde saglikli degil gibi anladim mesajini ama demek istedigini anladim canim ayda yilda bir olur telafi amacli bu sekilde olabilir ama surekli bunu yiyeyim ertesi gun detox bide detox var detox var sunu yiyeyim ertesi iki gun sebze yiyeyim olmaz zaten.
dedigin o durumlar icin demi sagliksiz olan sekli ben zaten gördüğümde ayda yilda kacamak olur telafo amacli yapilabilecek seyler olarak gordum gercekten boyle dusunenlerde mi var her istedigini ye detox sebze bu sekilde surekli sagliksiz oldugunu biliyorum ama bunu surekli yapacak olan olur diye dusunemedim

Akşam tost sonrası bukadar meyve iyi olmamış kuzum yarın dengelersin

Olucam insallah canim aslinda cokda kiloya takilmamak lazim spor kas falan daha onemli zaten biliyorsun canim sen sporda yapiyorsun illa 52 53 olmana gerek yok ki goruntu onemli nasil memnunsan oyle ol
Dipnot :
Evet boyumun uzun olmasi avantajli
lakin kiloluyken de kendimi yarmagul gibi hissediyorum be yellowcum

Son düzenleme:
Yapanlar şuan grupda diil di bir arkadaş tam bi şekil yaptı hep sürekli yasak gıda ve sürekli detoks gibi kaloris bi öyle bi iyle hep sağlıksız menü ile baya bi kilo verdikden sonra foto koydu ulaştığı kilonun baya bir fazlası olarak görünüyor du sporda iyi yapmasına rağmen vücut hiç toplanmamış di olduğu kilodan en az 5 kilo daha fazla duruyodu zaten sporcularn beslenmesi ortada çok sağlıklı dengeli katı şekilde kurallı besleniyor lar zaten çıtlık anca öyle oluyor senin zaten çok iyi bildiğini biliyorum senin fotondan ortada idi doğru kilo verdiğin ama bazıların da hergün karbonhidrat yiyim yeterki kaloriyi az alayım gene kilo vermiş oluyorum mantığı var kendilerine zarar veriyorlar o hatalara tekrar düşenler olmasın diye belirtiyorum kaybedilen kasın geri kazanımı çok zor yazık oluyor bide bu sağlıksız ve kaçamak gıdaları yemeyen ama ard arda ard arda sürekli detoks yapanlarda oluyor onlarda bünyelerini bozuyorlar malesef detoks herhafta yada haftada 3 kez yapılmaz ama haftalar boyu sürekli detoks yaparak hedefine kadar varıp mezun olan bir arkadaş da oldu malesef ben özelden de ayrıca çok uyardım ama dinlemedi sağlasa zaten ben kimseye tavsiye etmem yada sağlı olduğunu asla söyleyemem ama böyle yapıp mezun olcam dedi yaptı oldu malesef onuda çok seviyorum ama demekki psikolojim olarak hemen kurtalan filan bilinciyle insanlar böyle şeylere kendine çare arıyor aslnda acele etmemek lazm yoksa çabucak verme fikri ile tehlikeli arayışlar basliyor

Bende bunlardan eski grubumda çok koyardım canm yağı azaltıp kası arttığında tartıda kilo almış gibi çıkıyor aslında tam tersine zayıflamış oluyor işte diğer türlüde tartida düşüp kilo verdim sanıyor aslında genişlemiş kilo almış oluyor önemli olan yağ/kas durumu bende bunu hep söylüyorum canım

Evet canim haklisin dediklerin bencede dogru

Kızlar buarada bugün sabah erkenden kahvaltıya gittik şehir içinden biraz uzaklaştı gene tüm gün orman pitnik vs. ile eve baya geç saat döndük ondan geç vakit buraya girebildim diyeti tabiki bozmadm mangal vs. gibi Diyete uygun olan şeylerden yedim olmayanları yemedim kaçamak yok ve bol protein ağırlıklı bir gün oldu kızlar şu 3günde iyi baya protein+karbn. almış oldum yarın dengeleme yapmam lazım onun için ben yarın açlık orucu yapabilirm yada tek öğün diye düşünüyorum sabah kalkınca karar vericem bakalım artk inanılmaz yorgunum anlatamam

Evet canim haklisin dediklerin bencede dogru
Bu arada fotondan cok belli idi senin sadece sporun diil beslenmen de dogru olmus ki direk hep yağ yakmayı başarmışsın canim senden tiolar almak lazım ne yaptn ne ettin nasil beslendin ozellikle yaptgn yada dikkat ettigin seyler varmi yada uyguladigin yada mutlaka tuketmeye calistigin yada kesinlikle uzak durdugun vs.vs. tüm tioları alalım

Menume yorum yapmadin kiz o kadar konustuk menuler genelde bugun paylastigim sekildeydi canim sabah normal kahvalti oglen aksam ya sebze ya et tavuk balik falan yemek yanina yogurt salata hep olur ekmek yersem corba olmaz corba varsa ekmek yemem gibi klasik diyet seklinde bide ara ogun yapiyordum simdide o sekilde yapmaya calisiyorum canim

Sabah kalkar kalkmaz su iciyorum metabolizmayi calistirmaya basliyor diye ozellikle bjnu hergun yapmaya calisiyorum canim.
pek pilav yemem diyetten oncede yemezdim cok nadir olursa da 2 kasik ekmek yerine falan oda herzaman degil.tatliyi aramam canim bi baklava cekti olsada yesem demedim hic simdiye kadar ben hamurisine duskunum pogaca olsada yesem derim mesala ama onlarida zamanla kilo verdkkce nadir olarak yemeye basladim atiyirum 2 3 ayda bir gibi odul gunu gibi dusunup dengeledim dikkat ederek abur cuvur zaten olursa yerim olmazssa aramam gibi bisey ama onuda yemiyorum oyle aklima baska gelmedi yani pek ozel seyler tarifler yok canim yuruyusu çok severim vakit buldukça ciktim hep bu kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…